Jump to content

Recommended Posts

Posted

ναι και εγω θα το εσβηνα το XYZ γιατι σαν ονομα και μονο δεν μου λεει κατι. Εξαλλου στο αγγλικο ebay παιζουν κατι ωραια αυτοκολλητακια RS που ταιριαζουν περισσοτερο! κατα τα αλλα, γνωριζεις φυσικα οτι τα φρενα δεν μπαινουν στον χωρο της μηχανης, ετσι?....

Posted

εντυπωσιακό φρένο,ελπίζω τώρα να σταματάς φίλε...χωρίς πόδι. Οσον αφορά το μέγεθος ελπίζω να χωρέσουν φίλε, άν όχι βγάζεις τη ζάντα και αφήνεις τη δισκόπλακα ,θα φρενάρει καλύτερα....Party_fest39.gif

Posted

Κατι δειχνουν οι φωτογραφιες αλλα μονο απο κοντα μπορειτε να καταλαβετε το μεγεθος... Σαν ιπταμενοι δισκοι ειναι....

Καλοφορετααααα!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Posted

Ανταπτορες φανταζομαι οτι ειχε το κιτ ...

Ηλιας ...

Posted

Ρε Μητσο μηπως να επαιρνες μεγαλυτερα τελικα λιγο μικρα τα βλεπω.Δεν νομιζω να κανουν δουλεια! :lol::P:

Posted

Δημητρη καλοφορετα!!!

Τα τακακια ειναι ΧΥΖ ή ferodo??

Tακάκια θα μπουν Ferodo ds 2500... :new_thumright:

Posted (edited)

Μητσακο ειδε η γυναικα τα φρενα σου και μου λεει ωραιο ταψι αυτο :poster_oops: !!!!

Και η δικια μου απαντηση ηταν : Αστο αγαπη μου δεν χωραει στον φουρνο μας!!! :hysterical:

Φιλαρακι καλοφορετα στην περιπτωση που χωρεσουν!!!

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

Απο δω και στο εξης ο δημητρης σε εκδρομη του club να μενει τελευταιος στην φαλαγγα μην εχουμε τιποτα απροοπτα σε περιπτωση φρεναρισματος.Αντε με το καλο να τα βαλεις φιλε.Καλα αποτελεσματα

Posted

Πολυ ωραια τα φρενα Δημητρη!!

Καλοριζικα!!

Μηπως εχεις καμια φωτο απο τα εμβολα τους?Μετρησες διαμετρο?Αν σου ειναι ευκολο να πεις ποσο εχουν?

Posted (edited)

Δημητρη εγω που ημουνα τη Παρασκευη και κοιταγα το Μπαμπη που εφτιαχνε τη φλατζα, δεν ειπες τιποτα!! Γιατι δεν κοιταγα ωραια???:Party_fest39:

Υ.Γ. ασε που οταν ειδα τους δισκους στο μαγαζι του Αριστου, ειπα: Ωραια ζαντα...:party3:

Edited by Dinos
Posted (edited)

Απο δω και στο εξης ο δημητρης σε εκδρομη του club να μενει τελευταιος στην φαλαγγα μην εχουμε τιποτα απροοπτα σε περιπτωση φρεναρισματος.Αντε με το καλο να τα βαλεις φιλε.Καλα αποτελεσματα

Νικο νομιζω οτι θα με εκδικηθει για το περιστατικο στην Βουλγαρια και αγχωνομαι!!! :crazy::Party_fest39:

Αντε καλοφορετα Δημητρη. Κουκλια ειναι!!! :biggrinthumb:

Edited by lekoS3
Posted

Σας ευχαριστώ βρε παιδιά, δεν πήγαινε άλλο, το αυτοκίνητο απλά ΔΕΝ σταματάει με τα ΟΕΜ φρένα. Το XYZ θα παραμείνει - δεν θέλω να βάλω τίποτα άλλο πάνω στις δαγκάνες.

Άσχετο : Επειδή κάποιοι έλεγαν για κατανάλωση κλπ, εδώ σας δείχνω μια φωτό η οποία τραβήχτηκε στην Εθνική σε σχετική ανηφοριά. Αν και δεν είναι ακριβές το όργανο της κατανάλωσης, ωστόσο, αποτελεί μια ένδειξη.. Να προσθέσω ότι για διαδρομή : Αθήνα - Βόλος - Ξάνθη - Δράμα - Βόλος - Αθήνα (περίπου 1800 χλμ συνολικά με διάφορες επιπλέον διαδρομές), πλήρωσα για καύσιμα 170 ευρώ, με ταχύτητα περίπου στα 180 και 3 άτομα επιβάτες.

006-1.jpg

Δημήτρης

Posted

Βάζω στοίχημα πως αυτή την ένδειξη την έδειξε στην επιστροφή ε?

Από πού έβαλες βενζίνη και είχες τόσο μικρή κατανάλωση βρε θηρίο να πάμε να βάουμε και εμείς? rolleyes.gif

Αυτό που μας δείχνει δεν είμαι μ.ο.Την άλλη φορά άσε ταχύτητα μέσα ώστε να δείχνει στροφές το στροφόμετρο και άσε το γκάζι.Θα δείξει και 0 κατανάλωση laughing.gif

Posted

Στις ποσες στροφες τουρμπιζει Δημητρη; Γιατι με το BT ειναι λογικο πιστευω αν πας με 6η και ατουρμπιστος να καις λιγοτερο πχ στις 4000 στροφες και 160 χλμ απ'οτι ενα 1ο σταδιο με Κ03 που τουρμπιζει πολυ πιο νωρις...

Posted

Δημητρη το λεει και o τιτλος στο τραγουδι οτι ησασταν 3 (στο mp3)new_sugkrotima.gif

Posted

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με το ΧΥΖ και το 8pot...

καλοφόρετα Δημήτρη ασφάλεια επιτέλους...

Posted (edited)

Eλα ντε....ας μου το εξηγησει κάποιος και μένα. :coffeetime:

Επίσης,με φίλο που τα έβαλε στον μηχανικό του,

του είπε οτι τα XYZ τελικά είναι πολύ καλύτερα απο D2

και αλλες 2 εταιρίες(δεν θυμάμαι τωρα).

Η XYZ έχει τα 2πλάσια πιστόνια και απο τις 3 εταιρίες.

Αναμένω μέλος που έβαλε τακάκια FERODO DS2500 να μας πει εντυπώσεις.

Edited by Aristos
Posted

Δημήτρη, επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα από την αρχή, έχεις αλλαξει και μπεκ να υποθέσω έτσι?

Αν εχουν αλλαχτει τότε οι καταναλώσεις που βλέπεις στην οθονη πρεπει να ειναι πολυ μικρότερες απο τις πραγματικές αφού αν ο εγκέφαλος υπολογίζει την κατανάλωση με βάση το χρόνο ψεκασμού των μπεκ, τώρα στον ίδιο χρόνο ψεκάζεις πολύ παραπάνω καύσιμο.

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι.

Posted (edited)

Eλα ντε....ας μου το εξηγησει κάποιος και μένα. :coffeetime:

Επίσης,με φίλο που τα έβαλε στον μηχανικό του,

του είπε οτι τα XYZ τελικά είναι πολύ καλύτερα απο D2

και αλλες 2 εταιρίες(δεν θυμάμαι τωρα).

Η XYZ έχει τα 2πλάσια πιστόνια και απο τις 3 εταιρίες.

Αναμένω μέλος που έβαλε τακάκια FERODO DS2500 να μας πει εντυπώσεις.

Αριστο μου δεν ειπαμε οτι δεν ειναι καλα φρενα , για ονομα του θεου . :poster_oops:

Τα φρενα σε αυτες τις διαστασεις μαμανε , για θεμα αισθητικης το ειπαμε .

Για φαντασου τα κατακοκκινα τεραστια με το logo RS4 ... :brows:

Ηλιας ...

Edited by kenzo
Posted

επισης να πω οτι δεν ειναι μονο ο αριθμος των πιστονιων που κανει ενα φρενο καλο,αλλα και η ποιοτητα τους. Χωρις να εχω ψαξει πολυ, δεν ξερω γιατι μερικων εταιριων τα 4πιστονα κοστιζουν οσο αλλων τα 8πιστονα (βλεπε APracing,Alcon) κλπ.

Προσωπικα, το εχω ξαναπει,και το λεει και ο μηχανικος μου που κατι ξερει παραπανω απο μενα.Ειμαι 1700κιλα, 400+αλογα, τα παλια 4πιστονα brembo της porsche που εχει το αμαξι κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.

Δεν το λεω αυτο για κανεναν ιδιαιτερο λογο, καλα κανει ο Δημητρης και τα βαζει. Προσωπικα εχοντας αυτη την εμπειρια,δεν θα εψαχνα κατι μεγαλυτερο για την ωρα..

Posted

Το ότι κοστίζουν λιγότερο αποτι άλλα ΔΕΝ σημαίνει απολύτως τίποτα...

Ποιοτικά σε πληροφορώ πως είναι πολύ καλά....Τουλάχιστο αυτό λένε όλοι οι μηχανικοί που τα πιάσανε στα χέρια τους για εγκατάσταση.

Εαν ήμουν στην θέση σου θα περίμενα να δω αποτελέσματα μετρήσεων πριν τα κρίνω. Κακό πράγμα η προκατάληψη..

Επίσης ΟΛΑ είναι σχετικά...και εγώ ήμουν οκ με τα στοκ φρένα όταν ήμουνα 326hp...Περί ορέξεως....

Posted

Το ότι κοστίζουν λιγότερο αποτι άλλα ΔΕΝ σημαίνει απολύτως τίποτα...

Ποιοτικά σε πληροφορώ πως είναι πολύ καλά....Τουλάχιστο αυτό λένε όλοι οι μηχανικοί που τα πιάσανε στα χέρια τους για εγκατάσταση.

Εαν ήμουν στην θέση σου θα περίμενα να δω αποτελέσματα μετρήσεων πριν τα κρίνω. Κακό πράγμα η προκατάληψη..

Επίσης ΟΛΑ είναι σχετικά...και εγώ ήμουν οκ με τα στοκ φρένα όταν ήμουνα 326hp...Περί ορέξεως....

Σωστος ... :new_thumright:

Ηλιας ...

Posted

Ευχαριστώ Αντρίκο, έχω βάλει τον άλλο Αντρίκο να μου βρει τακάκια, γιατί τις ώρες που πρέπει να ψάξω, δεν προλαβαίνω..

Δημήτρης

Posted

Δημήτρη, επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα από την αρχή, έχεις αλλαξει και μπεκ να υποθέσω έτσι?

Αν εχουν αλλαχτει τότε οι καταναλώσεις που βλέπεις στην οθονη πρεπει να ειναι πολυ μικρότερες απο τις πραγματικές αφού αν ο εγκέφαλος υπολογίζει την κατανάλωση με βάση το χρόνο ψεκασμού των μπεκ, τώρα στον ίδιο χρόνο ψεκάζεις πολύ παραπάνω καύσιμο.

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι.

Σαφώς έχω αλλάξει, αλλά αν σου πω ότι τα μπεκ που έχω είναι λίγο μικρότερης παροχής από τα αντίστοιχα του S3/TTS? Είναι τα μπεκ από RS4 τα οποία λόγω spray pattern δουλεύουν πάρα πολύ καλά στα ΒΤ tfsi μέχρι 500 περίπου απόδοση.. Οπότε μην φανταστείς οτι υπάρχει τεράστια διαφορά, αλλά και πάλι όταν αναφέρομαι σε μικρότερη κατανάλωση, δεν την υπολογίζω με τον υπολογιστή ταξιδίου, παρά μόνο με το πόσα χιλιόμετρα κάνω με ένα πλήρες τεπόζιτο. (την φωτό την έβγαλα απλά για να σας δείξω τι δείχνει) Και υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο με το ΒΤ, από το πρόγραμμα και ΚΟ3, αν πάω χαλαρά Στέφανε.

Δημήτρης