Dimitris_Kon Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 γιατι ανοίγει το μαντεμι μητσο; Άνοιξε φιλαράκι! Από βάση που είχα και κραδασμούς, δυστυχώς "έκοψε". Οπότε μάθημα : Όχι βάση - αντιρίδα στήριξης. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 (edited) Λοιπόν για να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει, μιας και τώρα έχω μερικά νέα Μηχανολογικά : 1) Μαντέμι TIAL 82άρι εγκαταστάθηκε με τις νέου τύπου βίδες και λαμάκια που σαφώς είναι καλύτερα από τα προηγούμενα ΧΩΡΙΣ αντιρίδα στήριξης. 2) Αλλάχθηκαν λάδια και τα συναφή, μιας και τα είχα όλα λύσει για το τούρμπο 3) Αλλάχθηκαν μπουζί 4) Ελέγχθηκε εκ νέου όλο το κύκλωμα πίεσης και η σκάστρα Ηλεκτρολογικά : 1) Δοκιμάστηκε ένα μπαρόμετρο Defi 60άρι που είναι λίγο νεότερο σε έκδοση από τα δικά μου, αλλάχθηκαν βύσματα και δούλεψε, οπότε πρέπει να το εγκαταστήσω 2) Δεν λειτουργούσαν τα adaptive lights και μου είχαν σπάσει τα νεύρα, καθώς ο εγκέφαλος δεν έβλεπε το controller των xenon. Μετά από πολύ ψάξιμο, ανακάλυψα ότι είχαν καεί 2 ασφάλειες (άλλη για το δεξί φανάρι και άλλη για το αριστερό - εγκεφαλικό) 3) Κάπου χάνω ρεύμα και υποπτεύομαι το tv tuner, αλλά θέλει περαιτέρω ψάξιμο 4) Δεν λειτουργούσαν τα φώτα όπισθεν, ούτε τα ραντάρ πίσω και ανακάλυψα ότι έχει χαλάσει η γαμωβαλβίδα που βρίσκεται στο κιβώτιο 5) Εγκατέστησα τα ΟΕΜ ραντάρ μπροστά, με το διακόπτη και όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα που πήρα από kufatec, δεν λειτουργούν όμως και θέλει και αυτό ψάξιμο 6) εγκατέστησα το water meth, αλλά πρέπει να βάλω και έναν διακόπτη για να σταματάω κατά βούληση εντελώς τον ψεκασμό. Κατά τα άλλα, θα κάνω μερικά χιλιόμετρα να λιπάνω τον κινητήρα και πρέπει να περάσω από τον εξατμισά για έλεγχο, καθώς κάπου μου φαίνεται ακούω ξεφύσημα (μπορεί να είναι και ιδέα μου όμως). Μετά θα πάω δυναμόμετρο.. Δουλειές να έχουμε δλδ. Δημήτρης Edited November 6, 2012 by Dimitris_Kon 3
Sky Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Καλά όταν τελειώσεις, σε περιμένω στην έξοδο 16 για Ραφήνα.....Αχαχαχαχα Με το καλό Φιλαράκι !!! Send from battleship Galactica ! 2
johnaras Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ωραια πραγματα....καλη συνεχεια!!!!και βαλε και καμια φωτο να δουμε προοδο
mariosA4 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Δημήτρη για τον διακόπτη για τη μεθανόλη πρέπει να κόψεις το ρεύμα της αντλίας . Αυτό θέλει ένα ρελεδάκι όπου ο διακόπτης θα οπλίζει τον ρελέ και θα περνάει το ρεύμα στην αντλία για να ξεκινήσει ο ψεκασμός
Kavouras Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 (...) Κατά τα άλλα, θα κάνω μερικά χιλιόμετρα να λιπάνω τον κινητήρα και πρέπει να περάσω από τον εξατμισά για έλεγχο, καθώς κάπου μου φαίνεται ακούω ξεφύσημα (μπορεί να είναι και ιδέα μου όμως). Μετά θα πάω δυναμόμετρο.. Δουλειές να έχουμε δλδ. Δημήτρης Φιλαράκι, δώστο μου εμένα μία βόλτα να σου πω αν χάνει από την εξάτμιση αέρα. Ιδανικά μου το δανείζεις όλο το Σ/Κ που μας έρχεται... Θα σου κάνω και τα απαρραίτητα km για λίπανση και στρώσιμο... Από τα προβλήματα, προσωπικά συγκρατώ την διαρροή ρεύματος, το οποίο είναι πολύ σπαστικό πρόβλημα. Στα υπόλοιπα έχεις εντωπίσει τη βλάβη και δε σε φοβάμαι. Με το καλό να είναι ετοιμοπόλεμο το θηρίο 1
Dimitris_Kon Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Φιλαράκι, δώστο μου εμένα μία βόλτα να σου πω αν χάνει από την εξάτμιση αέρα. Ιδανικά μου το δανείζεις όλο το Σ/Κ που μας έρχεται... Θα σου κάνω και τα απαρραίτητα km για λίπανση και στρώσιμο... Από τα προβλήματα, προσωπικά συγκρατώ την διαρροή ρεύματος, το οποίο είναι πολύ σπαστικό πρόβλημα. Στα υπόλοιπα έχεις εντωπίσει τη βλάβη και δε σε φοβάμαι. Με το καλό να είναι ετοιμοπόλεμο το θηρίο Εσύ πότε είπαμε θα έρθεις για βοήθεια με τον ΚΕΜ σπίτι????? Δημήτρης
Kavouras Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Εσύ πότε είπαμε θα έρθεις για βοήθεια με τον ΚΕΜ σπίτι????? Δημήτρης Ειλικρινά όποτε θες και βολεύεσαι, αρκεί να το κανονίσουμε 1-2 μέρες πριν για να είμαι Ο.Κ. με τη δουλειά μου. ΥΓ: για τον ΚΕΜ δεν ξέρω....
Dinos Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Κι εγώ αν θες να έρθω και να σου λέω μλκς, μου λες!!!!
Dimitris_Kon Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Κι εγώ αν θες να έρθω και να σου λέω μλκς, μου λες!!!! Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως πρέπει, περιορίζομαι λόγω ποσοστού διανοίας. Δημήτρης
Kavouras Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Κι εγώ αν θες να έρθω και να σου λέω μλκς, μου λες!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα! έγραψες! Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως πρέπει, περιορίζομαι λόγω ποσοστού διανοίας. Δημήτρης Δικηγόροι...άντε βγάλε άκρη...
Dinos Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Λοιπόν για να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει, μιας και τώρα έχω μερικά νέα Ηλεκτρολογικά : 1) 3) Κάπου χάνω ρεύμα και υποπτεύομαι το tv tuner, αλλά θέλει περαιτέρω ψάξιμο Δημήτρης Μην σε νοιάζει.. έχεις το iphone για οθόνη.... 1
Kavouras Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Μην σε νοιάζει.. έχεις 2 iphone για οθόνη.... νομίζω ότι τώρα είναι οκ...
KeM Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Εσύ πότε είπαμε θα έρθεις για βοήθεια με τον ΚΕΜ σπίτι????? Δημήτρης Σοβαρα τωρα οτιδηποτε χρειαστει εγω ειμαι μεσα. Με το καλο να το ολοκληρωσεις και καλα πατηματα
leras Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 αμα θες ερχομαι και εγω...να παιρνω ιδεες για το δικο μου Β7..... ελπιζω μητσο να ειναι τα τελευταια προβληματα...
A80Avant Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Ασε μας ρε κουμπαρε με τον καρνάβαλο. Ότι βάζεις δεν λειτουργεί, ότι βγάζεις έχει χαλάσει και θελει άλλαγμα. Τελικά δεν παίρνεις και εσύ ένα tiguan? sent with Nokia 5110 1
Dimitris_Kon Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Κοντά είσαι χαχαχαχαχαχα Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Μετά από αρκετή αναζήτηση, ανακάλυψα ότι μια γείωση σποραδικά δημιουργούσε πρόβλημα, όπως μου είχε επισημάνει ο Toyo. Απλά μου βγήκε ο πάτος για να την βρω. Επ΄ ευκαιρίας, πέρασα τον σωλήνα της αντλίας water meth κάτω από το πάτωμα (βγήκε κάθισμα, ταπετσαρία), και έφερα και σωλήνα βενζίνης από την 2η αντλία καυσίμου. Για να τελειώνω μια και καλή με τα ηλεκτρολογικά, πέρασα 3 γραμμές εξτρά με μια ασφαλειοθήκη 6 θέσεων για να τα βάλω όλα τα εξτρά (gauges, bc, tv tuner κλπ) μαζί με αντίστοιχες ασφάλειες. Τέλος, έβαλα και 2 ρελέ εξτρά, για να ενεργοποιώ την αντλία water meth και την 2η αντλία καυσίμου με διακόπτη. Ψάχνω να βρω, με αναζήτηση στο ELSA, γιατί δεν μου δουλεύει το front parktronic. Γαμώ το διάβασμά μου μέσα και τα ηλεκτρολογικά διαγράμματα.. Πάτωμα - μοκέτα έξω Και επανατοποθέτηση αντλίας πίσω πλέον με πέρασμα σωλήνα Ασφαλειοθήκη και συνδέσεις μακαρόνια Δημήτρης 1
Kavouras Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 ρε μεγάλε... αυτές τις φωτογραφίες τις ανεβάζεις για να έχουμε εφιάλτες το βράδυ? ΥΓ: περιττό να πω (για πολλοστή φορά) ότι θαυμάζω την υπομονή και την λεπτομερή ενασχόλησή σου με το αμάξι σου... 1
KeM Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Μακαρι αυτα ειναι να ειναι και τα τελευταια που θα σε απασχολησουν Δημητρη. Οι απωλειες ρευματος γενικα, ειναι πολυ δυσκολο να τις βρεις ομολουμενως 1
Recommended Posts