Jump to content

Recommended Posts

Posted

ε πιασε τα 800 να λεω με τα 800!!! ανεβαινει η ταριφα αναλογα με τη φημη!!! χαχαχαχα

Posted

ε πιασε τα 800 να λεω με τα 800!!! ανεβαινει η ταριφα αναλογα με τη φημη!!! χαχαχαχα

Το μόνο 20v που δέχομαι να με περνάει είναι του Μαρίνου, κανενός άλλου :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Το μόνο 20v που δέχομαι να με περνάει είναι του Μαρίνου, κανενός άλλου :biggrinthumb:

Δημήτρης

Ετσι εεεε???? (και εγω που νομιζα οτι ειμασταν φιλοι) lololololol :sHa_sarcasticlol::sFi_dualpistols::new_iloveyou:

Posted

Ο τύπος είναι γνωστός από το audizine ,φόραγε μία 3076 τότε που έβγαλε το β'ιντεο και τώρα έχει μία precision. Οντως το 2.0λιτρο πρέπει να κάνει δουλειά στο στροφάρισμα αλλά με το 1.8 δεν ξέρω τι παίζει. Το θέμα δεν είναι που θα έχω full boost αλλά τι πίεση θα έχω κοντά στις 4000 σαλ . Ενας φίλος απ'το zine με παρόμοιο setup με το δικό μου είχε 0,7 bar στις 4000 που δεν είναι κι'άσχημο για 1.8. Επίσης είχε σωληνώσεις ιντερκούλερ 76 χιλ για εισαγωγή και εξαγωγή . Εγώ σκέφτομαι να φτιάξω 63 hotside και 70 cool side για πιο γρήγορο spool αλλά αυτός επέμενε ότι θα έχω απώλειες ροής ψηλά. Το θέμα είναι τι να το κάνεις να έχεις +30 ιππους ψηλά αν μετατοπίζεις ακόμα υψηλότερα το spool, άρα χάνεις σε οδηγησιμότητα

Μαρινο οι διαφορες απο τις σωληνωσεις μετα το intercooler ειναι τεραστιες.Ισως να σου φανει χρησιμη η εμπειρια γιατι μολις εβαλα την 2871 με πολλαπλη pagparts εφτιαξα δυο σωληνωσεις. Η πρωτη ειχε απο το cool side μεχρι τη πεταλουδα τη διατομη της πεταλουδας ,η δευτερη μικροτερη απο τη πρωτη ειχετ τη διατομη του intercooler με μια διαστολη πριν τη πεταλουδα.Στο δικο μου αμαξι λοιπον οι διαφορες ηταν 700 στροφες περιπου νωριτερα spool με τις μικρες σωληνωσεις,ενω με τις μεγαλες στα ψηλα δουλευε πιο ανετα αλλα τι να το κανεις.

Posted (edited)

Δημήτρης

τώρα μου ανέβασες ψηλά τον πήχη... Αστα μητσάρα ούτε με ferrari δεν σε περνάω όχι με τον 20v... :sHa_sarcasticlol:

( θα κάνουμε ένα μοντάζ ότι σε περνάω για ...κινηματογραφικούς λόγους :sHa_thumbgoodjob: )

όσον αφορά το πρότζεκτ μάλλον θα ΄πάρουμε εμπρός από βδομάδα να αρχίσω στρώσιμο... θεού και προπαντός μηχανικού επιτρέποντος..

Edited by mariosA4
Posted

Ετσι εεεε???? (και εγω που νομιζα οτι ειμασταν φιλοι) lololololol :sHa_sarcasticlol::sFi_dualpistols::new_iloveyou:

κοιτάξτε τον ρε που θίχθηκε...:sHa_sarcasticlol:

Posted

Μαρινο οι διαφορες απο τις σωληνωσεις μετα το intercooler ειναι τεραστιες.Ισως να σου φανει χρησιμη η εμπειρια γιατι μολις εβαλα την 2871 με πολλαπλη pagparts εφτιαξα δυο σωληνωσεις. Η πρωτη ειχε απο το cool side μεχρι τη πεταλουδα τη διατομη της πεταλουδας ,η δευτερη μικροτερη απο τη πρωτη ειχετ τη διατομη του intercooler με μια διαστολη πριν τη πεταλουδα.Στο δικο μου αμαξι λοιπον οι διαφορες ηταν 700 στροφες περιπου νωριτερα spool με τις μικρες σωληνωσεις,ενω με τις μεγαλες στα ψηλα δουλευε πιο ανετα αλλα τι να το κανεις.

τι πεταλούδα έχεις πάνω Σύλβιε? εγώ έχω βάλει την 76άρα από R32... βασικά έπρεπε να το κάνω δίλιτρο΄με τον στρόφαλο από tfsi όπως του Δημήτρη. Αφού δεν τόκανα και για να έχει οδηγησιμότητα θα πάω σε πιο συμβατικές λύσεις και άς χάσω λίγο ψηλά. Είδα ένα διαγραμμα στο power από ένα s3 με 20V και agu κεφαλή και ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου και φοβήθηκα ... Full boost 6200 rpm ,start boost 5000 rpm ... full power 6500 rpm και μετά κοντά στις 7000 πτώση ...καταράκτη..δηλ powerbrand 2000 rpm . ζήτω που καήκαμε...

Posted

Μην ανησυχεις Μαρινο, ξεκινα εσυ το προγραμμα και βλεπεις πως θα παει. Εξαλλου ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει συμβει σε αλλο μοτερ.

Posted

Μην ανησυχεις Μαρινο, ξεκινα εσυ το προγραμμα και βλεπεις πως θα παει. Εξαλλου ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει συμβει σε αλλο μοτερ.

το ελπίζω βασίλη, κοντός ψαλμός αλληλούια..

Posted (edited)

μία κοντινή από την πεταλούδα του R32...

μπήκε με δακτύλιο προσαρμογής στην μαμά ΑΕΒ πολλαπλή

post-283-075805900 1279053050_thumb.jpg

post-283-075268100 1279053090_thumb.jpg

Edited by mariosA4
Posted

και μια φωτό από τις custom σωληνώσεις λαδιού - νερού

post-283-088292000 1279053209_thumb.jpg

Posted

και μια φωτό από τις custom σωληνώσεις λαδιού - νερού

Εικόνα 015 copy.jpg

Άρχισαν τα όργανα κ. Μαρίνο! Να το κουκουλώσω?

ΔΗμήτρης

Posted

ωραια!!!

το compressor side της τουρμπινας ειναι απο GT35? ή κανω λαθος?

Posted

ωραια!!!

το compressor side της τουρμπινας ειναι απο GT35? ή κανω λαθος?

δεν γνωρίζω τη διαμετρο της φτερωτής αλλά και τα gt35 0,7 a/r έχει

Posted

Άρχισαν τα όργανα κ. Μαρίνο! Να το κουκουλώσω?

ΔΗμήτρης

ποιό να κουκουλώσεις βρε? εγώ έκανα κοντά ένα χρόνο να το ξεκουκουλώσω...

• 2 weeks later...
Posted

έχουμε πάλι πρόβλημα....

όταν είναι κρύο δεν πάιρνει μπροστά με τίποτα και άμα πάρει πνίγεται στο καύσιμο... Οταν ζεσταθεί (από τις μιζιές ?) και δουλέψει κρατάει ρελαντί κανονικό.

Ο προγραμματιστής λέει ότι δεν είναι το πρόγραμμα και μάλλον έχει δίκιο γιατί τώρα έχει βάλει μαμά από S3 και ο μηχανικός επιμένει ότι τάχει κάνει όλα σωστά...εν ολίγοις ο ένας το μπαλάκι στον άλλον, αντε να βρείς άκρη

εντωμεταξύ τα μπέκ που μούστειλε ο πανίκος για 850 cc δεν βρίσκουμε τον κωδ τους στο ιντερνετ.

στο αμάξι δεν έχει αυτη τη στιγμή ιντερκούλερ και σωληνώσεις , δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την κρύα εκκίνηση γιατί ζεστό δεν είχε πρόβλημα

τελευταία προσπαθεια να βάλω μαμά μπέκ από s3 αν βρώ ή τα δικά μου από bfb μηπως και φταίνε τα μπέκ αν και δεν το νομίζω

Posted

στο δικο μου, οταν ειχες αυτο το προβλημα, οφειλοταν στον αισθητηρα των εκκεντροφορων, αλλιως hall sender. Μαλιστα μερικες φορες για να παρει εμπρος, μερικοι ριχνουν ζεστο νερο πανω στον αιθητηρα και ξεκιναει αμεσως. Ο αισθητηρας βρισκεται στη τροχαλια των εκκεντροφορων(αν υπαρχει καποιος παρομοιος φυσικα) και καλο ειναι να αλλαχτει,αλλα σε μενα πρεπει να λυσεις ιμαντα εκκεντροφορων.

στο δικο μου μοντελο εχει αυτη την εμφανιση

http://cgi.ebay.de/Hallgeber-Nockenwellensensor-Audi-S2-RS2-S4-S6-20V-T-/280531153368?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4150f5b1d8

Posted

Τα συμπτωματα αυτα συνηθως οφειλονται στην βαλβιδα ψυχρας εκκινησης η οποια δινει ενδειξη θερμοκρασιας μοτερ στον εγκεφαλο... Οταν ειναι χαλασμενος ο αισθητηρας, ειτε δινει ενδειξη οτι το μοτερ ειναι συνεχεια κρυο και πνιγεται στις βενζινες ειτε οτι ειναι συνεχεια ζεστο και δεν στελνει πλουσιο μιγμα και οντας το μοτερ κρυο δεν μπορει να παρει ευκολα μπροστα...

Posted

...Μαλιστα μερικες φορες για να παρει εμπρος, μερικοι ριχνουν ζεστο νερο πανω στον αιθητηρα και ξεκιναει αμεσως...

Χαχαχαααχα τι λες βρε Βασίλη? Μου θυμίζει κάτι παλιές Αlfa romeo 33 που επειδή η αντλία βενζίνης χάλαγε συνεχώς, πρεσάρανε βενζίνη με τρόμπα ποδηλάτου για να πάρει μπρος :hysterical:

Δημήτρης

Posted

Χαχαχαααχα τι λες βρε Βασίλη? Μου θυμίζει κάτι παλιές Αlfa romeo 33 που επειδή η αντλία βενζίνης χάλαγε συνεχώς, πρεσάρανε βενζίνη με τρόμπα ποδηλάτου για να πάρει μπρος :hysterical:

Δημήτρης

:sFun_nahnahna3:ναι ρε χαχα,γελα εσυ.....τουλαχιστον αυτα ειχαν και μεταλλικη πεταλουδα.... :sFun_nahnahna3:

Posted

χαχαχαχα πληρωμενη απαντηση απο τον Γιωργο!!!

δεν κανω πλακα ομως, και ετσι ειναι, παρα το γεγονος οτι προκειται για bosch ανταλλακτικο.

Η βαλβιδα της ψυχρας ειναι μια αλλη πιθανη αιτια,αλλα δεν θα εβλεπα γιατι να μην παιρνει μπροστα αν ηταν μονο η βαλβιδα. Πιθανον, αν δεν παιρνει καθολου σημα ο εγκεφαλος απο τη θερμοκρασια εκεινη τη στιγμη, να μην γνωριζει σε ποια κατασταση βρισκεται το μοτερ και να μπαινει σε καποια αλλη διαδοχη λειτουργιων.

Posted

Βασικα και περα απο τη πλακα θα πρεπει να εξετασει καποιος τα δεδομενα και τις παραμετρους της μοναδας ψεκασμου εκεινη τη στιγμη.Θα μπορουσε να ηταν πολλα πραγματα οπως η βαλβιδα EGR,το MAF,τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου,κρυας εκκινησης,απο τα μπουζι,απο τα μπεκ,απο τον αισθητηρα στροφων κτλ.:biggrinthumb:

Ακομα και σωληνακια υποπιεσης μπορει να ειναι που πιθανον να εχουν μπει κι αναποδα.

Καλο ψαξιμο παντως θελει και μεθοδικοτητα. :sFi_gunsmilie:

:sFi_dualpistols::sFi_gunsmilie:

Posted

Βασικα και περα απο τη πλακα θα πρεπει να εξετασει καποιος τα δεδομενα και τις παραμετρους της μοναδας ψεκασμου εκεινη τη στιγμη.Θα μπορουσε να ηταν πολλα πραγματα οπως η βαλβιδα EGR,το MAF,τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου,κρυας εκκινησης,απο τα μπουζι,απο τα μπεκ,απο τον αισθητηρα στροφων κτλ.:biggrinthumb:

Ακομα και σωληνακια υποπιεσης μπορει να ειναι που πιθανον να εχουν μπει κι αναποδα.

Καλο ψαξιμο παντως θελει και μεθοδικοτητα. :sFi_gunsmilie:

:sFi_dualpistols::sFi_gunsmilie:

Ωπ! Μεγάλε που τα έμαθες εσύ αυτά? Έκανες μαθήματα? :new_iloveyou:

Δημήτρης