Dimitris_Kon Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Τελικά το αυτοκίνητο το παρέλαβα σήμερα, μετά από άπειρες δοκιμές με αντλίες, ρεύματα, δίσκο, δοκιμή ρελέ, σέρβις, αλλαγή τσιμούχας μεταβλητού που έχανε, ρουλεμάν συμπλέκτη, γειώσεων που είχαν θέματα, και αρκετών μέτρων καλωδιώσεων.. Ακόμα μέσα είναι όλα χύμα, μιας και πρέπει να κάτσω να τα δέσω όλα σωστά. (Ακούς Αρίστο?) Θέλω και στρώσιμο δίσκο καμια 300 χλμ ακόμα και μετά τέλος.. Για να δούμε.. Δημήτρης
Kavouras Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Τελικά το αυτοκίνητο το παρέλαβα σήμερα, μετά από άπειρες δοκιμές με αντλίες, ρεύματα, δίσκο, δοκιμή ρελέ, σέρβις, αλλαγή τσιμούχας μεταβλητού που έχανε, ρουλεμάν συμπλέκτη, γειώσεων που είχαν θέματα, και αρκετών μέτρων καλωδιώσεων.. Ακόμα μέσα είναι όλα χύμα, μιας και πρέπει να κάτσω να τα δέσω όλα σωστά. (Ακούς Αρίστο?) Θέλω και στρώσιμο δίσκο καμια 300 χλμ ακόμα και μετά τέλος.. Για να δούμε.. Δημήτρης Πως το βλεπεις; Θα προλαβεις garage day?
Sky Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Αντε με το καλό το εργαλείο Μητσάρα να το χαρείς, καιρό περίμενες
Dimitris_Kon Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Να ευχαριστήσω και τον Άγγελο για τη βοήθειά του επίσης Δημήτρης
Agelosa4 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Να ευχαριστήσω και τον Άγγελο για τη βοήθειά του επίσης Δημήτρης δουλεψε τελικα μητσαρα ετσι?
Dimitris_Kon Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Ναι φιλαράκι δούλεψε, αφού έκανα 3 δοκιμές μιας και κανένας ηλεκτρολόγος δεν αναλάμβανε που να τους πάρει.. Δημήτρης
Agelosa4 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ναι φιλαράκι δούλεψε, αφού έκανα 3 δοκιμές μιας και κανένας ηλεκτρολόγος δεν αναλάμβανε που να τους πάρει.. Δημήτρης Οκ οτι χρειαζεσαι και εσυ και εγω θα μιλαμε! Αντε με το καλο τωρα για φουλ πιεση!
Alex Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Μητσε προχωρησες καθολου η εμεινες στο σταδιο που ησουν ???
Peris Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Μην κοροιδεύεις Αλέξανδρε...εχθές όλη τη μέρα του βγήκε ο πάτος του παιδιου. Ευτυχώς κατάφερε και έβγαλε τη λευκή μονωτική ταινία από το τιμόνι. Το αυτοκίνητο έγινε αγνώριστο...
PanoulisTheTroll Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Καινούριο project ο Μήτσος????? Μετατροπή σε δεξιοτίμονο????? :sHa_sarcasticlol:
kenzo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Μητσε προχωρησες καθολου η εμεινες στο σταδιο που ησουν ??? Μην κοροιδεύεις Αλέξανδρε...εχθές όλη τη μέρα του βγήκε ο πάτος του παιδιου. Ευτυχώς κατάφερε και έβγαλε τη λευκή μονωτική ταινία από το τιμόνι. Το αυτοκίνητο έγινε αγνώριστο... Καινούριο project ο Μήτσος????? Μετατροπή σε δεξιοτίμονο????? :sHa_sarcasticlol: :haha4: Με πεθανατε ...
Velos Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Μητσε προχωρησες καθολου η εμεινες στο σταδιο που ησουν ??? Μλκ δεν υπάρχεις όμωςςς :hysterical: :hysterical:
Dimitris_Kon Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Μιας και έχω καιρό να ενημερώσω, να γράψω μερικά έτσι τυχερά 1) Το μαντέμι εξαγωγής έχει ραγίσει, επειδή κόντραρε στην αντιρίδα στήριξης που είχα κρατήσει από το προηγούμενο τούρμπο και σε κάποιο κοπάνημα, μου την έκανε τη ζημιά.. Συμπέρασμα : Αφαίρεση αντιρίδας και έλεγχος μήπως από τους τζόγους έκανε ζημιά σε καμια φτερωτή. 2) Ο κομπρέσσορας του κλιματιστικού για κάποιο λόγο σταμάτησε να λειτουργεί. Πρέπει να τον αφαιρέσω να δω τι γίνεται και μάλλον με βλέπω για άλλο! 3) Κάπου έχω απώλεια ρεύματος και δεν ξέρω από που.. Και όσο τα σιχαίνομαι αυτά τα ηλεκτρολογικά, τόσο με κυνηγάνε! Τουλάχιστον, έβαλα τη πλακέτα της μεθανόλης.. 4) Έχω συνδέσει το παρκτρόνικ εμπρός με τα πάντα και ΔΕΝ μπορώ να το ενεργοποιήσω. Μου την έχει σπάσει που δεν βγάζω και άκρη από που θα το ενεργοποιήσω και γιατί δεν το βλέπω στο vag com. Αυταααααααά τα ωραία! Δημήτρης
Velos Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Μπράβο φιλαράκι να το χαίρεσαι το εργαλείο σου ΠΑΝΤΑ τέτοια :new_iloveyou: Υ.Γ.Μου μυρίζουνε δουλείες με φούντες
A80Avant Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 βγαλε το παρκτρονικ, μιας και ξερεις να παρκαρεις, απο κομπρεσσορα κλιματιστικου αν εχεις προβλημα πες μου, προσφατα βρηκα ακρη για αγορα εργοστασιακων κομματιων στην πειραιως και σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο το να το παρεις απο την audi, Κριμα για το μαντεμι, αλλα κοιταξε το μπορει να μην εχει κανενα προβλημα. Κατα τα αλλα, το αμαξι εχει προγραμματιστει? τι γινεται?
Dimitris_Kon Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 (edited) Μπράβο φιλαράκι να το χαίρεσαι το εργαλείο σου ΠΑΝΤΑ τέτοια :new_iloveyou: Υ.Γ.Μου μυρίζουνε δουλείες με φούντες Εσύ θα ρθεις σπίτι για αγγαρεία και ξέχνα τις πίτσες βγαλε το παρκτρονικ, μιας και ξερεις να παρκαρεις, Billy θα το φτιάξεις εσύ, καλέ μου φίλε γιατί δεν βλέπω μπροστά λόγω ηλικίας απο κομπρεσσορα κλιματιστικου αν εχεις προβλημα πες μου, προσφατα βρηκα ακρη για αγορα εργοστασιακων κομματιων στην πειραιως και σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο το να το παρεις απο την audi, Θα το βγάλω και θα σου πω κωδικό μήπως βρούμε. Καινούργιο εννοείς? Κριμα για το μαντεμι, αλλα κοιταξε το μπορει να μην εχει κανενα προβλημα. Έχει σκίσιμο φίλε το είδα από πίεση που ανεβοκατέβαζε. Κατα τα αλλα, το αμαξι εχει προγραμματιστει? τι γινεται? Ναι έχει τελειώσει, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δημήτρης Edited June 12, 2012 by Dimitris_Kon
Velos Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Εσύ θα ρθεις σπίτι για αγγαρεία και ξέχνα τις πίτσες Δημήτρης Νηστικός λειτουργώ καλύτερα να ξέρεις....γιατί αν με ταίσεις μετά θα πρέπει να μου έχεις και έτοιμο κρεβάτι
Dimitris_Kon Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Οπότε θέλεις στείλε pm. Καινούριο εννοειται Τηλέφωνο θα σε πάρω, σιγά μη σου στείλω και pm Δημήτρης
A80Avant Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 στοιχιζει πιο πολυ το τηλ. για αγγλια!!! χαχα στειλε μηνυμα να σε παρω εγω!!!
Dimitris_Kon Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 πρόσεξε γιατί έχω πρόγραμμα ρε.. Και εισαγωγή.. Δημήτρης
Recommended Posts