Audi A3 1.8TQ Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος λόγος για έναν κάτοχο αυτοκινήτου π.χ. πενταετίας να έχει την πιό πρόσφατη έκδοση του Vag Com. Οι νέες εκδόσεις σαφώς και περιλαμβάνουν τα καινούρια μοντέλα. Αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα παλαιότερα? Αυτό είναι θέμα δειγματοληψίας, αν δεν είχες μεγάλη δειγματοληψία, τότε το διάγραμμα θα βγει όντως κατσαρό, δεν είναι πρόβλημα του αυτοκινήτου σου, αν αυτό σε ανησυχεί.. Απ'όσο γνωρίζω για τα χιλιόμετρα, αν κάποιος έχει επέμβει εκεί, με το vag-com δεν μπορείς να το δεις αυτό.. Θα κοιτάξω να δω που αναφέρονται τα συνολικά χιλιόμετρα (μάλλον στο instruments θα είναι) και θα σου πω να το κοιτάξεις με vag-com αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα σου δείξει τα πραγματικά.. Μιχάλης Μακάρι να είναι εφικτό.
michpan Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Λοιπόν, ο αριθμός χιλιομέτρων βρίσκεται στο module 17-Instruments, Meas.Blocks, Group 002. Αλλά πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος με αυτόν που σου δείχνει στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μιχάλης
SELMIO Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Μιχαλη ενοεις οτι και να εχουν γυρισει τα χλμ. αυτο θα σου δειξει οτι γραφει το καντραν ετσι?Εκει που σου ειπα στο applications δεν σου δειχνει ουτε εσενα? Δημητρης
michpan Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Οχι, δεν υποστηρίζεται η λειτουργία από τ'αυτοκίνητά μας.. Ναι, νομίζω ότι δείχνει στο καντράν δείχνει και στο vag-com.. Τσέκαρέ το πάντως, δεν χάνεις τίποτα.. Μιχάλης
kpaulos Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Καλησπέρα, Που μπορω να βρώ καλώδιο και software για το VAG-COM ? Εχω την εντύπωση ότι κάπου το ειχα βρει εδω μέσα πριν κανα μήνα που διάβαζα μανιωδώς (αναμένωντας το καινούργιο μου Α3) στο forum. Αλλα δεν το σημείωσα κάπου και το ξέχασα που είναι.
michpan Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Συνήθως τα καλώδια έρχονται μαζί με το software. Μπορείς να βρεις εύκολα στο Ebay. Μιχάλης
kpaulos Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Συνήθως τα καλώδια έρχονται μαζί με το software. Μπορείς να βρεις εύκολα στο Ebay. Μιχάλης Eυχαριστώ, Το δικό μου μάλλον ειναι Α3 8Ρ, άρα ψάχνω να έχει CAN BUS? Παύλος
michpan Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Εννοείται.. Κι έκδοση μεγαλύτερη από 704 κατά προτίμηση.. Μιχάλης
SELMIO Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Καλημερα παιδια.Μπορειτε να μου πειτε πως απενεργοποιουμε το βομβητη για τις ζωνες σε Α4 Β7 με το vagcom? Δημητρης
shura Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 (edited) For independent assemblage there are sets of radio components and printed-circuit boards with a soldering mask (green). At purchase of payments or sets the engineering specifications for independent assemblage of all equipment stand out + the software Buy such sets as and wishing to earn – Has collected the device and put necessary parts and it costs already absolutely other money The kit is intended to build the adapter VAG-COM HEX-CAN USB 8.05 Full RUS+ENGL compatibility with all brands of cars VW / AUDI / SEAT / SKODA including bus equipped with CAN-BUS. The set consists of 1. PCB 2. Disk with software 3. Programmed ATF16V8 + ATMEGA 162 4. A complete set of radio parts 5. The electrical and wiring diagram 6. USB type-B connector 7. OBD-II connector You can order Diy Kit here Edited December 25, 2009 by shura
Agelosa4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Καλημερα παιδια.Μπορειτε να μου πειτε πως απενεργοποιουμε το βομβητη για τις ζωνες σε Α4 Β7 με το vagcom? Δημητρης εχει και ενα μικρο φυσακι κατω απο το καθισμα για τον βομβητη. αν το ξεκουμπωσεις σταματαει.
Giannis20vt Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Καλημερα παιδια.Μπορειτε να μου πειτε πως απενεργοποιουμε το βομβητη για τις ζωνες σε Α4 Β7 με το vagcom? Δημητρης αν και πολύ αρβη απαντηση, με VAG COM μπορεις να μπεις στο Instruments-17 και να πειραξεις την κωδικοποιηση στο προτελευταιο ψηφιο ως εξης: * 00xxx?x: Seatbelt Warning o 0 = No Seatbelt Warning o 1 = Seatbelt Warning Europe-NCAP o 2 = Seatbelt Warning USA and Canada (NAR old) o 3 = Seatbelt Warning USA and Canada (NAR new) o 4 = Seatbelt Warning Europe-NCAP (incl. passenger) o 5 = Seatbelt Warning USA and Canada old (incl. passenger) o 6 = Seatbelt Warning USA and Canada NAR new (incl. passenger)
adui Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) ερωτηση: εχω διαβασει το εξης: Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μια πρακτική λειτουργία απο το vag com, ώστε όταν στρίβουμε το τιμόνι να ανάβει και το αντίστοιχο προβολάκι ομίχλης μπροστά για να φωτίζει το εσωτερικό της στροφής: 09-Cent. Electronics Coding-07 Long Coding Helper Byte 23 bit 2 (τσεκάρουμε) bit 3-4 στο drop down menu επιλέγουμε 08 "Turn lights via fog lights" κλείνουμε το παράθυρο και μετά πατάμε "Do It". γίνετε στα δικά μας αυτοκίνητα? Edited April 17, 2010 by adui
Kavouras Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 (edited) ερωτηση: εχω διαβασει το εξης: Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μια πρακτική λειτουργία απο το vag com, ώστε όταν στρίβουμε το τιμόνι να ανάβει και το αντίστοιχο προβολάκι ομίχλης μπροστά για να φωτίζει το εσωτερικό της στροφής: 09-Cent. Electronics Coding-07 Long Coding Helper Byte 23 bit 2 (τσεκάρουμε) bit 3-4 στο drop down menu επιλέγουμε 08 "Turn lights via fog lights" κλείνουμε το παράθυρο και μετά πατάμε "Do It". γίνετε στα δικά μας αυτοκίνητα? Ναι γίνεται.Το έχω ήδη ενεργοποιήσει στο δικό μου αμάξι. Να συμπληρώσω ότι ενεργοποιείται (άμεσα) το αντίστοιχο προβολάκι όταν κόψεις το τιμόνι πάνω από 90 μοίρες και σβήνει προοδευτικά όταν επαναφέρεις το τιμόνι (ή το στρίψεις προς την άλλη πλευρά) με καθυστέρηση 2-3sec. Ενεργοποιείται (το αντίστοιχο προβολάκι) επίσης όταν ανάψεις το για 3-4sec το φλας (αριστερό ή δεξί) Το (αντίστοιχο) προβολάκι δεν ενεργοποιείται όταν έχεις όπισθεν και κόψεις το τιμόνι. (ή αν έχει ενεργοποιηθεί λόγω του ότι έχεις κόψει το τιμόνι πάνω από 90 μοίρες, το προβολάκι σβήνει μόλις επιλέξεις την όπισθεν) Αξίζει γενικά ακόμα και σε α3/s3 με . Edited April 17, 2010 by Kavouras
Kavouras Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Καλό ακούγεται... Θα το δοκιμάσω! προσφέρει πολύ λίγο, αλλά από τη στιγμή που...κάτι κερδίζεις, γιατί όχι? Μπορεί να το έχετε δει στις καινούριες mercedes ή στα Golf 6ης γενιάς (και στα νέα polo) αυτό το σύστημα.
makisrs Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 (edited) ρε παιδια μπηκα να ενεργοποιησω και εγω αυτο το συστημα αλλα δεν εχει στο drop down menu το 08 turn lights via fog litghts, μπορει καποιος να το εξηγησει λιγο ποιο αναλυτικα γιατι ειμαι πρωταρης? Edited April 21, 2010 by makisrs
Kavouras Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ρε παιδια μπηκα να ενεργοποιησω και εγω αυτο το συστημα αλλα δεν εχει στο drop down menu το 08 turn lights via fog litghts, μπορει καποιος να το εξηγησει λιγο ποιο αναλυτικα γιατι ειμαι πρωταρης? Ε...βασικά δεν γίνεται να ειπωθεί πιο αναλυτικά... Υποψιάζομαι ότι δεν ξέρεις τι είναι το "drop down menu".Είναι επιλογές που εμφανίζονται έτσι (Δες φωτογραφία παρακάτω). (προφανώς δεν είμαι στο σωστό byte και bit.Απλώς σου δείχνω πώς είναι αυτό που ψάχνεις) Το επιλέγεις με το mouse δηλαδή και ανοίγει μία λίστα επιλογών (αυτό ως "εφέ" λέγεται drop down γιατί το επιλέγεις και ανοίγει προς τα κάτω με μία λίστα επιλογών). Μέσα σε αυτή τη λίστα (πηγαίνοντας φυσικά στο σωστό byte) θα βρεις και το "08 - Turn lights via fog lights". Αν και πάλι δεν έχει την επιλογή που λες, βγάλε ένα screenshot, μήπως και βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει. Να σημειώσω ότι αυτό που έγραψα δουλεύει για A3/S3 8Ρ (και για ΤΤ 8j σύμφωνα με κάποιον που μου είπε ότι υπάρχει και στα ΤΤ - εγώ δεν το έχω διασταυρώσει). Εντυπώσεις από κάποιον που το ενεργοποίησε?
michpan Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες σ'όλα τ'αυτοκίνητα! Μιχάλης
Kavouras Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες σ'όλα τ'αυτοκίνητα! Μιχάλης Έχεις δίκιο Μιχάλη.Δεν πρόσεξα ότι ο φίλος έχει octavia.
makisrs Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 παιδια ειχατε δικιο στο byte23 δεν εχω τιποτα οποτε..........! παντως εφτιαξα το coming home και το leaving home
Dikonou Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Πάρα πολύ καλό το editorial του θέματος αυτού, το έχω εκτυπώσει ήδη.... Από σήμερα βράδυ θα ξεκινήσω εάν προλάβω καταγραφές. Στο auto scan 0 faults, οπότε διάβασμα για loggaρίσματα τώρα.
Dikonou Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Να ρωτήσω ποιό είναι το αρχείο που διαλέγω για τον κινητήρα 1.8CDAA?
Thomas-1.8T Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Να ρωτήσω ποιό είναι το αρχείο που διαλέγω για τον κινητήρα 1.8CDAA? Δημήτρη λίγο ποιο συγκεκριμένα γιατί κάπου σε έχασα
Recommended Posts