Kavouras Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Υπαρχει κάποιος που να εχει το original VCDS της rosstec? Εγώ. Τι θα ήθελες?
timos Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Για κάποιο λόγο το (κινεζικο) VCDS μου αρνείται να περάσει τα soft codes στο abs μου (( έχω το 12.12.3 που υποτίθεται οτι ειναι και πολύ νεο και δεν κλειδώνει όπως τα παλιά αλλα τίποτα. Επίσης δοκίμασα και με 11.11.0 αλλα πάλι τίποτα ( παλαιότερα που είχα βάλει cruise control και είχα τότε το 704 ολα πήγαν μια χαρά με τον προγραμματισμό. Υπαρχει περίπτωση να βρεθούμε κάπου να το δούμε παρέα;
Kavouras Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Για κάποιο λόγο το (κινεζικο) VCDS μου αρνείται να περάσει τα soft codes στο abs μου (( έχω το 12.12.3 που υποτίθεται οτι ειναι και πολύ νεο και δεν κλειδώνει όπως τα παλιά αλλα τίποτα. Επίσης δοκίμασα και με 11.11.0 αλλα πάλι τίποτα ( παλαιότερα που είχα βάλει cruise control και είχα τότε το 704 ολα πήγαν μια χαρά με τον προγραμματισμό. Υπαρχει περίπτωση να βρεθούμε κάπου να το δούμε παρέα;Στειλε μου ενα πμ να μιλησουμε απο την επομενη βδομαδα. Αν δεν "σκάσει τιποτα απο δουλεια", θα ειμαι αθηνα. :-)
Hamurabi Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Παιδιά να ρωτησω κάτι 1) υπάρχει τρόπος μέσω του vcds να δω ποια έκδοση λογισμικού έχει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μου; 2) έχω την υποψία ότι σε κάποιο συνεργειο μου αβησανε ,για να μην ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Πως μπορώ να το δω αυτό;
Kavouras Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Παιδιά να ρωτησω κάτι 1) υπάρχει τρόπος μέσω του vcds να δω ποια έκδοση λογισμικού έχει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μου; 2) έχω την υποψία ότι σε κάποιο συνεργειο μου αβησανε ,για να μην ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Πως μπορώ να το δω αυτό; 1) πας select-> engine και βλεπεις ποια εκδοση εχεις (στο πεδιο software). 2) μονο με aftermarket προγραμμα σβηνει αυτο, καταργωντας στην ουσια καποιες δικλειδες αςφαλειας. 2
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 (edited) Μπορώ κάπως στο. Vagcom να δω αν λειτουργεί το check engine λαμπάκι μου; Επίσης αφού βρω ποια έκδοση λογισμικού έχει το αμάξι μου μπορώ κάπως να ξέρω αν έχει βγει κάποιο update? Edited December 27, 2015 by Hamurabi
Kavouras Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Μπορώ κάπως στο. Vagcom να δω αν λειτουργεί το check engine λαμπάκι μου; Επίσης αφού βρω ποια έκδοση λογισμικού έχει το αμάξι μου μπορώ κάπως να ξέρω αν έχει βγει κάποιο update? οταν γυριζεις το κλειδι δεν αναβει; 1
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 αναβει ναι. αρα λειτουργει σωστα? το λεω γιατι με καποια σφαλματα που εχω δεν εχει αναψει καθολου
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 1) πας select-> engine και βλεπεις ποια εκδοση εχεις (στο πεδιο software). 2) μονο με aftermarket προγραμμα σβηνει αυτο, καταργωντας στην ουσια καποιες δικλειδες αςφαλειας. Δε βλεπω κάπου να λέει software.αυτά βλεπω
PanA4 Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Δεν ανάβει check για όλα τα σφάλματα. Αν πρέπει θα σου ανάψει. 1
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 οκ ευχαριστω. συμφωνα με τη φωτο απο πανω μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση λογισμικου εχει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου μου?
Dimitris_Kon Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 (edited) To 8P7907115L είναι η έκδοση του εγκεφάλου του αυτοκινήτου και το 0030 η τελευταία αναβάθμισή του πάνω σε αυτόν. Δημήτρης Edited December 27, 2015 by Dimitris_Kon 2
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 ευχαριστω παρα πολυ. Πως μπορω να ξερω αν υπαρχουν νεοτερα updates για τον εγκεφαλο μου?
Dimitris_Kon Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ενα απλό τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία με τον κωδικό πλαισίου σου. Δημήτρης
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 thank youuuu τα updates ειναι υποχρεωμενοι να στα κανουν δωρεαν? ή υπαρχει χρεωση?
ianos Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ρε συ, πριν απο 12 ωρες σου απάντησαν, τι μπορει να εχει αλλάξει;;; http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20498-υπαρχει-firmware-update-για-το-αυτοκινητο-μου/#entry415482 2
skia Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ρε συ, πριν απο 12 ωρες σου απάντησαν, τι μπορει να εχει αλλάξει;;; http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20498-υπαρχει-firmware-update-για-το-αυτοκινητο-μου/#entry415482 Xaxsxaxaxaxa προσπαθώ να μην γράψω τίποτα γιατί θα πάμε off topic και λίγο ποιο μακριά.......... Θάνος 1
Hamurabi Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Ρε συ δεν την ειχα δει την απαντηση. Αν την ειχα δει δε θα ξανά ρώταγα. 1
xristoforosQ Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Καλημερα παιδια παρελαβα εχθες το vag com αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα ειναο η εκδοση 12.12 με το cd αγορασμενο απο ebay κανω την εγκατασταση στα 64bit μολις παω να το ανοιξω μου βγαζει πως δν υπαρχει το αρχειο rt-usb.dll τι γινετε;
Giannis20vt Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Οταν εκανες εγκατασταση ειχες ενεργοποιημενο το antivirus του υπολογιστη σου; Αν ναι υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να το περασε για πειραγμένο αρχειο και να μην εγκατέστησε (ειναι πειραγμένο αφού είναι σπ@σμένο) Κανε απεγκατασταση, και επειτα κανε ξανα εγκατασταση με απενεργοποιημενο το antivirus. 1
xristoforosQ Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Οταν εκανες εγκατασταση ειχες ενεργοποιημενο το antivirus του υπολογιστη σου; Αν ναι υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να το περασε για πειραγμένο αρχειο και να μην εγκατέστησε (ειναι πειραγμένο αφού είναι σπ@σμένο) Κανε απεγκατασταση, και επειτα κανε ξανα εγκατασταση με απενεργοποιημενο το antivirus. Γιαννη ολα καλα ευχαριστω!! Τωρα θελει χρονο να το μαθω... Επισης διαβασα πως θελει προσοχη με update...γιατι;
ianos Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Δεν θέλει προσοχή με τα update. Θέλει να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ update. Το καλωδιο δεν ειναι original, οποτε εαν κανεις update σε "σπασμένο" προϊόν θα σου κλειδώσει και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις! 3
xristoforosQ Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Δεν θέλει προσοχή με τα update. Θέλει να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ update. Το καλωδιο δεν ειναι original, οποτε εαν κανεις update σε "σπασμένο" προϊόν θα σου κλειδώσει και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις! Υπαρχει καποιο θεμα που να εχετε τα ορια στα νουμερα για τους αισθητηρες;;Πχ(μαφ-λ-τρομπα βενζινης κτλ) Χριστοφορος
xristoforosQ Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 (edited) με ενδοιαφερει αυτό που αναφερθηκε ποιο πανω με την οπισθεν και τον καθρεπτη πως το ενεργοποιούμε? Edited December 30, 2015 by XristofQ
Kavouras Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 (edited) με ενδοιαφερει αυτό που αναφερθηκε ποιο πανω με την οπισθεν και τον καθρεπτη πως το ενεργοποιούμε?Αν δεν εχεις καθισματα με μνημες, δεν γινεται στα A3/S3 8P. Καλη χρονια!! Edited January 1, 2016 by Kavouras
Recommended Posts