Jump to content

Recommended Posts

Posted

σαν να βλεπω αμαξι στην εντατικη ειναι ρε παιδι μου! αντε ρε Δημητρη! Στο τελος το αμαξι θα προσλαβει δικηγορο για να σου κανει μηνυση για ιατρικα'μηχανικα' σφαλματα..... Δεν φτανει το ξηλωμα μεχρι τωρα... σκεψου τι σε περιμενει!!!! :sFun_nahnahna3:

Χαχαχα ρε τρελέ! Έχω κάνει ένα μανικιούρ σε μαύρο ένα πράγμα.. Την τύχη μου μέσα:new_killpc:

Δημήτρης

Posted

Αφήστε τα ποδαράκια και τα κοκαλάκια, τελική ευθεία και πολλή προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια!!

Posted

Αντε ρε Μητσαρα βαλε κανενα ματι και κανενα σκορδο αγορι μου ολα τα στραβα και η μακακιες σε εσενα θα τυχουνε!!! :sCo_hmmthink:

Α και οταν με το καλο τελειωσεις να το πας σε ενα παπα να στο διαβασει!

Συμφωνώ με το Σίμο.. :sHa_thumbsup2: Χρειάζεται :new_thumright:

Posted

σαν να βλεπω αμαξι στην εντατικη ειναι ρε παιδι μου! αντε ρε Δημητρη! Στο τελος το αμαξι θα προσλαβει δικηγορο για να σου κανει μηνυση για ιατρικα'μηχανικα' σφαλματα..... Δεν φτανει το ξηλωμα μεχρι τωρα... σκεψου τι σε περιμενει!!!! :sFun_nahnahna3:

Φαντάσου ότι τον βλέπει το αυτοκίνητο να κατεβαίνει από το σπίτι με εργαλεία στο χέρι και το πιάνει κρύος ιδρώτας!!! Πως να μην βγάλει σφάλματα μετά???? :sHa_sarcasticlol:

Φιλαράκι εύχομαι να είναι το τελευταίο απρόοπτο και όλα τα υπόλοιπα να κυλήσουν ρολόι... :sHa_thumbsup2:

Posted

αυτά που σου συμβαίνουν φίλε είναι μικροπτέσματα.... Εδώ χάσαμε όλες τις δίκες του 2010.....:sHa_sarcasticlol::sHa_thumbgoodjob:

Μη κολώνεις λοιπόν κόντρα στην κόντρα...

Posted

Χαχαχαχα ... Δεν παιζεσαι Bill !!! :sHa_sarcasticlol:

Μητσαρα προχωρα ακαθεκτος ... Τα τζαμακια ειναι πτεσματα ... Για αυτεπαγγελτη σε κοβω πλεον !!! :flag_of_truce:

Ηλιας ...

Posted

Δε λέει να γίνει φίλε γιατί ξέρει ότι άμα το κάνεις τέλειο δεν θα ασχολήσαι άλλο μαζί του και όλο κάτι βρίσκει για να πάρει παράταση.

Μου το είπε αλλά είπε να μη στο πω

Posted (edited)

Μετά από λύσιμο της πολλαπλής εισαγωγής και εκτεταμένες δοκιμές, το σφάλμα τέλος. Μάλλον ήταν ο αισθητήρας πίεσης στη μπεκιέρα που τα είχε παίξει.. Τώρα ούτε απώλειες, μαυρίλες, όλα είναι οκ. Είχα κανονίσει την Πέμπτη με τον Κρίτωνα να ανεβάσω πίεση (σοβαρή) αλλά ο καιρός που έβρεχε, καθώς και η κατάσταση των ελαστικών μου, δεν μου άφησαν περιθώρια να το ρισκάρω. Από εχθές το πήγα βουλκανιζατέρ προκειμένου να το ευθυγραμμισω και να δω από που ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος στο πάτωμα, όπου και διαπίστωσα ότι η μια βάση του κεντρικού είχε κοπεί! Υπομονή μέχρι Δευτέρα, να αλλαχτεί το σπείρωμα..

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Μετά από λύσιμο της πολλαπλής εισαγωγής και εκτεταμένες δοκιμές, το σφάλμα τέλος. Μάλλον ήταν ο αισθητήρας πίεσης στη μπεκιέρα που τα είχε παίξει.. Τώρα ούτε απώλειες, μαυρίλες, όλα είναι οκ. Είχα κανονίσει την Πέμπτη με τον Κρίτωνα να ανεβάσω πίεση (σοβαρή) αλλά ο καιρός που έβρεχε, καθώς και η κατάσταση των ελαστικών μου, δεν μου άφησαν περιθώρεια να το ρισκάρω. Από εχθές το πήγα βουλκανιζατέρ προκειμένου να το ευθυγραμμισω και να δω από που ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος στο πάτωμα, όπου και διαπίστωσα ότι η μια βάση του κεντρικού είχε κοπεί! Υπομονή μέχρι Δευτέρα, να αλλαχτεί το σπείρωμα..

Δημήτρης

Αντε ρε παλίκαρε,να τελειώνεις και εσύ και να πάνε όλα καλά.!!!:sHa_thumbsup2:

Posted

Αντε ρε παλίκαρε,να τελειώνεις και εσύ και να πάνε όλα καλά.!!!:sHa_thumbsup2:

Μακάρι ρε φιλαράκι, μου έχει βγει κυριολεκτικά το λάδι.. Και εσύ, όπως και μερικοί άλλοι, το γνωρίζετε..

Δημήτρης

Posted

Σε περιμένω πως και πως.....κι επειδή κάπου κάπου κατεβαίνεις προς Αμαλιάδα να πάμε κάποια στιγμή στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ στου Σπάτα αν δεν έχεις πάει ακόμα smile.gif

Posted (edited)

Μακάρι ρε φιλαράκι, μου έχει βγει κυριολεκτικά το λάδι.. Και εσύ, όπως και μερικοί άλλοι, το γνωρίζετε..

Δημήτρης

Μα φιλε μου σου εχει βγει το λαδι γιατι και εσυ δεν καθεσαι καλα :speak_cool: :speak_cool: χιχιχιχιχι..

Ξεκινησες ενα project 400-450hp και πας για 600hp τωρα :flag_of_truce: βεβαία το μεράκι τις βελτίωσης δεν σταματαει ποτέ και εκει σε καταλαβαίνω :sHa_thumbsup2:

Αλλα μου αρεσει γιατι δεν τα παρατας και βρίσκεις παντα λύσεις στα προβληματάκια που σου βγαίνουν. :thumbsup:

Στο τελος που ειναι κοντα το αυτ/το θα σε δικαίωση στανταρ και θα βγεις με πολλα χαμόγελα

Υ.Γ Απλα αλλου το αυτ/το σε ολα του [look,στησιμο,μοτερ,ζανταρες,φρεναρες.] :worthy: :worthy: Και μπραβο σου.

Καλες βολτες και απροβληματιστες φιλε μου :thumbsup:

Edited by ADIAFOROS
Posted

Εγώ θα ήθελα πολύ να το δώ αυτό το αυτοκίνητο από κοντά!αχ!

τρελό project κ εύχομαι απροβλημάτιστο!

τώρα όσο για τις ατυχίες στο πρόγραμμα είναι!κ πάλι απροβλημάτιστο! :sHa_thumbsup2:

• 2 weeks later...
Posted

το αμαξι καλα παει, τι να πουμε για τις μουσικες επιλογες του Αλεξ ομως... :sHa_sarcasticlol:

Posted

Ωραιος ηχος ρε παιδι μου...

Αλεξη, τι δροσερη μουσικουλα ηταν αυτη;;;

Posted

Ο ήχος του Δημήτρη είναι το φετινό σουξέ ενώ το τραγούδι του Άλεξ είναι παραγωγής του προηγούμενου καλοκαιριού... :sHa_sarcasticlol:

Και τα δύο υπέροχα όμως... :JC_cupidboy:

Posted

τρομερό το αμάξι το έχουμε αναφέρει αναφέρει άποιρες φορές κιόλας,Δημήτρη να το χαίρεσαι ρε φίλο και να μην του κάθεται τίποτα δίπλα :JC_doubleup:

Υ.Γ καλό είναι όμως να ανοίγεις σε ποιό ανοιχτούς δρόμους,όπως από εδώ στα μέρη μας και χωρίς πολύ κόσμο στο δρόμο,,μόνο εγώ και εσύ ας πούμε χαχαχαχαχαχα

Posted (edited)

Ένα πρόσφατο βιντεάκι που τράβηκε ο κ. Άλεξ με 1,4 πίεση και πρόγραμμα για στρώσιμο

http://www.youtube.com/watch?v=yON8MpTV9KI&NR=1

Δημήτρης

Αντε να σηκώσουμε πίεση να γίνει μακελιό φίλε...:sFi_gunsmilie:

Μακάρι να τελειώνουμε ρε φίλο :biggrinthumb:

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Αντε να σηκώσουμε πίεση να γίνει μακελιό φίλε...:sFi_gunsmilie:

Ετσι , γιατι το 1.4 εχει τεραστια διαφορα μετο 2.0+ :JC_doubleup:

Ηλιας ...

Posted

εκεί που εσύ στρώνεις οι υπόλοιποι τερματίζουν μητσάρα...:sHa_thumbgoodjob: