zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Μπραβο ρε Γιαννη το αμαξι πρεπει να πυροβολαει!!Και οι καμπυλες ειναι τελειες!Οσο για την δυναμομετρηση αν σε εκανε και μια με 5η ταχυτητα θα εβλεπες ροπη 37 κιλα!Συγχαρητηρεια και παλι και καλες διαδρομες! Thanks Λευτέρη,ναι και φαίνεται και στο δρόμο ρε συ,αυτό ειναι το καλό... Και εμένα μου κάνανε μεγάλη εντύπωση οι καμπύλες,πολύ ροικές,χωρίς σκαμπανεβάσματα..τίποτα..!!
stage6 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 δεν ειναι απολυτο αυτό γιαννη...αν εχει ενα αμαξι αρκετή ροπή και ιπποδύναμη μπορεί και να συνεχίσει να ανεβάζει και μετά...αλλαζουμε εκεί που πια η ροπή κυρίως πέφτει δραματικά και αν είχες μια ταχύτητα πάνω (π.χ. 5η 5200 αντί 4η 7000) θα επιτάχυνες πιο γρήγορα. καλορίζικο και πάλι. με κανενα s3 πάτα να μας πεις...ελπίζω να βρεις κανα μαμά λογικά μέχρι να μπει 5η πρέπει να εισαι μπροστά κανα αμαξι λόγω βάρους και κίνηση μονο στους εμπρος.
Alex Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Και μετά απο τοποθέτηση εισαγωγής της PIPERCROSS,με βαρελάκη της PIPERCROSS και κάποιες διορθώσεις στο πρόγραμμα εγινε μια νέα δυναμομέτρηση. Το αυτοκινητο στο δρόμο ήτανε εμφανώς πιο δυνατό, και μ φίλο που έχει GOLF GTI με πρόγραμμα τα δοκιμάσαμε και πάμ ακριβώς μαζί. Το αυτοκίνητο κινειται πραγματικά πολύ γρήγορα,ειδικά στην αλλαγή ταχύτητας. Τελός μ HONDA S200 "μαμα" είμαι 2 κενά μπροστά,πραγματικά δεν το περιμενα,ειδικά για HONDA που δουλέυουν "ψηλά" Ολα αυτά μας οδήγησαν και πάλι στο δυναμόμετρο του MAHA, οπου έχουν γίνει όλες οι προηγούμενες μετρήσεις του αυτοκινήτου. Ακρως ευχαριστημένος.με ένα αμάξι που δουλέυει πραγμτικά "ρολόι". 248 Αλογα(+3)σε σχεση με πρίν. 36 κιλά ροπής(+3)σε σχεση με πρίν. Στα ποσα μετρα εισαι 2 κενα μπροστα?Τι ταχυτητα εχεις κουμπωσει εκεινη την στιγμη οταν εισαι 2 κενα μπροστα?
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Στα ποσα μετρα εισαι 2 κενα μπροστα?Τι ταχυτητα εχεις κουμπωσει εκεινη την στιγμη οταν εισαι 2 κενα μπροστα? Στο κλασσικό 400αρη,απο πάτημα 2ρας απο 3500rpm και τελειώματα τετάρτης 2 κενά μπροστά,την διαφορά την έπαιρνα σε καθε αλλαγή ταχύτητας και ψηλά τον "κραταγα" πίσω μου.. Edited March 5, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Και ενα βιντεάκι ανοιγμα 2αρα-4ης,και κατέβασμα 5ης 4η ταχύτητα.. http://www.youtube.c...h?v=bjs0XYDkNx8 Edited March 5, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Alex Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Στο κλασσικό 400αρη,απο πάτημα 2ρας απο 3500rpm και τελειώματα τετάρτης 2 κενά μπροστά,την διαφορά την έπερνα σε καθε αλλαγή ταχύτητας και ψηλά τον "κραταγα" πίσω μου.. Αααα!Λεω και εγω!Οκ! Απλα εκανα μια συγκριση με το προηγουμενο S3 που ειχα και ειχα ενα κολλητο με S2000 και καναμε πολλα πατηματα!
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Αααα!Λεω και εγω!Οκ! Απλα εκανα μια συγκριση με το προηγουμενο S3 που ειχα και ειχα ενα κολλητο με S2000 και καναμε πολλα πατηματα! Ναι ρε..και όταν αυτό το S200,το οποίο ειναι με κομπρέσορα, κάνει τα 50-200 χιλιόμετρα σε 16' και εγώ σε 20" http://www.youtube.com/watch?v=weKkt9ncE-Q Edited March 5, 2010 by zansant13
michpan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Αυτο που έχει σημασια στην δυναμομέτρηση μου είναι εκεί που λέει "Μεγιστη ισχύ στα...(6310rpm),δηλαδή μεχρι εκει πρέπει να κατεβαζω στροφές,μετα δεν εχει νόημα,χάνω...(εκτος απο 1η και 2αρα που πρεπει να το αφήνεις για να "στροφάρει"... Πολύ καλά τα νούμερα πραγματικά και φαίνεται ότι ο 1.8tfsi είναι καταπληκτικός κινητήρας και μάλλον καλύτερος από τον προηγούμενο 1.8T! Μιας και το ανέφερες, δεν έχει σημασία που έχεις την μέγιστη ισχύ μιας και το αμάξι συνεχίζει να επιταχύνει και μετά από αυτές τις στροφές αν μπορεί να υπερνικήσει την αντίσταση του αέρα και τις τριβές. Αρκεί να επαρκεί η ιπποδύναμη. Αυτό μπορεί να γίνει και στον κόφτη, μπορεί και νωρίτερα.. Αν αναρωτιέσαι πότε είναι καλύτερο ν'αλλάζεις ταχύτητα είναι οι στροφές στις οποίες αν είχες μεγαλύτερη ταχύτητα στο κιβώτιο το αμάξι θα επιτάχυνε γρηγορότερα. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα, την κλιμάκωση των σχέσεων, τα gear ratios κλπ. Μπορείς να το υπολογίσεις όμως. Μιχάλης
dj-xatzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Και ενα βιντεάκη ανοιγμα 2αρα-4ης,και κατέβασμα 5ης 4η ταχύτητα.. http://www.youtube.com/watch?v=bjs0XYDkNx8 Χεροκινητο κιβωτιο????Πολυ ωραια ανεβαζει παντως!!!!!! Που εχει γινει η δουλεια στο αυτοκινητο???? Γιωργος
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Πολύ καλά τα νούμερα πραγματικά και φαίνεται ότι ο 1.8tfsi είναι καταπληκτικός κινητήρας και μάλλον καλύτερος από τον προηγούμενο 1.8T! Μιας και το ανέφερες, δεν έχει σημασία που έχεις την μέγιστη ισχύ μιας και το αμάξι συνεχίζει να επιταχύνει και μετά από αυτές τις στροφές αν μπορεί να υπερνικήσει την αντίσταση του αέρα και τις τριβές. Αρκεί να επαρκεί η ιπποδύναμη. Αυτό μπορεί να γίνει και στον κόφτη, μπορεί και νωρίτερα.. Αν αναρωτιέσαι πότε είναι καλύτερο ν'αλλάζεις ταχύτητα είναι οι στροφές στις οποίες αν είχες μεγαλύτερη ταχύτητα στο κιβώτιο το αμάξι θα επιτάχυνε γρηγορότερα. Αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα, την κλιμάκωση των σχέσεων, τα gear ratios κλπ. Μπορείς να το υπολογίσεις όμως. Μιχάλης Οντως Μιχάλη,το ειχα γράψει και σε προηγούμενο post μου,σχετικά με το πόσο απροβλημάτιστα μπορει να "πειραχθει" ο 1.8tfsi.Και γενικά μάλλον ισχύει αυτο που λέγεται οτι κατα 90% ειναι S3. Συμφωνω και στο "κομμάτι" των αλλαγών ταχύτητας και πιστευω οτι αυτά ειναι συναρτήσεις διαφόρων πραγμάτων που δεν ειναι της παρούσης. Αν παρατηρήσεις και το βιντεάκι με το ανοιγμα 2ας-4ης,οι αλλαγές μου δεν συμφωνούν με την δυναμομέτρηση(6310rpm),δηλαδή κρατάω για 500-600 στροφές ακόμα την ταχύτητα,στην περίπτωση που όπως λες παραπάνω "συνεχίζει να επιταχύνει"... Επίσης επειδή το αμάξι φοράει "μαμα" τουρμπίνα,ψηλά δεν έχει νοημα να το κρατήσω πολύ,μιας και "αδειάζει".. Γενικότερα εγώ προσπαθώ, με βάση τα νούμερα της δυναμομέτρησης να φροντίζω οι αλλαγές μου να είναι τέτοιες ετσι ώστε η επόμενη ταχύτητα να "πέφτει" μέσα στην δυναμη με σκοπό να είμαι γεμάτος παντού...Αυτο πιστευω πρέπει να κοιτάμε όλοι μας.. Edited March 5, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Χεροκινητο κιβωτιο????Πολυ ωραια ανεβαζει παντως!!!!!! Που εχει γινει η δουλεια στο αυτοκινητο???? Γιωργος Γιώργο ναι,χειροκίνητο,απο Παζαρόπουλο τα περι προγράμματος..
dj-xatzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Η σωληνα για το φιλτρο που φτιαχτηκε???? Λες να βαλω και εγω αυτο το φιλτρο της pipercross :g: Γιατι τωρα εχω το σφουγγαρενιο!!!! Γιωργος
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Η σωληνα για το φιλτρο που φτιαχτηκε???? Λες να βαλω και εγω αυτο το φιλτρο της pipercross :g: Γιατι τωρα εχω το σφουγγαρενιο!!!! Γιωργος Σφουγγαρένιο της Pipercross ειχα και εγώ,μετά βαρελάκι της PIPERCROSS και μετά έβαλα ολόκληρο το κιτ της Pipercross..To βρήκα εδώ..WWW.GROUPA.GR
michpan Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Οντως Μιχάλη,το ειχα γράψει και σε προηγούμενο post μου,σχετικά με το πόσο απροβλημάτιστα μπορει να "πειραχθει" ο 1.8tfsi.Και γενικά μάλλον ισχύει αυτο που λέγεται οτι κατα 90% ειναι S3. Αν δεν κάνω λάθος ο 1.8tfsi φτιάχτηκε με βάση τον 2.0tfsi του group. Μιχάλης
Alex Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Αν δεν κάνω λάθος ο 1.8tfsi φτιάχτηκε με βάση τον 2.0tfsi του group. Μιχάλης Nομιζω πως δεν κανεις! Τα ιδια λενε για τον 1.2tsi εχει βαση τον 1.4tsi!
dj-xatzi Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Σφουγγαρένιο της Pipercross ειχα και εγώ,μετά βαρελάκι της PIPERCROSS και μετά έβαλα ολόκληρο το κιτ της Pipercross..To βρήκα εδώ..WWW.GROUPA.GR Το προγραμμα το εβαλες με το σφουγγαρενιο και μετα ξαναλλαξες φιλτρο???? Ποιο φιλτρο φοραγες επανω για να κανει adapt tο προγραμμα???? Γιωργος
zansant13 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Το προγραμμα το εβαλες με το σφουγγαρενιο και μετα ξαναλλαξες φιλτρο???? Ποιο φιλτρο φοραγες επανω για να κανει adapt tο προγραμμα???? Γιωργος Οχι,το φίλτρο το έβαλα τελευταίο...
Dimitris_Kon Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Πολύ καλά πάει Γιάννη, να το χαίρεσαι! Δημήτρης
zansant13 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 (edited) Και για να ολοκληρωθει το εργο...Εχθες Βραδυ,εκανα και μια δοκιμή στην τελική ταχύτητα.Αττική Οδό,χωρίς πινακίδες(μιας και μου τις πήρανε το σαββατο στο villa mercedes)απο τον Alpha μέχρι την διχάλα για αεροδρόμιο ή Βάρης-Κορωπίου. Δείτε το εν λόγω video.. Ασχετο:Ητανε κανενας απο εμας με ενα Α4 LOOK DTM Γαλάζιο κατα τις 12:30 αττική Οδό..??? Edited March 8, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
stage6 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 λεγε νούμερο γιατι μου εχουν κομμενο το youtube. (ευτυχώς ομως δεν μου εχουν κοψει τα gay σάιτ ακόμη )
Dimitris_Kon Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ασχετο:Ητανε κανενας απο εμας με ενα Α4 LOOK DTM Γαλάζιο κατα τις 12:30 αττική Οδό..??? Ναι εγώ ήμουν Γιάννη και είδα ένα Α3 να περνάει με όσα! :new_lol: Δημήτρης
zansant13 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Ναι εγώ ήμουν Γιάννη και είδα ένα Α3 να περνάει με όσα! :new_lol: Ανοιγες και ανοιγα απο πίσω σου,κάποια στιγμη είμασταν στα 240 και πάταγα φρένω να μην πέσω επάνω σου...Μετά σε περίμενα και ανοιγες και ξανανοιγα και εγώ...!!!Αυτά ειναι!!! Ωραίο φιλε το AUDI,το έχεις κάνει πολύ τούμπανο... πόσα άλογα είναι,έτσι,για να έχω ενα μέτρο συγκρισης... Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Πλάκα σου κάνω φιλαράκι δεν ήμουν εγώ! χαχαχαααχα!! Δημήτρης
zansant13 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 (edited) Πλάκα σου κάνω φιλαράκι δεν ήμουν εγώ! χαχαχαααχα!! Δημήτρης Χαχαχα...Ωραίος...Εχε πάντως υπόψη σου οτι κυκλοφορεί ενα ΟΛΟΙΔΙΟ!!!!!!!Μεχρι και τα LED σου είχε..!!!! Edited March 8, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Recommended Posts