Jump to content

Recommended Posts

Posted

αντε προλαβες! εγω εστειλα το perfomance box για αναβαθμιση! ετοιμασου!!! ερχομαι!

αληθεια ακουσα οτι δινεις το αμαξι για αυτοκινητο αντικαταστασης οσο το δικο μου επισκευαζεται,ή κανω λαθος??? χαχαχα

Έλα εδώ εσύ και θα σε φτιάξω εγώ.. Το πολύ πολύ να σε πάω με το Polo που έχω το 16V (μπρίκι)!! χαχαααχαααχα :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

θα το μετρησουμε και αυτο! οτι θελεις, δεν εχω προβλημα!

Posted

θα το μετρησουμε και αυτο! οτι θελεις, δεν εχω προβλημα!

Οκ, απλά να ξέρεις ότι το έχω τουρμπίσει με 3άρα, σφυρήλατο, είναι κάπου στα 350 και ζυγίσει 830 κιλά :new_lol::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Οκ, απλά να ξέρεις ότι το έχω τουρμπίσει με 3άρα, σφυρήλατο, είναι κάπου στα 350 και ζυγίσει 830 κιλά :new_lol::new_iloveyou:

Δημήτρης

Και οταν εγω σε λεω καγκουρα τσατιζεσαι......!!!!!χαχαχαχαχαχα

:Party_fest39::new_iloveyou:

Posted

Και οταν εγω σε λεω καγκουρα τσατιζεσαι......!!!!!χαχαχαχαχαχα

:Party_fest39::new_iloveyou:

Δεν θα ξαναπεράσω από εκεί ρε μεγάλε. Μας κούφανες με την εξάτμισή σου, χτυπάγανε 2 συναγερμοί! Εσύ είσαι πρωτοκάγκουρας (όπως λέμε πρωτοκούμπαρος!)

Δημήτρης

Posted

Δεν θα ξαναπεράσω από εκεί ρε μεγάλε. Μας κούφανες με την εξάτμισή σου, χτυπάγανε 2 συναγερμοί! Εσύ είσαι πρωτοκάγκουρας (όπως λέμε πρωτοκούμπαρος!)

Δημήτρης

Kατάλαβα... :coffeetime:

Posted

αμα ειναι ετσι, δεχομαι και αυτο για αμαξι αντικαταστασης.αααα ολα και ολα,εγω σε αμαξι κατω των 300 αλογων δεν μπαινω. Ο κ...ος μου εγινε μεταξωτος!

ενοοειται οτι τα καθισματα ειναι δερματινα και το λεβιες εχει μπριγιαντ, ετσι?

Posted (edited)

αμα ειναι ετσι, δεχομαι και αυτο για αμαξι αντικαταστασης.αααα ολα και ολα,εγω σε αμαξι κατω των 300 αλογων δεν μπαινω. Ο κ...ος μου εγινε μεταξωτος!

ενοοειται οτι τα καθισματα ειναι δερματινα και το λεβιες εχει μπριγιαντ, ετσι?

Ωραιος τυπος εισαι ... :smokeing: :smokeing: :smokeing:

Ηλιας ...

Edited by kenzo
Posted

Μπήκε επιτέλους η αντλία και θα κάνω μερικά χιλιόμετρα για να κάνει adaptation ο εγκέφαλος.. Από την πρώτη στιγμή παρατήρησα μια απόλυτη απόκριση στο γκάζι σε σχέση με την προηγούμενη, αλλά δεν το έχω πιέσει ακόμα, προκειμένου να δουλέψει λίγο. Λογικά την Τετάρτη σηκώνω πίεση από 1,6 στο 1,85 - 1,9 και αν επιτρέψουν τα μπεκ δίμπαρο..

Δημήτρης

Ελα να φερνει το μπαρομετρο σβουρες....... :lol: Καλα αποτελεσματα Δημητρη!!! :new_thumright:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Εχουμε κανα νεο για το εργαλειο?

Τι εγινε τελικα την σηκωσες? την πιεση θελω να πω...:biggrinthumb:

Edited by NOEL-S3
Posted

Εχουμε κανα νεο για το εργαλειο?

Τι εγινε τελικα την σηκωσες? την πιεση θελω να πω...:biggrinthumb:

Εσυ τωρα που το λες τι εκανες??? :whistling:

Posted

Αστα να πανε εγω ξανα ξεκινησα απ' την αρχη το μοτερ..........:updown: ξανα στρωσημο και ολα απ' την αρχη....

• 2 weeks later...
Posted

Τελικα δεν απαντησες.... Σηκωσες πιεση και αν ναι ποσο?????:new_iloveyou:

Posted

Τελικα δεν απαντησες.... Σηκωσες πιεση και αν ναι ποσο?????:new_iloveyou:

Φίλε είμαι στο 1.75 σταθερό με 1.9 όριο.. Ο δίσκος τα έχει φτύσει και περιμένω άλλον, μόλις μου ήρθαν και τα μικρά φρενάκια μου 380 mm με οκταπίστονες δαγκάνες! Θα τα βάλω και μετά θα κάνω ένα άνοιγμα με 1,85 και θα το ανεβάσω.

Δημήτρης

Posted

Φίλε είμαι στο 1.75 σταθερό με 1.9 όριο.. Ο δίσκος τα έχει φτύσει και περιμένω άλλον, μόλις μου ήρθαν και τα μικρά φρενάκια μου 380 mm με οκταπίστονες δαγκάνες! Θα τα βάλω και μετά θα κάνω ένα άνοιγμα με 1,85 και θα το ανεβάσω.

Δημήτρης

τις ειδα τις δαγκανες, εκει που σε περιμενουν, και επαθα πλακα δημητρη, ταψια με ολη τη σημασια της λεξεως, αντε καλοφορετα!! :new_thumright:

Posted

δεν κανεις και στους δισκους καμια κρυογενικη να εισαι καλυμενος? Εμενα θα πανε οσα περισσοτερα πραγματα γινεται για κρυογενικη, και οι εμπρος δισκοπλακες εχουν ηδη!

Posted

μόλις μου ήρθαν και τα μικρά φρενάκια μου 380 mm με οκταπίστονες δαγκάνες.

380mm ; :hysterical::59:

Τι μαρκα ειναι ; AP ; BREMBO ; ROTORA ; :g:

Posted (edited)

δεν κανεις και στους δισκους καμια κρυογενικη να εισαι καλυμενος? Εμενα θα πανε οσα περισσοτερα πραγματα γινεται για κρυογενικη, και οι εμπρος δισκοπλακες εχουν ηδη!

ρε ό,τι και να τους κάνει αυτός για τηγάνισμα θα τους έχει... Καλά έγραψε ο σόκι ότι πήρε δίσκους ταψιά....

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

ρε ό,τι και να τους κάνει αυτός για τηγάνισμα θα τους έχει... Καλά έγραψε ο σόκι ότι πήρε δίσκους ταψιά....

Παιδιά δεν γινόταν δεν σταματούσε το αυτοκίνητο, σε 2 - 3 πατήματα από τα 250 + έκανες το σταυρό σου..

@ Ηλία : Φίλε αν αγόραζα αυτά που λες, ήθελα πάνω από 3.500 ευρώ και γιαυτό προτίμησα XYZ. Την επόμενη εβδομάδα θα τα βάλω και θα σας πω εντυπώσεις.

Δημήτρης

Posted (edited)

@ Ηλία : Φίλε αν αγόραζα αυτά που λες, ήθελα πάνω από 3.500 ευρώ και γιαυτό προτίμησα XYZ. Την επόμενη εβδομάδα θα τα βάλω και θα σας πω εντυπώσεις.

Περιμενω εντυπωσεις ... Να σου πω την αληθεια δεν τα ξερω σαν επιδοσεις και οντως εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη .

Edited by kenzo
Posted

Oι εντυπωσεις σιγουρα θα ειναι οι καλυτερες...Σιγουρα δεν θα εχει καμια σχεση το μονοπιστονο απο το οκταπιστονο... :closedeyes:

Τακακι καλο να υπαρχει οπως και υγρο dot 5.1!

Posted

ο Τακακι ειναι ιαπωνας? φτιαχνει και σουσι να δοκιμασουμε?? :new_sugkrotima:

Posted

Oι εντυπωσεις σιγουρα θα ειναι οι καλυτερες...Σιγουρα δεν θα εχει καμια σχεση το μονοπιστονο απο το οκταπιστονο... :closedeyes:

Τακακι καλο να υπαρχει οπως και υγρο dot 5.1!

βοηθάει επίσης άμα είναι βιδωμένο και το caliber στο άκρο... :hysterical:

Δημήτρη θέλουμε pics...

Posted

βοηθάει επίσης άμα είναι βιδωμένο και το caliber στο άκρο... :hysterical:

Δημήτρη θέλουμε pics...

Περισσοτερο θα βοηθουσε αν υπηρχε τακακι καλο απο την αρχη μεσα στην κουτα... ;)

Τωρα τα λεμε και γελαμε...αν ειχε γινει μ@λ@κι@ δεν νομιζω να γελαγες! ^_^