Jump to content

Recommended Posts

Posted

λοιπον τελικα θα το παρω Δημητρη.....ευχαριστω που μου το ετοιμασες.....ε φιλο?

Posted
λοιπον τελικα θα το παρω Δημητρη.....ευχαριστω που μου το ετοιμασες.....ε φιλο?

Εννοείται φίλε!! Μόνο να σε δω όμως, διότι έχω να σε δω κανα χρόνο?? ή και παραπάνω :cry::cry: ??

Δημήτρης

Posted

ετοιμασε εσυ τα πληρεξουσια και θα ερθω εγω,μη φοβασαι.....χιχιχιχι

Posted
Έυχαριστώ φίλε, δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια, ελπίζω και θέλω να ξεπεράσω τα 400, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρω - είμαι μάλλον ο πρώτος με Α4 που το δοκιμάζει.. Δεν μου αρέσει να είμαι βερμπαλιστής (αυτός που εκφράζεται χωρίς νόημα αλλά κυρίως προς εντυπωσιασμό και λέει λόγια του αέρα), αλλά ρεαλιστής :speak_cool:

Δημήτρης

πότε θα τα ούμε από κοντά να γνωριστούμε, λογικά αφου είσαι ακόμα στο στρώσιμο σε παίρνω άνετα :P

Posted

Μπράβο Μητσάρα τέλειο το εργαλείο.Μπράβο και στους e-tuners για τον προγραμματισμό :D:D

Posted

Αντε ρε Κουγια ελα μια Δραμα να το στρωσεις το εργαλειο.Ολο το club κρεμεται απο τα χειλια σου να μαθει το αποτελεσμα και εσυ ολο το πας πισω.Αν εχεις δουλεια και δεν προλαβαινεις πες μου να ερθω να το παρω αν και πνιγομαι απο δουλεια θα κανονισω για την παρτη σου να βρω χρονο!!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Έυχαριστώ φίλε, δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια, ελπίζω και θέλω να ξεπεράσω τα 400, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρω - είμαι μάλλον ο πρώτος με Α4 που το δοκιμάζει.. Δεν μου αρέσει να είμαι βερμπαλιστής (αυτός που εκφράζεται χωρίς νόημα αλλά κυρίως προς εντυπωσιασμό και λέει λόγια του αέρα), αλλά ρεαλιστής :speak_cool:

Δημήτρης

αν ο κριτωνας βαλει τα δυνατα του πιστευω πως θα φτασεις το στοχο σου κα θα σαι γυρω στα 410 ροδα...οπου και υπολογιζες (400-450whp)

ετσι φενεται τουλαχιστον απ τα τωρινα δεδομενα στα β.τ σε τφσι!

με το καλο ευχομαι ολα να πανε καλα και να τα ξεπερασεις παντα με ασφαλεια!

Posted (edited)

Τελειο,τα λογια περιττευουν.Δημητρακη με την υπομονη σου εχεις φτιαξει ενα πολυ δυνατο και καλο αμαξι,καλο στρωσιμο ευχομαι και καλα χιλιομετρα.

Edited by tasosa4
Posted

επιδη το ειδα χθες το βραδυ απο κοντα μπορω να πω οτι ειναι φανταστικο...ενα με την δρομο και πολυ καλα στημενο..βασηκα μονο να το ακουσης να δουλεβει καταλαβενεις τι μπορει να κριβει κατο απο το καπο...αν και τορο ειναι αγριμι στο κλουβι...αλλα δεν μενουν πολα χλμ ακομα!!! :thumbsup:

Posted

Eυτυχως δημητρη που δεν εβαλες απο το βενζιναδικο που εβαλα εγω χθες...αυτο εχω να πω...

Ευχομαι να ανατιναχθει σημερα αυτο το βενζιναδικο...γινεται...???

Posted
Eυτυχως δημητρη που δεν εβαλες απο το βενζιναδικο που εβαλα εγω χθες...αυτο εχω να πω...

Κακέ άνθρωπε.... :P

Posted

Δημήτρης

Μητσαρα θυμησε μου σε παρακαλω τι παροχη (ιπποδυναμης) εχει η τουρπινα που εχεις βαλει? :rocket: Και αν εχεις σηκωσε τον χαρτη της να τον δουμε και να τον μελετησουμε... ;):lick:

Posted
Μητσαρα θυμησε μου σε παρακαλω τι παροχη (ιπποδυναμης) εχει η τουρπινα που εχεις βαλει? :rocket: Και αν εχεις σηκωσε τον χαρτη της να τον δουμε και να τον μελετησουμε... ;):lick:

Τα έχω ποστάρει μητσάρα μου, πιο πίσω.. Νομίζω περίπου στα 550, με τη διαφορά ότι είναι επεξεργασμένη από την TIAL και όχι αυτούσια Garrett.

Δημήτρης

Posted

Χτες κυριοι ειδα και εγω το εργο τεχνης του Δημητρη απο κοντα! Δημητρη αν και στα ειπα στα ξαναλεω....ειναι φοβερο! Το αμαξι ειναι απιστευτο. Στον χωρο της μηχανης κυριαρχει απολυτη ταξη ενω στο εσωτερικο μολις αναψουν τα οργανα το σκηνικο ειναι ακρως πολεμικο και αρχιζει να σε μπριζωνει. Μολις γυρισεις το κλειδι.... ο ηχος σε προδιαθετει για πολλα (εγω σκεφτηκα να το παρω και να φυγω αλλα ειναι αστρωτο ακομα γμτ :P ). Αυτο ομως που με αφησε εκπληκτο πραγματικα, ειναι το εργοστασιακο ρελαντι!!!! Πραγματικα περιμενα να ειναι καλο αλλα οχι τοσο μαμα το ρελαντι! Μπραβο Κριτωνα! Δημητρη βαλε χαντρες θαλασσιες.... ;):D

Και σου ειπα ρε Αλεξη, να σου συστησω εγω ενα καλο.... :P

Posted
Και σου ειπα ρε Αλεξη, να σου συστησω εγω ενα καλο.... :P

Μην γελας καθολου...με παιδικη πιεση γυρισα... :angry2:

Σαν την περιπτωση σου... ;)

Posted

Γιατί πριν τι εκανες,ποτε μεγάλωσες και δεν σε πήρα χαμπάρι??? :g::P

Posted

Αν θελεις...ελα να παμε και στον δικο μου και στον δικο σου... :boxing:

Αλλα ας μην χαλαμε αλλο αυτο το ιερο τοπικ.... :D :D :D

Posted

δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντυπωση το εργοστασιακο ρελαντι... Δεν εβαλε ο Δημητρης τιποτα γαιδουρια μπεκ και ο εργοστασιακος εγκεφαλος εχει πολλαααα περιθωρια να κραταει το ρελαντι πολυ καλο!

Posted
δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντυπωση το εργοστασιακο ρελαντι... Δεν εβαλε ο Δημητρης τιποτα γαιδουρια μπεκ και ο εργοστασιακος εγκεφαλος εχει πολλαααα περιθωρια να κραταει το ρελαντι πολυ καλο!

Προσωπικά μου εκανε εντυπωση γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου

και εχουν ακούσει πολλά τα αφτιά μου απο θέμα προγράμματος

και εχω φρικάρει.... ;)

Posted

Αντιστοιχα μοτερ με αλλο προγραμμα...ανεβαζουν μια 1200...μια 800...

δεν το βγαλαμε απο το μυαλο μας τα εχουμε δει...για την ακριβεια τα παρκαρουν ποιο περα για να μην ακουσουμε... ;)

Posted

Επειδή, όπως λένε τα παιδιά Βασίλη, έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά αυτοκίνητα με ΒΤ κιτ που δεν κρατούσαν ρελαντί σταθερό.

Σήμερα πήγα στα παιδιά (Νίκο και Μανώλη) που έβαλα το κιτ και άλλαξα λάδια, φίλτρο λαδιού και βενζίνης (είμαι στα 650 χλμ), έκαναν έναν οπτικό έλεγχο - καμία διαρροή ή κάτι ύποπτο και έναν έλεγχο στο vag - com και είχα ένα σφάλμα μόνο στη μηχανή που το έβγαλε όταν πέταξε τα νερά στην εξαέρωση. Ή ουσία είναι ότι ο εγκέφαλος με το πρόγραμμα του Κρίτωνα που είναι ρυθμισμένο για στρώσιμο, έχει κάνει adaptation και το μοτέρ (μέχρι στιγμής) φαίνεται να λειτουργεί άριστα (ούτε misfires, ούτε σποραδικά σφάλματα και άλλα φαινόμενα που παρουσιάζονται σε τέτοιες μετατροπές).

Εχθές άρχισα να κάνω κάποια ανοίγματα με 1,2 πίεση σταθερή στις 4000 σαλ, όπου η τουρμπίνα αρχίζει να δείχνει τα δόντια της και σήμερα οδήγησα στην κίνηση με τον κλιματισμό κανονικά και πάλι όλα καλά, ούτε κομπιάσματα, ούτε κοψίματα, ούτε κάτι άλλο παράξενο προς το παρόν. Το αυτοκίνητο τραβάει σταθερά και με ζωντάνια από τις 2.500 - 3.000 σαλ.

Την επόμενη εβδομάδα, αλλάζω εισαγωγή με μεγαλύτερη και αν κάνω και τα χιλιόμετρα του στρωσίματος, θα ολοκληρώσω το πρόγραμμα για maximum απόδοση.

Δημήτρης

Posted

Αντε παλικάρι μου να δούμε τι γλέντια κάνει το τερας... :brows:

Posted

Δημητρη θα ολοκληρωσεις το προγραμμα τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες?........ Μηπως πρεπει να το ολοκληρωσεις απο Σεπτεμβριο καλυτερα...... ή δεν υπαρχει προβλημα :unsure: Και για να το γενικευσω ρωταω..... μηπως ειναι καλυτερα να κανουμε τετοια project Φθινοπωρο - Χειμώνα και οχι καλοκαιρι ? :unsure:

Posted
Δημητρη θα ολοκληρωσεις το προγραμμα τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες?........ Μηπως πρεπει να το ολοκληρωσεις απο Σεπτεμβριο καλυτερα...... ή δεν υπαρχει προβλημα :unsure: Και για να το γενικευσω ρωταω..... μηπως ειναι καλυτερα να κανουμε τετοια project Φθινοπωρο - Χειμώνα και οχι καλοκαιρι ? :unsure:

Εχεις παρακολουθησει γενικα τον γολγοθα που περασε ο δημητρης μεχρι να φτασει στο σημειο που ειναι το αυτοκινητο τωρα???

Αν ησουν στη θεση του πιστεψε με δεν θα ρωταγες τα παραπανω...!