Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dog, σε μενα απαντας?

Φυσικα περι ορεξεως, αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης. Συμφωνω οτι απο ενα σημειο και υστερα πληρωνεις ονομα, αλλα η ποιοτητα κατασκευης καλως ή κακως πληρωνεται. Αλλιως θα λεγομασταν Fiat club ή Lada club. Οσο για τα χρηματα που δινεις, τα 4 πιστονα που εχω και γι'αυτα μπορω να μιλαω λογω εμπειριας, τα βρισκεις 700ευρω καινουρια, + οτι δωσεις στον μηχανικο για τις βασεις.Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβοτερα.

Αν το εβαζα πιστα ισως να πηγαινα και εγω σε κατι μεγαλυτερο. Για everyday use, δεν θα εβαζα κατι παραπανω,αλλα οπως ειπες, περι ορεξεως...

Το θεμα ειναι να μην δημιουργειται η εντυπωση της 'αναγκης' να βαλεις κατι μεγαλυτερο.

Ασχετο, τα APracing για focus ST ειναι στα περι 1200ευρω αν θυμαμαι καλα.

anyway, καλοφορετα Δημητρη!!! πισω σου εγω δεν θα ειμαι παντως. Το πολυ πολυ στο πλαι :P

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

dog, σε μενα απαντας?

Φυσικα περι ορεξεως, αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια αντιπαραθεσης. Συμφωνω οτι απο ενα σημειο και υστερα πληρωνεις ονομα, αλλα η ποιοτητα κατασκευης καλως ή κακως πληρωνεται. Αλλιως θα λεγομασταν Fiat club ή Lada club. Οσο για τα χρηματα που δινεις, τα 4 πιστονα που εχω και γι'αυτα μπορω να μιλαω λογω εμπειριας, τα βρισκεις 700ευρω καινουρια, + οτι δωσεις στον μηχανικο για τις βασεις.Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβοτερα.

Αν το εβαζα πιστα ισως να πηγαινα και εγω σε κατι μεγαλυτερο. Για everyday use, δεν θα εβαζα κατι παραπανω,αλλα οπως ειπες, περι ορεξεως...

Το θεμα ειναι να μην δημιουργειται η εντυπωση της 'αναγκης' να βαλεις κατι μεγαλυτερο.

Ασχετο, τα APracing για focus ST ειναι στα περι 1200ευρω αν θυμαμαι καλα.

anyway, καλοφορετα Δημητρη!!! πισω σου εγω δεν θα ειμαι παντος. Το πολυ πολυ στο πλαι :P

Καλα μην εισαι και τόσο σίγουρος για τα λεφτά....Και αλλο το ενα-αλλο το αλλο....

Επισης δεν καταλαβαίνω την λογικη....Δηλαδη τα 500 hp ειναι 'ανάγκη'?

Βελτίωση ειναι. Απλα πράγματα ..

PS.. kαι το Rs4 8πιστονα εχει...

Posted (edited)

το 'αναγκη' εχει να κανει με το οτι πρεπει σωνει και καλα να βαλεις 8πιστονο,16πιστονο και 32βαλβιβο. Η γνωμη μου ειναι οτι δεν κανουν τα περισσοτερα πιστονια την καλυτερη δαγκανα και μπορει μια μικροτερη δαγκανα να εχει την ιδια αποδοση με μια λιγο μεγαλυτερη και με περισσοτερα πιστονια.

Δεν μιλαω για την αναγκη των αλογων. Φυσικα αμα ειχε μονοπιστονες δαγκανες, και απο 150 αλογα πας στα 500,ναι θελεις αλλαγη. Αλλα το ποσο μεγαλη αλλαγη, εκει παιζει η ορεξη και η επιλογη, και η λανθασμενη κατα τη γνωμη μου τακτικη....βαλε απειροπιστονη δαγκανα γιατι ειναι καλυτερη.Thats all.

φυσικα θα εβαζαν 8πιστονα στο RS4,οπως οταν εβαζαν 4πιστονα στο RS2 τα υπολοιπα αμαξια ειχαν ταμπουρα...

παρεπιπτοντως, Δημητρη τι ειναι αυτο που ειδα σε ενα search????

http://www.car.gr/cl...rs/view/331969/

ορθογραφία
Posted

Δεν είναι θέμα ΜΟΝΟ απόδοσης...υπάρχουν ένα σκασμό παράμετροι (αίσθηση,προοδευτικότητα κτλ)

Anw....Σταματάω γιατι καθε συζήτηση μας καταλήγει σε αντιπαράθεση

Τι έγινε ρε Δημήτρη? Το πουλάς?

Posted (edited)

Πανικο, οπως σου ειπα παραπανω, δεν χρειαζεται να ειναι αντιπαραθεση. Απλα παραδεχομαστε οτι διαφωνουμε. Πιθανον εσυ να θελεις να σταματας σε 3 μετρα, εγω σε 4. Δεν εγινε κατι! Keep on driving!

και μη πει κανεις οτι στο 4ο μετρο θα πεταχτει παιδακι και το πηρες παραμαζωμα,γιατι ειναι μπαρουφα! χαχα

ορθογραφία
Posted

και μη πει κανεις οτι στο 4ο μετρο θα πεταχτει παιδακι και το πηρες παραμαζομα,γιατι ειναι μπαρουφα! χαχα

Εσυ οφθαλμιατρε τα βλεπεις απο τα 5 μετρα ... :hysterical:

Ηλιας ...

Posted

Σας παρακαλώ πολύ μην μου χαλάτε το τόπικ με αντιπαραθέσεις!:new_sugkrotima::Party_fest39:

Πλάκα κάνω, έχουμε ξαναπεί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται συχνά. Ο λόγος που έβαλα αυτά Bill ήταν επειδή ήθελα είτε 6πίστονο, είτε 8πίστονο και επειδή έπρεπε να σκάσω πάνω από 4000 συνολικά για κάτι τέτοιο σε AP η Brembo και επειδή είδα ότι η XYZ είναι μια εταιρεία που έχει εμπειρία και έχει εγκαταστήσει αρκετά σετ σε φρένα και αναρτήσεις με καλές κριτικές, αλλά και επειδή το κόστος ήταν σε λογικά για την οικονομική μου κατάσταση πλαίσια, έδωσα σχεδόν τα μισά λ7 και τα αγόρασα. Προσωπικά, δεν θα ήθελα να δώσω άλλα 5000 (όσα περίπου έδωσα για να το κάνω ΒΤ) σε φρένα, εξ ου και η επιλογή μου. Όπως πάντα, μόλις τα εγκαταστήσω, θα σας πω λεπτομέρειες.

Για το αν το πουλάω, είχα μπει στη διαδικασία να πάρω ένα RS TT που είχα βρει, αλλά μετάνιωσε ο τύπος που το πουλούσε και έτσι παρέμεινε η αγγελία!!

Δημήτρης

Posted

Αντε γιατι μας αγχωσες με την αγγελια....

ακομα δεν προλαβες να το χαρεις...

Posted

Αντε γιατι μας αγχωσες με την αγγελια....

ακομα δεν προλαβες να το χαρεις...

Και βρήκα και καθίσματαααα!! Περιμένω να δω πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για να τα κλείσω :Party_fest39:

Δημήτρης

Posted

Και βρήκα και καθίσματαααα!! Περιμένω να δω πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για να τα κλείσω :Party_fest39:

Δημήτρης

Foto please..... :D

Posted

και link...ψαχνει και αλλος για καθισματα

Posted

Και βρήκα και καθίσματαααα!! Περιμένω να δω πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για να τα κλείσω Party_fest39.gif

Δημήτρης

μάλλον από rs4 δηλ? Βλέπω συνεχίζεις να επενδύεις...

Posted

Δημητρη μηπως θυμηθηκες να μετρησεις διαμετρο πιστονιων στα φρενα?

Ευχαριστω και παλι καλοριζικα.

Σου είπα αγάπη,έλα να τα δεις live και μην τον παρακαλάς... :biggrinthumb:

Posted

Ρε μητσαρα ακομα δεν μας εχεις πει :new_sugkrotima:που εχει σκαρφαλωσει η πιεση της τουρπινας :poster_oops:καθως επισης τι εκανες με το δισκο-πλατο?:new_killpc:

Posted

Ρε μητσαρα ακομα δεν μας εχεις πει :new_sugkrotima:που εχει σκαρφαλωσει η πιεση της τουρπινας :poster_oops:καθως επισης τι εκανες με το δισκο-πλατο?:new_killpc:

Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,75 και θα ανέβω αφού βάλω πρώτα τα φρένα όπως έγραψα πιο πίσω Μητσάρα. Για δίσκο - πλατώ είμαι στην αναμονή..

Δημήτρης

Posted

εχεις παραγγειλει κατι σε δισκο/πλατο?

παρα τις εμπειριες των αμερικανων ιδιοκτητων για τα southbend, εγω προτιμησα αυτο.Αν ομως σκεφτεσαι εκκινησεις, παρε σιγουρα 6φτερο, οχι 360μοιρες δισκο γιατι ενδεχεται να κολλαει.

Posted

Η πίεση είναι σεταρισμένη στο 1,75 και θα ανέβω αφού βάλω πρώτα τα φρένα όπως έγραψα πιο πίσω Μητσάρα. Για δίσκο - πλατώ είμαι στην αναμονή..

Δημήτρης

OK Μητσαρα. sorry ρε φιλο αλλα δεν το ειδα...:biggrinthumb:

Ευχομαι να τελειωνεις με το καλο γιατι εχεις παιδευτει και εσυ αρκετα...

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Μεγάλε,κάπου ακουσα( :laughing: ) οτι απο βδομάδα θα κάνεις και εντο... :whistling:

Edited by Aristos
Posted (edited)

Μεγάλε,κάπου ακουσα( :laughing: ) οτι απο βδομάδα θα κάνεις και εντο... :whistling:

Κατι πηρε και εμενα το αυτι μου...και το ματι μου...Ρε Αριστο αυτα που ειχες στην βιτρινα ηταν ταψια η φρενα? :whistling:

ορθογραφία
Posted

Κατι πειρε και εμενα το αυτι μου...και το ματι μου...Ρε Αριστο αυτα που ειχες στην βιτρινα ηταν ταψια η φρενα? :whistling:

Αυτά φίλε ήταν....ζάντες για Smart... :laughing:

Posted (edited)

Αυτά φίλε ήταν....ζάντες για Smart... :laughing:

Και τιμονι θα μπορουσε να ειναι απο smart!!Απο την αλη εβδομαδα μακρια απο τον Δημητρη!!Μην κολατε και πολυ(αν και ειναι λιγο ακατορθωτο να πας κοντα του :hysterical: )!!!

Edited by antrikos13
Posted

εχεις παραγγειλει κατι σε δισκο/πλατο?

παρα τις εμπειριες των αμερικανων ιδιοκτητων για τα southbend, εγω προτιμησα αυτο.Αν ομως σκεφτεσαι εκκινησεις, παρε σιγουρα 6φτερο, οχι 360μοιρες δισκο γιατι ενδεχεται να κολλαει.

southbend Βασίλη, δεν υπάρχει κάτι άλλο για την περιπτωσάρα μου..

Δημήτρης

Posted

Και τιμονι θα μπορουσε να ειναι απο smart!!Απο την αλη εβδομαδα μακρια απο τον Δημητρη!!Μην κολατε και πολυ(αν και ειναι λιγο ακατορθωτο να πας κοντα του :hysterical: )!!!

Όντως βρήκα τακάκια ferodo 2500 για τα 8πίστονα και οφείλω να ευχαριστήσω τον Αντρίκο που μεσολάβησε, έψαξε και τα βρήκε, όπως και το μέλος Τάσο (groupa) που μου τα προμήθευσε.. Υγρά αγοράστηκαν και λογικά μέχρι την Παρασκευή θα σας πω εντυπώσεις :biggrinthumb:

Μετά καπάκι για 2.2 σταθερό, μαζί με το δίσκο που τον περιμένω από μέρα σε μέρα..

Δημήτρης