Dimitris_Kon Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 (edited) Είπα και εγώ λοιπόν, να σας παρουσιάσω το δικό μου αυτοκίνητο.. Ξεκινώντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον φίλο μου και μέλος του ASC the dog - doggie, με την αμέριστη και πολύτιμη βοήθειά του, που μαζί με μένα και με πολλά (πάρα πολλά) ξενύχτια μπροστά στο ΕΤΚΑ και στο ebay καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο RS4 look (αν δεν ήταν αυτός δεν θα το έκανα ) Τα προβλήματα και οι δυσκολίες αμέτρητες, ευτυχώς όμως, όλα αντιμετωπίστηκαν και έτσι το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Οι λεπτομέρειες υλοποίησης του RS4 body kit, θα αναφερθούν σε σχετικό θέμα που θα ανοιχθεί σύντομα.. Το αυτοκίνητό μου φοράει ανάρτηση pss9 και αντιστρεπτικές HR και με τις BBS 19 X 8,5 και τους αποστάτες φυσικά, έχει αυτό το αποτέλεσμα : Edited February 21, 2009 by dimitris A4TFSIQ
PanoulisTheTroll Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Οτι και να πουμε ειναι λιγο........ το εχουμε καμαρωσει πολλες φορες απο κοντα...... τα λογια ειναι λιγα μαλλον για να περιγραψει κανεις το ποσο πολυ μερακι εχει αυτο το αυτοκινητο επανω του και ποσο λεπτομερη δουλεια εχει κανει ο Δημητρης!!!!! Και ας μην περιοριστουμε μονο στο εξωτερικο του αυτοκινητου...... Οποιος ειχε την τιμη να μπει και μεσα μπορει να καταλαβει ποσες ωρες εχει καταναλωσει αυτος ο ανθρωπος ωστε να φτασει το αυτοκινητο σε αυτο το επιπεδο!!!! Προσωπικα πιστευω (και εχει συζητηθει και με αλλα μελη της παρεας μας πισω απο την πλατη του Δημητρη ) οτι ειναι η πιο ολοκληρωμενη μετατροπη απο αποψη εμφανισης που εχω δει ποτε....... φιλε μου......
goalie01gr Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 πολυ όμορφο το οχημα σου με γειες........................ αντε και στις δικες μας βελτιωσεις σιγα σιγά
skoufis Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 BRAVO πανεμορφο δημητρη, να το χερεσαι το τουμπανο σου και να σαι παντα καλα να κανεις και αλλα (μηχανικα εννοω) ενα ματακι να του βαλεις μονο γιατι υπαρχει πολυ ζηλια στον κοσμο κουκλι κουκλι
petros7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 (edited) Δεν εχω λογια για να περιγραψω αυτο το αυτοκινητο. Το μονο που θα πω ειναι:BRAVO :rocket: :thumbsup: Edited February 21, 2009 by petros7
Agelosa4 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 δημητρη ειναι απλα με μια λεξη Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! ! !
panos 80-b4 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Δημήτρη, το αυτοκίνητο είναι κούκλα-μου..ρα δε τίθεται τέτοιο θέμα συγχαρητήρια,να το σέβεσαι και να το προσέχεις!
Aristos Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 (edited) Θα πω μόνο αυτό... Μέχρι σήμερα,θαύμαζα έναν άνθρωπο-μέλος-φίλο & ένα αυτοκίνητο-project και αυτός είναι ο Τάσος με το τιμωρό του, πολύ μεράκι και πολύ λεπτομέρεια...τωρα πλέον τα ατομα-αυτοκίνητα,γίνανε δύο και αυτό είναι η συγκεκριμένη παρουσίαση.!!! Επίσης ξέρω,οτι τα καλύτερα,έρχονται... Αξιο το αποτέλεσμα απο έναν άξιο άνθρωπο.!!! Edited February 21, 2009 by Αρίστος
sniperRR Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 πολυ ομορφο το εφτιαξες!!!μπραβο και σε σενα για το μερακι σου
michpan Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Καλά Δημήτρη, ότι και να πούμε είναι λίγο, είναι καταπληκτικό! Φοράει τα κανονικά πράγματα του RS4 έτσι δεν είναι; Με τους θόλους τι έκανες τελικά; Η μόνη παρατήρηση που μπορώ να κάνω είναι να βάλεις οβάλ μπούκες πίσω για να γεμίζει το valance! Μιχάλης
Alex Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Πριν μηνες που το ειδα δεν το πιστευα...Μου αρεσε το RS4 γενικα αλλα απο την ημερα που ειδα του δημητρη εχω γινει fan της σειρα Α4... Το αυτοκινητο ειναι τελειο εξωτερικα...το τι τραβαει ο δημητρης στον δρομο δεν λεγεται...αφου ολοι του κολλανε αλλα δυστυχως δεν εχει την δυναμη..προς το παρων ομως...αφου συντομα θα ερθει και θα καραφλιασουμε...και θα ολοκληρωθει το πακετο... ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ
acen3g Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 (edited) Απο τα ομορφοτερα Α4 που εχω δει.Συγχαρητηρια!!! Edited February 21, 2009 by acen3g
Michele A3FSI Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ότι και να πω θα είναι λίγο . Μπράβο και στους δυό σας το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και είμαι βέβαιος ότι οι φωτογραφίες το αδικούν στο μέγιστο . Δημήτρη να το χαίρεσαι το εργαλείο σου .
ΘΑΝΑΣΗΣ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Εγω το βλεπω απο φωτογραφιες και το καμαρωνω με ανοικτο το στομα .Αυτοι που το βλεπουν απο κοντα δηλαδη τι παθενουν .Δημητρη ειναι απτις ωραιοτερες δουλειες που εχω δει!!!!.Διακριτικο-Επιβλητικο-Αγριο και συνχρονος σοβαρο.ΜΠΡΑΒΟ.Οταν σε δω και απο κοντα θα σου δωσω το χερι 2 φορες (χειραψεια).Μια για την γνωριμια και η αλλη για τα συνχαριτηρια.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ
Thomas-1.8T Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Δε τίθεται ζήτημα.... Υ.Γ Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη,ότι έχεις φύγει....χθές για μπούκες Υ.Γ 2 Άντε να τελειώνουν και τα βαρέα και ανθυιγιεινα (μοτέρ)
Alex Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Υπομονη με τις μπουκες λεμεεεεεε Θα χασουμε την μπαλα στην συνεχεια...
lekoS3 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Δημητρη τι αυτοκινητο σου ειναι κ@βλ@!!! Παει και τελιωσε! Συγνωμη για την εκφραση αλλα μονο αυτον τον χαρακτηρισμο μπορω να πω... Τι να λεμε τωρα...οταν το ειδα απο κοντα πρωτη φορα επαθα αυτο που παθαινουν ολοι....εμεινα με το στομα ανοιχτο να το χαζευω!!! Φτου φτου να μην το ματιασουμε το κουκλι σου φιλε μου.... Αντε να ολοκληρωθει να τραβαμε ενεσεις μετα... Σου αξιζουν χιλια μπραβο φιλε μου και στο dog φυσικα που εχει βαλει το χερακι του (και) σε αυτο το μωρο ...Να το χαιρεσαι φιλαρακι!!!! :D
simon a4 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Φιλε Δημητρη τα λογια ειναι περιττα ειχα την τυχη να το δω και εγω απο κοντα και ειχα μεινει μα@@κας!Απλα τελειο!!!
vagem Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 τι να πω και εγώ.... ότι κάθε φορά που παρατηρώ το αμάξι αυτό χαζεύω και περισσότερο κάθε φορά που το κοιτάω μου αρέσει και περισσότερο.... ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ :biggrinthumb:
Alex Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 και στο dog φυσικα που εχει βαλει το χερακι του (και) σε αυτο το μωρο Γιαννη αυτο το παιδι ειναι ηρωας..χωρις ιδιαιτερες τυμπανοκρουσιες γινεται μαγκας μεσα απο την δουλεια του... Φαντασου να τον ειχαμε αθηνα... Εχουμε να δουμε και απο αυτον...
Peris Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.Τέλος Άμα σε είχα από κοντά να δεις τί χώσιμο θα σου έριχνα.Ότι έμαθες πάνω στο δικό σου θα σε έβαζα να το κάνεις και στο δικό μου αλλά είσαι τυχερός που είσαι μακριά.
Dimitris_Kon Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που σας αρέσει το αυτοκίνητό μου. Πραγματικά έχω δαπανήσει ατελείωτες ώρες από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου.. Να είναι καλά το ASC και η παρέα μας, που χωρίς κανένα συμφέρον με κατέστησε πλουσιότερο γνώσεων γύρω από τα Audi Σας ευχαριστώ και πάλι.. Υ.Σ. 1.- Για τις μπούκες να πω σε Θωμά και Μιχάλη, ότι δεν τις άλλαξα διότι εντός του μήνα (λογικά) θα φορεθεί ολόκληρη εξάτμιση για τις ανάγκες του ΒΤ κιτ και έτσι είναι άσκοπο να αλλάξω τώρα μπούκες 2.- Θα προσθέτω εδώ σιγά - σιγά, όλα τα πράγματα που έχω τοποθετήσει στο αυτοκίνητό μου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Δημήτρης
AmigosA4T Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ρε φιλε τι κουκλαρα αμαξάρα είναι αυτό? μπράβο σου έχεις γούστο .. βάλε καμία φώτο και από μέσα να το δούμε
mariosA4 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 μπράβο δημήτρη πολύ καλό, φανταζομαι ότι με pss9, bbs & h/r θα είναι τραίνο στο δρόμο, σκέφτομαι και εγώ ανάλογο setup, ήδη φοράω pss9 , από ρυθμίσεις πως είσαι σε σκληρότητα? εγώ είμαι έξι μπρός πίσω αλλά έχω λίγο απότομη επαναφορά των πίσω ελατηρίων (έχω πάρει την Η3 με σκληρότερα ελατήρια πίσω)
lekoS3 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Γιαννη αυτο το παιδι ειναι ηρωας..χωρις ιδιαιτερες τυμπανοκρουσιες γινεται μαγκας μεσα απο την δουλεια του... Φαντασου να τον ειχαμε αθηνα... Εχουμε να δουμε και απο αυτον... Να τον ειχαμε Αθηνα??? Τωρα με την οικονομικη κριση που δεν δινουν δανεια??? Ουτε βρ@κι να βαλουμε δεν θα ειχαμε....
Recommended Posts