Agelosa4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Αμα κατεβεις ελα να κανουμε μαζι ενα απο ρολλ 2ες που ειχα πατησει και με τον Δημητρη παλιοτερα...με οτι καυσιμο θες (Ελευθερα τα παντα ολα) ok! αν κατεβω θα σε παρ τηλ.
mariosA4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 βλέπω Μητσαρα έμπλεξες κι εσύ... Ποιά παρτίδα ελλατωματική μιλάει ο Dog την 38άρα της Tial? Γιατί και μένα μου έκανε κάτι περίεργα η πίεση στις αλλαγές μήπως είναι απ'αυτό. Ευχομαι να ξεμπλέξουμε γρήγορα όλοι φίλε γιατί έχει τραβήξει πολύ...
Dimitris_Kon Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 βλέπω Μητσαρα έμπλεξες κι εσύ... Ποιά παρτίδα ελλατωματική μιλάει ο Dog την 38άρα της Tial? Γιατί και μένα μου έκανε κάτι περίεργα η πίεση στις αλλαγές μήπως είναι απ'αυτό. Ευχομαι να ξεμπλέξουμε γρήγορα όλοι φίλε γιατί έχει τραβήξει πολύ... Μαρίνο, εγώ δεν έχω ταλαιπωρηθεί με το setup αλλά με άλλα θέματα.. Το WG άνοιξέ το και δες το διάφραγμα. Εμένα είναι εντελώς απαράδεκτη η κατάστασή του, αν και το έσκισα με 2.2 σταθερή και πάλι όμως δεν δικαιολογείται σε 2 χρόνια να γίνει έτσι.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Μιας και κατέβασα το τούρμπο για να αλλάξω τον κολλιέ, διαπίστωσα ότι λόγω βάρους προφανώς του τούρμπο (και είναι μικρούλι ) τον τραβάει προς τα κάτω και γιαυτό χάνει, οπότε κάνω μια βασούλα να στηρίξω το λαιμό του τούρμπο. Με την ευκαιρία έκανα και ένα σέρβις, άλλαξα ιμάντα και αντλία υδραυλικού τιμονιού που δάκρυζε κάπου - κάπου. Μερικές φωτό από μια καθημερινή (κατά τα άλλα) ημέρα στο γκαράζ μου : Εδώ παρατηρήστε την αριστερή βάση που την έχει "ψήσει" το τούρμπο! Τι μικρούλα που είναι! (μέχρι και το παξιμάδι της φτερωτής είναι 13άρι, εκεί που άλλες έχουν το πολύ 10ράκι!) Α και η μετώπη και ο προφυλακτήρας στη γωνία, βρήκα ευκαιρία να βάλω και τον εγκέφαλο βεντιλατέρ του RS4 μιας και τα είχα όλα εκτός. Δημήτρης
antrikos13 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Έλεος με αυτό το αυτοκίνητο! Αφού δε θέλει ρε μητσο να σηκώσει τι το τυραννας! 997tt και με ένα φ.π.ε θα είσαι μακραν μπροστά! Απορώ με την υπομονή σου πως αντεχεις ακομη! Όταν έλυσε ο Δημητρης το πρόβλημα με την τροφοδοσία στα tfsi και σήκωνε 2.2 στις 7.800 μερικοί ψαχναν ακόμα αν Μπενουν τα μπεκ του rs4!!!respect στο α4 που άνοιξε τα μάτι στα costume BT!!! 1
Agelosa4 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 (edited) Όταν έλυσε ο Δημητρης το πρόβλημα με την τροφοδοσία στα tfsi και σήκωνε 2.2 στις 7.800 μερικοί ψαχναν ακόμα αν Μπενουν τα μπεκ του rs4!!!respect στο α4 που άνοιξε τα μάτι στα costume BT!!! ναι δυστυχως για αυτον ομως που παλεψε και παλευει αρκετα συνεχεια για να επιλυσει πρωτος τις τυχον απορειες που εχουν οι αλλοι και πιθανον να τα βρουνε (οι μερικοι) ετοιμα χωρις κοπο!! Edited April 23, 2011 by agelosa4
Dimitris_Kon Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Δεν πειραζει φιλαρακι! Εμενα με ευχαριστει που με παιρνουν τηλεφωνο και με ρωτανε για τα θεματα αυτα.. γιαυτο και δεν εκρυψα ποτε τιποτα και οπου ειμαι ανοιγω καπω! Δημητρης
kenzo Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ψαγμενε , σε φανταζομαι εθνικη να σε πλευριζει μηχανοβιος εντυπωσιασμενος και εσυ να του ανοιγεις το καπο με 250+ χ.λ.μ. !!! Αλεμαο !!!!!! Ηλιας ...
lekoS3 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Δεν πειραζει φιλαρακι! Εμενα με ευχαριστει που με παιρνουν τηλεφωνο και με ρωτανε για τα θεματα αυτα.. γιαυτο και δεν εκρυψα ποτε τιποτα και οπου ειμαι ανοιγω καπω! Δημητρης Αυτο τωρα ειναι καλο??? Γιατι οποτε το ανοιγεις εγω παθαινω 2 εγκεφαλικα, 3 καρδιακα, αποτομη αυξηση πιεσης και με ενοχλουν και λιγο τα αθροιτικα... Ακομα δεν εχω δει απο κοντα το νεο setup. Εχω παει ηδη σε ψυχολογο και με προετοιμαζει... Μολις μου πει οτι ειμαι ετοιμος θα σε παρω τηλεφωνο Δημητρο!!!
Agelosa4 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Δεν πειραζει φιλαρακι! Εμενα με ευχαριστει που με παιρνουν τηλεφωνο και με ρωτανε για τα θεματα αυτα.. γιαυτο και δεν εκρυψα ποτε τιποτα και οπου ειμαι ανοιγω καπω! Δημητρης :new_thumright:
MIKIS Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Μιας και κατέβασα το τούρμπο για να αλλάξω τον κολλιέ, διαπίστωσα ότι λόγω βάρους προφανώς του τούρμπο (και είναι μικρούλι ) τον τραβάει προς τα κάτω και γιαυτό χάνει, οπότε κάνω μια βασούλα να στηρίξω το λαιμό του τούρμπο. Με την ευκαιρία έκανα και ένα σέρβις, άλλαξα ιμάντα και αντλία υδραυλικού τιμονιού που δάκρυζε κάπου - κάπου. Μερικές φωτό από μια καθημερινή (κατά τα άλλα) ημέρα στο γκαράζ μου : Εδώ παρατηρήστε την αριστερή βάση που την έχει "ψήσει" το τούρμπο! Τι μικρούλα που είναι! (μέχρι και το παξιμάδι της φτερωτής είναι 13άρι, εκεί που άλλες έχουν το πολύ 10ράκι!) ΡΕ δημήτρη τι είναι αυτό κινητήρας αεροπλάνου? fuck λέμε έπαθα ζημιά τώρα!
Dimitris_Kon Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Χαχα σιγά βρε Μίκη! Ψάχνοντας να βρω ένα μεγαλύτερο 5ο μπεκ που ήθελα γιατί θέλω αρκετό καύσιμο, επισκέφτηκα έναν εγχώριο έμπορο που πουλάει τα συγκεκριμένα και μου πούλησε το 630 cc στο ποσό των 80 ευρώ. Μετά λοιπόν από περίπου 3 βδομάδες μου είπε ότι κάνουν 90 ευρώ (δλδ ανα 3 βδομάδες 10 ευρώ αύξηση). Όταν του ζήτησα τα μεγαλύτερης χωρητικότητας (870 cc) η απάντηση ήρθε ως εξής : η 4άδα 900 ευρώ Μετά από σχεδόν ισχαιμικό επεισόδιο, επισκέπτηκα την γνωστή μου ιστοσελίδα από USA όπου και αγόρασα το συγκεκριμένο μπεκ στο ποσό των 55 usd + 20 μεταφορικά. Τα ρέστα μου.. Δημήτρης
mikepts Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Δημήτρη όσες φορές αγόρασα κάτι απο εδώ το πήρα ένα 40% καπέλο και βάλε.Σε ένα μπεκ η διαφορά δεν είναι τραγική αλλά σε βαριά πράγματα το έχουν ξεφτυλίσει.Αν έξω έχει 80 και εδώ 100 τα δίνεις εύκολα απο το να περιμένεις, στα 1000 όμως τα 200 είναι αρκετά.Δεν κοιτάνε να έχουν κλιμακωτό κέρδος αλλά το ίδιο παντού.Γνωστός μου μαγαζάτορας με βελτιώσεις αν δεν πάρει 40% σε μία πώληση την θεωρή αποτυχία.Για την βελτίωση που έκανα μου ζήτησε τα 2πλάσια απο τον μ.ο. τιμών που μου έδωσαν τα συνεργεία της Αθήνας.Μετά κλαίγονται και ζορίζονται γιατί τα αγοράζουμε απο έξω. Ένα τελευταίο παράδειγμα.Βάζω ένα φίλο μου να τηλεφωνήσει σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας να του δώσει τιμή για ένα μπεκ(85 ευρώ).Επειδή συνεργάζομαι εγώ με το ίδιο μαγαζί δεν ήθελα να τον πάρω ο ίδιος και να πάρω καλύτερη τιμή.Το μαγαζί αυτό το γνώρισα και συνεργάζεται πλέον με τον παραπάνω γνωστό μου βελτιωτή.Πάω στο μαγαζί του και του λέω θέλω αυτό το μπεκ.Μου απάντησε 100 ευρώ για μένα.Του λέω θα σου απαντήσω αύρι.Πάω την άλλη μέρα με τον φίλο μου μαζί και πέρνω μπροστά του τηλέφωνο μέσω του φίλου μου στον προμηθευτή του με ανοιχτή ακρόαση.Μόλις άκουσε 85 ευρώ δεν ήξερε τι να πει.Έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι.Και ρωτάω τώρα...το πέρνει τιμή χονδρικής που θα βγάλει την προμήθεια του, πρέπει ρε άνθρωπε να με χρεώσεις και 15 ευρώ καπέλο?Πόσα πρέπει να βγάλεις απο ένα κολομπεκ?Επειδή δεν έχουν δουλειά χρεώνουν τους λίγους πελάτες παραπάνω για να βγάλουν τα έξοδα.
COSTAS S3 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ..........Επειδή δεν έχουν δουλειά χρεώνουν τους λίγους πελάτες παραπάνω για να βγάλουν τα έξοδα. Γι'αυτό θα πέσει πείνα
mariosA4 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Χαχα σιγά βρε Μίκη! Ψάχνοντας να βρω ένα μεγαλύτερο 5ο μπεκ που ήθελα γιατί θέλω αρκετό καύσιμο, επισκέφτηκα έναν εγχώριο έμπορο που πουλάει τα συγκεκριμένα και μου πούλησε το 630 cc στο ποσό των 80 ευρώ. Μετά λοιπόν από περίπου 3 βδομάδες μου είπε ότι κάνουν 90 ευρώ (δλδ ανα 3 βδομάδες 10 ευρώ αύξηση). Όταν του ζήτησα τα μεγαλύτερης χωρητικότητας (870 cc) η απάντηση ήρθε ως εξής : η 4άδα 900 ευρώ Μετά από σχεδόν ισχαιμικό επεισόδιο, επισκέπτηκα την γνωστή μου ιστοσελίδα από USA όπου και αγόρασα το συγκεκριμένο μπεκ στο ποσό των 55 usd + 20 μεταφορικά. Τα ρέστα μου.. Δημήτρης Να πώ ότι ήσουν και κανένας χθεσινός στην πιάτσα... Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν εδώ λέμε ζούνε στο δικό τους κόσμο.
mariosA4 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Μόλις άκουσε 85 ευρώ δεν ήξερε τι να πει.Έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι.Και ρωτάω τώρα...το πέρνει τιμή χονδρικής που θα βγάλει την προμήθεια του, πρέπει ρε άνθρωπε να με χρεώσεις και 15 ευρώ καπέλο?Πόσα πρέπει να βγάλεις απο ένα κολομπεκ?Επειδή δεν έχουν δουλειά χρεώνουν τους λίγους πελάτες παραπάνω για να βγάλουν τα έξοδα. δεν υπάρχει λογική φίλε σε αυτό, στο τέλος θα χάσουν και αυτούς τους λίγους που έχουν απομείνει γιατι ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον και ακόμα και οι παπούδες μας μπαίνουν στο ίντερνετ και ψάχνουν το φθηνότερο... Καλύτερα όμως γιατί θα καθαρίσει η πιάτσα και θα επιβιώσουν όσοι είναι ανταγωνιστικοί .Ετσι κι'αλλιώς όλοι μεσάζοντες έχουν καταντήσει στα ξένα προιόντα...
Dimitris_Kon Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Επιτέλους το έκλεισα το ρημάδι.. - Κατασκευή βάσης στήριξης - κόντρας τούρμπο : Κατασκευάστηκε από ντουραλουμίνιο και βάφτηκε με σπρευ πυρίμαχο.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Επίσης κατασκεύασα την βάση - κόντρα του μοτέρ στη μετώπη, η οποία δεν υπήρχε αφού το RS4 δεν έχει τέτοια βάση γιατί ο V8 εδράζεται αλλιώς : Και τέλος εισαγωγή κάτω αριστερά, με εύκαμπτο σωλήνα αντοχής θερμοκρασίας : Και όψη τούρμπο με την βάση και το κολλάρο : Δημήτρης
mariosA4 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 πρέπει να σε παίδεψε πολύ μητσάρα... Τι έγινε το τελείωσες?
Dimitris_Kon Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Τέλος, μάζεψα όλα τα καλώδια και σωληνάκια και τα έβαλα μέσα σε σπιράλ μαύρο, για καλύτερη εμφάνιση αλλά και για απομόνωση των καλωδιώσεων όπως ΟΕΜ : Και τέλος ένα βιντεάκι να ακούσω πάλι τον ήχο στο 1.4 http://www.youtube.com/watch?v=yON8MpTV9KI Δημήτρης
kenzo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ωραια δουλεια κανεις μαστορα !!! Αντε ασε τα βιντεακια με το 1.4 και δουλεψε το οπως πρεπει (2+...) !!! Ηλιας ...
Dimitris_Kon Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 πρέπει να σε παίδεψε πολύ μητσάρα... Τι έγινε το τελείωσες? Άστο Μαρίνο. Απλά, όπως ξέρεις, αν δεν ασχοληθείς ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει κάποιος σωστά.. Έφτιαξα τη βάση από λευκό χαρτί σου λέω.. Τουλάχιστον έκλεισα μετώπη, μπήκε και το μπεκ το μεγαλύτερο, τώρα θα βάλω την αντλία και κάτι άλλες σωληνώσεις για να το τροφοδοτήσω και πρόγραμμα ολέ. Ωραια δουλεια κανεις μαστορα !!! Αντε ασε τα βιντεακια με το 1.4 και δουλεψε το οπως πρεπει (2+...) !!! Ηλιας ... Γιαυτό παλεύω βρε Λιάκο. Δεν είναι στο χέρι του όμως, θα το γυρίσω στο 2 + o κόσμος να χαλάσει Δημήτρης
georgio3gr Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Δημητρη εχεις βαλει και μετωπη RS4; Γιατι δεν κρατησες την μαμα που εχει ηδη κοντρα βαση στην μετωπη;
Recommended Posts