dpan Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Παιδια λιγο προσοχη με τα συννημενα αρχεια και ειδικα τα screenshots , θα πρεπει τυχων προσωπικα στοιχεια να μην φαινονται οπως επισης κωδικοι κινητηρα ή σειριακα νουμερα για την δικη σας προστασια , ειδικα οταν προκειται για "σπασμενο ή παρανομο" λογισμικο θα πρεπει να ειμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοι στο τι ανεβαζουμε!! Εκ μερους της Admin Team 1
antonisL Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Συγγνώμη για τη φωτογραφία, απλά είχα δει και άλλες αναρτήσεις με screenshot και το θεώρησα οκ. Θα την αφαιρέσω.. Φίλε Kavouras λες όντως το VCDS μου απλά να μην εμφνίζει την επιλογή ή υπάρχει περίπτωση ο εγκέφαλος να μην υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία ? Αν φταίει το VCDS φαντάσου πόσες ακόμη λειτουργίες μου έχουν ξεφύγει.. ;( Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου πάντως και εννοείται πως ότι κάνω είναι με δική μου ευθύνη...
Dikonou Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 (edited) Βγήκε καινούρια έκδοση VCDS η 10.6, η οποία έχει και τους κωδικούς για τα δικά μας μοτέρ CDAA ( παρατηρώντας τον φάκελο labels* ) και πλέον ενεργοποιούνται και τα advanced measure blocks. Edited July 16, 2010 by Dikonou
KostA3 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Βγήκε καινούρια έκδοση VCDS η 10.6 Συγνώμη αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος .... τελικά άλλο το vag-com και άλλο το VCDS? λέω να πάρω ένα και δεν ξέρω πως να το ψάξω στο ebay και ποιό είναι το καλύτερο
Dikonou Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Το ίδιο είναι, η καλύτερη είναι και η πιο φρέσκια έκδοσή του.
michpan Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 VCDS είναι η νέα ονομασία του vag-com. Στις νέες εκδόσεις χρησιμοποιείται αυτή η ονομασία.. Μιχάλης
KostA3 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Άρα ψάχνω για VCDS έκδόσεως 10,6 Μήπως κάτι που πρέπει να προσέξω?
michpan Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Δεν ξέρω αν υπάρχει κινέζικη έκδοση καλωδίου για την 10.6 ήδη διαθέσιμη. Συνήθως περνάει ένα χρονικό διάστημα μέχρι να βγουν καλώδια που να δουλεύουν με την τελευταία έκδοση.. Μιχάλης
KostA3 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Βρήκα αυτά τα τέσσερα καλώδια από τον ίδιο έμπορο. http://www.cnobd2.com/vag-hex-usb-can-vcds-vag-com-9120-p-206.html http://www.cnobd2.com/free-shipping-vag-com-908-p-87.html http://www.cnobd2.com/free-shipping-hex-usb-can-vag-com-8051-p-92.html http://www.cnobd2.com/free-shipping-hex-usb-can-vag-com-8124-p-91.html Μήπως κάποιος που ξέρει μπορεί να με συμβουλεύσει για το ποιό είναι το ιδανικό για το αυτοκίνητό μου (Α3 8p 2009 profacelift)? Ευχαριστώ πολύ!
michpan Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Ολα κάνουν, απέφυγε καλύτερα όσα λένε "beta" στον τίτλο και προτίμησε είτε την έκδοση 805 είτε την 908.. Μιχάλης
lukic Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 καλημερα εκανα εχθες την παραγγελια απο αυτη την διευθυνση http://www.allobdtool.com/template/detail/displaydetail.html?itemId=305915 την εκδοση 10.6.Εχει παρει κανενας απο εκει?σχετικα με την εκδοση γνωριζεις κανενας τι παιζει?η εκανα πατατα, 35 ευρω μαζι με τα μεταφορικα
michpan Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Τα μηνύματα περί rns-e μεταφέρθηκαν εδώ: http://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/10544-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b7%cf%87%ce%bf%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/page__pid__219139__st__40#entry219139 Μιχάλης
tasossline Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ρε παιδια καλησπερα θελω να κανω πιο μαλακο το τιμονι μου γιατι ειναι πολυ σκληρο πως γινεται απο το vag com 10.6 ξερει κανεις τι εντολη δινεις και που την δινεις σας παρακαλω βοηθηστε με και κατι ακομα ο πατερας μου εχει το vw bora 1.6 105ps 16v τυπος κιντητρα bcb πως μπορω να ρυθμησω την πεταλουδα γκαζιου για να μην παιζουν οι στροφες τιο εντολη δινεις και απο που απαντηστε με και στα δυο ερωτηματα θα σκασω ευχαριστω
tasossline Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ρε παιδια καλησπερα θελω να κανω πιο μαλακο το τιμονι μου γιατι ειναι πολυ σκληρο πως γινεται απο το vag com 10.6 ξερει κανεις τι εντολη δινεις και που την δινεις σας παρακαλω βοηθηστε με και κατι ακομα ο πατερας μου εχει το vw bora 1.6 105ps 16v τυπος κιντητρα bcb πως μπορω να ρυθμησω την πεταλουδα γκαζιου για να μην παιζουν οι στροφες τιο εντολη δινεις και απο που απαντηστε με και στα δυο ερωτηματα θα σκασω ευχαριστω να μην ξεχασω να πω οτι το δικο μου ειναι το 1.8 tsi α3 2007 με κινητηρα ΒΥΤ ευχαριστω και εχει υποβοηθηση servotronic
Kavouras Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 να μην ξεχασω να πω οτι το δικο μου ειναι το 1.8 tsi α3 2007 με κινητηρα ΒΥΤ ευχαριστω και εχει υποβοηθηση servotronic Το έχω κάπου σημειωμένο στο σπίτι.Είμαι στη δουλειά.Αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος μέχρι το βράδυ (που γυρίζω σπίτι μου), θα σου πω τι να κάνεις. Δεν είναι τίποτα. 5 κινήσεις και μάλιστα όχι μέσω long-coding (ώστε να φοβάσαι μήπως του κάνεις "ζημιά"). Να σου πω πάντως ότι μεγαλώνοντας την υποβοήθηση, σημαίνει μεγαλύτερη καταπόνηση και "υπερωρίες" στην υποβοήθηση του τιμονιού. Δε σημαίνει ότι πχ αν ανεβάσεις την υποβοήθηση μία σκάλα πάνω (προς το μαλακό) θα τα "παίξει" κιόλας.Απλώς το αναφέρω για να μην κάνεις υπερβολές.
tasossline Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Το έχω κάπου σημειωμένο στο σπίτι.Είμαι στη δουλειά.Αν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος μέχρι το βράδυ (που γυρίζω σπίτι μου), θα σου πω τι να κάνεις. Δεν είναι τίποτα. 5 κινήσεις και μάλιστα όχι μέσω long-coding (ώστε να φοβάσαι μήπως του κάνεις "ζημιά"). Να σου πω πάντως ότι μεγαλώνοντας την υποβοήθηση, σημαίνει μεγαλύτερη καταπόνηση και "υπερωρίες" στην υποβοήθηση του τιμονιού. Δε σημαίνει ότι πχ αν ανεβάσεις την υποβοήθηση μία σκάλα πάνω (προς το μαλακό) θα τα "παίξει" κιόλας.Απλώς το αναφέρω για να μην κάνεις υπερβολές. φιλε δεν θελω να κανω υπερβολες το πηγα μια φορα στην αντιπρωσοπεια γιατι ακουγοταν κατι στο τιμονι και μετα που το πηρα ηταν πετρα το πηγα παλι και μου λενε ετσι ειναι ενω πρωτα ηταν πουπουλο σε παρακαλω μην με ξεχασεις καεαν μπορεις να μου πεις και για το μπορα για την πεταλουδα θα σου ειμαι ευγνομων
panthir Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ρε παιδια να ρωτήσω κι εγω κάτι.... έχει ψάξει κανείς αν υπάρχει η επιλογή η οποία βάζοντας την όπισθεν να "κατεβάζει" τον δεξιό καθρέπτη χαμηλά???? (το είχα στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο LEON 4 αλλα είχε και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με μνήμες....) 1
Kavouras Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ρε παιδια να ρωτήσω κι εγω κάτι.... έχει ψάξει κανείς αν υπάρχει η επιλογή η οποία βάζοντας την όπισθεν να "κατεβάζει" τον δεξιό καθρέπτη χαμηλά???? (το είχα στο προηγούμενο μου αυτοκίνητο LEON 4 αλλα είχε και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα με μνήμες....) πρέπει να έχεις ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες για να ενεργοποιήσεις την επιλογή και να έχεις επιλεγμένο και τον δεξί καθρέφτη από το διακόπτη των καθρεφτών για να "πέσει" ο δεξής καθρέφτης με το που βάλεις όπισθεν. εγώ το έχω ενεργοποιήσει, αλλά δεν κάνει τίποτα, μιας και δεν έχω κάθισμα με μνήμες.
nocarder Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 (edited) Στο δικό μου πέφτει ο δεξιός καθρπέπτης όταν βάζεις όπισθεν και τον έχεις επιλεγμένο...δεν έχω καθόλου ηλεκτρικά καθίσματ! Κάνει όμως μια συγκεκριμένη κίνηση και δεν μπορείς να τη ρυθμίσεις! Edit: Με το VAG-COM το έκανα, δεν το είχε από την αρχή! Edited December 18, 2010 by nocarder
panthir Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 πρέπει να έχεις ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες για να ενεργοποιήσεις την επιλογή και να έχεις επιλεγμένο και τον δεξί καθρέφτη από το διακόπτη των καθρεφτών για να "πέσει" ο δεξής καθρέφτης με το που βάλεις όπισθεν. εγώ το έχω ενεργοποιήσει, αλλά δεν κάνει τίποτα, μιας και δεν έχω κάθισμα με μνήμες. χμμμμ...ετσι ε?... ε καλά... είπα μήπως υπάρχει τρόπος.... ρε συ...και γιατί δεν λες στον Άγιο Βασίλη να σου φέρει ενα κάθισμα με μνήμες......
Peris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Σας ευχαριστώ, ελπίζω να φανεί χρήσιμος! Μιχάλης Αν και αργά Μιχάλη εμένα σήμερα μου φάνηκε χρήσιμος ο οδηγός διότι μόλις τώρα αγόρασα το καλώδιο.Έκανα κάποιες μετρήσεις ακολουθώντας τις οδηγίες σου που ήταν κατατοπιστικότατες.Μένει μόνο να μάθω να τα διαβάζω όλα αυτά.Να καταλαβαίνω δηλαδή πότε μια τιμή είναι μικρή,μεγάλη ή καλή. Πάντως όλοι όταν θέλουν να κάνουν κάποια ρύθμιση και όχι μέτρηση αναφέρονται στην ακολουθία: [select] [09-Cent. Elect.] [Coding-07] [Long Coding Helper] <-- το οποίο δεν υπάρχει σε μένα. Απ'ότι κατάλαβα στον 5ψήφιο αριθμό που βγάζει (δεν θυμάμαι πως τον ονομάζει) προσθέτουμε ή αφαιρούμε κάποιον αριθμό αναλόγως τί θέλουμε να ρυθμίσουμε.Αυτόν τον αριθμό πού τον βρίσκουμε όμως? Πχ για να απενεργοποιήσουμε τον έλεγχο καμένης λάμπας στα προβολάκια ποιός αριθμός χρειάζεται να προστεθεί ή να αφαιρεθεί? Ευχαριστώ και πάλι
Peris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Peri για ριξε μια ματια εδώ ... για του Κάβουρα το word λες Γιάννη? Αν ναι, εκεί που λέι ότι επιλέγουμε την επιλογή long coding helper εμένα δε μου τη βγάζει.Μου βγάζει αυτή την εικόνα (την κάτω από τις 2) και νομίζω τον software coding πρέπι να αλλάξω αλλά με τί ?
Giannis20vt Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Peri αυτο που δειχνεις ειναι το 56 (Radio) δεν ειναι το 09 (Central Electronics)
Peris Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 (edited) Peri αυτο που δειχνεις ειναι το 56 (Radio) δεν ειναι το 09 (Central Electronics) Ναι την πήρα τη φωτό από το νετ μόνο για να δείξω το πινακάκι.Βαρέθηκα να συνδέσω το λαπιτόπι Το ίδιο μου βγάζει και στο 09. Σίγουρα αλλάζεις το software coding αλλά δεν ξέρω πως βρίσκεις τον αριθμό που θα βάλεις Edited January 16, 2011 by Peris
Recommended Posts