Jump to content

Recommended Posts

Posted

ρε συ δεν κάνει να σηκώνεις τόση πίεση στην ηλικία σου, δεν φοβάσαι:sFun_oldguy:

Posted

ρε συ δεν κάνει να σηκώνεις τόση πίεση στην ηλικία σου, δεν φοβάσαι:sFun_oldguy:

Ρε...την ίδια ηλικία έχουμε??sFun_nahnahna3.gif

Posted

τι είσαι μεγαλύτερος ? και σε είχα και για συνομίληκο παλιόγερε:LaieA_013:

Posted

Μαρίνο με το καλό ρε φίλο να τελειώσει το θηρίο και φυσικά θέλω βόλτα να δώ τις διαφορές με την προηγούμενη φορα άντε άντε μαζέψου και όλα καλά να πάνεεεεε λέμεεεεεε:sHa_thumbgoodjob:

Posted

Άντε άντε, επιτέλους θα κοντραριστούμε Μαρίνο,ποιος στη χάρη μου whistling.gif

Posted (edited)

Μαρίνο με το καλό ρε φίλο να τελειώσει το θηρίο και φυσικά θέλω βόλτα να δώ τις διαφορές με την προηγούμενη φορα άντε άντε μαζέψου και όλα καλά να πάνεεεεε λέμεεεεεε:sHa_thumbgoodjob:

εννοείται φίλε ,ας φτιαχτεί πρώτα με το καλό:sHa_thumbgoodjob:

Άντε άντε, επιτέλους θα κοντραριστούμε Μαρίνο,ποιος στη χάρη μου whistling.gif

θέλεις και κόντρα βλέπω, δεν σου φτάνει η βόλτα....

Edited by mariosA4
Posted

Εμένα ρε πότε θα με πας βόλτα με το τέρας?

Δημήτρης

Posted

Εμένα ρε πότε θα με πας βόλτα με το τέρας?

Δημήτρης

Οταν δουλέψει εσύ θ'ασαι ο πρώτος , στο εγγυώμαι....:sHa_thumbgoodjob:

Posted

Αυτός έχει δικό του ρε Μαρίνο, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί πρώτος ο RS4 new_killpc.gif

Καλά λέω θα σε κοντράρω, μόνο και μόνο επειδή δε με παίζεις sCo_idk3.gif

Posted

Αυτός έχει δικό του ρε Μαρίνο, έλεος δηλαδή, ακούς εκεί πρώτος ο RS4 new_killpc.gif

Καλά λέω θα σε κοντράρω, μόνο και μόνο επειδή δε με παίζεις sCo_idk3.gif

καλά ρε μην κλαίς θα σου πάρουμε κι'εσένα ένα RS4 δώρο στη γιορτή σου.

Τί λές γι'αυτό σου κάνει?το βρήκα σ τιμή ευκαιρίας :sFun_nahnahna3:

http://cgi.ebay.de/AUDI-RS4-AVANT-SILVER-1-18-19-LAMBORGHINI-FELGEN-TUNING-/310296425767?pt=Spielzeugautos&hash=item483f1bb527

Posted

καλά ρε μην κλαίς θα σου πάρουμε κι'εσένα ένα RS4 δώρο στη γιορτή σου.

Τί λές γι'αυτό σου κάνει?το βρήκα σ τιμή ευκαιρίας :sFun_nahnahna3:

http://cgi.ebay.de/A...=item483f1bb527

Καλό αλλά δε θέλω σε κλίμακα, θέλω κάτι αληθινό sFun_nahnahna3.gif

Posted

συμφωνώ ,αλλά θα κάνεις και οικονομία ...κλίμακας:sFun_nahnahna3:

• 1 month later...
Posted

Εσυ μεγαλε που βρισκεσε,τι κάνεις??

Τελειωνεις με το :sFi_dualpistols:....?

Posted

Εγω ξερω αλλα δεν λεωωωωωωωωωωωωωωωωωω..................... Αν θελει ας πει μονος του...... Παντος αυτο που εχω να πω ειναι πως σε λιγο καιρο θα μας ................................ τα φωτα... sHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Διαστημόπλοιο θα μας το παρουσιασει οταν με το καλο ολοκληρωθει το αμαξι, να το θυμάστε.

Posted

μία ένδιαφέρουσα συζήτηση για το fluidampr που έχω βάλει γίνεται στο Audizine και ετοιμάζουν και group Buy.

Nα αναφέρω εν ταχυ ότι πρόκειται για ένα αποσβεστήρα κραδασμών γεμάτος σιλικόνη που αντικαθιστά το stock pulley και δουλεύει σε όλο το φάσμα στροφών.

Eδώ ένα απόσπασμα από το μέλος Diagnosticator:

I don't want to through gas on the fire, but the Fluidampr reduces the torsional vibrations in the cam drive as well as the crankshaft (as a secondary effect,) and can help prevent problems with the cam drive sprocket and the overall cam timing scatter will be reduced to the minimum possible band width of variation as well. Not to mention the reduced stress and wear on the timing belt and intake cam timing adjuster and cam chain. You know that it is more than just a "pulley", right? The main functional difference between the Fluidampr and the stock harmonic damper, is that the Fluidampr absorbs torsional vibrations for all of the engine RPMs/torsional vibrational frequencies, whereas the stock damper is only effective over a narrow RPM range and limited band of torsional vibration frequencies.

και το λίνκ

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/423056-Fluidampr

Posted

μαρινο παντως εχω ακουσει αρκετους που δεν ειναι ικανοποιημενοι απο αυτο και τους εφερνε κραδασμο μεσα!

Posted

αυτό να φέρνει κραδασμό αποκλείεται εκτός και δεν το τοποθέτησαν σωστά γιατί έχει συγκεκριμένη θέση. Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος το ρελαντί είναι πιο ομαλό από πριν και δεν έχω κραδασμούς πουθενά σε όλο το φάσμα. Δεν υπάρχει βελτιωμένο πάντως στην Αμερική που δεν το φοράει, αυτό από μόνο του κάτι λέει και δεν είναι και φτηνό...

Posted

μωρή σιγανοπαπαδιά και το δικό σου "βελτιωμένο " είναι, θέλεις και σύ δηλ fluidampr?:sFun_nahnahna3:

Posted

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι 2, κοιταξτε να φτιάξετε δυνατα τα κάρα σας για να τα πάρουν οι γαμπροί να τα χαρούν σαν ιστορικά... Χαχαχαχα

Posted (edited)

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι 2, κοιταξτε να φτιάξετε δυνατα τα κάρα σας για να τα πάρουν οι γαμπροί να τα χαρούν σαν ιστορικά... Χαχαχαχα

Χμ,, Μαρίνε μας πήρανε χαμπάρι ρεεεεε

Edited by Giannis20vt
Posted (edited)

Χμ,, Μαρίνε μας πήρανε χαμπάρι ρεεεεε

βρώμισε η πιάτσα σου λέω....

βρε μουλωχτέ γι'αυτό επιμένεις ότι θα μείνεις 1ο στάδιο?

Edited by mariosA4