Giannis20vt Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Εχεις δικαιο Δημήτρη, δειχνει πολύ ωραία. Πως και δεν το πηρα χαμπαρι τοσο καιρο; 1
S3-Nick Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Πολυ ωραιο το Α4... υ.γ. το συνεργειο που εχεις βγαλει την φωτο το προτεινεις; με συγχωρεις για την ερωτηση εδω αλλα ψαχνω για συνεργειο...
Dimitris_Kon Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Δημόσια Νίκο δεν συστήνω κανένα συνεργείο και βασικά δεν συστήνω κανένα γενικότερα. Με pm αν θες να σε βοηθήσω. Δημήτρης 1
nasosGT Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 εχω να κανω μια ερωτηση μιας και υπαρχει η εμπειρια θεωρω οτι το μοτερ ειναι bwa tfsi ειναι καλη ιδεα για καθημερινο οχημα τα περιπου 500 ? αν το ψιλο κυνηγαει κανεις ειναι αξιοπιστο? ποσο περιπου κοστιζει με καινουργια ανταλλακτικα και εργατικα μια τετοια μετατροπη? αν θεωρηθει αναρμοστο το ποστ παρακαλω να διαγραφει με τρωει λιγο η ιδεα του γρηγοροτερου φριτρακ του πλανητη
Dimitris_Kon Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 εχω να κανω μια ερωτηση μιας και υπαρχει η εμπειρια θεωρω οτι το μοτερ ειναι bwa tfsi ειναι καλη ιδεα για καθημερινο οχημα τα περιπου 500 ? αν το ψιλο κυνηγαει κανεις ειναι αξιοπιστο? ποσο περιπου κοστιζει με καινουργια ανταλλακτικα και εργατικα μια τετοια μετατροπη? αν θεωρηθει αναρμοστο το ποστ παρακαλω να διαγραφει με τρωει λιγο η ιδεα του γρηγοροτερου φριτρακ του πλανητη 1) To μοτέρ για την ακρίβεια είναι BGB. Στα Α4 DTM ο κωδικός είναι BUL. 2) Σε Α4 με μακριά κλιμάκωση, το gtx 3076 με 82άρι μαντέμι, είναι σχετικά ψηλά για κάποιον μέσα στην πόλη (4400 μέγιστη πίεση) - όχι όμως για μένα. 3) Μέχρι τα 500 - 550 δεν θέλει πολλά, πέρα από έναν καθαρισμό στις βαλβίδες και έναν έλεγχο στο ποτηράκι (τα υπόλοιπα συνήθη συντήρησης εννοούνται) 4) Όταν λες μετατροπή, εννοείς στον κινητήρα μόνο? Αν ναι υπολόγισε κάπου στα 6000 με 7000 όλα μαζί (όχι κινεζιές - όχι πατέντες) Δημήτρης 2
nasosGT Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 στο 3) δλδ υπολογιζουμε μπιελες πιστονια πλακα στροφαλου πολλαπλη εξαγωγης τουρμπο μπεκ.... θελει και εκκεντρα? θελει μπουζωνια κεφαλης? διπλη μπεκιερα παιζει? μουδιαφευγει τπτ? μηπως να ριμαζω το θρεντ του οχηματος και να το ξεχωρισουμε αυτο? και απο μεταδοση ενα καλο δισκοπλατο ε? 1
Dimitris_Kon Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 (edited) Μπουζωνια aftermarket δεν ειναι απαραίτητα αν και εχω βαλει ARP. Στην τιμή εχω συμπεριλάβει βαλβίδες supertech, όχι εκκεντρα, αν θες να στροφάρεις 8000 με 8500 θες και πλήρη κυλινδροκεφαλή (εγώ εχω κάνει transplant απο s3 κεφαλή με ferrea), αλλα στα 500 δεν νομίζω οτι ειναι απαραίτητο. Επίσης δεν χρειάζεσαι διπλή μπεκιερα μεχρι τα 500, τα rs4 με μεθανόλη, άντε και κανα έξτρα μπεκ φτάνουν. Μετάδοση σίγουρα θα θες, αλλα για το συγκεκριμένο που σκέφτεσαι υπάρχουν έτοιμα κιτ αξιόπιστα. Δημήτρης Edited September 30, 2016 by Dimitris_Kon 3
Kavouras Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 εχω να κανω μια ερωτηση μιας και υπαρχει η εμπειρια θεωρω οτι το μοτερ ειναι bwa tfsi ειναι καλη ιδεα για καθημερινο οχημα τα περιπου 500 ? αν το ψιλο κυνηγαει κανεις ειναι αξιοπιστο? ποσο περιπου κοστιζει με καινουργια ανταλλακτικα και εργατικα μια τετοια μετατροπη? αν θεωρηθει αναρμοστο το ποστ παρακαλω να διαγραφει με τρωει λιγο η ιδεα του γρηγοροτερου φριτρακ του πλανητη "καθημερινό" ένα αμάξι max 2,1 λίτρων με απόδοση 450-500ps δεν το λες, από την έννοια ότι καίει αρκετά, έχει lag χαμηλά και σίγουρα θα έχεις απρόοπτα αν "πατάς όλη μέρα" (αυτό έχει και την έννοια του καθημερινού). Φιλοσοφική συζήτηση, απλά επειδή το "καθημερινό" ο καθένας το ορίζει διαφορετικά, ίσως πρέπει να το προσδιορίσεις καλύτερα. Επίσης... μη φοβάσαι να ανοίξεις νέο topic. Έτσι θα είναι και μαζεμένες οι απορίες σου (όχι σκόρπιες σε topics) και επιπλέον τα topics των "άλλων" θα είναι επίσης πιο καθαρά. (απλά ενημερωτικά το αναφέρω αυτό). 2
Van.Leb Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 "καθημερινό" ένα αμάξι max 2,1 λίτρων με απόδοση 450-500ps δεν το λες, από την έννοια ότι καίει αρκετά, έχει lag χαμηλά και σίγουρα θα έχεις απρόοπτα αν "πατάς όλη μέρα" (αυτό έχει και την έννοια του καθημερινού). Φιλοσοφική συζήτηση, απλά επειδή το "καθημερινό" ο καθένας το ορίζει διαφορετικά, ίσως πρέπει να το προσδιορίσεις καλύτερα. Επίσης... μη φοβάσαι να ανοίξεις νέο topic. Έτσι θα είναι και μαζεμένες οι απορίες σου (όχι σκόρπιες σε topics) και επιπλέον τα topics των "άλλων" θα είναι επίσης πιο καθαρά. (απλά ενημερωτικά το αναφέρω αυτό). Εχει πανω tuning box ο Δημητρης κ δεν καιει τιποτα κ κινηται ανετα σαν καθημερινο.... 2
A80Avant Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Αμάξι δεν το λες αυτό τώρα ... αντε μην ανοίξω τον στόμα μου 1
Dimitris_Kon Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Αμάξι δεν το λες αυτό τώρα ... αντε μην ανοίξω τον στόμα μου Ματρακάς ρε! Αφού τα έχουμε πει Μπίλυ! Δημήτρης
S3-Nick Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Δημόσια Νίκο δεν συστήνω κανένα συνεργείο και βασικά δεν συστήνω κανένα γενικότερα. Με pm αν θες να σε βοηθήσω. Δημήτρης Για στειλε ενα pm με την γνωμη σου εαν θες...ψαχνω συνεργειο και θελω κατι δοκιμασμενο. Σε ευχαριστω!!
Dimitris_Kon Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 (edited) Μετά από 12 χρόνια, έγινα και επίσημα κάγκουρας.. Δημήτρης Edited May 24, 2018 by Dimitris_Kon 8 1
audidis Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Καλημέρα Δημήτριε παιδί μου, τί έκανες δηλαδή και καγκούρεψες ?
Audzig Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 55 minutes ago, Dimitris_Kon said: Πέρασα ταινία φιμέ Σταθάρα! Δημήτρης Και το μπροστα Μητσο?
Aslanis_Nektarios Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Δημήτρη είναι πολύ όμορφο , να το χαίρεσαι και καλά και απροβλημάτιστο πάντα. 1
Dimitris_Kon Posted May 26, 2018 Author Posted May 26, 2018 (edited) 21 hours ago, Audzig said: Και το μπροστα Μητσο? Ναι Μητσαρα το πιο αχνό. 18 hours ago, Aslanis_Nektarios said: Δημήτρη είναι πολύ όμορφο , να το χαίρεσαι και καλά και απροβλημάτιστο πάντα. Σε ευχαριστώ πολυ Νεκτάριε! Να εισαι καλα φιλε! Δημητρης Edited May 26, 2018 by Dimitris_Kon
GTaros Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Βρήκε τον νόμο να είναι νόμιμος και πλέον κυκλοφορεί άνετα. Πολύ ωραίο Δημήτρη και ειδικά στις ζεστές θα τα εκτιμήσεις. 1
Dimitris_Kon Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 On 5/28/2018 at 11:23 AM, GTaros said: Βρήκε τον νόμο να είναι νόμιμος και πλέον κυκλοφορεί άνετα. Πολύ ωραίο Δημήτρη και ειδικά στις ζεστές θα τα εκτιμήσεις. Ευχαριστώ Ζήση! Πράγματι ήδη το εκτιμώ. Είναι κάτι που είχα εκτιμήσει λάθος. Δημήτρης 2
Paladin Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Παρα πολυ ωραιο Δημητρη! κανει ωραια αντιθεση με το χρωμα του αυτοκινητου..θα εισαι κ πιο cool εκει μεσα τωρα! ..κ για να μην ξεχνιομαστε..παταω! 3
Dimitris_Kon Posted May 31, 2018 Author Posted May 31, 2018 Ευχαριστώ Λευτέρη! Και συ πατάς χαχαχχ! οκ θα το φιξάρουμε! Δημήτρης 1
Recommended Posts