Aristos Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Τα καλούδια στο κρεβάτι και ο Μητσος κοιμάτε στο πάτωμα... Αρρώστια είσαι φίλοοοοο.!!! Μην φας πολύ το Πάσχα και δεν μπορείς να κάνεις δουλειά μετά,ναι? Καλή αρχή και τα καλύτερα αποτελέσματα.!!!
PanoulisTheTroll Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Τα καλούδια στο κρεβάτι και ο Μητσος κοιμάτε στο πάτωμα... Ξερει τι κανει ο Δημητρης........ πρεπει ΟΛΑ τα εξαρτηματα να ειναι οσο πιο .... ξεκουραστα γινεται!!!!!! Μετα τα περιμενει πολυ δουλεια!!!!! Ε Δημητρη?????????
lawrence-gr Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 το κρεβατι παντως πρεπει να ειναι πολυ γρηγορο!!!!πραμγατικα απο τους πολυ μερακληδες στο αυτοκινητο ο τυπος!!!!μπραβο!
Thomas-1.8T Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Άντε ρε Δημήτρη,με το καλό ρε φίλε. Αν θες καμιά βοήθεια μόλις τελειώσεις στο σκίσημο,εδώ είμαι εγώ. Γι'αυτό είναι οι φίλοι βρε
lekoS3 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Δημητρη σου ευχομαι οτι καλυτερο αν και με το μερακι σου δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα να μην πανε ολα καλα!!! Σου ευχομαι τα καλυτερα... Να ανταμοιφθεις για την υπομονη σου φιλε!!! Βαλε και ενα eject στο καθισμα του συνοδηγου γιατι ειναι σιγουρο πως αν με πας βολτα μετα δεν προκειται να βγω απο εκει μεσα...θα βαλω logo στον κ@λ@ μου ....θα γινω εγκατεστημενο εξαρτημα!!! Θα λες εβαλα μπιελες, τουρμπινα..........και εναν λεκο στο καθισμα του συνοδηγου :laughing: .
vagelis s3 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 αντε με το καλο δημητρη....να τελιωσεις να βγαλεις τα αλογα που περιμενεις...το αξιζεις αλλωστε!
dpan Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 (edited) Μητσαρα τι να λεμε τωρα, φοβερα ολα τα parts , φτιαξτο με το καλο και φερτο ΑΒ να μας κανεις βολτα...ισως και κανα πατημα χεχεχεχεχεχεχ Edited April 14, 2009 by dpan_a3
Dimitris_Kon Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά και αν δεν πάνε, δεν θα σκάσω κιόλας Εξάλλου ουσιαστικά πείραμα κάνω και αν δεν δουλέψει θα το παραδεχτώ, διότι το κάνω αποκλειστικά για το κέφι μου και για να αποκτήσω μερικές γνώσεις στο αντικείμενο.. Ακούς Άλεξ? Δημήτρης
Alex Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Εγω ακουω και βλεπω φιλε...αλλοι να τα ακουν και να τα βλεπουν... Παντως τις συγκεκριμενες μερες που θα γινουν οι εργασιες θα περασουμε ωραια
Legend Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Φίλε δημήτρη μην ανυσηχεις, όλα θα πάνε καλα! Καλοφόρετα!
NOEL-S3 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Αντε ρε Μητσαρα με το καλο ρε αγορι να ακουσουμε αυτη την EXTERNAL και να κ_ _ λω_ ο _μαι...Εγω δεν θα σε πριξω για να με κανεις βολτα και το ξερεις , εγω θα μπω μεσα και θα το κανω βολτα και αν θελεις μπορεις να μπεις συνοδηγος φυσικα(αν θελεις και μπορεις να αντεξεις αυτα που θα δεις και θα ακουσεις)...Μεχρι τοτε θα κανω υπομονη να τελειωσεις το θηριο (με το καλο παντα και με τις καλυτερες ευχες μου)...
simon a4 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Αντε περασαν και οι γιορτες... Ρε Αλεξ μηπως το μετανιωσε?Καιρο εχουμε να δουμε νεα σε αυτο το τοπικ
Alex Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ρε Αλεξ μηπως το μετανιωσε?Καιρο εχουμε να δουμε νεα σε αυτο το τοπικ Υπομονη Σιμο...το ψηλο μελαχρινο αγορι οσο δεν μιλαει και δεν γραφει...ετοιμαζει το εδαφος...
PanoulisTheTroll Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Αναμενουμε το μπαμ.... Γιαννακη προσεχε τι λες και πως το λες....... το "μπαμ" ειναι λιγο δυφορουμενο...χαχαχαχαχαχαχαχα Επειδη εγω ειμαι σιγουρος για την επιτυχια το μονο που περιμενω να δω ειναι τον ψηλεα στριμογμενο στη δουλεια........ και χωρις πιτσες......χαχαχαχαχαχαχαχα Τον θελω σε βιντεο........
lekoS3 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Παντα με την καλη εννοια!!!!!!! Οσο για το αν θα δεις τον ψηλο στριμογμενο στην δουλεια, λιγο δυσκολο....αυτος στρωνει τωρα..... Ο Δημητρης θα δουλευει και ο ψηλος θα τρωει πιτσες... Αλεξ ασε και κανενα σκορδοψωμο για τον Δημητρη...
lekoS3 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Παντα με την καλη εννοια!!!!!!! Οσο για το αν θα δεις τον ψηλο στριμογμενο στην δουλεια, λιγο δυσκολο....αυτος στρωνει τωρα..... Ο Δημητρης θα δουλευει και ο ψηλος θα τρωει πιτσες... Αλεξ ασε και κανενα σκορδοψωμο για τον Δημητρη...
Alex Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ο Δημητρης θα δουλευει και ο ψηλος θα τρωει πιτσες... Αλεξ ασε και κανενα σκορδοψωμο για τον Δημητρη... A μπραβο...το ειπες εσυ για εμενα... Εγω θα φροντιζω για την καλη διατροφη του TEAM...
Aristos Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 3η μέρα χωρίς απάντηση απο τον Μητσάρα...με φοβίζει...
Alex Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 3η μέρα χωρίς απάντηση απο τον Μητσάρα...με φοβίζει... Λες στο τελος να φουσκωσει την ΚΟ3 που εχει...
Aristos Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Λες στο τελος να φουσκωσει την ΚΟ3 που εχει... Λέω πως θα ανέβει στο βάθρο και με διαφορά...
Alex Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Λέω πως θα ανέβει στο βάθρο και με διαφορά... Αντε να δουμε...
Dimitris_Kon Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Παιδιά, ακόμη προσπαθώ να ετοιμάσω το γκαράζ για τα εργαλεία και το χώρο που θα δεχτεί την όλη μετατροπή Να ευχαριστήσω από εδώ τον Αρίστο για την βοήθειά του για την αγορά ενός απαραίτητου μηχανήματος για το λύσιμο - δέσιμο του αυτοκινήτου.. Άλεξ αγόρι μου βλέπω σε τρώει ο κ&^%ς σου.. Έχεις δουλειά πολύ φίλε και το μηχάνημα θα το χειρίζομαι εγώ, εσύ θα κάνεις χειροκίνητη εργασία χωρίς αμοιβή - το πολύ κανένα σκορδόψωμο.. Θα τεντώσει το κορμί σου και μέχρι τέλος Μαϊου θα έχεις γίνει φέτες μην ανησυχείς Μια τελευταία φωτό με τα πράγματα όλα μαζεμένα, χωρίς το σύστημα μεθανόλης που ακόμη περιμένω Δημήτρης
Recommended Posts