antonistt Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) Άσε Μιχάλη, θα αρχίσω πιο γρήγορα μου φαίνεται να αλλάζω σχέδια. Εχθές το βράδυ ο κύριος Άλεξ σε διαδοχικά πατήματα, μου έριχνε από χαμηλά 1 καρότσα και αργότερα τον μάζευα.. Και είχε και 2ο άτομο μέσα.. Πήρε την εκδίκησή του για τα προηγούμενα και το ευχαριστήθηκε, μέχρι και χειρονομία έκανε Δημήτρης ξέρεις τι σηκώνει έδω.... μια αγωγούλα special .... να αφήσει εξω απο το σπίτι σου το S3 και να φύγει!!! να δούμε μετα θα κάνει χειρονομίες!!!! Edited September 1, 2009 by antonistt
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 ξέρεις τι σηκώνει έδω.... μια αγωγούλα special .... να αφήσει εξω απο το σπίτι σου το S3 και να φύγει!!! να δούμε μετα θα κάνει χειρονομίες!!!! Καλα καλα...καντε μαζι αγωγη γιατι εισαι ο επομενος...
Dimitris_Kon Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Καλα καλα...καντε μαζι αγωγη γιατι εισαι ο επομενος... Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω.. Ηθική βλάβη λόγω προσβολής της προσωπικότητάς μου κύριε Άλεξ. Τουλάχιστον 300.000 ευρώ και βλέπουμε.. Δημήτρης
antonistt Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Απο πού να αρχίσω και που να τελειώσω.. Ηθική βλάβη λόγω προσβολής της προσωπικότητάς μου κύριε Άλεξ. Τουλάχιστον 300.000 ευρώ και βλέπουμε.. Δημήτρης κατσε γιατι έχει ενδιαφέρον....300 χιλιάρικα....μόνο για σενα δημητρη???....δηλαδή αν μπώ και εγώ ... αλλα 300 θα έχει????
Dimitris_Kon Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Περιμένω με αγωνία την απάντηση του Βασίλη Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 κατσε γιατι έχει ενδιαφέρον....300 χιλιάρικα....μόνο για σενα δημητρη???....δηλαδή αν μπώ και εγώ ... αλλα 300 θα έχει???? Καλά μην το θεωρήσεις δεδομένο Αντουάν. Στη πράξη επιδικάζονται πολύ - πολύ λιγότερα.. Αλλά μπες εσύ και βλέπουμε για group buy το R8 το διτούρμπινο που λέγαμε? Δημήτρης
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 διτούρμπινο που λέγαμε? Δημήτρης Τι λες???παλι κανατε τετοιες ωραιες συζητησεις χωρις εμενα... Αριστο να το ξεθαψω το τσεκουρι του πολεμου η οχι???
Aristos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Τι λες???παλι κανατε τετοιες ωραιες συζητησεις χωρις εμενα... Αριστο να το ξεθαψω το τσεκουρι του πολεμου η οχι??? Νομιζω οτι ενα 0-400 θα μας λύσει όλες τις απορίες...
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Νομιζω οτι ενα 0-400 θα μας λύσει όλες τις απορίες... Τελος του μηνα θα οργανωσουμε κατι ολοι μαζι...μπυρες,μπιφτεκια,καμερες....και πατηματα.... Και μετρησεις...Μανο ακους???
Dimitris_Kon Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Τελος του μηνα θα οργανωσουμε κατι ολοι μαζι...μπυρες,μπιφτεκια,καμερες....και πατηματα.... Και μετρησεις...Μανο ακους??? Ο Μάνος θα έρθει αλλιώς θα γίνει της κακομοίρας.. Δημήτρης
mangp Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Γιατι ο Αλεξ δεν εχει φαει ακομα ΒΑΝ απο αυτο το τοπικ?????? Κατι πρεπει να γινει....
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) Γιατι ο Αλεξ δεν εχει φαει ακομα ΒΑΝ απο αυτο το τοπικ??????Κατι πρεπει να γινει.... Τελευταιος θα φυγω απο εδω.... Edited September 1, 2009 by @LEX$3
mikepts Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 άλεξ τι θα γίνει?θα κανονίσεις ποτέ καμία σοβαρή συνάντηση?ξέρεις εσύ μπύρες...0-400...φοιτήτριες...κοψίδια...
Alex Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 (edited) άλεξ τι θα γίνει?θα κανονίσεις ποτέ καμία σοβαρή συνάντηση?ξέρεις εσύ μπύρες...0-400...φοιτήτριες...κοψίδια... Λοιπον θα το κανονισω αυτο που λες με εναν κουνελοπνιχτη...δεν λεω το ονομα του...ξερει αυτος ...αλλα θα μας πας μια βολτα με 2.5bar... Edited September 2, 2009 by @LEX$3
Dimitris_Kon Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Λοιπον θα το κανονισω αυτο που λες με εναν κουνελοπνιχτη...δεν λεω το ονομα του...ξερει αυτος ...αλλα θα μας πας μια βολτα με 2.5bar... Σήμερα πήρα έγκριση για 2.0 bar σταθερή πάντως, αλλά αφού στεγνώσω το μοτέρ λίγο που πνίγεται. Είμαι περίεργος να δω διαφορά από το 1,45 - 1,50 που είμαι τώρα.. Δημήτρης
Aristos Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Σήμερα πήρα έγκριση για 2.0 bar σταθερή πάντως, αλλά αφού στεγνώσω το μοτέρ λίγο που πνίγεται. Είμαι περίεργος να δω διαφορά από το 1,45 - 1,50 που είμαι τώρα.. Δημήτρης ...μου αρέσει που ρωτάς...
Alex Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ...μου αρέσει που ρωτάς... Τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου...
mangp Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου... Ρε ακομα εδω τον εχετε???? Δημητρη δηλαδη το βραδυ θα εχουμε βολτες????
A80Avant Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 θα δεις αρκετα μεγαλη διαφορα. παντος στην 3071 βλεπω καλη αποδοση στο 1.8 περιπου. ΑΠο εκει και πανω δεν λεει και πολλα επειδη μειωνεται το αβανς εκει πανω για λογους ασφαλειας. Βεβαια με ακουστικα και καλο knock sensing μπορεις να το φτασεις σε καλα επιπεδα!
Dimitris_Kon Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 θα δεις αρκετα μεγαλη διαφορα. παντος στην 3071 βλεπω καλη αποδοση στο 1.8 περιπου. ΑΠο εκει και πανω δεν λεει και πολλα επειδη μειωνεται το αβανς εκει πανω για λογους ασφαλειας. Βεβαια με ακουστικα και καλο knock sensing μπορεις να το φτασεις σε καλα επιπεδα! Για να δούμε Βασίλη, θα τελειοποιηθεί την Τετάρτη, όπου και θα μπει το πρόγραμμα το σωστό και θα σηκώσουμε πίεση. Εχθές το έδωσα στον Άλεξ, ο οποίος και χτύπησε κόφτες (εγώ μάλλον για ψυχολογικούς λόγους δεν το είχα κάνει) και γενικά ο Άλεξ είναι ό,τι πρέπει για να δοκιμαστεί το μοτέρ στην αντοχή.. Δημήτρης
Alex Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Αντε να μπει το δισκοπλατω...το προγραμμα...να μιλησουμε λιγο σοβαρα... Θα αναστεναξει η βουλιαγμενης...
Dimitris_Kon Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Αντε να μπει το δισκοπλατω...το προγραμμα...να μιλησουμε λιγο σοβαρα... Θα αναστεναξει η βουλιαγμενης... Εχθές με τα ανοίγματα και στα σκασίματα που έκανες μεγάλε, είχαν κρεμαστεί οι υπόλοιποι οδηγοί από τα παράθυρα.. Δημήτρης
mariosA4 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Εχθές με τα ανοίγματα και στα σκασίματα που έκανες μεγάλε, είχαν κρεμαστεί οι υπόλοιποι οδηγοί από τα παράθυρα.. Δημήτρης ρε σύ δημήτρη , το δίνει στον αλέξη για ....στρώσιμο?. Ούτε σεντόνι δεν θα αφήσει πάνω αυτός.....
Alex Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Εχθές με τα ανοίγματα και στα σκασίματα που έκανες μεγάλε, είχαν κρεμαστεί οι υπόλοιποι οδηγοί από τα παράθυρα.. Δημήτρης Ελα μην με τεντωνεις πρωινιατικα... Με το νεο δισκοπλατω αν στην αλλαγη κραταει 5500...θα ειναι απλα επιτυχια...Τον λεβιε να σφιξουμε λιγο για ψυχολογικους λογους...λιγο ποιο αντρικο...μου εταξες θα το φροντισεις...
Recommended Posts