Ivo Kotev Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 I would like to thank all our friends from Audi Sport Club, for your time and enthusiasm for participating in this event. For a third time I was totally obsessed from the Brand and the fans. Together we make the History! Thank you!
KAPSALISS Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Και οι πρωτες δικες μας φωτο........ http://forum.audisportsclub.gr/index.php?app=gallery&module=cats&do=sc&cat=119
Thomas-1.8T Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Και οι πρωτες δικες μας φωτο........ http://forum.audisportsclub.gr/index.php?app=gallery&module=cats&do=sc&cat=119 Μην μας τρελένεις ρε Μάνο με τις φώτο και είμαστε στην δουλειά..... Φτάνει,τέλος,ΕΛΕΟΣ
stage6 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 οχι, συνεχιστε γιατί καποιοι δεν εχουμε ορεξη για δουλεια δευτεριατικα και ψάχνουμε κατι να ασχοληθούμε!!!
yannis Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Καλημέρα, επειδή έχω απίστευτο και πολύ υλικό, τα στέλνω στον Soki να τα ανεβάσει... όπως εκείνος κρίνει σωστά. Όσον αφορά τα Videakia που έχω (και είναι πολλά) δώστε μου λίγο χρόνο να φτιάξω κάτι καλό και να το ανεβάσω...
Alex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kανενα πατημα κανατε μωρε?????τα project του club ανοιξαν καθολου?????
adui Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 οπου και αν πηγαιναμε αλεξ ειμασταν συνοδεια απο περιπολικα της αστυνομιας, οποτε δεν εγιναν ανοιγματα, αλλα μερικα παντιλικια παιχτηκαν απο ......καποιους σε κατι καλα πεταλα και προς το katarina αλλα και προς το βουνο οπου ανεβηκαμε για την φωτογραφηση!!
Alex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ποιος σας τους φορτωσε τους βουλγαρο αστυνομικους???
stage6 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Kανενα πατημα κανατε μωρε?????τα project του club ανοιξαν καθολου????? χαααχχαχχααχαχαχαχαααα... ο καθενας με τον χαβά του. μολις μου εφυγε ο καφές στην οθονη ρε... Υ.Γ. καλά που δεν ανέβηκες εσύ...θα έτρεχε ο δικηγόρος σου να σε βγάλει εξω....ή μηπως δε θα ετρεχε; Edited October 12, 2009 by stage6
Alex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Υ.Γ. καλά που δεν ανέβηκες εσύ...θα έτρεχε ο δικηγόρος σου να σε βγάλει εξω....ή μηπως δε θα ετρεχε; Tωρα ειναι αργα...του χρονου θα μαθουμε
Thomas-1.8T Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Kανενα πατημα κανατε μωρε?????τα project του club ανοιξαν καθολου????? Εγώ πάντως ξέδωσα λίγο με τον Ηλία, ένα Astra όταν πηγαίναμε και σφαγή στο γυρισμό με ένα (εκτός λέσχης)S3 & Mazda 3 (δυνατό το σκασμένο,αλλά ήμουν και τετράδα με αποσκευές....)
Dimitris_Kon Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Περάσαμε πραγματικά τέλεια και ήμασταν φοβερή παρέα και όποιος δεν ήρθε, πραγματικά έχασε Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη στον κ. Καψάλη που άργησα και δεν ήρθα εγκαίρως μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά κάποιος κατσικοπόδαρος, γκαντέμιασε το ξυπνητήρι μου, το οποίο χάλασε.. Επίσης κάποιος κατσικοπόδαρος πάλι, όταν με πήρε τηλέφωνο να δει που ήμουν, ταυτόχρονα με σταμάτησε η τροχαία για ραντάρ και με έγραψε με ταχύτητα που δεν είχε καταγραφεί ποτέ ξανά στο ραντάρ (σκαστή 4η). Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια στο club που τα κανόνισε όλα άψογα, παρόλο που ήμασταν τόσα άτομα και τόσα αυτοκίνητα Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον Τσογλαναρέο (tsoglan), την Έθελ, τον Άκη, τον beetlecavo, τον Βασίλη GTI και τον Αντρίκοοο.. Να πω επίσης, ότι τα πρωτεία του χορού, τα παίρνει η dancing queen Ελένη του Θανάση, η οποία, μαζί με την Βέρα του Γιάννη, μας ξεσήκωσαν όλους!! Σάκη και Δημήτρη, με συγχωρείτε για το θόρυβο και τους υδρογονάνθρακες και ευχαριστώ τον Θανάση για τα καπάκια που μου χάρισε Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω και τον Σίμο με την Ελένη, για την καθοδήγηση εντός Βουλγαρίας αλλά και για το φαγητό στη Δράμα, κατά την επιστροφή μας στην Αθήνα. Και του χρόνου Γερμανία Δημήτρης
Alex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Εγώ πάντως ξέδωσα λίγο με τον Ηλία, ένα Astra όταν πηγαίναμε και σφαγή στο γυρισμό με ένα (εκτός λέσχης)S3 & Mazda 3 (δυνατό το σκασμένο,αλλά ήμουν και τετράδα με αποσκευές....) Μπραβο Θωμα... Κανενας αλλος...
NOEL-S3 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Μπορω να πω οτι ακομα οτι ακομα δεν εχω ερθει στα ισια μου μετα απο την πενταημερη...Ωχ λαθος, συγνωμη εκδρομη στην Βουλαγαρια... Ολα ηταν καλυτερα απ'οτι φανταζομουν, η παρεα απλα καταπληκτικη, το μερος υπεροχο και οι φιλοι μας βουλγαροι οργανωμενοι και εξυπηρετικοι...Οσο για τα αυτοκινητα μας νομιζω οτι εδωσαν ρεσιταλ σε ολη την Βουλγαρια μιας και τα κοιταζαν-ακουγαν (για εσας το γραφω αυτο <<ακουγαν>> Ηλια[iLIAS GTI]-Δημητρη [DIMITRISA4TFSIQ]-Θωμα[THOMAS1.8T] κτλ) σε ολο το bansko...Και μερικες φωτο απο εμενα...
Thomas-1.8T Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ΚρυφοImprezaάκιας αυτός με το R8. Πολύ 5άρι βλέπω στην πινακίδα
antrikos13 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Μπραβο Θωμα... Κανενας αλλος... Με τον Γιαννη καναμε αρκετα...astra gt,Peugeot 206(καλουτσικο και 2.0) ,ΒΜW 7ρα ,Χ5, mx5, slk....εεεεεε...αυτα.....
Aristos Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Αυτά είναι,πολύ σας ζηλεύω μάγκες,μιλησα με πολλά παιδιά που ηταν Βουλγαρία και μου είπαν τα καλύτερα,χαρακτηριστικά ο Ledinos που 1η φορά συμμετεχει σε τετοια εκδρομή,με πηρε τηλ και πραγματικά παραμίλαγε... Ασε που εμαθα οτι κάνατε πολλές 'αλητίες' και πολλά πατηματα...για πείτε τα όλα... Για άλλη μια φορά εμαθα πως ο Soki 'εσκασε' με μπουρνούζι super για τζακούζι, πολύ γέλιο και πάλι όπως πέρσι,ανυπομωνω να βρεθω με τους γνωστούς-αγνωστους να μάθω και λεπτομέρειες... Και τους χρόνου να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε,μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν!!!
antrikos13 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Μετα απα ενα μακρυ και λιγο κουραστικο αλλα ευχαριστo ταξιδι χθες επιστρεψαμε απο το Bansko!!!Ηταν πραγματικα μια απιστευτη εμπειρια μια και ηταν η πρωτη φορα που ακολουθησα το κλαμπ σε εκδρομη!! Καταλαβα παντως οτι το κλαμπ δεν ειναι μονο project,πατηματα και τεχνικα θεματααλλα μια μεγαλη και καλη παρεα!!!Πραγματικα πεασαμε τελεια και στις διαδρομες σε ανεβασμα και κατεβασμα ειχαμε ασφαλη και ηρεμα χλμ οπως λεει και ο root admin μας SOki..........!!! Xαρηκα παρα πολυ που γνωρησα και απο κοντα τους¨Σωκρατη,Μανο,Σιμο,Θωμα,Γιαννη,Πετρο,Γιωργο,Αντρεα,Δημητρη,Περη(ειναι αρχοντας γιατη ηρθε για 5 ωρες!!! )Γιωργο(που εχουμε και το ιδιο αμαξι)Ακη,Βασιλη,Θαναση!!! μαλλον καπιους δεν θημαμε τα ονοματa αλλα γνωρισα παρα πολους!!!Παντως ολους σας θυμαμαι φατσικα!!!!! ΥΣ:Ο Lekos3 με αφησε αφωνο γιατι δεν κοιμηθηκε ουτε ενα μεσημερι!!! μπραβο αγορι μου!κανεις προοδο!!!!Μας τρελανε και ο κυριος συνηγορος με τα ντουμανια του και με τα αλογα του!!τον κυνηγαγαν οι Ρουμανοι και οι Βουλγαροι να μαθουν πως εφτιαξε τον σταβλο του!!!! Edited October 12, 2009 by L3g3nd
petros7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ολα ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ . Για αλλη μια φορα δειξαμε παντου τι ειναι το AUDI SPORT CLUB και ποσο υπεροχα περναμε οταν ειμαστε ολοι. Υπηρχε φοβερος χαβαλες,πειραγματα ειδικα στην πισινα. Δυστυχως εχασα την πρωινη εκδρομη του Σαββατου που υπηρχε και συνοδια απο την αστυνομια αλλα δεν πειραζει.Χαρηκα παρα πολυ που ειδα φιλους και επισης χαρηκα που γνωρισα και ειδα καποιους απο κοντα. Ευχαριστω τον Σιμο για οτι εκανε για εμας γενικα. Υ.Γ.Το μεγαλο χαβαλε υπηρχε οταν εκανε παραγγελια ο Πετρος(mangp) στον σερβιτορο το βραδυ του Σαββατου . CLEAR - DELETE και μετα ESCAPE Στο γυρισμο ριξαμε πολυ γελιο οταν συναντησαμε τον SOKI,ΜΑΝΟ. Παιδες για να παει γρηγορα το αμαξι σας σαν το δικο μου η λυση ειναι οπως σας ειπα και εχθες το βραδυ ΒΕΝΖΙΝΗ-ΝΕΦΤΙ και ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ μεσα στο τεποζιτο οπως εκανε και ο Ψαλτης σε καποια ταινια αλλιως δεν θα με φτανετε με ΤΙΠΟΤΑ Edited October 12, 2009 by petros7
Soki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Οι φωτογραφίες στην gallery έχουν ανανεωθεί ! http://forum.audisportsclub.gr/index.php?app=gallery&module=cats&do=sc&cat=119 όποιος επιθυμεί να ανεβάσει φωτογραφίες να μου τις στείλει στο sokitoz@hotmail.com Θέλω πρώτα απ'ολα να να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους μας τους Βούλγαρους για αυτή τη μοναδική οργάνωση!!!! τα παιδιά έκαναν τα πάντα για να μας ευχαριστήσουν ! ΉΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπεριγράψω???το ξενοδοχείο γεμάτο Audakia και παντού έβλεπες 4 κύκλάκια !!!?? Επίσης να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έγιναν "όργια" στην πισίνα, το τζακούζι και το χαμαμ !!!!Χάρικα ιδιαίτερα για της νέες γνωριμίες που είχα απο κοντά (Antrikos, andrew, peris, ακιςa4, tsoglani, beatlekavos και οι 6 ήταν υπέροχοι ). Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τις ευχάριστες ώρες που είχα μαζί τους, ευχαριστώ επίσης τα παιδιά απο την Ρουμανία που έκαναν και αυτοί αρκετά χιλιόμετρα για να μας συναντήσουν.. και απο ότι κατάλαβα πρέπει και αυτοί να είναι τρελοί σαν και εμάς Υ.Γ. Θωμά σε περιμένω αθήνα φιλαράκι γιατί σου χρωστάω έναν Μαύρο Γιάννη περιπατητή Υ.Γ.2 Αντρίκο σου χρωστάω μια τούφα άσπρα μαλιά Edited October 12, 2009 by Soki
petros7 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 όποιος επιθυμεί να ανεβάσει φωτογραφίες να μου τις στείλει στο sokitoz@hotmail.com Σωκρατες σου εχω στειλει και εγω καποιες.
Legend Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Please write some of your impressions in english Edited October 12, 2009 by L3g3nd
yannis Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 (edited) Since most of our members expressed their opinion but it has not been possible for our Bulgarian/Rumanian friends to understand how thankful we are, let me try to express our gratitude with a few sincere words. The whole organization of the event was outstanding and made us all proud for being audi owners. Your hospitality and very good value for money accommodation was of very high standards. Additionally, the Bulgarian club has managed to present a small part of their country successfully to a wide range of people through the Audi forums, showing how well developed this part of Bulgaria is - I am pretty sure that many of us will visit Bansko again soon. Even though we do not share a common language and sometimes communication was a bit difficult, we proved that through many aspects of our civilizations and common music and dancing habits, we can successfully bond together and enjoy ourselves. The Garage photo shoot was impressive, laying out approx 60 Audis in a parking place surrounded by an amazing forest on the Pirin Mountain. At the end, a hand shake with many of our Bulgarian friends while we were in our cars and off to the Greek-Bulgarian border, gave as a promising finale for future events like this. Благодаря много Audi Emotion Club Ευχαριστούμε πολύ Audi Emotion Club Edited October 12, 2009 by yannis
Alex Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Για ανοιξτε τα λεξικα και γραψτε...αντε να φρεσκαρετε τα αγγλικα σας...
Recommended Posts