mariosA4 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 - Καλωδίωση καμπίνας και εσωτερικού του αυτοκινήτου αγοράστηκε - Καλωδίωση κινητήρα με εγκέφαλο αγοράστηκε Μόλις έρθουν Ελλάδα, θα βγάλω φωτογραφίες Δημήτρης από Γερμανία τα πήρες Δημήτρη? Για ποιό μοτέρ το 4.2?
Soki Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 - Καλωδίωση καμπίνας και εσωτερικού του αυτοκινήτου αγοράστηκε - Καλωδίωση κινητήρα με εγκέφαλο αγοράστηκε Μόλις έρθουν Ελλάδα, θα βγάλω φωτογραφίες Δημήτρης Καλή Αρχή Δημήτρη !!!!!
Dikonou Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Alea Jacta Est :sFi_gunsmilie: :sFi_gunsmilie:
Dimitris_Kon Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ναι Μαρίνο, μιλάμε για το RS6 κωδικός μοτέρ BCY Ευχαριστώ παιδιά, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι μοναδικό και όλη η διαδικασία θα αναρτηθεί εδώ, βήμα προς βήμα.. Δημήτρης
NOEL-S3 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Καλη αρχηηηηηηηηηηηηηη ευχομαι να πανε ολα κατ' ευχη..... Να ευχηθω και εις αλλα με υγεια (αρε Μηταρα αχορταγε, να δω ποσα project ακομα θα αναλαβεις)????
Dimitris_Kon Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Καλη αρχηηηηηηηηηηηηηη ευχομαι να πανε ολα κατ' ευχη..... Να ευχηθω και εις αλλα με υγεια (αρε Μηταρα αχορταγε, να δω ποσα project ακομα θα αναλαβεις)???? Να σαι καλά Μήτσο, τον Αρίστο ρώτα Με έχει πεθάνει με τα άλογα!! Δημήτρης
Peris Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 τον Αρίστο ρώτα Με έχει πεθάνει με τα άλογα!! Δημήτρης Όσο γι'αυτό είμαστε σίγουροι.....αχόρταγο πλάσμα
Aristos Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Να σαι καλά Μήτσο, τον Αρίστο ρώτα Με έχει πεθάνει με τα άλογα!! Δημήτρης Τι να σου πω ρε μαύρε... Εχω πολλές προτάσεις μεγάλε...ετοιμασου για καφέ.
Dim80A4Allroad Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Τι να σου πω ρε μαύρε... Εχω πολλές προτάσεις μεγάλε...ετοιμασου για καφέ. Ωωωωωωωχχχχχχχχχ Δημήτρης
Peris Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ωωωωωωωχχχχχχχχχ Δημήτρης Δημήτρη και εγώ δεν έχω πιεί καφέ στου Αρίστου αλλά τόσα χρόνια έχω μάθει να λέω και εγώ ωχ μόλις ακούω για καφέδες
Aristos Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Σαν δεν ντρέπεστε λίγο,αυτές τις φήμες ο αλήτης ο Πανούλης τις βγάζει...
Peris Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Σαν δεν ντρέπεστε λίγο,αυτές τις φήμες ο αλήτης ο Πανούλης τις βγάζει... έλα πες μου τώρα...συμφέρει ο καφές? Αν το κάνω και εγώ γλιτώνω κανένα μεροκάματο υπαλλήλου?
Aristos Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 έλα πες μου τώρα...συμφέρει ο καφές? Αν το κάνω και εγώ γλιτώνω κανένα μεροκάματο υπαλλήλου? Ασε...θα μπεις μεσα με τα μπουνια...
Dimitris_Kon Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Update : Η καλωδίωση είναι τεράστια. Και επίσης δεν έχω χώρο να την βάλω, οπότε θα πάει στον Αρίστο.. Toyo να κανονίσουμε μια μέρα να τη δούμε μαζί να την απλώσουμε μπας και βγάλουμε λίγο άκρη Δημήτρης
Alex Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Update : Η καλωδίωση είναι τεράστια. Και επίσης δεν έχω χώρο να την βάλω, οπότε θα πάει στον Αρίστο.. Toyo να κανονίσουμε μια μέρα να τη δούμε μαζί να την απλώσουμε μπας και βγάλουμε λίγο άκρη Δημήτρης Δηλαδη οποιος ξερει απο απλωμα τραχανα ερχεται
Dimitris_Kon Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Δηλαδη οποιος ξερει απο απλωμα τραχανα ερχεται Άστα.. Εγκεφαλικό μόλις την είδα! (Εσύ θα έρθεις ούτως ή άλλως - μη γελάς ) Δημήτρης
Aristos Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Update : Η καλωδίωση είναι τεράστια. Και επίσης δεν έχω χώρο να την βάλω, οπότε θα πάει στον Αρίστο.. Toyo να κανονίσουμε μια μέρα να τη δούμε μαζί να την απλώσουμε μπας και βγάλουμε λίγο άκρη Δημήτρης Mήπως να συντάξεις το συμβόλαιο για το υπόγειο??
Toyo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Update : Η καλωδίωση είναι τεράστια. Και επίσης δεν έχω χώρο να την βάλω, οπότε θα πάει στον Αρίστο.. Toyo να κανονίσουμε μια μέρα να τη δούμε μαζί να την απλώσουμε μπας και βγάλουμε λίγο άκρη Δημήτρης Τα ραντεβού σου τα ξέρω ρε μεγάλε.....(αναμένω τηλέφωνο σου...)
Dimitris_Kon Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Ήρθε Πανούλη και κερνάω καφέ.. Πάλι διαβάσμα θα πέσει γμτ.. Δημήτρης
kenzo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Δηλαδη οποιος ξερει απο απλωμα τραχανα ερχεται Ηλιας ...
kostas_7 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Άντε καλή αρχή Μητσαρα, εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα
MIKIS Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Προσωπικά πιστέυω ότι όποιος το κάνει αυτό το αυτοκίνητο Δημήτρη μετά θα ξενερώνει με το δικό του χαχα!! Πάντωσ θα κάνει αίσθηση ένα τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς πλάκα
Recommended Posts