Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Λοιπόν...έχουμε και λέμε

2.31 πίεση στον κόφτη των 8200 χωρίς μεθανόλες!Με 2αρα ανοίγοντας στο 24ωρο νοιώθεις ένα πλανάρισμα με τα 4 και αλλάζεις απότομα στην επόμενη σχέση.Έως τέρμα 5ης περνάς κάτω απο την γέφυρα και πατάς δυνατά τα φρένα για να μην καρφωθείς πουθενά.Απο αίσθηση δεν φτάνει ακόμα το παλιό μου s3 αλλά δεν έχει και μεγάλες διαφορές.Απο νούμερα είδα κάτι μπροστά να ξεκινάει απο 6??.Η ροπή κρατήθηκε χαμηλα σε ρυθμούς varaderum! έτσι ώστε να προστατευθεί λίγο η μετάδοση.

Σηκώσαμε σταδιακά και 2.6 στις 8400 όπου το αμάξι πήρε και άλλη δύναμη αλλά συμφωνήσαμε με τον Κρίτωνα ότι δεν υπάρχει λόγος για τόσο ψηλά γιατί η μετάδοση θα την ακούσει - χώρια τις φθορές του μοτέρ..Όλα αυτά με 100αρα πρατηρίου.Απο λάδια το μοτέρ δεν κάει τπτ και έως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ζημιές.Ένα μικρό θέμα με τις μεθανόλες (έιχε καεί η ασφάλεια) λύθηκε αμέσως.

Προσωρινά σταμάτησα κάθε περαιτέρω βελτίωση.Υπάρχουν κάποια σενάρια στο μυαλό μου που ίσως υλοποιηθούν.

Ορίστε και ένα video 3κάβαλος 1.28 ct χωρίς μεθανόλες και με καμένη την ασφάλεια απο την πίσω τρόμπα (λέω σε κάποια στιγμή ότι τα μίγματα είναι ότι να ναι).Το πυρόμετρο έχει τελική ενδειξη 980 και πάιζει ανάμεσα στους 950-960.

http://www.youtube.com/watch?v=JCKyApFa9qs

Το α4 του άγγελου (αριστερά) παίζει στα 470-480 και το α4 δεξιά στα 530-540 (Αρκετά βαρύτερο).Εν το μεταξύ με είχαν ξεσηκώσει απο κρασάκια... και χάνω και την 5η κιόλας!!Τέρμα 4η αρχίζω μαζεύω και αν δεν την έχανα να ερχόμασταν κοντά.

Posted

17) Turbo Garrett

stay tuned!!!

Mιχαλη καλοριζικο και καλα χιλιομετρα και καλη συνεχεια να εχεις :sHa_thumbgoodjob:

@...οταν λες Garrett ποια εννοεις οτι εχει?

Mιχαλη συγχαρητηρια και καλα χιλιομετρα :sHa_thumbgoodjob:

Τωρα μπορεις να μου πεις τι τουρμπινα φορας?

Posted

Μιχάλη από αυτά που γράφεις, ίσως λόγω ενθουσιασμού, δεν βγάζω άκρη. Κάηκε η ασφάλεια πίσω τρόμπας? Και πως δούλευε? 2.6 στις 8400 σαλ? Τι καπάκι έχεις? Που το έδεσες? Και το κυριότερο, για να σηκώσεις 2.6 πρέπει να έχεις μεγάλο τούρμπο σε διαστάσεις.. Σε κάθε περίπτωση, να το χαίρεσαι :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted

Μιχάλη από αυτά που γράφεις, ίσως λόγω ενθουσιασμού, δεν βγάζω άκρη. Κάηκε η ασφάλεια πίσω τρόμπας? Και πως δούλευε? 2.6 στις 8400 σαλ? Τι καπάκι έχεις? Που το έδεσες? Και το κυριότερο, για να σηκώσεις 2.6 πρέπει να έχεις μεγάλο τούρμπο σε διαστάσεις.. Σε κάθε περίπτωση, να το χαίρεσαι :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

:g:

Posted

Λοιπόν...έχουμε και λέμε

2.31 πίεση στον κόφτη των 8200 χωρίς μεθανόλες!Με 2αρα ανοίγοντας στο 24ωρο νοιώθεις ένα πλανάρισμα με τα 4 και αλλάζεις απότομα στην επόμενη σχέση.Έως τέρμα 5ης περνάς κάτω απο την γέφυρα και πατάς δυνατά τα φρένα για να μην καρφωθείς πουθενά.Απο αίσθηση δεν φτάνει ακόμα το παλιό μου s3 αλλά δεν έχει και μεγάλες διαφορές.Απο νούμερα είδα κάτι μπροστά να ξεκινάει απο 6??.Η ροπή κρατήθηκε χαμηλα σε ρυθμούς varaderum! έτσι ώστε να προστατευθεί λίγο η μετάδοση.

Σηκώσαμε σταδιακά και 2.6 στις 8400 όπου το αμάξι πήρε και άλλη δύναμη αλλά συμφωνήσαμε με τον Κρίτωνα ότι δεν υπάρχει λόγος για τόσο ψηλά γιατί η μετάδοση θα την ακούσει - χώρια τις φθορές του μοτέρ..Όλα αυτά με 100αρα πρατηρίου.Απο λάδια το μοτέρ δεν κάει τπτ και έως τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ζημιές.Ένα μικρό θέμα με τις μεθανόλες (έιχε καεί η ασφάλεια) λύθηκε αμέσως.

Ορίστε και ένα video 3κάβαλος 1.28 ct χωρίς μεθανόλες και με καμένη την ασφάλεια απο την πίσω τρόμπα (λέω σε κάποια στιγμή ότι τα μίγματα είναι ότι να ναι).Το πυρόμετρο έχει τελική ενδειξη 980 και πάιζει ανάμεσα στους 950-960.

http://www.youtube.com/watch?v=JCKyApFa9qs

Ρε Μιχαλη σηκωσες 2.6 σταθερη και δεν το βγαζεις βιντεο...τωρα αυτο με το 1.28 σταθερο και τρικαβαλο τι το ηθελες?

Τωρα εχω να ρωτησω και αλλα...αλλα καλυφθηκα :new_thumright:

@...Πραγματικα τωρα μου θυμισες καποιο αλλο μελος με s3 μαυρο που το μεσημερι βγαζει δυναμομετρο 485 στο 1.85 και το βραδυ στην συναντηση με πηγε με 1.55 και με ρωταγε πως μου φαινεται... :unsure:

Posted

Την 2η πίσω τρόμπα την ενεργοποιώ με διακόπτη που είχε 15 amp ασφάλεια.Κάποια στιγμή κάηκε και δεν λειτουργούσε η 2η τρομπα αλλά μόνο η μαμά.Με την μαμά δεν μπορώ να σηκώσω παραπάνω πίεση και είχα 1.3 σχεδόν παντού.

Το καπάκι είναι απο s3 βελτιωμένο παντού.Φοράει τα πάντα και μπορώ να στροφάρω 8000+.Αν ήμουνα αθήνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το είχα πάντα τέρμα αλλά αν μου συμβεί κάτι και να θέλω να αλλάξω κάτι στο πρόγραμμα δεν μπορώ τόσο εύκολα.Δημήτρη πραγματικά το να αλλάζεις στις 8400 και να βλέπεις η τουρμπίνα να δίνει έως εκεί είναι κάτι πολύ καλό αλλά... με το σασμάν τι κάνουμε?Μετά απο συζητήσεις καταλήξαμε να μειώσουμε λίγο πίεση και στροφές για χάρη του συνόλου.

Η τουρμπίνα είνα κάτι καλό.Έτσι ήμουνα στο video 3κάβαλος γιατί είχα και τα 2 επιπλέον άτομα των μπροστά.

Posted

Την 2η πίσω τρόμπα την ενεργοποιώ με διακόπτη που είχε 15 amp ασφάλεια.Κάποια στιγμή κάηκε και δεν λειτουργούσε η 2η τρομπα αλλά μόνο η μαμά.Με την μαμά δεν μπορώ να σηκώσω παραπάνω πίεση και είχα 1.3 σχεδόν παντού.

Το καπάκι είναι απο s3 βελτιωμένο παντού.Φοράει τα πάντα και μπορώ να στροφάρω 8000+.Αν ήμουνα αθήνα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το είχα πάντα τέρμα αλλά αν μου συμβεί κάτι και να θέλω να αλλάξω κάτι στο πρόγραμμα δεν μπορώ τόσο εύκολα.Δημήτρη πραγματικά το να αλλάζεις στις 8400 και να βλέπεις η τουρμπίνα να δίνει έως εκεί είναι κάτι πολύ καλό αλλά... με το σασμάν τι κάνουμε?Μετά απο συζητήσεις καταλήξαμε να μειώσουμε λίγο πίεση και στροφές για χάρη του συνόλου.

Η τουρμπίνα είνα κάτι καλό.Έτσι ήμουνα στο video 3κάβαλος γιατί είχα και τα 2 επιπλέον άτομα των μπροστά.

Αφού το κιβώτιο του S3 είναι αρκετά ενισχυμένο, δεν νομίζω να έχει θέμα, εκτός από εκκινήσεις που την ακουει ο haldex. Αν έχεις ferrea πάντως πάνω, με ΟΕΜ εκκεντροφόρους, δεν συστήνεται στροφάρισμα πάνω από 8Κ..

(άρα δουλεύεις με 5ο μπεκ και κάποια άλλα μυστικά)

Βγάλε ένα βίντεο με την μεγάλη πίεση να δούμε λίγο το αυτοκίνητο πως ανοίγει. Από 3ες και 4ες αν μπορείς :sHa_thumbgoodjob:

Δημήτρης

Posted

Αστά τα σάπια με το 1,3! 1,9 με 1,85 σταθερό έχεις άπο πίσω ψάρι! Με 1,3 δεν θα με έβλεπες καν εκείνο το βράδυ! Τώρα που είσαι 6..++ . Θα ανοίξουμε μόλις φτιάξω την αντλία και το δισκοπλατο!. Λογικά πρέπει να είσαι πάνω από μια κολώνα μπροστά από μένα! αντε γιατί μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι να αξίζει να δώσω επιπλέον λεφτά να αλλάξω το set up μου! Αν μου κανείς 1 με 1μιση κολώνα είμαι έτοιμος και εγώ για καμία Gtx αξιόλογης παροχής! Τι 2 άτομα είχες ακόμη ρε; Όσο ζυγιζουν και τα 2 είμαι μόνος εγώ! Χαχαχαχα πλακα κάνω κανονισε για κρασί μόλις έρθω

Posted

Α ρε mike χαρα στο κουραγιο σου!Μπραβο για το αποτελεσμα :new_thumright: Αντε να το δουμε και απο κοντα :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Έξτρα μπεκ, αντλία και τα λοιπά ανοίγουν όποτε θελήσω εγώ.Μόλις ολοκληρώσω τα πάντα θα ανεβάσω video κτλ.

• 3 months later...
Posted

Μετά απο καιρό είπα να ασχοληθώ και πάλι με το αμάξι.Γίναν μερικές αλλαγές και προσθέθηκαν κάποια πράγματα όπως ανάρτηση kw και λάστιχα.Ένα ηλίθιο θέμα που παρουσιάστηκε πριν απο πάτημα κιόλας βρέθηκε σήμερα η λύση του.Σύντομα με νεότερα.

Posted

Μετά απο καιρό είπα να ασχοληθώ και πάλι με το αμάξι.Γίναν μερικές αλλαγές και προσθέθηκαν κάποια πράγματα όπως ανάρτηση kw και λάστιχα.Ένα ηλίθιο θέμα που παρουσιάστηκε πριν απο πάτημα κιόλας βρέθηκε σήμερα η λύση του.Σύντομα με νεότερα.

ποιά KW και τι λάστιχα?

Από λάστιχα τι φορούσες πριν? (έμεινες ευχαριστημένος από την παλιά παρτίδα σου?)

:)

Posted

Kw variant 3 και λάστιχα contact 5.τα προηγούμενα ήταν Michelin δεν τα ξαναβαζω

Posted

Kw variant 3 και λάστιχα contact 5.τα προηγούμενα ήταν Michelin δεν τα ξαναβαζω

Πολύ μαλακά Μιχάλη?

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Μετά απο καιρό ξανασχολούμε λίγο με το μοτέρ όπου διαπιστώνω ότι είναι ένα νέο μοτέρ και ακόμα δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες τους σε σχέση με ένα 20vt.Μία κολοβαλβίδα Ν246 με έσκασε μέχρι να βρω τι ήταν και μία χαλασμένη σκάστρα απο πίεση.Αναμονή για νέες παραμέτρους που ανακάλυψα και δοκιμές.Δεν έχω την διάθεση λογω καταστάσεων να ασχοληθώ με ζήλο τελευταία οπότε και περιοριζομαι σε βόλτες (14000 κμ με την μετατροπή) με κλειστό Boost controller.

Edited by mikepts
Posted

Μιχάλη,θα το δούμε το εργαλείο στο FRF και στην πίστα των Σερρων??flag_of_truce.gif

Posted

Λέμε να έρθουμε μαζί με τον άγγελο με το α4.Γουστάρω με 1000 το θέμα πίστα αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω μία ενδεχόμενη βλάβη σε ένα 0-400.

Posted

Μιχάλη,δεν υπάρχει λόγος να ''σηκώσεις'' 2.4bar....κανε χαλαρό πέρασμα με 1.7bar πχ.new_thumright.gif

(...και εγω εχω μείνει απο δισκόπλατο και κοιταω για λεφτα να προλάβω να το φτιάξω)

Posted

(...και εγω εχω μείνει απο δισκόπλατο και κοιταω για λεφτα να προλάβω να το φτιάξω)

που κοιτας ρε αριστο για λεφτα να κοιταξουμε και εμεις.. :sHa_hehe:

σορρυ για το :offtopic: αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω με ολα αυτα που γινονται..αντε να γελασει λιγο το χειλακι μας... :sHa_friends:

Posted (edited)

Αρίστο λόγω ότι θα ήμαστε Σέρρες αν γίνει τπτ θα μπλέξω με οδική και άσκοπη ταλαιπωρία πράγμα που δεν παίζει.Αν γίνουν ανεπίσημα πατήματα σε κάποιον χώρο απο 2ρες απο πούμε δεν θα πω όχι.θα είναι μία καλή περίπτωση να δούμε τι κάνουν αυτά τα tfsi τελικά.

Edited by mikepts
  • 1 month later...
Posted

Στο αμάξι τοποθετήθηκαν αρκετά καλούδια πλεόν και φοράει ότι υπάρχει στην βελτιωτική παγκόσμια σκηνή.Κάποια εξαρτήματα ιδιοκατασκευές δοκιμάστηκαν και όσα κρίθηκαν ότι κάνουν καλά την δουλειά τους κρατήθηκαν.Αναμένω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να δω τι μπορεί να κάνει ένα μοτέρ tfsi στα φουλ του.

Posted

Φιλε χθες ημουν στο μαγαζι του Mammou και ειδα το πραμα σου!!!! Τι εχεις κανειιιιιι; Μπραβο ρε φιλε σου ευχομαι να σου κανει ολα τα χατηρια και να ειναι παντα απροβληματιστο...

Posted

Στο αμάξι τοποθετήθηκαν αρκετά καλούδια πλεόν και φοράει ότι υπάρχει στην βελτιωτική παγκόσμια σκηνή.Κάποια εξαρτήματα ιδιοκατασκευές δοκιμάστηκαν και όσα κρίθηκαν ότι κάνουν καλά την δουλειά τους κρατήθηκαν.Αναμένω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να δω τι μπορεί να κάνει ένα μοτέρ tfsi στα φουλ του.

αντε ρε τρελλε! τελειωνε το να δουμε τι κανει!! να παρουμε και εμεις σειρα μετα!!!:biggrinthumb::biggrinthumb: