Jump to content

Recommended Posts

Posted

Και μια φωτό από Bansko (άσχετο)

39517_10150101256787942_650552941_7515569_6496518_n.jpg

Δημήτρης

Με φτιάχνει και μόνο που το βλέπω και ας ήταν μαμά μηχανικά...

Posted

Με φτιάχνει και μόνο που το βλέπω και ας ήταν μαμά μηχανικά...

:sHa_friends:

Δημήτρης

Posted

Πότε θα έχουμε την τιμή να το αγγίξουμε λίγο? Έστω στο καθρεφτάκι του λίγο έτσι απαλά...:wub:

Posted

Έστω στο καθρεφτάκι του λίγο έτσι απαλά...:wub:

Οχι ρε...θα τεντωσει ο Μαστορας μετα... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Οχι ρε...θα τεντωσει ο Μαστορας μετα... :sHa_sarcasticlol:

:sHa_hehe: και πού να τον χωρέσουμε μετά

• 1 month later...
Posted

Λοιπόν, τα νέα έχουν ως εξής : Μπήκε downpipe 80άρι μέχρι καταλύτη, έγινε πιο "ίσιο" σε σχέση με πριν, αλλά το τούρμπο είναι αρκετά μεγαλύτερο και δεν μπορώ να βάλω κολλάρο για εισαγωγή. Προς το παρόν, έχω βάλει σίτα μπροστά και δουλεύω mafless. Επίσης, κατασκευάστηκε χωριστό εξατμισάκι για το external προκειμένου να μην στομώνω την εξάτμισή μου με την εξαγωγή του WG. Το στρώσιμο ξεκίνησε εδώ και 2 μέρες..

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά (για λόγους που δεν θα αναφέρω - γνωρίζουν αυτοί που εμπλέκονται) τα παρακάτω μέλη και φίλους μου, που με βοήθησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα των σχεδόν 6 μηνών : Αντρίκο, Γιάννη (Leko), Σίμο, Τάσο, Αρίστο, Πανούλη, Βασίλη και Αλέξη. Χωρίς όλους αυτούς και την βοήθειά τους, δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα για να γράφω αυτές τις γραμμές.

Δημήτρης

Posted

Το στρώσιμο ξεκίνησε εδώ και 2 μέρες..

Εχω σιχαθει πλεον το στρωσιμο.- :Party_fest39:

Posted

Λοιπόν, τα νέα έχουν ως εξής : Μπήκε downpipe 80άρι μέχρι καταλύτη, έγινε πιο "ίσιο" σε σχέση με πριν, αλλά το τούρμπο είναι αρκετά μεγαλύτερο και δεν μπορώ να βάλω κολλάρο για εισαγωγή. Προς το παρόν, έχω βάλει σίτα μπροστά και δουλεύω mafless. Επίσης, κατασκευάστηκε χωριστό εξατμισάκι για το external προκειμένου να μην στομώνω την εξάτμισή μου με την εξαγωγή του WG. Το στρώσιμο ξεκίνησε εδώ και 2 μέρες..

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά (για λόγους που δεν θα αναφέρω - γνωρίζουν αυτοί που εμπλέκονται) τα παρακάτω μέλη και φίλους μου, που με βοήθησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα των σχεδόν 6 μηνών : Αντρίκο, Γιάννη (Leko), Σίμο, Τάσο, Αρίστο, Πανούλη, Βασίλη και Αλέξη. Χωρίς όλους αυτούς και την βοήθειά τους, δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα για να γράφω αυτές τις γραμμές.

Δημήτρης

Αντε να βγει και πάλι το τέρας στους δρόμους...μου έλειψαν οι ''καφέδες''.

Η παρέα σιγά σιγά οργανώνετε και επιστρέφουν οι παλιοί καλοί καιροί.!!!:JC_doubleup:

Posted

άντε και πλησιάζει ο καιρός για τις μετρήσεις του club, να δούμε τι ψάρια θα παρουσιάσουν όλοι οι βελτιωμένοι μαζί!!

καλόστρωτο και χωρίς άλλα προβλήματα Δημήτρη!! :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Αντε αγορι μου στρωστο το θηριο να τελειωνουμε :sHa_thumbsup2: Και ξανα προς την δοξα τραβα... :whistling:

Μου εχεις υποσχεθει βολτα μην το ξεχνας και ξερεις που θα την κανουμε ε?INGOLSTAD!!! :sLo_hug3:

Posted

Αντε αγορι μου στρωστο το θηριο να τελειωνουμε :sHa_thumbsup2: Και ξανα προς την δοξα τραβα... :whistling:

Μου εχεις υποσχεθει βολτα μην το ξεχνας και ξερεις που θα την κανουμε ε?INGOLSTAD!!! :sLo_hug3:

Σίμο αν ξεκινήσει χαλαρά, όταν φτάσει σε εσένα θα είναι στρωμένο και έτοιμο για κέφια !!!

Posted

Εγώ προτείνω να ΜΗΝ πας στο Σίμο.

Τους άκουσα να λένε εκεί στην έκθεση ότι θα σου το κρατήσουνε εκεί και ΔΕΝ θα σου δώσουνε φυσικά κανένα S1 για αντάλλαγμα :lol:

Posted

Μητσαρα με το καλο ρε φιλαρακι να ξανα-βγαλεις το θηριο στο δρομο, αντε και καλο στρωσιμο...

Posted

Πολλα και απροβληματιστα ΧΛΜ μεγαλε!!!!Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά και είμαι σίγουρος Ότι θα πανε όλα ρολόι!!!!Ελπίζω την αλη εβδομάδα να είναι ετιμο γιατί κατεβενω με Άδεια............!!!!!!!!!!!!!

Posted

Συγνώμη ρε Δημήτρη,τι θα κάνει τώρα το τέρας;; πρώτα όταν με είχες πάει βόλτα με είχαν πιάσει πόνοι στην πλάτη από τα κολήματα στο κάθισμα,τώρα θα μας πετάει στο πίσω;;;.Φίλε καλό στρόσιμο και καλές γρήγορες βόλτες

Υ.Γ φυσικά και ευκόλος εννοούμενα παραλήποντε ΄ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑ:JC_doubleup:

Posted

Δημήτρης

Δημητρη μου, πρωτα απο ολα, δεν χρειαζεται να ευχαριστεις για τπτ. Για αυτο αλλωστε ειναι εδω ολα αυτα τα ατομα που αναφερεις, για να ειναι διπλα σου οποτε τους χρειαστεις!

Δευτερον, καλο στρωσιμο να εχεις φιλε και ολα να σου πανε δεξια μεχρι την ολοκληρωση του αυτοκινητου σου!!! :sHa_wink3:

Posted

Δημήτρης

Σήμερα που το είδα στον δρόμο πάντως και άκουσα ξανά τον ήχο του πραγματικά το καμάρωσα!!! Είναι πανέμορφο και δείχνει πως θα ανάψει φωτιές σε πολλούς... Άντε να μαζέψουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες και να μας νιώσουμε ξανά αυτή την εμπειρία της θέσης του συνοδηγού... :JC_cupidboy:

Posted

.... και να νιώσουμε ξανά αυτή την εμπειρία της θέσης του συνοδηγού...

και μεις να κάνουμε τους μ@λ@κες που κάθονται πίσω από μια οθόνη pc και να βλέπουμε πόσα εκατοστά σας γίνεται μετά τη βόλτα :angry:

Posted (edited)

Μην παραπονιέσαι ρε αφού θα έρθω εκεί και θα το δεις!

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές, μακάρι να πάνε όλα καλά.. Μέχρι στιγμής δούλευα στο 0,8, σήμερα ανέβηκα στο 1,3 για να "ξυπνήσω" κάπως το τούρμπο. Αντιδρά ζωντανά από τις 3000 σαλ περίπου και ο ήχος του τούρμπο με το WG έξω, ανασταίνει και νεκρούς. Σειρά έχει το πρόγραμμα να ελεγχθεί, για να ανεβάσω σοβαρή πίεση (δηλαδή 2 bar και πάνω). Πρέπει να αλλάξω και ελατήριο στο wg γιατί είναι πολύ μαλακό. Να ευχαριστήσω τον Toyo για την αφοσίωσή του στο αυτοκίνητό μου σήμερα που λύσαμε μερικά "θεματάκια" που είχα.

@ Αρίστο : Ευχαριστώ για το βιολογικό, έγινε κυριολεκτικά ολοκαίνουργιο το εσωτερικό μου :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Καταρχήν να πω πως η δουλειά στο αυτοκίνητο είναι άψογη,το μοτέρ δουλεύει ρολόι και στο εσωτερικό

δεν ακούγετε το παραμικρό εκτός της εξάτμισης που μου ''πήρε'' το κεφάλι....:heat:

Κατα τα άλλα θέλει ακόμα κάποια πράγματα μάζεμα(λεπτομέρειες)και θα είναι κομπλέ.

Το turbo???....Αυτή η Comp τελικά θα κάνει παπάδες όπως φαίνεται.!!!:icon_turbo::smokeing:

Μητσάκο...ότι και όποτε γουστάρεις...:LaieA_014:

Posted

Μην παραπονιέσαι ρε αφού θα έρθω εκεί και θα το δεις!

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές, μακάρι να πάνε όλα καλά.. Μέχρι στιγμής δούλευα στο 0,8, σήμερα ανέβηκα στο 1,3 για να "ξυπνήσω" κάπως το τούρμπο. Αντιδρά ζωντανά από τις 3000 σαλ περίπου και ο ήχος του τούρμπο με το WG έξω, ανασταίνει και νεκρούς. Σειρά έχει το πρόγραμμα να ελεγχθεί, για να ανεβάσω σοβαρή πίεση (δηλαδή 2 bar και πάνω). Πρέπει να αλλάξω και ελατήριο στο wg γιατί είναι πολύ μαλακό. Να ευχαριστήσω τον Toyo για την αφοσίωσή του στο αυτοκίνητό μου σήμερα που λύσαμε μερικά "θεματάκια" που είχα.

@ Αρίστο : Ευχαριστώ για το βιολογικό, έγινε κυριολεκτικά ολοκαίνουργιο το εσωτερικό μου :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Δημητρη επιτελους εβγαλες το θηριο παλι στους δρομους.Ευχομαι απο δω και περα ολα καλα!

Μην ξεχασεις να κανεις και μια σταση θεσσαλονικη να το καμαρωσουμε! :biggrinthumb:

Posted

μήτσο αν σπουλάρει από τις 3000 σαλ είσαι μια χαρά φίλε για τόσο μεγάλο τούρμπο.Τελικά φαίνεται ότι η comp είναι πολύ μπροστά όπως λέει και ο Αρίστος . Ελπίζω να το δώ από κοντά φίλε:sHa_thumbgoodjob: