Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το ξέρω, απλά είμαι λίγο "ψείρας" σε αυτά, όπως σου είπα. Εντωμεταξύ, εχθές κοίταξα στο διαγνωστικό, κανένα σφάλμα. Στην Ε.Ο., δούλεψα αρκετά με 4η και 5η 4000 και 5000 σταθερά, επίτηδες για χρονικά διαστήματα των 10 λεπτών για να δω κομπιάσματα και διάφορα, μέχρι στιγμής όλα οκ.

Δημήτρης

Φαντάζομαι την ηχητική εμπειρία όσων προσπέρασες αυτά τα διαστήματα των 10 λεπτών... :sHa_hehe:  :S  Θα τους έμεινες αξέχαστος .... :sSic_fever:

• 1 month later...
Posted

Mου φαίνεται πειραματίζεσαι βγάζοντας φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα άλλων και τις καλές τις κρατάς για το δικό σου! :tease:

• Like 2
Posted

Δημητρη,σιγουρα οι φωτο σου ειναι καλες,αλλα μυ αρεσει  σαν ανθρωπος που του αρεσουν τα comisioning,,να μαθει πιο πολλα για το ζωτικο σου κομματι!

What about there??

Posted

Αν εννοείς για τον κινητήρα, είναι όλα πλήρως αναλυμένα χωρίς μαιμουδιές και κρυφά "μυστικά" στο τόπικ μου πιο πάνω Γιώργο. Αν θες να το δεις από κοντά, έλα στην έδρα μια φορά από τις 100 που σε έχω καλέσει. Εκτός αν ρωτάς για κάτι άλλο που δεν αντιλαμβάνομαι.

Δημήτρης

• Like 1
Posted (edited)

Σταμάτα Δημήτρη !!! Μας έχεις αρρωστήσει....... :sSic_fever:

578d5f89-c333-4912-9e32-3fcb82106f26_zps

Να σαι καλά φιλαράκι ;)

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 1
Posted

Αν εννοείς για τον κινητήρα, είναι όλα πλήρως αναλυμένα χωρίς μαιμουδιές και κρυφά "μυστικά" στο τόπικ μου πιο πάνω Γιώργο. Αν θες να το δεις από κοντά, έλα στην έδρα μια φορά από τις 100 που σε έχω καλέσει. Εκτός αν ρωτάς για κάτι άλλο που δεν αντιλαμβάνομαι.

Δημήτρης

Δημητρη,σιγουρα εχεις αναλυσει το τι εχεις κανει με τον κινητηρα,αλλα ειναι διαφορετικα οταν αρχιζει και δουλευει οπως και το αποτελεσμα.Οσο για τα 2 καλεσματα που μου εχεις κανει,οπως σου εχω γραψει,θα γινει και η επισκεψη στην εδρα,να εχω ολοκληρωσει ομως και εγω το αυτοκινητο μου για να βγουν και καποια συμπερασματα

Posted

Δημητρη,σιγουρα εχεις αναλυσει το τι εχεις κανει με τον κινητηρα,αλλα ειναι διαφορετικα οταν αρχιζει και δουλευει οπως και το αποτελεσμα.Οσο για τα 2 καλεσματα που μου εχεις κανει,οπως σου εχω γραψει,θα γινει και η επισκεψη στην εδρα,να εχω ολοκληρωσει ομως και εγω το αυτοκινητο μου για να βγουν και καποια συμπερασματα

Γιώργο το αυτοκίνητό μου από το 2009 δουλεύει με BT setup και εντόσθια. Aπλά το τελευταίο έτος, όπως έχω γράψει αναλυτικά, αναβαθμίστηκα σε τούρμπο, καπάκι και κάποια άλλα, προκειμένου να την γυρίσω στο 2.5 bar σταθερό. Κατά τα άλλα, σε περιμένω.

Δημήτρης

Posted

Γιώργο το αυτοκίνητό μου από το 2009 δουλεύει με BT setup και εντόσθια. Aπλά το τελευταίο έτος, όπως έχω γράψει αναλυτικά, αναβαθμίστηκα σε τούρμπο, καπάκι και κάποια άλλα, προκειμένου να την γυρίσω στο 2.5 bar σταθερό. Κατά τα άλλα, σε περιμένω.

Δημήτρης

Δημητρη για το ΒΤ και τα εντοσθια το ξερω,αλλα για την 8μπεκη εισαγωγη δεν βλεπω να μας λες κατι,που ειναι αρκετα ενδιαφερων κατ εμε.Θα γινει η επισκεψη λεμε,μακαρι να το τελειωσω εντος εβδομαδας

Posted

Δεν χρειάζεται να γινεΙ 500 άλογα το αμάξι για να έρθεις να σε δούμε........ Μας αρέσει να παρατηρούμε όλα τα στάδια! Στην έδρα ανταλλαγή απόψεων και ΠΑΡΕΑ κάνουμε και όχι κόντρες!

Σε περιμένουμε να θαυμάσουμε το υπέροχο αποτέλεσμα που έχεις φτιάξει.

Φιλικά Γιάννης

• Like 6
Posted

Δεν χρειάζεται να γινεΙ 500 άλογα το αμάξι για να έρθεις να σε δούμε........ Μας αρέσει να παρατηρούμε όλα τα στάδια! Στην έδρα ανταλλαγή απόψεων και ΠΑΡΕΑ κάνουμε και όχι κόντρες!

Φιλικά Γιάννης

Respect! τα είπες όλα φιλαρακι! Συμφωνώ 100%

Δημήτρης

Posted

Φιλικά Γιάννης

Γιαννη, δεν ειπα ποτε  οτι πρεπει να γινει 500 αλογα για να ερθω,αλλα τουλαχιστον θα πρεπει να δουλευει υποδειγματικα!!!!Αυτη ειναι η αποψη μου!!.Οπως το εχω ξαναγραψει,επειδη φτιαχνω και το σπιτι μου,μου απορροφησε αρκετο χρονο και επιτελους τελειωσε.Ηρθε η σειρα του Audi και φυσικα ο ελευθερος χρονος.Συμφωνω με την ανταλλαγη αποψεων οπως και για την παρεα,δεν νομιζω να εχω προκαλεσει καποιον για κοντρα η οτιδηποτε!!! Ετσι ειναι το στυλ μου και οτι φτιαχνω η δοκιμαζω πρεπει πρωτα να μου αρεσει εμενα και μετα να αρχιζω να το δειχνω!!!!! :-)

Posted

Να δεχτώ, ότι η ερώτησή σου είναι καλοπροαίρετη, αλλά έχω αναλύσει τα πάντα και με φωτογραφίες ΚΑΘΕ βήμα του αυτοκινήτου μου, από την αρχή, με πλήρη λεπτομέρεια, μέχρι αηδίας. Αντίθετα, υπάρχουν πάρα πολλοί μαιμουδιάρηδες, που κάνουν μόντες και δοκιμές, χωρίς ποτέ να αναφέρουν τίποτα, βασιζόμενοι σε δοκιμές άλλων, άλλοι που βάζουν ΚΟ4 και σφυρήλατα και ανοίγουν και καλά μαμά και ένα σωρό άλλες κρυψοποντικιές. Οπότε το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις σε μένα, είναι ότι κρύβω το ο,τιδήποτε. Στην τελική, εσύ και το αυτοκίνητό που φτιάχνεις, είναι ένα μυστικό επτασφράγιστα κλεισμένο, χωρίς καμία πληροφορία για τίποτα απολύτως εδώ στο φόρουμ (δεν με ενδιαφέρει τι έχεις πει και δείξει σε άτομα εκτός φόρουμ) και κατά συνέπεια κανείς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως για το αυτοκίνητό σου. Να κάνω και γω λοιπόν μια καλοπροαίρετη αν θέλεις ερώτηση : Γιατί τόση μυστικοπάθεια για το αυτοκίνητό σου? Υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος?

Δημήτρης 

• Like 4
Posted

Στην έδρα ανταλλαγή απόψεων και ΠΑΡΕΑ κάνουμε και όχι κόντρες!

Φιλικά Γιάννης

Εγώ αλλα μαθαίνω απο το φιλαράκι σου τον Πάνο :sHa_hehe: :sHa_hehe: :new_iloveyou:

Γιώργος

• Like 1
Posted

Να δεχτώ, ότι η ερώτησή σου είναι καλοπροαίρετη, αλλά έχω αναλύσει τα πάντα και με φωτογραφίες ΚΑΘΕ βήμα του αυτοκινήτου μου, από την αρχή, με πλήρη λεπτομέρεια, μέχρι αηδίας. Αντίθετα, υπάρχουν πάρα πολλοί μαιμουδιάρηδες, που κάνουν μόντες και δοκιμές, χωρίς ποτέ να αναφέρουν τίποτα, βασιζόμενοι σε δοκιμές άλλων, άλλοι που βάζουν ΚΟ4 και σφυρήλατα και ανοίγουν και καλά μαμά και ένα σωρό άλλες κρυψοποντικιές. Οπότε το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις σε μένα, είναι ότι κρύβω το ο,τιδήποτε. Στην τελική, εσύ και το αυτοκίνητό που φτιάχνεις, είναι ένα μυστικό επτασφράγιστα κλεισμένο, χωρίς καμία πληροφορία για τίποτα απολύτως εδώ στο φόρουμ (δεν με ενδιαφέρει τι έχεις πει και δείξει σε άτομα εκτός φόρουμ) και κατά συνέπεια κανείς δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως για το αυτοκίνητό σου. Να κάνω και γω λοιπόν μια καλοπροαίρετη αν θέλεις ερώτηση : Γιατί τόση μυστικοπάθεια για το αυτοκίνητό σου? Υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος?

Δημήτρης 

Δημητρη φυσικα και δεν εχω καποιο λογο να μην σου κανω την ερωτηση καλοπροαιρετα,αλλωστε για αυτο την εκανα.Δεν νομιζω να σε κατηγορησα για κατι,ουτε ανεφερα οτι εκρυψες κατι,μια ερωτηση σου εκανα για την 8μπεκη εισαγωγη  και εσυ για καπιον αλλο λογο αντιδρας.

Στα του αυτοκινητου μου δεν ειναι κατι επτασφραγιστο μυστικο, ουτε λογο εχει να ειναι ,ενα απλο Α4 quattro με μια ΙΗΙ,η οποια μας αφησε χρονους(την αγορασα μεταχειρισμενη) και μου την εκαναν υβριδιο , μια εισαγωγη της Injen και ενα cooler απο RS500 . Μαζι με τα φρενα,την wg και το ηχοσυστημα που θα τοποθετηθουν ολα μαζι απο βδομαδα.Οποτε ουτε σφυριλατο ουτε αλλες μαιμουδιες εχει

Μολις γινει οπως το θελω,τοτε θα γινει  παρουσιαση με αρκετες φωτο.Οπως ειπα και πριν,ειναι στον χαρακτηρα μου οταν εχω να παρουσιασω κατι, τουλαχιστον να με καλυπτει

Posted

Γιωργο σου εσπασε πριν την κανεις υβριδιο? Ή σου εκαναν μλκια στην μετατροπη..

Παντως επειδη οι κ04, ιΗι πριν βγουν τις ξεζουμιζουν , γιαυτο ακριβως τον λογο την πηρα καινουργια.

Posted

Παιδια εδω ειναι το τοπικ του Δημητρη.

Σκοπος του ειναι να σχολιαζουμε το αμαξι και τις βελτιωσεις του Δημητρη.

Giogio

Ανοιξε σε παρακαλω ενα αντιστοιχο topic για τπ δικο σου αμαξι και συνεχιστε εκει.

Ευχαριστω για την κατανοηση.

Sent from my iphone 6s

• Like 4
Posted

Δημητρη φυσικα και δεν εχω καποιο λογο να μην σου κανω την ερωτηση καλοπροαιρετα,αλλωστε για αυτο την εκανα.Δεν νομιζω να σε κατηγορησα για κατι,ουτε ανεφερα οτι εκρυψες κατι,μια ερωτηση σου εκανα για την 8μπεκη εισαγωγη  και εσυ για καπιον αλλο λογο αντιδρας.

Στα του αυτοκινητου μου δεν ειναι κατι επτασφραγιστο μυστικο, ουτε λογο εχει να ειναι ,ενα απλο Α4 quattro με μια ΙΗΙ,η οποια μας αφησε χρονους(την αγορασα μεταχειρισμενη) και μου την εκαναν υβριδιο , μια εισαγωγη της Injen και ενα cooler απο RS500 . Μαζι με τα φρενα,την wg και το ηχοσυστημα που θα τοποθετηθουν ολα μαζι απο βδομαδα.Οποτε ουτε σφυριλατο ουτε αλλες μαιμουδιες εχει

Μολις γινει οπως το θελω,τοτε θα γινει  παρουσιαση με αρκετες φωτο.Οπως ειπα και πριν,ειναι στον χαρακτηρα μου οταν εχω να παρουσιασω κατι, τουλαχιστον να με καλυπτει

Κάτσε γιατί ένα - ένα βγαίνουν τώρα.. Έπρεπε δηλαδή να κάνουμε αυτή τη συζήτηση για να μάθουμε περί υβριδίου, ΙΗΙ που έσπασε κτλ.. Δεν θυμάμαι να αναφέρθηκαν στο τόπικ του αυτοκινήτου σου αυτά που ανέφερες.. Τέσπα, αν θέλεις, ενημέρωσέ μας αναλυτικά στο τόπικ του αυτοκινήτου σου, μιας και απ΄ ό,τι φαίνεται, κανείς από μας δεν γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες.

Δημήτρης

• Like 6
Posted

Παιδια εδω ειναι το τοπικ του Δημητρη. Σκοπος του ειναι να σχολιαζουμε το αμαξι και τις βελτιωσεις του Δημητρη. Giogio Ανοιξε σε παρακαλω ενα αντιστοιχο topic για τπ δικο σου αμαξι και συνεχιστε εκει. Ευχαριστω για την κατανοηση. Sent from my iphone 6s

Καβουρα η συζητηση για το αμαξι μου ξεκινησε απο τον Δημητρη και τοπικ υπαρχει για το αμαξι μου με ποστ χτεσινο.Συμφωνω να μην χαλανε τα τοπικ.Τα υπολοιπα μν μπορεις να τα στειλεις στο δικο μου να απαντησω?

Posted

giorgio ειδικά για το αμάξι του Μήτσου και τα στάδια που έχει περάσει δεν μπορεί να πει κανείς τπτ.Μέσα σε 130 σελίδες έχουν αναφερθεί τα πάντα.Τώρα αν περιμένεις ένα αναλυτικότατο DIY topic να σου λέει πως θα κάνετε ένα αμάξι σαν του kon στο σπίτι σας.. συγνώμη φίλε αλλά υπάρχουν και τα συνεργεία που μπορείς να απευθυνθείς.Ούτε μηχανικός είναι ο άνθρωπος ούτε συνεργείο έχει.Χομπίστας που γουστάρει να φτιάχνει το αμάξι του μόνος.

• Like 4
Posted

giorgio ειδικά για το αμάξι του Μήτσου και τα στάδια που έχει περάσει δεν μπορεί να πει κανείς τπτ.Μέσα σε 130 σελίδες έχουν αναφερθεί τα πάντα.Τώρα αν περιμένεις ένα αναλυτικότατο DIY topic να σου λέει πως θα κάνετε ένα αμάξι σαν του kon στο σπίτι σας.. συγνώμη φίλε αλλά υπάρχουν και τα συνεργεία που μπορείς να απευθυνθείς.Ούτε μηχανικός είναι ο άνθρωπος ούτε συνεργείο έχει.Χομπίστας που γουστάρει να φτιάχνει το αμάξι του μόνος.

Ειδες καπου να λεω κατι κακο για του Δημητρη το αυτοκινητο?Η για την δουλει που εχει κανει και τα εκανε μονος του?Δειξε το μου.Το αμαξι του για εμενα ειναι τοπ, εχει αρκετη προικα και πρωσοπικη δουλεια πανω του και ενα αναλυτικο τροπο διεξαγωγης των σταδιων-βελτιωσεων και μπραβο του.Η ερωτηση μου ηταν για την εισαγωγη με τα κανονικα μπεκ,την ειχε αναφερει και ηθελα να μου πει την αποψη του.

Πιστεψε με δεν θελω DIY για τον κινητηρα και πως να τον φτιαξω στο σπιτι μου......

Posted

Δημητρη για το ΒΤ και τα εντοσθια το ξερω,αλλα για την 8μπεκη εισαγωγη δεν βλεπω να μας λες κατι,που ειναι αρκετα ενδιαφερων κατ εμε.

Εξηγησε μου αν θελεις τοτε τι εννοεις με το παραπανω κειμενο;

Posted (edited)

Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτη η κουβέντα χωρια ότι χαλάμε το συγκεκριμένο θέμα, αλλα δεν υπάρχει και λόγος να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση παίζοντας την κολοκυθιά!!!! Θεωρω ότι δεν αρμόζει!!!!

Edited by johnas
  • Like 3