skia Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 (edited) Αν ξέρει κάποιος πος μετράμε την πίσω ντρομπα βενζηνας από το vag com???? Ευχαριστώ ( ποτέ μην αλλάζετε πίσο φίλτρο βενζηνας σε β8 καλητερα να καθάριζα 5 τσουβαλια πατάτες) Θάνος Edited January 19, 2016 by skia
skia Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ένταξη τώρα θα μου πει κάποιος πος μετράμε την πίσο ντρομπα με το vag??? Θάνος 1
Dimitris_Kon Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Πακέτο.... Μπορείς να το πεις και έτσι εμένα μ πηγε πολι κακά έβγαλα όλοι την τρόμπα από μέσα 2 φορές ξέχασα να βαλο το λαστιχακη το αμάξι δεν επερνε μπροστά κατέβασα Ολλα τα εξαψαλμα σφαχτικα στην λαμαρίνα από τα νεύρα η βενζινα έγινε κόκκινη ( οκτάνια ) βραδιασε και γενικά καλητερα να πολειρονα να το βάζανε και να μην ήμουνα σε αυτήν την υπερενταση Ολλο το απόγευμα +παταρια κάπουτ..... Ξεφύγαμε ομος από την ερώτηση μ όταν έβγαλα το σωλινακια της βενζίνης δεν είδα τρελή πίεση οπος είχα ακούσει και ήταν μόλις που είχα κλίση τον κινητήρα λογικά έπρεπε να είχε αρκετη και θέλω να μέτρισω την πίσο ντρομπα...... Αυτά ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τον Χρήστο που μου θύμισε ότι πρέπει να βάλω και το λαστιχακη καθώς εγώ ξερολας δεν έδωσα σημασία @:++;%%;,):#+{;{,{;:Θάνος Θάνο, φιλαράκι, χωρίς το λάστιχο καλά έκανε και δεν πήρε μπροστά. Παίρνεις αέρα γιαυτό και δεν μπορεί να σηκώσει πίεση βενζίνης σωστή στο κύκλωμα. Το αν έχει μαζευτεί πολύ πίεση όταν το έβγαλες, σχετίζεται με πολλά πράγματα και μην ανησυχείς γιαυτό. Ο Χρηστάρας, το έκανε στον αέρα και τον τύφλωσε η βενζίνη, κανονικά πάντα με στουπί/πανί, γιατί πάντοτε εκτονώνει, άλλες φορές πολύ, άλλες λίγο. Θα σου πω ένα κόλπο από κοντά να το αποφεύγεις αυτό. Για να δεις τη πίεση της πίσω αντλίας, λόγκαρε κανάλι 231 με τρίτη - τέταρτη, από χαμηλές στροφές. Άστον να λέει!!Ολοι οι νόμοι του Murphy βρήκαν εφαρμογή πανω του σημερα, οποτε δεν ειναι αντικειμενικός ο Κρητικος!Παλευσιμο ειναι!αν εξαιρέσεις μια δυσκολία στο ξεσφραγισμα του ρεζερβουάρ όλα τα υπόλοιπα ειναι φυσιολογικά.Αρκεί να μην τραβάς τα σωλήνακια σαν κάφρος και να μην ξεχάσεις να βάλεις το λαστιχάκι... (Οτι θες ρωτάς λοιπον)Ο,τι και να λέει τωρα ο Θανος σε 20-30.000χλμ θα το ξαναλλαξει με τα χεράκια του παλι!!! Το ξεσφράγισμα κανονικά γίνεται με ειδικό εργαλείο και όχι με κατσαβίδι που κάνουμε εμείς, γιατί κάποια στιγμή τα δόντια του πλαστικού θα γίνουν πελτές Γιάννη! Κατά τα άλλα, δεν είναι σωστό να λύνουμε χωρίς λόγο πίσω, γιατί στις 2 αλλαγές, κανονικά θέλει άλλο λάστιχο στεγανοποίησης. Δημήτρης 4
skia Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 (edited) Μλκ πες μου οτι κατέβασες τη γυναίκα σου και της είπες πάρε τη σφήνα και βάρα!!! Προσκυνώ!!! Edited January 19, 2016 by skia 1
Dimitris_Kon Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ναι οκ........ Ξέρεις αν σου έρθει τίποτα από e bay δοστο στην γυναίκα μ να στο παιταξη στην σομπα ξέρεις εσεί σε 5 ” κουμπί πορτ παγκαζ κομπιτσες έχουν γίνει καπνός!!!!!! Ρε σι πάλι off topic είμαστε γιατί ???θα μπενει κάνεις να διάβαση για το vag και θα μάθετε πος αλαζη φίλτρο ?Dimitris_Kon ευχαριστώ όταν λες λίγο πάτημα 3-4 χστροφες? Θάνος Ναι Θάνο, από 2000 σαλ τέρμα γκάζι μέχρι ψηλά. Δημήτρης 1
Theodore Saba Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Το θέμα καθαρίστηκε. Τα απολύτως σχετικά με την αλλαγή του φίλτρου μεταφέρθηκαν εδώ 2
Theodore Saba Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Μιας που αρχίσαμε εδώ η φλαντζα είναι 4F0919133B το καπάκι ομος ???? το 19 αν μπορεί κάποιος να βρει κωδικό να έχουμε καβατζα????? Θάνος Θάνοοοοοο !!!! Μας κράζεις για offtopic και συνεχίζεις.... Θα τα στείλω μαζί με τα άλλα από πάνω... 1
skia Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Θάνοοοοοο !!!! Μας κράζεις για offtopic και συνεχίζεις.... Θα τα στείλω μαζί με τα άλλα από πάνω... Δεν κραζω ποτέ κανένα!!!!! Δεν μπορώ να βρω που είχα δει για τα φίλτρα να το έγραφα εκεί μάλλον δεν το βρίσκω Θάνος 1
Theodore Saba Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Δεν κραζω ποτέ κανένα!!!!! Δεν μπορώ να βρω που είχα δει για τα φίλτρα να το έγραφα εκεί μάλλον δεν το βρίσκω Θάνος Καλά ρε μην το παίρνεις κατάκαρδα... Σου έβαλα το λινκ από πάνω....πάτα εδώ 2
xristoforosQ Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Να κανω μια γρήγορη ερώτηση Όσον αφορα στο κελι που ειναι με κύκλο. Στο συγκεκριμενο block εδειχνε σε μενα -550 τι σημαινει; Edited March 2, 2016 by xristoforosQ
iliasr38 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Να κανω μια γρήγορη ερώτηση Όσον αφορα στο κελι που ειναι με κύκλο. Στο συγκεκριμενο block εδειχνε σε μενα -550 τι σημαινει; Measured value block 103: Demand-regulated fuel pump 1)Actual fuel pressure [mbar] 3000-7000 2)I-controller fuel pressure [%/mbar] 3)Elec.fuel pump adaption value [%/mbar] 4)Fuel pump adaption [Test off/Adaption runs/Adaption OK/ERROR] Δεν γνωριζω ομως τις τιμες του... Edited March 3, 2016 by iliasr38
xristoforosQ Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Measured value block 103: Demand-regulated fuel pump 1)Actual fuel pressure [mbar] 3000-7000 2)I-controller fuel pressure [%/mbar] 3)Elec.fuel pump adaption value [%/mbar] 4)Fuel pump adaption [Test off/Adaption runs/Adaption OK/ERROR] Δεν γνωριζω ομως τις τιμες του... Στο 103 ειναι για την χαμηλής πιεσης.
Kavouras Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Να κανω μια γρήγορη ερώτηση Όσον αφορα στο κελι που ειναι με κύκλο. Στο συγκεκριμενο block εδειχνε σε μενα -550 τι σημαινει; σου έδειχνε -550 κάνοντας τι? σε τι κατάσταση? Τέρμα γκάζι? και σε ποιές στροφές?
xristoforosQ Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 σου έδειχνε -550 κάνοντας τι? σε τι κατάσταση? Τέρμα γκάζι? και σε ποιές στροφές?Σταματημένος ρελαντι....
Kavouras Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Σταματημένος ρελαντι.... δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κοιτάς σε ρελαντί τιμές, εκτός κι αν μιλάμε για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις (πχ οι τιμες δεν επηρεάζονται από το φορτίο του κινητήρα ή την κίνηση του αυτοκινήτου - δεν είναι η περίπτωσή σου αυτή).
xristoforosQ Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Εχθες ξαφνικά μου εβγαλε αυτο το μνμ εχω την έκδοση 12.12.0 Error "This function requires a licensed interface" Τι εγινε;
Kavouras Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Εχθες ξαφνικά μου εβγαλε αυτο το μνμ εχω την έκδοση 12.12.0 Error "This function requires a licensed interface" Τι εγινε; Χριστόφορε, όπως σου είπα και τηλεφωνικά, όλες οι σπασμένες εκδόσεις είναι ασταθείς. Προφανώς κλείδωσε προσωρινά (υποθετω - αν δεν έχεις απενεργοποιήσει τα updates). Θα χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση το πρόγραμμα ή επανεκκίνηση τον υπολογιστή (αν επιμείνει). 1
Dikonou Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Το καλώδιο ΔΕΝ το δουλεύεις με ίντερνετ. Νόμος. 1
xristoforosQ Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Το καλώδιο ΔΕΝ το δουλεύεις με ίντερνετ. Νόμος.Παντα το εχω στο "να μην κανει update" και χωρις Ίντερνετ
xristoforosQ Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Χριστόφορε, όπως σου είπα και τηλεφωνικά, όλες οι σπασμένες εκδόσεις είναι ασταθείς. Προφανώς κλείδωσε προσωρινά (υποθετω - αν δεν έχεις απενεργοποιήσει τα updates). Θα χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση το πρόγραμμα ή επανεκκίνηση τον υπολογιστή (αν επιμείνει).Γιωργο κοιτά πως εχει το πραμα εκανα επανεκκίνηση το pc και το προγραμμα τπτ.Εκανα uninstall και το εκανα εγκατασταση πριν κανω το τεστ στο about φαινεται οτι ειναι ένταξη Μολις βαλω το καλωδιο και κανω τεστ μου βγαζει πως θελει register ξαφνικά τι έπαθε, παντα χωρις Ίντερνετ το δούλευα
skia Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Τρεξτο ως διαχιριστης εμενα μονο ετσι δουλευη Θανο 1
iliasr38 Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Απο που το πηρες? Μαλλον επεσες σε κακο τσιπακι.. Παντως το δικο μου 12.12 χρησιμοποιει το γνησιο προγραμμα και δεν θα κλειδωσει ποτε απο μονο του, οσο και να ειμαι στο νετ.
xristoforosQ Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Τρεξτο ως διαχιριστης εμενα μονο ετσι δουλευη Θανο Θάνος μονο ετσι το τρέχω στα about γιατι μου το βγαζει ετσι Και στο τεστ μου το βγαζει Edited March 12, 2016 by xristoforosQ 1
xristoforosQ Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Χριστόφορε, όπως σου είπα και τηλεφωνικά, όλες οι σπασμένες εκδόσεις είναι ασταθείς. Προφανώς κλείδωσε προσωρινά (υποθετω - αν δεν έχεις απενεργοποιήσει τα updates). Θα χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση το πρόγραμμα ή επανεκκίνηση τον υπολογιστή (αν επιμείνει).Μετα απο ενα μήνα σχεδόν το καλωδιο δουλευει!! Τι να πω....
Kavouras Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Παρατήρησα ότι σε μία από τις 2 φωτογραφίες ότι λέει Κ1 και Κ2 βραχυκυκλωμένα ( ).... Έχεις προσθέσει κάτι στην ηλεκτρολογική καλωδίωση από τότε που το πήρες? Αν ναι, τι και πώς πήρες ρεύμα? Αν όχι, μήπως να το πήγαινες σε ένα μάστορα (ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων) να το τσεκάρει? Σαν σφάλμα είναι πολυ σοβαρό...
Recommended Posts