Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πολυ καλο αποτελεσμα!!Οντως πολυ γραμμικο φενεται και πρεπει να εχει κ πολυ δυναμη! :sSig_goodjob:

Να εισαι καλα Λεφ :D

Posted

Πολύ ωραίο...πολλά καλά και γρήγορα χιλιόμετρα.

Aντε ψησου και εσυ για μια ihi βρε Δημητρη...Δεν σου λεω για Κ04 γιατι ξερω οτι εισαι low profile :)

Posted

Ξανακάνε ένα upload τη δυναμομέτρηση.

Από όσο πρόλαβα να δω πάντως, φαίνεται ότι δουλευει πολυ καλά και έχει πολλή δύναμη. :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Aντε ψησου και εσυ για μια ihi βρε Δημητρη...Δεν σου λεω για Κ04 γιατι ξερω οτι εισαι low profile :)

Κάτσε να ξεμπερδέψω με την σκάστρα και εάν όλα πάνε καλά δεν με βλέπω για παραπάνω.......τουλάχιστον για φέτος :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Πάντως και οι δυό σας έχετε υλοποιήσει ωραίες εφαρμογές στ' αυτοκίνητά σας και μπράβο σας..

Posted

Ξανακάνε ένα upload τη δυναμομέτρηση.

Από όσο πρόλαβα να δω πάντως, φαίνεται ότι δουλευει πολυ καλά και έχει πολλή δύναμη. :sHa_thumbgoodjob:

Δεν φαινεται η εικονα που ειχα ανεβασει ?

Μπες εδω http://imageshack.us/photo/my-images/545/42646918640195480435010.jpg/

Λογικα θα στη δειξει :)

Posted

Κάτσε να ξεμπερδέψω με την σκάστρα και εάν όλα πάνε καλά δεν με βλέπω για παραπάνω.......τουλάχιστον για φέτος :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Πάντως και οι δυό σας έχετε υλοποιήσει ωραίες εφαρμογές στ' αυτοκίνητά σας και μπράβο σας..

:JC_cupidboy::new_iloveyou:

Posted

καλησπέρα φίλε μου να το χαίρεσαι το εργαλείο σου....να ρωτήσω κάτι....με την αλλαγή της τουρμπίνας έκανες αλλαγή αντλίας και μπεκ?

Posted

καλησπέρα φίλε μου να το χαίρεσαι το εργαλείο σου....να ρωτήσω κάτι....με την αλλαγή της τουρμπίνας έκανες αλλαγή αντλίας και μπεκ?

Οχι φιλε μου επαρκουν τα εργοστασιακα..

• 4 months later...
Posted (edited)

Update :

Μπηκε custom intake με Pipercross C0187 η οποια βεβαια ειναι λιγο τερας και εκατσε οριακα στον κινητηρα.

Επιτελους ακουω σκαστρα. Ειναι απιστευτος ο ηχος και η ενταση που μπορει να βγαλει απο απλα μια εισαγωγη.

Σαν οδηγικη εντυπωση ειδα λιγο περισσοτερο lag στις χαμηλες απο οτι ειχα μιας και ξυπναει για τα καλα κοντα στις 4000. Η ζεστη κανει πιο αισθητη την παρουσια της στην αποδοση μιας και με τον παπα ημουν νομιζω λιγγγο καλυτερα μεσα στην πολη (σταματα ξεκινα).

Θα ακουλουθησει αργοτερα dyno και Update στο προγραμμα.

Βιντεο:

Δυστυχως δεν ακουγεται τοσο καλα απο το κινητο αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω. Απο κοντα καμια σχεση.

Φωτο:

IMAG0368.jpg

IMAG0367.jpg

IMAG0369.jpg

Ευχαριστω παρα πολυ τον Γιωργο (kavouras) για την βοηθεια και τις πληροφοριες (θεωρητικες και πρακτικες).

Φιλε ευχαριστω :new_iloveyou:

Edited by KeM
Posted

Update :

Μπηκε custom intake με Pipercross C0187 η οποια βεβαια ειναι λιγο τερας και εκατσε οριακα στον κινητηρα.

Επιτελους ακουω σκαστρα. Ειναι απιστευτος ο ηχος και η ενταση που μπορει να βγαλει απο απλα μια εισαγωγη.

(...)

Έεετσι!!!!

Πυροβόλο τώρα η σκάστρα!! :P

(και χωρίς ΚΑΝ πρόγραμμα, βάζοντας εισαγωγή ακούγεται τρελά η σκάστρα. Φαντάσου τώρα που είσαι με ΙΗΙ!! :icon_turbo: :icon_turbo: )

Ευχαριστω παρα πολυ τον Γιωργο (kavouras) για την βοηθεια και τις πληροφοριες (θεωρητικες και πρακτικες).

Δεν κάνει τίποτα φίλε!

Απλά άργησε 2 μέρες να έρθει η χοάνη και είχα αγχωθεί γιατί ήρθαμε οριακά στο χρόνο πριν τις διακοπές. :)

ΥΓ: update στο πρόγραμμα Θα κάνεις? (για εκμετάλλευση στο 100% της εισαγωγής)

Posted (edited)

Έεετσι!!!!

Πυροβόλο τώρα η σκάστρα!! :P

(και χωρίς ΚΑΝ πρόγραμμα, βάζοντας εισαγωγή ακούγεται τρελά η σκάστρα. Φαντάσου τώρα που είσαι με ΙΗΙ!! :icon_turbo: :icon_turbo: )

Δεν κάνει τίποτα φίλε!

Απλά άργησε 2 μέρες να έρθει η χοάνη και είχα αγχωθεί γιατί ήρθαμε οριακά στο χρόνο πριν τις διακοπές. :)

ΥΓ: update στο πρόγραμμα Θα κάνεις? (για εκμετάλλευση στο 100% της εισαγωγής)

:sLo_hug3:

Ναι βρε το εγραψα πριν! Dyno και update :sHa_thumbgoodjob:

Edited by KeM
Posted

:sLo_hug3:

Ναι βρε το εγραψα πριν! Dyno και update :sHa_thumbgoodjob:

Πήγα κατευθείαν στις φωτογραφίες-video. :sSig_busted:

Posted

Καλορίζικο φίλε :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Nα σαι καλα Δημητρη μου :sHa_thumbgoodjob:

Ελπιζω καποια στιγμη να δω απο κοντα εσενα και το εργαλειο :sHa_thumbsup2:

Posted

Nα σαι καλα Δημητρη μου :sHa_thumbgoodjob:

Ελπιζω καποια στιγμη να δω απο κοντα εσενα και το εργαλειο :sHa_thumbsup2:

Θα κατέβω από το Σόκι κάποια στιγμή και θα με ακούσεις :flag_of_truce:

Δημήτρης

Posted

Θα κατέβω από το Σόκι κάποια στιγμή και θα με ακούσεις :flag_of_truce:

Δημήτρης

:D :D :D

Posted (edited)

Update :

Σαν οδηγικη εντυπωση ειδα λιγο περισσοτερο lag στις χαμηλες απο οτι ειχα μιας και ξυπναει για τα καλα κοντα στις 4000. Η ζεστη κανει πιο αισθητη την παρουσια της στην αποδοση μιας και με τον παπα ημουν νομιζω λιγγγο καλυτερα μεσα στην πολη (σταματα ξεκινα).

Θα ακουλουθησει αργοτερα dyno και Update στο προγραμμα.

Βιντεο:

Δυστυχως δεν ακουγεται τοσο καλα απο το κινητο αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω. Απο κοντα καμια σχεση.

Φωτο:

IMAG0368.jpg

IMAG0367.jpg

IMAG0369.jpg

Επειδή θα έχετε καταλάβει πόσο ιδιότροπος είμαι......να πώ κάτι.....γιατί δεν βάφεις την σωλήνα σε μαύρο να φαίνεται πιο ΟΕΜ σε look!!! Πολύ ωραία κατασκευή και μου άρεσε και η βάση που έκανες πάνω στο...αλουμίνιο είναι;

Α!!! και βάλε και το πλαστικό καπάκι στο ΟΕΜ κομμάτι της εισαγωγής για να τραβάει μόνο κρύο από εκεί!

Edited by Dikonou
Posted

Επειδή θα έχετε καταλάβει πόσο ιδιότροπος είμαι......να πώ κάτι.....γιατί δεν βάφεις την σωλήνα σε μαύρο να φαίνεται πιο ΟΕΜ σε look!!! Πολύ ωραία κατασκευή και μου άρεσε και η βάση που έκανες πάνω στο...αλουμίνιο είναι;

Α!!! και βάλε και το πλαστικό καπάκι στο ΟΕΜ κομμάτι της εισαγωγής για να τραβάει μόνο κρύο από εκεί!

Μεσα στο μυαλο μου εισαι :P

Το στηριγμα ειναι με κολληση πανω στην σωληνα (νομιζω αλουμινιου ναι). Απο οτι μου ειπε ειναι ανοξειδωτη.

Posted

Πολυ καλη δουλεια Γιωργο!!Μπραβο.Βαλε μονο το πλαστικο πανω κομματι που λειπει στην εισαγωγη!!

Posted

Πολυ καλη δουλεια Γιωργο!!Μπραβο.Βαλε μονο το πλαστικο πανω κομματι που λειπει στην εισαγωγη!!

Copy that :sHa_thumbgoodjob:

Eυχαριστω πολυ Λευτερακη :sHa_thumbsup2:

Posted

Ήταν ιδέα δική μου :sFun_nahnahna3: (θέλω copy-right λέμε!!! :sHa_sarcasticlol: ), μιας και η evoms πάσχει κάπως σε αυτό το κομμάτι (δεν στηρίζεται σταθερά κάπου, αλλά απλώς κρατιέται μέσα από την τρύπα της θερμοασπίδας -> κουνιέται στις λακούβες και ψιλο-τρίβεται η χοάνη πάνω στο φανάρι. Με αυτή την βάση όμως του Γιώργου, ο χοάνη μένει σταθερή όπου τη βιδώσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να "κόψει" ή να σκιστεί από το τρίψιμο)

Όσο για το βάψιμο Γιώργο (ΚΕΜ), ή πάρε ένα φτηνό χρώμα για θερμοκρασίες (μην ξεβάψει και είναι άσχημο μετά) ή αν δε βαριέσαι, πάρε ένα ειδικό σπρέι (κάνει γύρω στα 30€) που δίνει και θερμομόνωση. (αυτό το έχω διαβάσει στο vw-club που το έκανε ένα παλικάρι).

Επίσης, άστο να στεγνώσει πολύ καλά.

Θα...στα πω και από κοντά. :)

Posted

Μεσα στο μυαλο μου εισαι :P

Το στηριγμα ειναι με κολληση πανω στην σωληνα (νομιζω αλουμινιου ναι). Απο οτι μου ειπε ειναι ανοξειδωτη.

Αλλαγή στα γραμμάρια που μετράει παρατηρησες;

Posted

Θα κάνω ένα log το βράδυ. Τελευταία φορά που έκανα μέτρηση ήταν απρίλιος με 18 εξωτερική και είχα peak στα 190gr/sec. Ελπίζω να δω λίγο παραπάνω αν και πρέπει να κάνω πρώτα update κανονικά.

Posted

Θα κάνω ένα log το βράδυ. Τελευταία φορά που έκανα μέτρηση ήταν απρίλιος με 18 εξωτερική και είχα peak στα 190gr/sec. Ελπίζω να δω λίγο παραπάνω αν και πρέπει να κάνω πρώτα update κανονικά.

Τωρα εχει 35αρια... Θα γελασουμε :-P