Jump to content

Recommended Posts

Posted

Υπαρχει κάποιος που να εχει το original VCDS της rosstec?

Εγώ. Τι θα ήθελες?

Posted

Για κάποιο λόγο το (κινεζικο) VCDS μου αρνείται να περάσει τα soft codes στο abs μου :((( έχω το 12.12.3 που υποτίθεται οτι ειναι και πολύ νεο και δεν κλειδώνει όπως τα παλιά αλλα τίποτα. Επίσης δοκίμασα και με 11.11.0 αλλα πάλι τίποτα :(( παλαιότερα που είχα βάλει cruise control και είχα τότε το 704 ολα πήγαν μια χαρά με τον προγραμματισμό. Υπαρχει περίπτωση να βρεθούμε κάπου να το δούμε παρέα;

Posted

Για κάποιο λόγο το (κινεζικο) VCDS μου αρνείται να περάσει τα soft codes στο abs μου :((( έχω το 12.12.3 που υποτίθεται οτι ειναι και πολύ νεο και δεν κλειδώνει όπως τα παλιά αλλα τίποτα. Επίσης δοκίμασα και με 11.11.0 αλλα πάλι τίποτα :(( παλαιότερα που είχα βάλει cruise control και είχα τότε το 704 ολα πήγαν μια χαρά με τον προγραμματισμό. Υπαρχει περίπτωση να βρεθούμε κάπου να το δούμε παρέα;

Στειλε μου ενα πμ να μιλησουμε απο την επομενη βδομαδα. Αν δεν "σκάσει τιποτα απο δουλεια", θα ειμαι αθηνα. :-)
  • 9 months later...
Posted

Παιδιά να ρωτησω κάτι

1) υπάρχει τρόπος μέσω του vcds να δω ποια έκδοση λογισμικού έχει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μου;

2) έχω την υποψία ότι σε κάποιο συνεργειο μου αβησανε ,για να μην ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Πως μπορώ να το δω αυτό;

Posted

Παιδιά να ρωτησω κάτι

1) υπάρχει τρόπος μέσω του vcds να δω ποια έκδοση λογισμικού έχει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου μου;

2) έχω την υποψία ότι σε κάποιο συνεργειο μου αβησανε ,για να μην ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα. Πως μπορώ να το δω αυτό;

1) πας select-> engine και βλεπεις ποια εκδοση εχεις (στο πεδιο software).

2) μονο με aftermarket προγραμμα σβηνει αυτο, καταργωντας στην ουσια καποιες δικλειδες αςφαλειας.

• Like 2
Posted (edited)

Μπορώ κάπως στο. Vagcom να δω αν λειτουργεί το check engine λαμπάκι μου;

Επίσης αφού βρω ποια έκδοση λογισμικού έχει το αμάξι μου μπορώ κάπως να ξέρω αν έχει βγει κάποιο update?

Edited by Hamurabi
Posted

Μπορώ κάπως στο. Vagcom να δω αν λειτουργεί το check engine λαμπάκι μου;

Επίσης αφού βρω ποια έκδοση λογισμικού έχει το αμάξι μου μπορώ κάπως να ξέρω αν έχει βγει κάποιο update?

οταν γυριζεις το κλειδι δεν αναβει;
  • Like 1
Posted

αναβει ναι. αρα λειτουργει σωστα?

το λεω γιατι με καποια σφαλματα που εχω δεν εχει αναψει καθολου

Posted

1) πας select-> engine και βλεπεις ποια εκδοση εχεις (στο πεδιο software).

2) μονο με aftermarket προγραμμα σβηνει αυτο, καταργωντας στην ουσια καποιες δικλειδες αςφαλειας.

Δε βλεπω κάπου να λέει software.αυτά βλεπω

28vaszl.jpg

Posted

Δεν ανάβει check για όλα τα σφάλματα. Αν πρέπει θα σου ανάψει.

• Like 1
Posted

οκ ευχαριστω.

συμφωνα με τη φωτο απο πανω μπορειτε να μου πειτε ποια εκδοση λογισμικου εχει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου μου?

Posted (edited)

To 8P7907115L είναι η έκδοση του εγκεφάλου του αυτοκινήτου και το 0030 η τελευταία αναβάθμισή του πάνω σε αυτόν.

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 2
Posted

ευχαριστω παρα πολυ.

Πως μπορω να ξερω αν υπαρχουν νεοτερα updates για τον εγκεφαλο μου?

Posted

Ενα απλό τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία με τον κωδικό πλαισίου σου.

Δημήτρης

Posted

thank youuuu

τα updates ειναι υποχρεωμενοι να στα κανουν δωρεαν? ή υπαρχει χρεωση?

Posted

Ρε συ, πριν απο 12 ωρες σου απάντησαν, τι μπορει να εχει αλλάξει;;;

http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20498-υπαρχει-firmware-update-για-το-αυτοκινητο-μου/#entry415482

Xaxsxaxaxaxa προσπαθώ να μην γράψω τίποτα γιατί θα πάμε off topic και λίγο ποιο μακριά..........

Θάνος

• Like 1
Posted

Ρε συ δεν την ειχα δει την απαντηση.

Αν την ειχα δει δε θα ξανά ρώταγα.

• Like 1
Posted

Καλημερα παιδια παρελαβα εχθες το vag com αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα ειναο η εκδοση 12.12 με το cd αγορασμενο απο ebay κανω την εγκατασταση στα 64bit μολις παω να το ανοιξω μου βγαζει πως δν υπαρχει το αρχειο rt-usb.dll τι γινετε;

Posted

Οταν εκανες εγκατασταση ειχες ενεργοποιημενο το antivirus του υπολογιστη σου;  

Αν ναι υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να το περασε για πειραγμένο αρχειο και να μην εγκατέστησε (ειναι πειραγμένο αφού είναι σπ@σμένο)

Κανε απεγκατασταση, και επειτα κανε ξανα εγκατασταση με απενεργοποιημενο το antivirus.

• Like 1
Posted

Οταν εκανες εγκατασταση ειχες ενεργοποιημενο το antivirus του υπολογιστη σου;

Αν ναι υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να το περασε για πειραγμένο αρχειο και να μην εγκατέστησε (ειναι πειραγμένο αφού είναι σπ@σμένο)

Κανε απεγκατασταση, και επειτα κανε ξανα εγκατασταση με απενεργοποιημενο το antivirus.

Γιαννη ολα καλα ευχαριστω!!

Τωρα θελει χρονο να το μαθω...

Επισης διαβασα πως θελει προσοχη με update...γιατι;

Posted

Δεν θέλει προσοχή με τα update.

Θέλει να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ update.

Το καλωδιο δεν ειναι original, οποτε εαν κανεις update σε "σπασμένο" προϊόν θα σου κλειδώσει και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις!

• Like 3
Posted

Δεν θέλει προσοχή με τα update.

Θέλει να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ update.

Το καλωδιο δεν ειναι original, οποτε εαν κανεις update σε "σπασμένο" προϊόν θα σου κλειδώσει και δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιήσεις!

Υπαρχει καποιο θεμα που να εχετε τα ορια στα νουμερα για τους αισθητηρες;;

Πχ(μαφ-λ-τρομπα βενζινης κτλ)

Χριστοφορος

Posted (edited)

με ενδοιαφερει αυτό που αναφερθηκε ποιο πανω με την οπισθεν και τον καθρεπτη πως το ενεργοποιούμε?

Edited by XristofQ
Posted (edited)

με ενδοιαφερει αυτό που αναφερθηκε ποιο πανω με την οπισθεν και τον καθρεπτη πως το ενεργοποιούμε?

Αν δεν εχεις καθισματα με μνημες, δεν γινεται στα A3/S3 8P.

Καλη χρονια!!

Edited by Kavouras