mariosA4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 ρε συ δεν κάνει να σηκώνεις τόση πίεση στην ηλικία σου, δεν φοβάσαι
Aristos Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ρε συ δεν κάνει να σηκώνεις τόση πίεση στην ηλικία σου, δεν φοβάσαι Ρε...την ίδια ηλικία έχουμε??
mariosA4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 τι είσαι μεγαλύτερος ? και σε είχα και για συνομίληκο παλιόγερε
anargyros Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Μαρίνο με το καλό ρε φίλο να τελειώσει το θηρίο και φυσικά θέλω βόλτα να δώ τις διαφορές με την προηγούμενη φορα άντε άντε μαζέψου και όλα καλά να πάνεεεεε λέμεεεεεε
kostas_7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Άντε άντε, επιτέλους θα κοντραριστούμε Μαρίνο,ποιος στη χάρη μου
mariosA4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 (edited) Μαρίνο με το καλό ρε φίλο να τελειώσει το θηρίο και φυσικά θέλω βόλτα να δώ τις διαφορές με την προηγούμενη φορα άντε άντε μαζέψου και όλα καλά να πάνεεεεε λέμεεεεεε εννοείται φίλε ,ας φτιαχτεί πρώτα με το καλό Άντε άντε, επιτέλους θα κοντραριστούμε Μαρίνο,ποιος στη χάρη μου θέλεις και κόντρα βλέπω, δεν σου φτάνει η βόλτα.... Edited March 4, 2011 by mariosA4
Dimitris_Kon Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Εμένα ρε πότε θα με πας βόλτα με το τέρας? Δημήτρης
mariosA4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Εμένα ρε πότε θα με πας βόλτα με το τέρας? Δημήτρης Οταν δουλέψει εσύ θ'ασαι ο πρώτος , στο εγγυώμαι....
kostas_7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Αυτός έχει δικό του ρε Μαρίνο, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί πρώτος ο RS4 Καλά λέω θα σε κοντράρω, μόνο και μόνο επειδή δε με παίζεις
mariosA4 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Αυτός έχει δικό του ρε Μαρίνο, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί πρώτος ο RS4 Καλά λέω θα σε κοντράρω, μόνο και μόνο επειδή δε με παίζεις καλά ρε μην κλαίς θα σου πάρουμε κι'εσένα ένα RS4 δώρο στη γιορτή σου. Τί λές γι'αυτό σου κάνει?το βρήκα σ τιμή ευκαιρίας http://cgi.ebay.de/AUDI-RS4-AVANT-SILVER-1-18-19-LAMBORGHINI-FELGEN-TUNING-/310296425767?pt=Spielzeugautos&hash=item483f1bb527
kostas_7 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 καλά ρε μην κλαίς θα σου πάρουμε κι'εσένα ένα RS4 δώρο στη γιορτή σου. Τί λές γι'αυτό σου κάνει?το βρήκα σ τιμή ευκαιρίας http://cgi.ebay.de/A...=item483f1bb527 Καλό αλλά δε θέλω σε κλίμακα, θέλω κάτι αληθινό
mariosA4 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 συμφωνώ ,αλλά θα κάνεις και οικονομία ...κλίμακας
Aristos Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Εσυ μεγαλε που βρισκεσε,τι κάνεις?? Τελειωνεις με το ....?
NOEL-S3 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Εγω ξερω αλλα δεν λεωωωωωωωωωωωωωωωωωω..................... Αν θελει ας πει μονος του...... Παντος αυτο που εχω να πω ειναι πως σε λιγο καιρο θα μας ................................ τα φωτα...
mariosA4 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 άμα μάθετε ότι βγήκε...πάρτε με τηλέφωνο....
Giannis20vt Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Διαστημόπλοιο θα μας το παρουσιασει οταν με το καλο ολοκληρωθει το αμαξι, να το θυμάστε.
mariosA4 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 μία ένδιαφέρουσα συζήτηση για το fluidampr που έχω βάλει γίνεται στο Audizine και ετοιμάζουν και group Buy. Nα αναφέρω εν ταχυ ότι πρόκειται για ένα αποσβεστήρα κραδασμών γεμάτος σιλικόνη που αντικαθιστά το stock pulley και δουλεύει σε όλο το φάσμα στροφών. Eδώ ένα απόσπασμα από το μέλος Diagnosticator: I don't want to through gas on the fire, but the Fluidampr reduces the torsional vibrations in the cam drive as well as the crankshaft (as a secondary effect,) and can help prevent problems with the cam drive sprocket and the overall cam timing scatter will be reduced to the minimum possible band width of variation as well. Not to mention the reduced stress and wear on the timing belt and intake cam timing adjuster and cam chain. You know that it is more than just a "pulley", right? The main functional difference between the Fluidampr and the stock harmonic damper, is that the Fluidampr absorbs torsional vibrations for all of the engine RPMs/torsional vibrational frequencies, whereas the stock damper is only effective over a narrow RPM range and limited band of torsional vibration frequencies. και το λίνκ http://www.audizine.com/forum/showthread.php/423056-Fluidampr
Agelosa4 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 μαρινο παντως εχω ακουσει αρκετους που δεν ειναι ικανοποιημενοι απο αυτο και τους εφερνε κραδασμο μεσα!
mariosA4 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 αυτό να φέρνει κραδασμό αποκλείεται εκτός και δεν το τοποθέτησαν σωστά γιατί έχει συγκεκριμένη θέση. Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος το ρελαντί είναι πιο ομαλό από πριν και δεν έχω κραδασμούς πουθενά σε όλο το φάσμα. Δεν υπάρχει βελτιωμένο πάντως στην Αμερική που δεν το φοράει, αυτό από μόνο του κάτι λέει και δεν είναι και φτηνό...
mariosA4 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 μωρή σιγανοπαπαδιά και το δικό σου "βελτιωμένο " είναι, θέλεις και σύ δηλ fluidampr?
georgio3gr Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι 2, κοιταξτε να φτιάξετε δυνατα τα κάρα σας για να τα πάρουν οι γαμπροί να τα χαρούν σαν ιστορικά... Χαχαχαχα
Giannis20vt Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 (edited) Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι 2, κοιταξτε να φτιάξετε δυνατα τα κάρα σας για να τα πάρουν οι γαμπροί να τα χαρούν σαν ιστορικά... Χαχαχαχα Χμ,, Μαρίνε μας πήρανε χαμπάρι ρεεεεε Edited April 16, 2011 by Giannis20vt
mariosA4 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 (edited) Χμ,, Μαρίνε μας πήρανε χαμπάρι ρεεεεε βρώμισε η πιάτσα σου λέω.... Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι 2, κοιταξτε να φτιάξετε δυνατα τα κάρα σας για να τα πάρουν οι γαμπροί να τα χαρούν σαν ιστορικά... Χαχαχαχα βρε μουλωχτέ γι'αυτό επιμένεις ότι θα μείνεις 1ο στάδιο? Edited April 16, 2011 by mariosA4
Recommended Posts