Jump to content

Recommended Posts

Posted

Α ρε εμενα με κοροιδευψατε με τα 355 :thumbsdown: και αλλου δινεται τα 380 :angry2::brows::crazy:

Ασε ρε μεγάλε, όλα πρώτος τα κάνεις :new_iloveyou:

Α και που είσαι, μπουγάτσα περιμένω ακόμα :offtopic:,

Δημήτρης

Posted

Α ρε εμενα με κοροιδευψατε με τα 355 :thumbsdown: και αλλου δινεται τα 380 :angry2::brows::crazy:

Ναι αλλά μαθαινω οτι φοράς κολάρο στο λαιμό απο τα 'γονατισματα' πλέον... :Party_fest39:

Posted

δεν αντιλεγω, παντα υπαρχει καλυτερο, αλλα το ερωτημα ειναι: χρειαζεται? Μπορεις να γλιτωσεις 2χιλιαρικα απο τα φρενα και να τα δωσεις καπου αλλου?

Προσωπικα οι δαγκανες που εχω τις βρισκεις στο ebay για 670ευρω το ζευγαρι, και οι δισκοπλακες, 500 ευρω το ζευγαρι αυθεντικες porsche.Βαλε και ενα custom made bracket που το κανεις μια φορα, και εισαι ετοιμος!

Αν και με τα ιδια πανω κατω λεφτα παιζουν και AP racing 4πιστονες που ειναι αριστη μαρκα.

Posted (edited)

Με λιγότερα λεφτά έπαιρνες new 6 piston 355mm kit

Edited by The Dog
Posted

καλης μαρκας? γιατι βρισκεις πλεον και 12 πιστονα σε πακετο με γαριδακια! το εχουν ξεφτυλισει!

Posted

XYZ πχ

Ναι αυτά πήρα και τα περιμένω πως και πως!!

Σήμερα μπήκε μέσα το αυτοκίνητο για δίσκο, ενίσχυση κιβωτίου, αλλαγή μπουζί και καθάρισμα πεταλούδας. Επίσης, αν προλάβω, θα δοκιμάσω μια άλλη αντλία πίσω.. Δυστυχώς για καμια βδομάδα δεν θα το έχω :cry::cry:

Δημήτρης

Posted

Δυστυχώς για καμια βδομάδα δεν θα το έχω :cry::cry:

Δημήτρης

Ωραια θα ησυχασουν τα αυτια μας για λιγο...

Posted (edited)

Ωραια θα ησυχασουν τα αυτια μας για λιγο...

Α ξέχασα να σου πω ότι βάζω καταλύτη και σιγαστήρες πίσω, για να μην γκρινιάζεις :Party_fest39:

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted (edited)

Α ξέχασα να σου πω ότι βάζω καταλύτη και σιγαστήρες πίσω, για να μην γκρινιάζεις :Party_fest39:

Δημήτρης

Μην το λες σε εμενα...Στον Γιαννη(yannis) πες το...Το ξεκουφανες το παιδι363.gif

Edited by @LEX$3
Posted

να πας μετα να σου δουνε λιγο τις θερμοκρασιες καυσαεριων με αυτα, γιατι ισως αυξηθει λιγο το backpressure.

Posted

να πας μετα να σου δουνε λιγο τις θερμοκρασιες καυσαεριων με αυτα, γιατι ισως αυξηθει λιγο το backpressure.

Εχω πυρόμετρο Βασίλη, θα τις δω αμέσως. Ελπίζω να μην μου κόψουν πολύ..

Δημήτρης

Posted

και να σου κοψουν, δινεις λιγακι βενζινουλα και καθαααααρισες!

Posted (edited)

Όντως ναι έτσι θα κάνω Bill.

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

Καλά βάλε και τη μεθανόλη Βασίλη.. Η οποία παρεπιμπτόντως αποτελείται από τα παρακάτω :

DSC04944.jpg

DSC04945.jpg

DSC04946.jpg

Όπως βλέπετε, αποτελείται από το τεπόζιτο, τις σωληνώσεις με το μπεκ, την αντλία και το pump controller, το οποίο έχει και σωληνάκι για να συνδεθεί με την πίεση, ώστε ανάλογα την πίεση που δουλεύεις και τις στροφές του κινητήρα, προγραμματίζεις να ψεκάζει μια ορισμένη ποσότητα. Είναι της ΑΕΜ, μιας από τις καλές και αξιόπιστες εταιρείες στην Αμερική, αν και η καλύτερη θεωρείται η snow perfomance..

Δημήτρης

Posted

Καλά βάλε και τη μεθανόλη Βασίλη.. Η οποία παρεπιμπτόντως αποτελείται από τα παρακάτω :

DSC04944.jpg

DSC04945.jpg

DSC04946.jpg

Όπως βλέπετε, αποτελείται από το τεπόζιτο, τις σωληνώσεις με το μπεκ, την αντλία και το pump controller, το οποίο έχει και σωληνάκι για να συνδεθεί με την πίεση, ώστε ανάλογα την πίεση που δουλεύεις και τις στροφές του κινητήρα, προγραμματίζεις να ψεκάζει μια ορισμένη ποσότητα. Είναι της ΑΕΜ, μιας από τις καλές και αξιόπιστες εταιρείες στην Αμερική, αν και η καλύτερη θεωρείται η snow perfomance..

Δημήτρης

Ηθελα να ηξερα πως βρεθηκε η μεθανολη ΜΟΥ στα χερια σου... :Party_fest39:

Posted

Δημήτρης

:biggrinthumb::D:thumbsup::new_thumright::biggrinthumb:

Posted

Δημήτρης

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ :new_sugkrotima:

Posted

καταλυτης.............................τι ειναι αυτο δημητρακι.νομιζω οτι σε χαλανε σιγα σιγα.εγω αυτο το αντικειμενο δεν το γνωριζω εδω και χρονια

Posted

XYZ

αυτες taiwanεζικες δεν ειναι?

λιγο χλωμο για καλη ποιοτητα, για αυτο ειναι και τοσο 'γαριαδακια' οι τιμες τους :D

Posted

Δημήτρης

νοικοκυρεύεσαι σιγα-σιγά, τι έγινε; :Party_fest39: κανονισε στην σελίδα 53 να ανεβάσεις φωτό που θα το εχεις ντύσει γαμπριάτικο ετσι; :new_sugkrotima:

έτσι έχω καταλάβει τελευταία από διάφορα συμφραζόμενα :biggrinthumb:

Αααααα ρεεεε....πώς ξεκίνησε το τόπικ αυτό και κοίτα που θα καταλήξει;! :new_sugkrotima::hysterical:

Posted

νοικοκυρεύεσαι σιγα-σιγά, τι έγινε; :Party_fest39: κανονισε στην σελίδα 53 να ανεβάσεις φωτό που θα το εχεις ντύσει γαμπριάτικο ετσι; :new_sugkrotima:

έτσι έχω καταλάβει τελευταία από διάφορα συμφραζόμενα :biggrinthumb:

Αααααα ρεεεε....πώς ξεκίνησε το τόπικ αυτό και κοίτα που θα καταλήξει;! :new_sugkrotima::hysterical:

Αρη, αν κάτσεις πίσω, θα αλλάξεις γνώμη φίλε :Party_fest39:

Είχα και παρατήρηση από το γυναικείο φύλο :smokeing:

Δημήτρης

Posted

XYZ

αυτες taiwanεζικες δεν ειναι?

λιγο χλωμο για καλη ποιοτητα, για αυτο ειναι και τοσο 'γαριαδακια' οι τιμες τους :D

Μην αγχώνεσαι φίλε μου, θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εδώ εντυπώσεις.. Πάντως εγώ τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή και επειδή το έχω ψάξει, έχουν πολύ καλές κριτικές σε εγχώρια forum αλλά και του εξωτερικού.

Το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμαστούν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με τον αρχιλέουρα Αλεξ και σε υψηλές ταχύτητες. Οπότε, το συμπέρασμα θα είναι άμεσο και ρεαλιστικό όχι του τύπου "μου είπε ο τάδε, με απέτρεψε ο μηχανικός μου, είναι κινέζικες" κλπ.

Δημήτρης

Posted

Ε? Απαγορεύεται? Το ότι είπα ότι θα τα δοκιμάσω και θα σας πω το αποτέλεσμα είναι ενοχλητικό? Μάλλον παρεξήγηση..

Δημήτρης

μα γι' αυτο ειπα να ρωτησω, μου φανηκαν παραξενα καποια ποστ.

αντε με το καλο και ευχομαι να σταματαει το 'τερας' αμεσα :biggrinthumb:

Posted

Μεγάλε, όταν τα βάλω, τέλος το κόλλημα στο προφυλακτήρα μου πίσω, δεν θέλω να με κάνεις τροπέτο Α4 - S3 :Party_fest39::party3:

Δημήτρης

Τωρα ομως σιγουρα δεν θα φοβομαστε για τροπετο S3-A4 οπως θα γινοταν παρα λιγο.....

Παρακαλω απο εδω και στο εξης, στα κομβοι, ο κυριος με το σιελ A4 να ειναι τελευταιος... :Party_fest39: