Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μετά από διαδοχικά πατήματα και μετρήσεις με τους etuners, διαπιστώθηκε ότι καταρχήν η νέα αντλία δουλεύει σωστά και έδωσε 0,7 - 0,8 bar παραπάνω από την ΟΕΜ στον κόφτη, το οποίο είναι πολύ θετικό, διότι σημαίνει ότι η πατέντα με την αντλία λειτουργεί ηλεκτρολογικά σωστά και επιπλέον έδωσε περισσότερο καύσιμο, χωρίς να ξεζουμιστεί η αντλία (που έχει περιθώριο). Πρέπει να βάλω και ένα ακόμη εξάρτημα στη τροφοδοσία για να αναπνεύσει η αντλία και να δώσει περισσότερο καύσιμο στο μοτέρ, το οποίο ήδη παράγγειλα και περιμένω.. Έχω ραντεβού με το 1,9 λέει ο Κρίτωνας :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

αντε ενα ενα τα βαζεις και εσυ στο αμαξι σου!!! ελεος!!! μας το εχεις βγαλει απο τη μυτη πια!!!! :hysterical::hysterical:

Posted

αντε ενα ενα τα βαζεις και εσυ στο αμαξι σου!!! ελεος!!! μας το εχεις βγαλει απο τη μυτη πια!!!! :hysterical::hysterical:

E ναι κόλλησα από έναν φίλο που έχει ένα Avant και συνεχώς το αναβαθμίζει.. Ποιός να είναι άραγε?? :P::P:

Δημήτρης

Posted

χαχαχαχα! εγω τα κανω μια και εξω! ολα με χρονοδιαγραμμα!!!!

Posted (edited)

Μετά από διαδοχικά πατήματα και μετρήσεις με τους etuners, διαπιστώθηκε ότι καταρχήν η νέα αντλία δουλεύει σωστά και έδωσε 0,7 - 0,8 bar παραπάνω από την ΟΕΜ στον κόφτη, το οποίο είναι πολύ θετικό, διότι σημαίνει ότι η πατέντα με την αντλία λειτουργεί ηλεκτρολογικά σωστά και επιπλέον έδωσε περισσότερο καύσιμο, χωρίς να ξεζουμιστεί η αντλία (που έχει περιθώριο). Πρέπει να βάλω και ένα ακόμη εξάρτημα στη τροφοδοσία για να αναπνεύσει η αντλία και να δώσει περισσότερο καύσιμο στο μοτέρ, το οποίο ήδη παράγγειλα και περιμένω.. Έχω ραντεβού με το 1,9 λέει ο Κρίτωνας :biggrinthumb:

Δημήτρης

Αντε ρε Μητσαρα καθε μερα διαβαζω και διαβαζω και καθε μερα περιμενω να ακουσω...ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ Γ..Μ..ΤΩ ΣΗΚΩΣΑ :updown: 2BAR ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ:rocket:...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!:new_killpc::bravo::bravo::bravo:

Edited by NOEL-S3
Posted (edited)

Αντε ρε Μητσαρα καθε μερα διαβαζω και διαβαζω και καθε μερα περιμενω να ακουσω...ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ Γ..Μ..ΤΩ ΣΗΚΩΣΑ updown.gif 2BAR ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙrocket.gif...ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!new_killpc.gifbravo.gifbravo.gif

Λες να μην το περιμένω εγώ Μητσάρα? Αλλά εγώ εξελίσσω ένα μοτέρ που κανένας άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και το έχω φτάσει σε αρκετά καλό σημείο, να πηγαίνει σχεδόν κόπιες με ένα S3 (με ΚΟ4 - που σημαίνει πολλά αυτό) που έφτασε τα 370 άλογα και 50 κιλά ροπή.. Οι λύσεις για τον 1.8Τ είναι πολλές και δοκιμασμένες αλλά για τον 2.0 TFSI δυστυχώς όχι - κάτι που γνώριζα από την αρχή.

Έχω αρκετή υπομονή και πιστεύω ότι λίγο να ξεμπλέξω με το σύστημα τροφοδοσίας (που είναι πονοκέφαλος) θα το φτάσω εκεί που θέλω. Και μετά μητσάρα θα πάμε βόλτα με δίμπαραbiggrinthumb.gif

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

Αντε να τελειωνουμε...να μπουμε στην κανονικη ροη... :laughing:

Posted

Λες να μην το περιμένω εγώ Μητσάρα? Αλλά εγώ εξελίσσω ένα μοτέρ που κανένας άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και το έχω φτάσει σε αρκετά καλό σημείο, να πηγαίνει σχεδόν κόπιες με ένα S3 (με ΚΟ4 - που σημαίνει πολλά αυτό) που έφτασε τα 370 άλογα και 52 κιλά ροπή.. Οι λύσεις για τον 1.8Τ είναι πολλές και δοκιμασμένες αλλά για τον 2.0 TFSI δυστυχώς όχι - κάτι που γνώριζα από την αρχή.

Έχω αρκετή υπομονή και πιστεύω ότι λίγο να ξεμπλέξω με το σύστημα τροφοδοσίας (που είναι πονοκέφαλος) θα το φτάσω εκεί που θέλω. Και μετά μητσάρα θα πάμε βόλτα με δίμπαραbiggrinthumb.gif

Δημήτρης

Τα εχουμε ξαναπει,δουλεύεις 1.6 και ηδη :rocket: ,

φαντασου οταν αγγιξεις τα 2bar...ξαναλέω...πολύ δυσκολος χειμώνας για κάποιους... :boxing:

(αφου εχουμε και απο αλλού 'πανυγηρια' :brows: )

• 2 weeks later...
Posted

τι εγινε? ακομα τα 2 bar?

Ανέβηκα στο 1,75. Σιγά - σιγά θα φτάσω πρώτα στο 1,9 και μετά παραπάνω.. Πάντως, από το 1,6 στο 1,75 η διαφορά είναι σημαντική τελικά, όπως μου είχε πει ο dog..

Δημήτρης

Posted

Ανέβηκα στο 1,75. Σιγά - σιγά θα φτάσω πρώτα στο 1,9 και μετά παραπάνω.. Πάντως, από το 1,6 στο 1,75 η διαφορά είναι σημαντική τελικά, όπως μου είχε πει ο dog..

Δημήτρης

Ποτε με το καλο θα πας δυναμομετρο? Μπας και καταφερω να ερθω και εγω και τα πουμε απο κοντα...

Posted

Δημήτρης

άμα φτάσεις στα 2 μπάρ έλα να βάλουμε μια κοντρίτσα . δεν θέλω να σε αφήσω πολύ πίσω φοβάμαι μην χάσεις το δρόμο....(μάλλον ανάποδα τα λέω έ)

Posted

(μάλλον ανάποδα τα λέω έ)

Μαλλον....:new_thumright:

Posted (edited)

Λοιπόν, σιγά - σιγά και με προσοχή, η πίεση ανέβηκε μόνιμα πια στο 1,7 σταθερό με οβερ 1,75 και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε :thumbsup:

Ο ήχος της τουρμπίνας αλλάζει σε αυτές τις πιέσεις και αναστενάζει και νεκρούς!! Επιτέλους αισθάνθηκα αυτό το βίαιο κόλλημα στο κάθισμα και το ευχαριστήθηκα. Επιπλέον, το αυτοκίνητο το πίεσα αρκετά στο κόφτη 1η, 2α, 3η και 4η και εκτός της πύρωσης της πολλαπλής και του hotside, η θερμοκρασία καυσαερίων δεν ξεπέρασε τους 800 βαθμούς. Μόνο μια φορά μου έβγαλε low pressure και αυτή όταν πάτησα από χαμηλά 4η μέχρι κόφτη.. Έχουμε κάνει μια μελέτη με τα παιδιά από etuners και λογικά θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό:speak_cool:

Σιγά - σιγά θα ανεβάσω και άλλο πίεση μέχρι το επιθυμητό 2μπαρο να δούμε..

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

Με το καλο Δημητρη να βαρεσεις και το 2μπαρο... Κανενα βιντεακι δεν παιζει να το απολαυσουμε;

Posted

Με το καλο Δημητρη να βαρεσεις και το 2μπαρο... Κανενα βιντεακι δεν παιζει να το απολαυσουμε;

Ναι Γιώργο, ξέχασα τη κάμερα για να τραβήξω, την επόμενη ο Αλεξ έχει χρέη καμεραμαν.. Ακούς μεγάλε?

Δημήτρης

Posted

Για Μπανσκο κατα τις 11 θα ξεκινησεις??? :D:59:

Μπραβο Δημητρη! Ολα πανε καλα! Με υπομονη θα φτασεις στα επιθυμητα αποτελεσματα!

Posted

Ναι Γιώργο, ξέχασα τη κάμερα για να τραβήξω, την επόμενη ο Αλεξ έχει χρέη καμεραμαν.. Ακούς μεγάλε?

Δημήτρης

Εγω ειπα μερα...101.gif

Posted

απο βενζινες πως πας? μιγμα δηλαδη, οχι ποσο τις καταναλωνεις! αυτο το φανταζομαστε!!! χαχαχα

Posted

ασχετο, επισης τι λενε τα παιδια για το 1.75-1.7 ως προς την ιπποδυναμη? ποσο την υπολογιζουν τωρα?

Posted

απο βενζινες πως πας? μιγμα δηλαδη, οχι ποσο τις καταναλωνεις! αυτο το φανταζομαστε!!! χαχαχα

Από 11 έως 11.5 Bill και όσο για την ιπποδύναμη, δεν ξέρω να σου πω ακόμα. Μόνο δυναμόμετρο ή με κανα V box θα βγάλω άκρη, ή αλλιώς με συγκρίσεις άλλων αυτοκινήτων που έχουν πάει δυναμόμετρο. Βασικά, θέλω να το δουλέψω στο 1.9 και μετά να κάνω δυναμομέτρηση :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Από 11 έως 11.5 Bill και όσο για την ιπποδύναμη, δεν ξέρω να σου πω ακόμα. Μόνο δυναμόμετρο ή με κανα V box θα βγάλω άκρη, ή αλλιώς με συγκρίσεις άλλων αυτοκινήτων που έχουν πάει δυναμόμετρο. Βασικά, θέλω να το δουλέψω στο 1.9 και μετά να κάνω δυναμομέτρηση :biggrinthumb:

Δημήτρης

Ετσι να μας ερθει μια και καλη.... :new_thumright:

Posted

Εμμενα Γιαννη που μου ερχεται σιγα σιγα καθε φορα που παω βολτα τι να πω?

Posted

Λογικα μου ακουγονται τα λαμδα. Παντος να ξερεις οτι με ψηλοτερη πιεση θα πεσουν κι'αλλο οι βενζινες, οποτε μπορει και να μην εχεις τραγικα ψηλοτερα αποτελεσματα.