ianos Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Πριν το πρωινό σήκωμα: DSC_05201.jpgDSC_05211.jpg Panούλη με αυτά που ποστάρεις έχουμε βραδυνα σηκώματα!!! Δεν εχω τιποτε αλλο να πω, στα εχω γραψει και τις προηγουμενες φορες, θα καταντησω γραφικος με το αυτοκινητό σου... 1
georgio3gr Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Τώρα που θα αδειάσεις το πορτ-παγκάζ σου εσύ,θα περνάς χωρίς πρόβλημα Λες; Σιγά το βάρος που είχα εκεί πίσω...χαχαχα... Παναγιώτη βάλε καμιά νέα φωτό ρε γιατί ξεσήκωσες τον bro μου και θέλει κι αυτός να το χαμηλώσει!!! 2
PanA4 Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Λες; Σιγά το βάρος που είχα εκεί πίσω...χαχαχα... Παναγιώτη βάλε καμιά νέα φωτό ρε γιατί ξεσήκωσες τον bro μου και θέλει κι αυτός να το χαμηλώσει!!! Πες του για αρχή να φορτώσει το πορτ-μπαγκάζ! Πρώτα τα άλογα και μετά το χαμήλωμα!
georgio3gr Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Πες του για αρχή να φορτώσει το πορτ-μπαγκάζ! Πρώτα τα άλογα και μετά το χαμήλωμα! Μου'δωσες ιδέα!!! ΝΑ που θα βάλω όλα τα πράγματα από το δικό μου πορτ-μπαγκάζ... Σε έφτιαξα πάλι Chris ε??? 2
Dimitris_Kon Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Παντως, το υπερβολικό χαμηλωμα χαλάει συνολικά την ανάρτηση του αυτοκινήτου προς το χειρότερο με πιο ακραίες και απόλυτες αντιδράσεις. Ειδικά σε μπροστοκινητο, το κάνει περισσότερο υποστροφικο και πρακτικά αχρηστεύει το πλεονέκτημα της ανάρτησης καθεαυτης - γνώμη μου. Δημήτρης 2
ChRiS82 Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Δεν ξέρω αν αυτό που έχω στο μυαλό μου φιλαράκι είναι υπερβολικό,αλλά σαν σύνολο θέλω 45mm,όπτικά τουλάχιστον.Το οποίο σημαίνει -25mm απο ότι είμαι τώρα,μιας και η ambition είναι -20mm.Δεν θα την γλιτώσω την Coilover κάποια στιγμή...
Kavouras Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Παντως, το υπερβολικό χαμηλωμα χαλάει συνολικά την ανάρτηση του αυτοκινήτου προς το χειρότερο με πιο ακραίες και απόλυτες αντιδράσεις. Ειδικά σε μπροστοκινητο, το κάνει περισσότερο υποστροφικο και πρακτικά αχρηστεύει το πλεονέκτημα της ανάρτησης καθεαυτης - γνώμη μου. Δημήτρης Έχεις δίκιο.... 7
Dimitris_Kon Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 αχαχαχ! Σπιούνε! Αλλά και πάλι, οι φωτό ξεγελάνε, το χαμήλωμά μου είναι στα 40mm ρε αλήτη και δεν θεωρείται υπερβολικό! Δημήτρης 1
Kavouras Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Χμ...ναι. Τώρα που το λές, βλέπω ότι παίρνει λίγο ακόμα. Δεν είσαι εντελώς σαύρα... 5
ma4nos Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Έχεις δίκιο.... Πατησα spoiler και μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη... 4
Dimitris_Kon Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 'Exω βάλει ξύλα για το τζάκι σε αυτή τη φωτό ρε! Αυτή βρήκες που να σε πάρει? ΜΙα φωτό δλδ που είχα φορτωμένο πορτ παγκάζ τι να σου πω.. Δημήτρης 2
Dikonou Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ξύλα το φορτώνεις ρε; Δεν το λυπάσαι!!! Ακόμα χειρότερα!!! Δώστε οι mods ΤΩΡΑ ΒΑΝ κάργα πρός συμμόρφωση!!!!!! 1
georgio3gr Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Καλά ρε Μήτσο, το έχεις πίτα κάτω και μας κάνεις κήρυγμα για το χαμήλωμα; Δώσε πόνο Γιώργο!!! 4
Dimitris_Kon Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Παίδες μην ψαρώνετε. Οι πρώτες είναι photoshop και η παραπάνω, είχα ξύλα στο πορτ παγκάζ γιατί κρύωνε το βράδυ ο Κάβουρας. Δημήτρης 3
ianos Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Άλλη φορά να φορτώνεις τα ξύλα στην πλάτη του Καβουρα ρε! 3
ChRiS82 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Παίδες μην ψαρώνετε. Οι πρώτες είναι photoshop και η παραπάνω, είχα ξύλα στο πορτ παγκάζ γιατί κρύωνε το βράδυ ο Κάβουρας. Δημήτρης Δηλαδή να περιμένουμε κήρυγμα επίσης και για τις ιπποδυνάμεις,ότι χάνουν απο ασφάλεια πλέον τα αυτοκίνητα,αλλά φαντάζομαι θα μας πείς ότι τα παραπάνω ξύλα,θέλουν και γκάζια για τις ανηφόρες ώστε να αιτιολογήσεις το κτήνος που φοράς επάνω έτσι; 3
audidis Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 'Exω βάλει ξύλα για το τζάκι σε αυτή τη φωτό ρε! Αυτή βρήκες που να σε πάρει? ΜΙα φωτό δλδ που είχα φορτωμένο πορτ παγκάζ τι να σου πω.. Δημήτρης Τελικά η Ελάτη μου φαίνεται εκτός απο διασκέδαση ήταν και...επένδυση για μερικούς... Sent από το πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο... 2
PanA4 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Ορίστε και τα αποτελέσματα της χθεσινής δυναμομέτρησης! Μάλλον θέλουμε δουλειά ακόμα... 2
PanA4 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Μηπως να αλλάζες τον τίτλο του topic??? :P Αλλάζει; 1
ma4nos Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 (edited) Μηπως να αλλάζες τον τίτλο του topic??? :p Χαχαχ το σκεφτόμουν κ εγώ... Αλλα κατέληξα οτι εχει τη χάρη του...[emoji6] Έτσι ξεκίνησε το τοπικ... Αλλο που κατέληξε... Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 6, 2015 by ma4nos 2
Recommended Posts