Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μητσο τι 10χιλ ρε μαστορα δεν σε καταλαβα?

Επισης τα turbo που πας να βαλεις ειναι "φοιτητικα" ενω αυτο που σου προτεινω ειναι αποκλειστικα για 100% straight αντρες c030.gif

100 λάθος ρε μεγάλε ξέχασα ένα 0! Βρε ΗΤΑ 3582 είναι φοιτητική? Δεν τις ξέρω τις presicion, πρέπει να διαβάσω και λίγο!

Δημήτρης

Posted (edited)

Και κατι ακομα.....για πες πως αλλαξε χρωμα το external ρε? πρωτη φορα εχω δει κατι τετοιο......κοκκινο δεν ηταν ? αυτο το εντονο της tial?

Οσο για το vband οκ πασο αλλα τι ψυχη εχει μια πολλαπλη τοσα τουρμπο θα βαλεις/βγαλεις ? c030.gif

ΥΓ το γυρισα απο σαμπανια σε πουρο..... c010.gif

Edited by tasosIX
Posted (edited)

100 λάθος ρε μεγάλε ξέχασα ένα 0! Βρε ΗΤΑ 3582 είναι φοιτητική? Δεν τις ξέρω τις presicion, πρέπει να διαβάσω και λίγο!

Δημήτρης

Μαστορα στο link που σου εδωσα λεει διατομες και μηκος σωληνας....και οπως σου ανεφερα ειναι ενισχυμενο με σκελετο σιδερενιο και φυσικα σφιγγει με σφικτηρα.

Δεν τις ξερεις??? e055.gif

Edited by tasosIX
Posted

Μαστορα στο link που σου εδωσα λεει διατομες και μηκος σωληνας....και οπως σου ανεφερα ειναι ενισχυμενο με σκελετο σιδερενιο και φυσικα σφιγγει με σφικτηρα.

Δεν τις ξερεις??? e055.gif

Οχι ρε μεγάλε δεν τις ξέρω, δεν γνωρίζω specs ούτε κανένα άλλο τεχνικό χαρακτηριστικό. Έχω διαβάσει κάπου ότι έχουν ένα θεματάκι με το λάδι, αλλά και ότι παράγουν πολύ ωμή δύναμη.

Δημήτρης

Posted

Ησυχία παιδιά γράφει ο Τάσος! :sFun_nahnahna3:

Δημήτρης

Posted

ΠΡΟΣΟΧΗ...

Κάποτε υπήρχε ένα παιδί ήρεμο , λογικό και συγκροτημένο..

Εδώ και μερικούς μήνες έχει εξαφανιστεί..

Τον έλεγαν Δημήτρη..

Την θέση του την έχει πάρει ένας θεότρελλος κλώνος..

Όποιος έχει πληροφορίες παρακαλείται να έλθει σε επαφή μαζί μου...

YΓ : :new_lol:

Posted

ΠΡΟΣΟΧΗ...

Τον έλεγαν Δημήτρη..

Όποιος έχει πληροφορίες παρακαλείται να έλθει σε επαφή μαζί μου...

YΓ : :new_lol:

Χαχαχαχαχαχα είσαι θεός! Αυτός ο κλώνος μας έχει πρήξει με τα άλογά του Τάσοοο!!

Δημήτρης

Posted (edited)

Μητσο το λαδακι ειναι με κουμπακι απο το καντραν μολις τον περασεις με την ωμη δυναμη το πατας και εξαφανιζεσαι d015.gif

e018.gif

Edited by tasosIX
Posted

Δημήτρη αν σκοπεύεις να στροφάρεις 8500 σαλ πάρε κιαυτό

http://www.fluidampr.com/VOLKSWAGEN.html

Ειναι απαραίτητο για υψηλό στροφάρισμα και σε συνδυασμό με ζυγισμένο στρόφαλο - βολάν στροφάρεις 9άρες χωρίς πρόβλημα μιας και υποβιβάζει όλες τις αρμονικές ταλαντώσεις. Απότι διαβάζω στο US μπαίνει σε κάθε σοβαρά βελτιωμένο πρότζεκτ

Posted (edited)

ΠΡΟΣΟΧΗ...

Τον έλεγαν Δημήτρη..

Τάσο... επειδή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου εγω του αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι μπας και μπει στον ίσιο δρόμο... τον ατμοσφαιρικό!!!! Γιατί οι τουρμπίνες τον χαλασαν!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-HQOzbSWGHA

Edited by pan0ulis
Posted (edited)

Λοιπόν μετά από πάρα πολύ σκέψη, αποφάσισα να βάλω καινούργιο (το οποίο είναι λίγο πιο ενισχυμένο) βολάν ΟΕΜ που είναι διπλής μάζας, με το δίσκο τον καλό τετράφτερο που έχω και το πλατώ, διότι όταν είδα το monoblock φοβήθηκα μήπως από τους κραδασμούς κάνω καμια ζημιά στα κουζινέτα αλλά και τον ίδιο το στροφαλοφόρο, ή και στη μετάδοση (κεντρικό άξονα - μεσαίο διαφορικό). Την άποψη αυτή είχαν τα παιδιά στο συνεργείο και την ίδια είχε και ο Γιώργος (Toyo) και ο Βασίλης. Ο Γιώργος σκέφτηκε κάτι που δεν το είχα σκεφτεί, να βάλω λίγο πιο σκληρά ελατήρια στο βολάν (από μεγαλύτερο μοντέλο ίσως) για να γίνει πιο σκληρό στις αλλαγές των ταλαντώσεων και έτσι θα κάνω. Το υπάρχον βολάν, έβγαλε συνολικά 55000 χλμ, από τα οποία τα 30000 με πρόγραμμα και 19άρες και αναρτήσεις και τα υπόλοιπα 25000 με τη μετατροπή (εκ των οποίων τα 3000 με το τελευταίο setup πίεσης). Σκέφτηκα ότι είναι προτιμότερο ανα διετία ας πούμε να αλλάζω βολάν, από το να θέτω σε κίνδυνο το μοτέρ και την μετάδοση.. Ή αύριο ή την Δευτέρα θα σας δείξω και φωτό από το βολάν που το ράγισα :hehe:

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Ή αύριο ή την Δευτέρα θα σας δείξω και φωτό από το βολάν που το ράγισα :hehe:

Δημήτρης

Τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Σε ζηλευω... :clap2:

Posted (edited)

σιδεροφαγος. :sSig_goodjob:

αλλαξε την ονομασια του topic σε 500whp++ :icon_turbo: γιατι δεν βλεπω ταβανι στα αλογα :thumbsup:

καλα αποτελεσματα φιλε με το δισκο-πλατο :speak_cool:

Edited by powergolf
Posted

μήτσε βγαλε το απο το συνεργείο γιατί ο λαός θέλει βολταααααα!!!!! :sFun_drool2:

Χαχα! Ευχαριστώ βρε παιδιά! Τη Δευτέρα το αργότερο θα είναι έτοιμο και μετά ξεκινάμε πάλι λιώσιμο :biggrinthumb:

Α ξέχασα: Έβαλα και 4 λαστιχάκια σε άριστη κατάσταση που βρήκα, οπότε είμαι έτοιμος. Σε δεύτερη φάση, από την επόμενη εβδομάδα, περιμένω την ασπίδα, τα μεγαλύτερα σωληνάκια καυσίμου και ένα μαντέμι εξαγωγής μεγαλύτερο που πήρα για δοκιμή (μετά βέβαια από τη δοκιμή με την comp). Τα ferrea σε 3 βδομάδες θα τα έχω, όπου και θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το καπάκι για μεγαλύτερο στροφάρισμα.

Δημήτρης

Posted

Και ο οδηγος θελει αναβαθμιση ομως...sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Toyo's interests:rallying-car service advising-paragliding

χαχαχαααχααχα :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Toyo's interests:rallying-car service advising-paragliding

χαχαχαααχααχα :new_iloveyou:

Δημήτρης

παρακαλω οι υπευθυνοι να σβησουν το paragliding απο το προφιλ του, μονος ενας θα υπαρχει εδω μεσα και αυτος θα ειμαι εγω!

Posted (edited)

Βολάν καινούργιο επιτέλους! Επίσης τα πρώτα ρακόρ T joints ήρθαν και έγινε μια πρώτη δοκιμή σε σχέση με τα ρακόρ τα ΟΕΜ : η μέρα με την νύχτα.. Η διαφορά είναι απλά χαώδης! Δρομολογείται αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων χαμηλής, 2ο έξτρα μπεκ και βλέπουμε. Επίσης, μόλις εχθές βράδυ έμαθα ότι βγήκαν εκκεντροφόροι KENT για να μπουν σε καπάκι με τα aftermarket της Ferrea που αγόρασα. Περιμένω τιμή μέχρι βράδυ για να δω μήπως τους τσιμπήσω μαζί με τα ωστήρια, έκκεντρα, κλπ.. Αναμείνατε στο ακουστικό σας!

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

:sHa_thumbgoodjob:

Μητσο στο ακουστικο μας ειμαστε αλλα δεν σε ακουμε καθαρα ..... πατα το 0 :new_iloveyou:

Χαρακτηριστικα απο εκκεντρα ξερουμε?

Posted

:sHa_thumbgoodjob:

Μητσο στο ακουστικο μας ειμαστε αλλα δεν σε ακουμε καθαρα ..... πατα το 0 :new_iloveyou:

Χαρακτηριστικα απο εκκεντρα ξερουμε?

Σήμερα το βράδυ θα μάθω βύθισμα και διάρκεια Τάσε καλέ μου, αγαπημένε, γρήγορε και evo φίλε μου! :icon_turbo::icon_turbo:

Δημήτρης

Posted

παρακαλω οι υπευθυνοι να σβησουν το paragliding απο το προφιλ του, μονος ενας θα υπαρχει εδω μεσα και αυτος θα ειμαι εγω!

Ζηλεψαμε?sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Μετά τα προχθεσινά στην Ε.Ο., άκουγα το μοτέρ να ξεφυσάει κάπως και τελικά ανακάλυψα ότι έχανε από τη μια μεριά της βάσης του WG.

Αμέσως πήρα καινούργιες βίδες με γκρόβερ για να τις βάλω και να τελειώνω, αλλά να κάνω και μια επιθεώρηση στις βίδες της πολλαπλής, να δω αν υπάρχει καθόλου απώλεια..

Αφαιρώ εισαγωγή, maf, κάλυμμα τούρμπο και βάση με WG

IMG_0052.jpg

Φαίνεται ξεκάθαρα η απώλεια και από τη φλάτζα, λόγω "χαλαρώματος" στις βίδες στήριξης..

IMG_0053.jpg

Η φλάτζα που είχε δεξιά και η ενισχυμένη που έβαλα αριστερά

IMG_0054.jpg

Οι καινούργιες βίδες με τα γκρόβερ και φαίνεται και η παλιά που είχε στραβώσει και χαλαρώσει..

IMG_0055.jpg

Έλεγχος στα μπουζώνια της πολλαπλής με πολύ καλό αποτέλεσμα, δεν έπαιρναν καθόλου άλλο σφίξιμο και καμία απώλεια. Καθάρισμα της έδρας του WG και μπαίνουν νέες βίδες με γκρόβερ..

IMG_0056.jpg

Έλα μου όμως που έχουν χοντρό κεφάλι και βρίσκουν οι βίδες με το γκρόβερ στον δακτύλιο σύνδεσης! Εμπρός λοιπόν καλό μου σβουράκι και όλα κομπλέ με 1 χιλ περιθώριο και το WG στη θέση του..

IMG_0057.jpg

Δημήτρης

Επίσης, μετά από τα ανοίγματα 2.2 και 2.35 over έγινε ξανά έλεγχος στη φλάτζα και τις βίδες του WG. Ευτυχώς με τα γκρόβερ, δεν γυρνάνε ούτε για πλάκα! Έκανα και ένα τελικό επανέλεγχο στα παξιμάδια της πολλαπλής εξαγωγής και τους κολιέδες V band και όλα ευτυχώς ήταν τέζα σφιγμένα.

Δημήτρης

Posted (edited)

Και αυτοι οι Αμερικανοι καναν που καναν την δουλεια με το λουκανικο δεν εβαλαν και ενα vband ακομα στο external να τελειωνει το θεμα.....

Edited by tasosIX