Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πριν το πρωινό σήκωμα:

attachicon.gifDSC_05201.jpgattachicon.gifDSC_05211.jpg

Panούλη με αυτά που ποστάρεις έχουμε βραδυνα σηκώματα!!!

Δεν εχω τιποτε αλλο να πω, στα εχω γραψει και τις προηγουμενες φορες, θα καταντησω γραφικος με το αυτοκινητό σου...

• Like 1
Posted

Τώρα που θα αδειάσεις το πορτ-παγκάζ σου εσύ,θα περνάς χωρίς πρόβλημα :JC_cheesy:

Λες; Σιγά το βάρος που είχα εκεί πίσω...χαχαχα... Παναγιώτη βάλε καμιά νέα φωτό ρε γιατί ξεσήκωσες τον bro μου και θέλει κι αυτός να το χαμηλώσει!!!

• Like 2
Posted

Λες; Σιγά το βάρος που είχα εκεί πίσω...χαχαχα... Παναγιώτη βάλε καμιά νέα φωτό ρε γιατί ξεσήκωσες τον bro μου και θέλει κι αυτός να το χαμηλώσει!!!

Πες του για αρχή να φορτώσει το πορτ-μπαγκάζ!

Πρώτα τα άλογα και μετά το χαμήλωμα!

Posted

Πες του για αρχή να φορτώσει το πορτ-μπαγκάζ!

Πρώτα τα άλογα και μετά το χαμήλωμα!

Μου'δωσες ιδέα!!! ΝΑ που θα βάλω όλα τα πράγματα από το δικό μου πορτ-μπαγκάζ... Σε έφτιαξα πάλι Chris ε???

• Like 2
Posted

Παντως, το υπερβολικό χαμηλωμα χαλάει συνολικά την ανάρτηση του αυτοκινήτου προς το χειρότερο με πιο ακραίες και απόλυτες αντιδράσεις. Ειδικά σε μπροστοκινητο, το κάνει περισσότερο υποστροφικο και πρακτικά αχρηστεύει το πλεονέκτημα της ανάρτησης καθεαυτης - γνώμη μου.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Δεν ξέρω αν αυτό που έχω στο μυαλό μου φιλαράκι είναι υπερβολικό,αλλά σαν σύνολο θέλω 45mm,όπτικά τουλάχιστον.Το οποίο σημαίνει

-25mm απο ότι είμαι τώρα,μιας και η ambition είναι -20mm.Δεν θα την γλιτώσω την Coilover κάποια στιγμή...

Posted

Παντως, το υπερβολικό χαμηλωμα χαλάει συνολικά την ανάρτηση του αυτοκινήτου προς το χειρότερο με πιο ακραίες και απόλυτες αντιδράσεις. Ειδικά σε μπροστοκινητο, το κάνει περισσότερο υποστροφικο και πρακτικά αχρηστεύει το πλεονέκτημα της ανάρτησης καθεαυτης - γνώμη μου.

Δημήτρης

Έχεις δίκιο....

IMG_5106_zpsh70vpq2e.jpg

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

• Like 7
Posted

αχαχαχ! Σπιούνε! Αλλά και πάλι, οι φωτό ξεγελάνε, το χαμήλωμά μου είναι στα 40mm ρε αλήτη και δεν θεωρείται υπερβολικό!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Χμ...ναι. Τώρα που το λές, βλέπω ότι παίρνει λίγο ακόμα. Δεν είσαι εντελώς σαύρα...

IMG_5232--_zps5efhnasm.jpg

:sHa_hehe:

• Like 5
Posted

Έχεις δίκιο....

IMG_5106_zpsh70vpq2e.jpg

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

Πατησα spoiler και μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη...   :sHa_hehe:

• Like 4
Posted

'Exω βάλει ξύλα για το τζάκι σε αυτή τη φωτό ρε! Αυτή βρήκες που να σε πάρει? ΜΙα φωτό δλδ που είχα φορτωμένο πορτ παγκάζ τι να σου πω..

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Ξύλα το φορτώνεις ρε; Δεν το λυπάσαι!!! Ακόμα χειρότερα!!! Δώστε οι mods ΤΩΡΑ ΒΑΝ κάργα πρός συμμόρφωση!!!!!!

• Like 1
Posted

Καλά ρε Μήτσο, το έχεις πίτα κάτω και μας κάνεις κήρυγμα για το χαμήλωμα; Δώσε πόνο Γιώργο!!!  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

• Like 4
Posted

Παίδες μην ψαρώνετε. Οι πρώτες είναι photoshop και η παραπάνω, είχα ξύλα στο πορτ παγκάζ γιατί κρύωνε το βράδυ ο Κάβουρας.

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Άλλη φορά να φορτώνεις τα ξύλα στην πλάτη του Καβουρα ρε!

• Like 3
Posted

Παίδες μην ψαρώνετε. Οι πρώτες είναι photoshop και η παραπάνω, είχα ξύλα στο πορτ παγκάζ γιατί κρύωνε το βράδυ ο Κάβουρας.

Δημήτρης

Δηλαδή να περιμένουμε κήρυγμα επίσης και για τις ιπποδυνάμεις,ότι χάνουν απο ασφάλεια πλέον τα αυτοκίνητα,αλλά φαντάζομαι θα μας πείς

ότι τα παραπάνω ξύλα,θέλουν και γκάζια για τις ανηφόρες ώστε να αιτιολογήσεις το κτήνος που φοράς επάνω έτσι; :sHa_hehe:  

• Like 3
Posted

'Exω βάλει ξύλα για το τζάκι σε αυτή τη φωτό ρε! Αυτή βρήκες που να σε πάρει? ΜΙα φωτό δλδ που είχα φορτωμένο πορτ παγκάζ τι να σου πω..

Δημήτρης

Τελικά η Ελάτη μου φαίνεται εκτός απο διασκέδαση ήταν και...επένδυση για μερικούς...

Sent από το πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο...

• Like 2
Posted

Ορίστε και τα αποτελέσματα της χθεσινής δυναμομέτρησης!

Μάλλον θέλουμε δουλειά ακόμα...

post-14848-0-70221900-1428337882_thumb.jpg

• Like 2
Posted

Μηπως να αλλάζες τον τίτλο του topic???

:P :p

• Like 1
Posted

:P :P

Αλλάζει;

• Like 1
Posted (edited)

:P :p

Χαχαχ το σκεφτόμουν κ εγώ... Αλλα κατέληξα οτι εχει τη χάρη του...[emoji6]

Έτσι ξεκίνησε το τοπικ... Αλλο που κατέληξε...

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by ma4nos
  • Like 2