Jump to content

Recommended Posts

Posted
Παιδιά, μου συστήνουν βάσεις από RS4, αλλά αξίζουν το κόπο? Προφανώς θέλω να αλλάξω και βάσεις..

Δημήτρης

Εγω φοραω και τις 3 βασεις τις VF...

To 3ημερο θα το κανεις ενα test drive γιατι μου φαινεται το ξεχασες... :whistling:

Για να δεις και τις βασεις... :D

• 2 weeks later...
Posted

Σήμερα μου ήρθε ένα μικρούλι intercooler μια σταλιά :P:P της AWE, μαζί με μεταλλικές σωληνώσεις και με έναν αντάπτορα για την dump valve.. Επιτέλους :bravo::bravo:

image143.jpgimage142-1.jpg

image142.jpgimage143.jpg

Δημήτρης

Posted

Τεραστιο....εισαι τεραστιος... :D

Μεχρι ποσα αλογα ειπαμε σηκωνει..??? :D

Posted (edited)
Τεραστιο....εισαι τεραστιος... :D

Μεχρι ποσα αλογα ειπαμε σηκωνει..??? :D

Χαχα :P Ελπίζω ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου, διαφορετικά θα το πάρεις εσύ και εγώ θα αναγκαστώ να κάνω custom, μιας και είναι ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει για το Α4 Β7.

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

Ουαου!!!! :o :o :o Φοβερο! Παντως Δημητρη δεν ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ! Απορω εσυ πως αντεχεις?

Posted
Απορω εσυ πως αντεχεις?

Κανει καθε μερα απο μια 10λεπτη SIESTA...και παιρνει τα πανω του... :laughing::laughing::laughing:

Posted
Κανει καθε μερα απο μια 10λεπτη SIESTA...και παιρνει τα πανω του... :laughing::laughing::laughing:

Αλεξη εγω θα ειχα τρελαθει! Εδω ανυπομονω που δεν ειναι δικο μου!

Posted

:new_lol::new_lol::hysterical::hysterical:

Αλεξη εγω θα ειχα τρελαθει!

Και εγώ Γιάννη μου αλλά δυστυχώς, επειδή ό,τι έχω πάρει ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα, όπως καταλαβαίνεις η επιλογή της αναμονής των ταχυδρομείων, είναι μονόδρομος..

Δημήτρης

Posted
Και εγώ Γιάννη μου αλλά δυστυχώς, επειδή ό,τι έχω πάρει ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα, όπως καταλαβαίνεις η επιλογή της αναμονής των ταχυδρομείων, είναι μονόδρομος..

Δημήτρης

Ελπιζω τουλαχιστον αυτα που εχουν ερθει να ειναι τα περισσοτερα.....να εχεις φαει τον γαιδαρο και να εχει μεινει η ουρα!!!!

Posted (edited)

Ήρθαν και τα πιστονάκια μου :worthy::worthy: JE !!! Πολύ προσεγμένα και ποιοτικά φαίνονται, είναι κεραμικής επίστρωσης όπως σας είπα..

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, θεωρούνται ό,τι καλύτερο τεχνολογικά αυτήν τη στιγμή.. Και επιτέλους, ένα τελευταίο πακετάκι περιμένω και τελειώνω το harware :whoohoo::whoohoo:

DSC00053.JPG DSC00054.JPG

DSC00055.JPG DSC00056.JPG

DSC00057.JPG

Δημήτρης

Posted

Περιμένεις πολλά ακόμη Δημήτρη?

Απ'ότι φαίνεται πάντως,τον γάιδαρο πρέπει να τον έφαγες.

Posted (edited)
Ήρθαν και τα πιστονάκια μου :worthy::worthy: JE !!! Πολύ προσεγμένα και ποιοτικά φαίνονται, είναι κεραμικής επίστρωσης όπως σας είπα..

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, θεωρούνται ό,τι καλύτερο τεχνολογικά αυτήν τη στιγμή.. Και επιτέλους, ένα τελευταίο πακετάκι περιμένω και τελειώνω το harware :whoohoo::whoohoo:

post-1074-1236935598_thumb.jpgpost-1074-1236935642_thumb.jpgpost-1074-1236935670_thumb.jpgpost-1074-1236935748_thumb.jpgpost-1074-1236935779_thumb.jpg

Δημήτρης

Αν δεν τα χρησιμοποιησεις...μου λες... :laughing::laughing:

Edited by @LEX$3
Posted

Ωχωχωχ!!! Θελω Δημητρη να πεις ετσι για πλακα οτι μετανιωσες και πουλας οτι εχεις παρει......Ειμαι σιγουρος οτι η ουρα εξω απο το σπιτι σου θα φαινεται απο δορυφορο!!!!

Α, και μεγεια τα μπιστονακια!!! :D:speak_cool:

Posted
Ειμαι σιγουρος οτι η ουρα εξω απο το σπιτι σου θα φαινεται απο δορυφορο!!!!

Εξω απο το σπιτι του ενας θα ειναι...οι αλλοι θα εχουν αποχωρισει...ας πουμε...λογω ορθοστασιας :boxing::laughing:

Posted
Εξω απο το σπιτι του ενας θα ειναι...οι αλλοι θα εχουν αποχωρισει...ας πουμε...λογω ορθοστασιας :boxing::laughing:

Εγω θα ειμαι πισω σου παντως.....ξερεις....μεγας χορηγος..... :thumbsup:

Posted
Περιμένεις πολλά ακόμη Δημήτρη?

Απ'ότι φαίνεται πάντως,τον γάιδαρο πρέπει να τον έφαγες.

Θωμά, περιμένω ένα πακέτο (το τελευταίο) με αντλία μπρος - πίσω, wastegate, δίσκο, άλλο ένα σετ μπεκ, downpipe, σωλήνα εισαγωγής και φιλτροχοάνη. Είναι και ένα πακετάκι που πρέπει να ήρθε, αλλά δεν πρόλαβα να το πάρω ακόμη, με διάφορα ρακόρ, σωληνάκια και banjo bolts με συνδέσεις Τ, προκειμένου να συνδέσω τα όργανα ελέγχου.

Δημήτρης

Posted (edited)

DSC00057.JPGDSC00057.JPG

Και ξέρεις ότι μπαίνουν στο δικό σου κομπλέ έτσι :brows::brows: ?? Βάλε και μια 3582R και... :whistling::whistling:

Πάντως, η ποιότητά τους είναι πραγματικά πολύ καλή, να σημειώσω ότι ακόμη και τα ελατήρια, τα δακτυλίδια και οι πείροι είναι εξαιρετικής ποιότητας..

Δημήτρης

Posted
Και ξέρεις ότι μπαίνουν στο δικό σου κομπλέ έτσι :brows::brows: ?? Βάλε και μια 3582R και... :whistling::whistling:

Δημήτρης

Ειστε ολοι μαρτυρες...ποιος ξεσηκωνει ποιον... :whistling::wub:

Posted
post-1074-1236951653_thumb.jpgpost-1074-1236951716_thumb.jpg

Πάντως, η ποιότητά τους είναι πραγματικά πολύ καλή, να σημειώσω ότι ακόμη και τα ελατήρια, τα δακτυλίδια και οι πείροι είναι εξαιρετικής ποιότητας..

Δημήτρης

Φίλε αυτά είναι μπιμπελό , άνετα τα έβαζα στο σαλόνι μου για διακόσμηση . Excellent :thumbsup:

Posted
Επ!!!!!

Λειπει ενα!!!!

:hysterical::hysterical::new_lol::new_lol: Ναι Βασίλη, λείπει φίλε για το πεντακύλινδρο!!!

Δημήτρης

Posted

τα πιστονια δημητρη ειναι τελεια...κοσμημα..!πηρε ενας φιλος μου wossner αλλα τοσο ωραια δεν ηταν..και δεν πρεπει να χαν και κεραμικη...

οντως μαυτη την αναμονη πως αντεχεις.???Εγω θα χα παει αμερικη και θα τα χα φερει ολα μαζι...δεν θα αντεχα...

να σε ρωτησω...πως φερνεις τοσο μεγαλες κουτες και βαρυες και δεν αντιμετωπιζεις προβλημα στο τελωνειο?εκτος αν πληρωνεις το αντιτιμο..!δασμοι κλπ

Posted
...........

να σε ρωτησω...πως φερνεις τοσο μεγαλες κουτες και βαρυες και δεν αντιμετωπιζεις προβλημα στο τελωνειο?εκτος αν πληρωνεις το αντιτιμο..!δασμοι κλπ

:crazy:

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μου ξέφυγε αυτό το πακέτο....

Σε λάθος σπίτι θα την στηθείτε μου φαίνεται..... :D

Περισσότερα από ένα πακέτα περίμενες..... και να δούμε πως θα κανονίσουμε τα άλλα......... :unsure: