The Dog Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Το πρόβλημα προέρχεται κυρίως από τα δυο ημιαξόνια στους μπροστά τροχούς τα οποία δεν είναι ισομήκης (τυπικό για 02χ κιβώτιο). Έτσι ο τρόχος με το κοντό άξονα παίρνει περισσότερη ροπή και άρα τράβα το αμάξι. Γενικά τραβηγμα μπορεί να προκληθεί απο 1. Ανόμοιες πίεσης στις πιεσεις αριστερά/δεξια. 2. Ανόμοια κατανομή βάρους δεξιά και αριστερά. 3. Μεταφορά βάρους κατά διάρκεια επιτάχυνσης (βάσεις μηχανής πχ) που αλλοιώνει την γεωμετρία της ανάρτησης 4. Κακή ρύθμιση των αναρτήσεων (πιο ψηλό μούτρο από κώλο, tow etc) 5. Η στροφορμη από το μοτέρ (flywheel) στην φάση επιτάχυνσης αλλοιώνει την γεωμετρία των αναρτήσεων. Η πιο εύκολη λύση για να μειωθεί το φαινόμενο είναι να μειωθεί και η ροπή που πάει στον μπροστά άξονα. Πχ εγώ στέλνω περισσότερη ροπή πίσω με mod στο διαφορικό... Άλλο μέτρο είναι η χρήση lsd διαφορικού στον μπροστά άξονα. Αυτό θα προσπαθήσει να εξισώσει τις ροπές που στέλλονται στου μπροστά τροχούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελαστικό με σκληρότερο side wall που να αποτρέπει την εύκολη παραμόρφωσή σε κατάσταση επιτάχυνσης. Corner weight και finetune των μετακινούμενων φορτίων (κιβώτιο-μοτέρ) άλλα και των στατικών ,ούτως ώστε να μαζευτεί το τραβηγμα ,πχ φυσιολογικό τράβηγμα απο την απο μια πλευρά λόγο άνισου άξονα με εσκεμμένο τράβηγμα από την άλλη λόγο άνισης μεταφοράς βάρους το οποίο εσκεμμένα προκαλούμε εμείς . Τα δυο αλληλοεξουδετερώνονται Αυτό είναι 3-4 σελίδες πίσω... Απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι...Μονος μου τα γράφω ,μόνος μου τα διαβάζω...
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Αυτό είναι 3-4 σελίδες πίσω... Απορώ γιατί κάθομαι και ασχολούμαι...Μονος μου τα γράφω ,μόνος μου τα διαβάζω... Μη σκας, μάλλον έχω βρει τη λύση. Πρέπει να έχει μαλακώσει από τα τεντώματα η ανάρτηση. Θα την σκληρύνω από το 7 στο 3 και θα δούμε τι θα γίνει.. @ Αρίστο : Το Σάββατο θα έχεις βρει πως σκληραίνει η PSS9, φέρε γρυλάκια, σκατάκια έχεις δουλειά Δημήτρης
Aristos Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Μη σκας, μάλλον έχω βρει τη λύση. Πρέπει να έχει μαλακώσει από τα τεντώματα η ανάρτηση. Θα την σκληρύνω από το 7 στο 3 και θα δούμε τι θα γίνει.. @ Αρίστο : Το Σάββατο θα έχεις βρει πως σκληραίνει η PSS9, φέρε γρυλάκια, σκατάκια έχεις δουλειά Δημήτρης Τι να βρω δλδ??
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Τι να βρω δλδ?? Να ανοίξεις τα στραβά σου και να διαβάσεις Θα φύγω από εκεί κομπλέ... Δημήτρης
The Dog Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Μη σκας, μάλλον έχω βρει τη λύση. Πρέπει να έχει μαλακώσει από τα τεντώματα η ανάρτηση. Θα την σκληρύνω από το 7 στο 3 και θα δούμε τι θα γίνει.. @ Αρίστο : Το Σάββατο θα έχεις βρει πως σκληραίνει η PSS9, φέρε γρυλάκια, σκατάκια έχεις δουλειά Δημήτρης Μπα...ΔΕΝ ξανασκαω !!!!!
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 (edited) Λοιπόν έχω έρθει στο εξής σημείο : Να παραμείνω στην ίδια τουρμπίνα με άλλο μαντέμι εξαγωγής (1.06), ή να δοκιμάσω μια ΗΤΑ 3586 που έχω βρει σε εξαιρετική τιμή? Σκέφτομαι την ΗΤΑ με όλα τα aftermarket ferrea components (ωστήρια, ελατήρια κλπ), μαζί με άλλο ένα έξτρα μπεκ που ήδη έχει ο παράλληλος εγκέφαλος που έχω. Εκτός αν βρω και τα μπεκ υψηλής σε καλή τιμή και τα τσιμπίσω. ΗΤΑ 3586 + (περαιτέρω αναβάθμιση κεφαλής) = στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ ή 3076 με 1.06 εξαγωγή + στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ? Ακόμα περιμένω τιμή για εκκεντροφόρους και εισαγωγή με plenum.. Δημήτρης Edited June 7, 2010 by Dimitris_Kon
PanoulisTheTroll Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Λοιπόν έχω έρθει στο εξής σημείο : Να παραμείνω στην ίδια τουρμπίνα με άλλο μαντέμι εξαγωγής (1.06), ή να δοκιμάσω μια ΗΤΑ 3586 που έχω βρει σε εξαιρετική τιμή? Σκέφτομαι την ΗΤΑ με όλα τα aftermarket ferrea components (ωστήρια, ελατήρια κλπ), μαζί με άλλο ένα έξτρα μπεκ που ήδη έχει ο παράλληλος εγκέφαλος που έχω. Εκτός αν βρω και τα μπεκ υψηλής σε καλή τιμή και τα τσιμπίσω. ΗΤΑ 3856 + (περαιτέρω αναβάθμιση κεφαλής) = στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ ή 3076 με 1.06 εξαγωγή + στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ? Ακόμα περιμένω τιμή για εκκεντροφόρους και εισαγωγή με plenum.. Δημήτρης Εσένα αγόρι μου πρέπει να σε δει γιατρός!!!!
Dinos Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Εσένα αγόρι μου πρέπει να σε δει γιατρός!!!! +1 too!!!! (τα εχω φτυσει με τη παρτη σου)
Aristos Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Λοιπόν έχω έρθει στο εξής σημείο : Να παραμείνω στην ίδια τουρμπίνα με άλλο μαντέμι εξαγωγής (1.06), ή να δοκιμάσω μια ΗΤΑ 3586 που έχω βρει σε εξαιρετική τιμή? Σκέφτομαι την ΗΤΑ με όλα τα aftermarket ferrea components (ωστήρια, ελατήρια κλπ), μαζί με άλλο ένα έξτρα μπεκ που ήδη έχει ο παράλληλος εγκέφαλος που έχω. Εκτός αν βρω και τα μπεκ υψηλής σε καλή τιμή και τα τσιμπίσω. ΗΤΑ 3586 + (περαιτέρω αναβάθμιση κεφαλής) = στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ ή 3076 με 1.06 εξαγωγή + στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ? Ακόμα περιμένω τιμή για εκκεντροφόρους και εισαγωγή με plenum.. Δημήτρης Mηπως να δοκίμαζες την....COMP που εχω στο ράφι?
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Mηπως να δοκίμαζες την....COMP που εχω στο ράφι? Ναι θα τη δοκιμάσω, δεν είμαι αρνητικός. Θυμάσαι τι μαντέμι εξαγωγής έχει? Δημήτρης
The Dog Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ναι θα τη δοκιμάσω, δεν είμαι αρνητικός. Θυμάσαι τι μαντέμι εξαγωγής έχει? Δημήτρης Μπα....αστο....
Kritonas Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Λοιπόν έχω έρθει στο εξής σημείο : Να παραμείνω στην ίδια τουρμπίνα με άλλο μαντέμι εξαγωγής (1.06), ή να δοκιμάσω μια ΗΤΑ 3586 που έχω βρει σε εξαιρετική τιμή? Σκέφτομαι την ΗΤΑ με όλα τα aftermarket ferrea components (ωστήρια, ελατήρια κλπ), μαζί με άλλο ένα έξτρα μπεκ που ήδη έχει ο παράλληλος εγκέφαλος που έχω. Εκτός αν βρω και τα μπεκ υψηλής σε καλή τιμή και τα τσιμπίσω. ΗΤΑ 3586 + (περαιτέρω αναβάθμιση κεφαλής) = στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ ή 3076 με 1.06 εξαγωγή + στροφάρισμα 8500 σαλ + 2ο εξτρα μπεκ? Ακόμα περιμένω τιμή για εκκεντροφόρους και εισαγωγή με plenum.. Δημήτρης Δημητρη , αυτα που ισχυουν ειναι τα εξης : 1) Δεν εχει νοημα σε ευχρηστια να μπει μεγαλυτερο turbocharger , απο τη στιγμη που το powerband θα ειναι περιορισμενο , αφου ... 2) Στροφαρισμα πανω απο τις 7600-7800σαλ ειναι ανασφαλες χωρις σωστο valvetrain . 3) Εστω οτι βαζουμε μεγαλυτερο turbo + σωστο VT . Μεγαλυτερη ισχυς απαιτει περισσοτερο καυσιμο , το οποιο πλεον απαιτει και ριζικες αλλαγες στο κυκλωμα τροφοδοσιας (εχουμε πει τι πρεπει να γινει , ωστε να εχουμε συστημα χαμηλης πιεσης - δοκιμασμενο ηδη - για 1000ΗΡ ... ) . Το μοτερ , με τις καταλληλες μετατροπες - turbocharger / valvetrain / maf 3.5" / 2o inj. / συστημα τροφοδοσιας - θα ειναι ικανο για να δουλευει αξιοπιστα με 600+ΗΡ , αλλα ... 4) Η μεταδοση θα αντεχει , οταν γινονται "καρφωτες" αλλαξες με 2.5+bar στις 8000+σαλ και να μην εχει ακνενα προβλημα ? Προς το παρον , εχω δει σε διαφορα μοτερ με 500+Νm ροπη , οτι σε 3 περιπτωσεις σε ΒΤ εφαρμογες TFSI , που εχω προσωπικη εμπειρια , η 4η σχεση παρεδωσε πνευμα . Ολα ηταν σε εγκαρσια TFSI μοτερ . Ενδεχομενως το Α4 , με διαφρετικο σασμαν και μεταδοση , να ειναι μεγαλυτερης αντοχης . Ενδεχομενως και οχι ... Τοτε θα ειναι "αδιεξοδο" , που δεν θα μπορει υψηλη ροπη και πολυστροφια ( ροπη Χ σαλ = ισχυς ) να περασει απο τη μεταδοση και θα σπαει . Oποτε , περα απο την ισχυ που θα βγαζει ο κινητηρας , πρεπει να γινει και μια μελετη στα μερη που θα περασει η ισχυς απο το στροφαλο μεχρι τους τροχους , ξεκινωντας - εκτιμω - απο σασμαν , βολαν και συμπλεκτη .
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Δημητρη , αυτα που ισχυουν ειναι τα εξης : 1) Δεν εχει νοημα σε ευχρηστια να μπει μεγαλυτερο turbocharger , απο τη στιγμη που το powerband θα ειναι περιορισμενο , αφου ... 2) Στροφαρισμα πανω απο τις 7600-7800σαλ ειναι ανασφαλες χωρις σωστο valvetrain . 3) Εστω οτι βαζουμε μεγαλυτερο turbo + σωστο VT . Μεγαλυτερη ισχυς απαιτει περισσοτερο καυσιμο , το οποιο πλεον απαιτει και ριζικες αλλαγες στο κυκλωμα τροφοδοσιας (εχουμε πει τι πρεπει να γινει , ωστε να εχουμε συστημα χαμηλης πιεσης - δοκιμασμενο ηδη - για 1000ΗΡ ... ) . Το μοτερ , με τις καταλληλες μετατροπες - turbocharger / valvetrain / maf 3.5" / 2o inj. / συστημα τροφοδοσιας - θα ειναι ικανο για να δουλευει αξιοπιστα με 600+ΗΡ , αλλα ... 4) Η μεταδοση θα αντεχει , οταν γινονται "καρφωτες" αλλαξες με 2.5+bar στις 8000+σαλ και να μην εχει ακνενα προβλημα ? Προς το παρον , εχω δει σε διαφορα μοτερ με 500+Νm ροπη , οτι σε 3 περιπτωσεις σε ΒΤ εφαρμογες TFSI , που εχω προσωπικη εμπειρια , η 4η σχεση παρεδωσε πνευμα . Ολα ηταν σε εγκαρσια TFSI μοτερ . Ενδεχομενως το Α4 , με διαφρετικο σασμαν και μεταδοση , να ειναι μεγαλυτερης αντοχης . Ενδεχομενως και οχι ... Τοτε θα ειναι "αδιεξοδο" , που δεν θα μπορει υψηλη ροπη και πολυστροφια ( ροπη Χ σαλ = ισχυς ) να περασει απο τη μεταδοση και θα σπαει . Oποτε , περα απο την ισχυ που θα βγαζει ο κινητηρας , πρεπει να γινει και μια μελετη στα μερη που θα περασει η ισχυς απο το στροφαλο μεχρι τους τροχους , ξεκινωντας - εκτιμω - απο σασμαν , βολαν και συμπλεκτη . Κρίτωνα : (α) το valvetrain που παράγγειλα, είναι ferrea με ενισχυμένα ωστήρια, ελατήρια και όλα τα κινητά μέρη της κεφαλής και δίνει εγγύηση για στροφάρισμα έως και 9000 σαλ (αν και στην Αμερική στρόφαραν ήδη με την APR αντλία στις 9600), περιμένω να δω με εκκεντροφόρους τι θα γίνει.. (β) το κύκλωμα τροφοδοσίας αναβαθμίζεται, όπως λες και πιστεύω και με τη λύση που σου έχω πει θα ανέβει αρκετά (διατομή μεταλ. σωλ. TT 4 χιλ. Α4 2,5 χιλ.!!!) (γ) Σασμάν, έχω βρει ένα από RS4 το οποίο στροφάρει μέχρι και 9.000 σαλ, απλά πρέπει να δω αν ταιριάζει και κουμπώνει ο κεντρικός με το πίσω διαφορικό. (δ) Σίγουρα δεν ξέρω αν θα περνάει με ασφάλεια η δύναμη στο δρόμο.. Για το δίσκο και το συμπλέκτη - βολάν, έχω βρει έναν τύπο (ξέρεις ποιόν) ο οποίος μου είπε ότι κάνει και custom εφαρμογές, του πήγα το δικό μου παλιό βολάν και δίσκο για να μου πει τι μπορεί να κάνει.. Για τα άλλα, έχεις μέλλον με το Α4 μου! Θα βαρεθείς να με βλέπεις Δημήτρης
Kritonas Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Για τα άλλα, έχεις μέλλον με το Α4 μου! Θα βαρεθείς να με βλέπεις ... Δεν υπαρχει περιπτωση να βαρεθω !!! !!! -------------- Στη μηχανολογια , ο μονος περιορισμος ειναι το κοστος . Κατα τα αλλα μονο του "σπανου τα γενια" δεν γινονται ...
Dimitris_Kon Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Κρίτωνα : (α) το valvetrain που παράγγειλα, είναι ferrea με ενισχυμένα ωστήρια, ελατήρια και όλα τα κινητά μέρη της κεφαλής και δίνει εγγύηση για στροφάρισμα έως και 9000 σαλ (αν και στην Αμερική στρόφαραν ήδη με την APR αντλία στις 9600), περιμένω να δω με εκκεντροφόρους τι θα γίνει.. (β) το κύκλωμα τροφοδοσίας αναβαθμίζεται, όπως λες και πιστεύω και με τη λύση που σου έχω πει θα ανέβει αρκετά (διατομή μεταλ. σωλ. TT 4 χιλ. Α4 2,5 χιλ.!!!) (γ) Σασμάν, έχω βρει ένα από RS4 το οποίο στροφάρει μέχρι και 9.000 σαλ, απλά πρέπει να δω αν ταιριάζει και κουμπώνει ο κεντρικός με το πίσω διαφορικό. (δ) Σίγουρα δεν ξέρω αν θα περνάει με ασφάλεια η δύναμη στο δρόμο.. Για το δίσκο και το συμπλέκτη - βολάν, έχω βρει έναν τύπο (ξέρεις ποιόν) ο οποίος μου είπε ότι κάνει και custom εφαρμογές, του πήγα το δικό μου παλιό βολάν και δίσκο για να μου πει τι μπορεί να κάνει.. Για τα άλλα, έχεις μέλλον με το Α4 μου! Θα βαρεθείς να με βλέπεις Δημήτρης 3586 @ 710 - 720 whp.. Δημήτρης
tasosS3 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Μητσο αυτα ειναι.... Δυο λεπτομερειες. Προσεξε τις εδρες των βαλβιδων διοτι με πολυ σκληροτερα ελατηρια μπορει να ξεπρεσαριστουν και να εχουμε αλλα λογω στροφων (ειναι σοβαο). Αν θελεις εκει ειναι και οι λεπτομερειες σε ενα "καλο" καπακι και οχι απλα drop in λυση. Δισκο πλατο ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για διδισκο διοτι οτιδηποτε αλλο δεν θα σε συμφερει λογω συχνων πανω κατω. Και τελευταιο με την 35αρα μην περιμενεις και τρελα πραματα
COSTAS S3 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ... Δεν υπαρχει περιπτωση να βαρεθω !!! !!! -------------- Στη μηχανολογια , ο μονος περιορισμος ειναι το κοστος . Κατα τα αλλα μονο του "σπανου τα γενια" δεν γινονται ... αυτό είναι σίγουρο
Aristos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) Καλά όλα αυτά αλλά Μητσάκο,στο εχω πει και απο κοντά,με φοβίζει πολύ η μεταδοση...θα αντέξει? Αυτο με το σασμάν του RS4 θέλει λιγο ψαξιμο λογικά ε? Ιμιαξόνια,πρέπει να δεις σε custom ή λύση...RS4 και εκεί? Dog...τι λες? Edited June 8, 2010 by Aristos
Dimitris_Kon Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Μητσο αυτα ειναι.... Δυο λεπτομερειες. Προσεξε τις εδρες των βαλβιδων διοτι με πολυ σκληροτερα ελατηρια μπορει να ξεπρεσαριστουν και να εχουμε αλλα λογω στροφων (ειναι σοβαο). Αν θελεις εκει ειναι και οι λεπτομερειες σε ενα "καλο" καπακι και οχι απλα drop in λυση. Δισκο πλατο ξεκινα απο τωρα να ψαχνεις για διδισκο διοτι οτιδηποτε αλλο δεν θα σε συμφερει λογω συχνων πανω κατω. Και τελευταιο με την 35αρα μην περιμενεις και τρελα πραματα Σωστός Τάσο, απλά έχουν ήδη μπει 3 κιτάκια και στροφάρουν στις 9500 σαλ αυτή τη στιγμή. Το δε καπάκι του tfsi είναι πολύ καλό και παίρνει ελάχιστα, γιαυτό και το κύριο πρόβλημα ήταν τα ωστήρια (όπως και στα EVΟ στις ψηλές σαλ), τα οποία πλέον με τα ferrea δεν έχουν θέμα. Για το δίσκο ναι το ψάχνω.. Αυτό που λες για την 35άρα μου κάνει εντύπωση. Αυτή τη στιγμή, που διαβάζω και evolutionm.net γίνεται σκληρή αντιπαράθεση της 3586 με την (δική σου!!) 6262 και τα αποτελέσματα είναι αμφιλεγόμενα. Δημήτρης
mariosA4 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 στο νεο power έχει ένα Β6 μια ημιαξόνια και διαφορικά από rs6,δεν λέει όμως τι έκανε με τη μετάδοση το σασμάν του Β7 rs4 έχει άλλη πατούρα και θα χρειαστεί να τη φτιάξεις σε τόρνο, Επίσης δεν ξέρεις που πεφτει χωροταξικά (μπρός -πίσω) για να δέις αν σε παίρνει η μετάδοση. Πάντως οι Αμερικάνοι στο Β6 σασί που κοίταζα είχαν κάνει μετατροπές με 6άρι κιβώτιο από S4(01E) to οποίο είναι γαιδούρι και αντέχει πολλά κιλά ροπής . Δεν ξέρω τι παίζει με το Β7 σασί και τα κιβώτια που υποστηρίζει ,αν τόχεις ψάξει προχώρα το
tasosS3 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) Μητσο πραγματι το καπακι ειναι πολυ καλο. Δες τι εδρες που σου ειπα οχι αμεσα αλλα θεμα αντοχης στο χρονο αυτο δλδ οχι με καμια 10αρια φορες. Επισης τα ωστηρια της ferea δεν γνωριζω επακριβως τι παιζει αλλα να σου πω οτι και αυτα αν και γραφουν οτι πανε το ψηλα οσο αναφερεις σαν προδιαγραφες παρ ολα αυτα απο 9 και πανω αν δεν κανω λαθος ολα τα project προτιμουν μηχανικα διοτι τα υδραυλικα δεν μπορουν πλεον να ακολουθησουν. Hta 3586 και 6262 ειναι μια κοντρα των παλιων γκαρεταδων vs του νεου κυματος των precision αλλα για εμενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης οπως και σην τιμη φυσικα.....ενα serf στο youtube και απευθειας θα καταλαβεις τι και πως. 6262/6265 Ball Bearing Billet με την 6765 σαν αντιστοιχη της 42αρας και των δυο προηγουμενων αντιστοιχα των 35/37 αλλα με πολυ καλυτερο spool και αντοχη στο χρονο λογω υλικων κατασκευης. υγ επισης στην φωτο απο πανω της ferrea δεν βλεπω ωστηρια μεσα τι κωδικο εχουν και για ποσες στροφες λεει? Edited June 8, 2010 by tasosIX
Dimitris_Kon Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Μητσο πραγματι το καπακι ειναι πολυ καλο. Δες τι εδρες που σου ειπα οχι αμεσα αλλα θεμα αντοχης στο χρονο αυτο δλδ οχι με καμια 10αρια φορες. Επισης τα ωστηρια της ferea δεν γνωριζω επακριβως τι παιζει αλλα να σου πω οτι και αυτα αν και γραφουν οτι πανε το ψηλα οσο αναφερεις σαν προδιαγραφες παρ ολα αυτα απο 9 και πανω αν δεν κανω λαθος ολα τα project προτιμουν μηχανικα διοτι τα υδραυλικα δεν μπορουν πλεον να ακολουθησουν. Hta 3586 και 6262 ειναι μια κοντρα των παλιων γκαρεταδων vs του νεου κυματος των precision αλλα για εμενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης οπως και σην τιμη φυσικα.....ενα serf στο youtube και απευθειας θα καταλαβεις τι και πως. 6262/6265 Ball Bearing Billet με την 6765 σαν αντιστοιχη της 42αρας και των δυο προηγουμενων αντιστοιχα των 35/37 αλλα με πολυ καλυτερο spool και αντοχη στο χρονο λογω υλικων κατασκευης. υγ επισης στην φωτο απο πανω της ferrea δεν βλεπω ωστηρια μεσα τι κωδικο εχουν και για ποσες στροφες λεει? 9500 σαλ Τάσο. Τις περιμένω και θα σου πω το κωδικό. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Μητσο πραγματι το καπακι ειναι πολυ καλο. Δες τι εδρες που σου ειπα οχι αμεσα αλλα θεμα αντοχης στο χρονο αυτο δλδ οχι με καμια 10αρια φορες. Επισης τα ωστηρια της ferea δεν γνωριζω επακριβως τι παιζει αλλα να σου πω οτι και αυτα αν και γραφουν οτι πανε το ψηλα οσο αναφερεις σαν προδιαγραφες παρ ολα αυτα απο 9 και πανω αν δεν κανω λαθος ολα τα project προτιμουν μηχανικα διοτι τα υδραυλικα δεν μπορουν πλεον να ακολουθησουν. Hta 3586 και 6262 ειναι μια κοντρα των παλιων γκαρεταδων vs του νεου κυματος των precision αλλα για εμενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης οπως και σην τιμη φυσικα.....ενα serf στο youtube και απευθειας θα καταλαβεις τι και πως. 6262/6265 Ball Bearing Billet με την 6765 σαν αντιστοιχη της 42αρας και των δυο προηγουμενων αντιστοιχα των 35/37 αλλα με πολυ καλυτερο spool και αντοχη στο χρονο λογω υλικων κατασκευης. υγ επισης στην φωτο απο πανω της ferrea δεν βλεπω ωστηρια μεσα τι κωδικο εχουν και για ποσες στροφες λεει? Τα μηχανικά κρατάνε καλύτερα σίγουρα, αλλά αφού τα συνεχίζουν υδραυλικά σε αυτό το καπάκι, θα τα δοκιμάσω. Θέλω να δω και με τους εκκεντροφόρους της KENT τι θα γίνει.. Δημήτρης
Recommended Posts