Jump to content

Recommended Posts

Posted
Σε φιλικο πατημα με τον δημητρη :boxing: απο 3ες μεχρι 5ες μου εκανε τουλαχιστον 2 κενα... :o

Ολα αυτα μεχρι τις 5500... :D

Παρα πολυ καλο δειγμα... ;)

Αριστο ριχτου 10 μερες μπανιο...για τις π@π@ριες που λεει... :D

Με ρωταει ο δημητρης...-ακουγοταν δυνατα??

-δεν ακουγα εκεινη την στιγμη μου επεσαν τα αυτια... :laughing:

Και τελικά στην ερώτησή μου δεν απάντησες Άλεξ.. Υπερβολίδη..

Δημήτρης

Posted
Και τελικά στην ερώτησή μου δεν απάντησες Άλεξ.. Υπερβολίδη..

Δημήτρης

Αρχίσαμε τα πατήματαααα... :P

Posted

Εχθές διαπίστωσα ότι πάλι χάνω πίεση από τη σκάστρα, γιαυτό και παράγγειλα μια forge όπως μου είχε προτείνει ο doggie και ο Βασίλης.. Επίσης παράγγειλα και κουβέρτα εξαγωγής τούρμπο (όπως έχει ο mikepts) και περιμένω από μέρα σε μέρα την pcv και το water meth. Α doggie, θέλω και την ασπίδα σου θυμίζω ;)

Δημήτρης

Posted
Εχθές διαπίστωσα ότι πάλι χάνω πίεση από τη σκάστρα, γιαυτό και παράγγειλα μια forge όπως μου είχε προτείνει ο doggie και ο Βασίλης.. Επίσης παράγγειλα και κουβέρτα εξαγωγής τούρμπο (όπως έχει ο mikepts) και περιμένω από μέρα σε μέρα την pcv και το water meth. Α doggie, θέλω και την ασπίδα σου θυμίζω ;)

Δημήτρης

Φαντασου να μην εχανε...

Posted
Φαντασου να μην εχανε...

Συνχαρητηρια Δημήτρη και απο εμένα για την μεταμόρφωση (τόσο εξωτερικά όσο και μηχανικά)

όσο για τον υπερ-βολίδη (μπιτ-μπιτ) @lex$3 .... απλά απορώ ...

Posted
Συνχαρητηρια Δημήτρη και απο εμένα για την μεταμόρφωση (τόσο εξωτερικά όσο και μηχανικά)

όσο για τον υπερ-βολίδη (μπιτ-μπιτ) @lex$3 .... απλά απορώ ...

3076 ειναι αυτη... :angel:

Posted
3076 ειναι αυτη... :angel:

μα καλά... μαζεύεις χαρτάκια????

μέχρι τώρα έχεις καμια 10αριά απο 2871 και 1 απο 3076 .... μπράβο!!!!! :D:new_lol::party3::party3::party3:

Posted
μα καλά... μαζεύεις χαρτάκια????

μέχρι τώρα έχεις καμια 10αριά απο 2871 και 1 απο 3076 .... μπράβο!!!!! :D:new_lol::party3::party3::party3:

Οταν ειχες κο4...που ησουν...??? :whistling:

Μαλλον πρεπει να αλλαξω σαλιγκαρο να ξαναζησεις τα παλια... :angel:

Posted
Οταν ειχες κο4...που ησουν...??? :whistling:

Μαλλον πρεπει να αλλαξω σαλιγκαρο να ξαναζησεις τα παλια... :angel:

εξυπνάδες!!!!

δεν είχα ποτε Κ04!!!!! :offtopic:

Posted

με την κουβερτα να δεις διαφορες στην θερμοκρασια καυσαεριων. Να ξερεις, θα ανεβει...

Posted (edited)

Παμε λιστα....

Mangp

@LEX$3

AΡΙΣΤΟΣ

TOYO

DOG

...Με κοκκικο αυτοι που τιμωρηθηκαν.... :P

Edited by @LEX$3
Posted
Φέρτε το τεφτέρι!!! :P

Εμένα Αρίστο μου τα είπε.

Βασικά μου τα έστειλε γραπτώς,οπότε σου τα παραθέτω...

post-2137-1247899638_thumb.jpg

post-2137-1247899662_thumb.jpg

post-2137-1247899650_thumb.jpg

Ωχχχ..... :offtopic:

Posted
Παμε λιστα....

Mangp

@LEX$3

AΡΙΣΤΟΣ

TOYO

DOG

...Με κοκκικο αυτοι που τιμωρηθηκαν.... :P

Έλα ξεκολλάτε λέμε :speak_cool: Θα μας παρεξηγήσουν πια :offtopic::offtopic:

Η ουσία είναι πάντως, ότι το μοτέρ φαίνεται να πηγαίνει αρκετά καλά για την φάση που βρίσκεται - κατά ομολογία του Αρίστου εχθές το βράδυ. Αλλά επειδή συχνάζω με παρέες τύπου @LEX$3 και Αρίστου, εχθές πύρωσα τη πολλαπλή..

Δημήτρης

Posted
εχθές πύρωσα τη πολλαπλή..

Δημήτρης

Ναι...παραλιγο να βγει ο θανασης να ψησει τα μπιφτεκια πανω στην πολλαπλη...

Posted
Ναι...παραλιγο να βγει ο θανασης να ψησει τα μπιφτεκια πανω στην πολλαπλη...

Xaxaxaxxaxa....εεεετσι!!! :P

Posted
τι θερμοκρασιες καυσαεριων βλεπεις Δημητρη?

Μέχρι στιγμής 750 Βασίλη το ανώτερο. Ο αισθητήρας είναι στο χείλος του downpipe όμως, όχι στην πολλαπλή - δεν ήθελα να την τρυπήσω..

Δημήτρης

Posted

και καλα εκανες.

Δημητρη στο 1.4 και 750 ειναι πολυ καλα.Ισως αργοτερα με το αλλο προγραμμα να ειναι και λιγο ψηλοτερες γιατι τωρα ειναι αρκετα πλουσιο. Να ξερεις οτι στις πιο ψηλες πιεσεις οι θερμοκρασιες θα πεφτουνε γιατι θα γινεται ακομα πιο πλουσιο. Στο 1.4bar κατω απο 0.92lamda δεν χρειαζεται γενικα θα ελεγα.

και εγω ενα σενσορα εκει θα τον βαλω,και στην επομενη τουρμπινα δεν θα τρυπισω το hotside.

Posted
και καλα εκανες.

Δημητρη στο 1.4 και 750 ειναι πολυ καλα.Ισως αργοτερα με το αλλο προγραμμα να ειναι και λιγο ψηλοτερες γιατι τωρα ειναι αρκετα πλουσιο. Να ξερεις οτι στις πιο ψηλες πιεσεις οι θερμοκρασιες θα πεφτουνε γιατι θα γινεται ακομα πιο πλουσιο. Στο 1.4bar κατω απο 0.92lamda δεν χρειαζεται γενικα θα ελεγα.

και εγω ενα σενσορα εκει θα τον βαλω,και στην επομενη τουρμπινα δεν θα τρυπισω το hotside.

Καλά είναι Βασίλη πράγματι.. Αυτό που επίσης παρατηρώ είναι ότι οι μέσες θερμοκρασίες νερού και λαδιού είναι για το νερό 80 - 85 βαθμοί και για το λάδι 80 - 95. Οι σταθερές τιμές σε τέτοιες μετατροπές, απ΄ ότι έχω διαβάσει, είναι ασφαλές κριτήριο για την ζωή του κινητήρα..

Δημήτρης

Posted

αν δεις τα σκουρα με το λαδι,βαζεις ενα μικρο ψυγειακι λαδιου και καθαρισες.Εγω με το μεγαλυτερο δεν εχω δει ποτε το λαδι πανω απο 90 βαθμους

Posted
αν δεις τα σκουρα με το λαδι,βαζεις ενα μικρο ψυγειακι λαδιου και καθαρισες.Εγω με το μεγαλυτερο δεν εχω δει ποτε το λαδι πανω απο 90 βαθμους

Δεν νομίζω τελικά, θα δούμε στο μέλλον βέβαια. Αυτό που διαπίστωσα πάντως είναι ότι το ic της AWE έχει κατεβάσει τις θερμοκρασίες σε πολύ χαμηλά επίπεδα και του νερού και του λαδιού (δυστυχώς όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία του νερού, ανεβαίνει και του λαδιού στα μοτέρ μας). Εχθές το βράδυ στην Α.Ο. θερμοκρασία νερού 80, λαδιού 75 - 80!!

Δημήτρης

Posted

Ειναι τρομερο...

Πας πορεια και θερμοκρασιες δεν λενε να ανεβουν...

Posted
και καλα εκανες.

...Στο 1.4bar κατω απο 0.92lamda δεν χρειαζεται γενικα θα ελεγα...

:o !!! 0.92 λ δεν ειναι καλα ουτε για ατμοσφαιρικο μοτερ!!!

Για τετοιας συγκντρωσης ισχυος κινητηρες (200+PS/lt) πρεπει ο λ να ειναι οπωσδηποτε κατω απο 0.8 . Καταχρηστικα , λογω ελλειπους τροφοδοσιας , στα ΤFSI καποιες φορες ο Λ ειναι λιγο πανω απο το 0.8... Παντως σε TFSI με GT3076R , οταν ο Λ ειναι 0.77-0.78 και η σταθερη πιεση (6500+σαλ)ειναι 1.75bar , το αυτοκινητο ειναι τρομερα δυνατο , χωρις διορθωση αβανς και ασφαλες. Οταν δουλευει στο 0.84-0.85, καταρχην δεν πολυπηγαινει (λογω πολυ θερμης καυσης) και κατα δευτερον κινδυνευει αμεσα να σπασει πιστονια, κλπ. Αν δουλεψει με στοχο μιγματος λ 0.9+ (που σημαινει οτι δεν θα κλεινει πεταλουδα) και τετοια τουρμπινα με πιεση (1.4+bar), κατα 99% δεν θα βγαλει ουτε 1 φορα ρεπριζ απο 2α μεχρι κουμπωμα 6ης!