Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πράβο ρε Πάνο!!!

Προφανώς μιλάμε για ανακατασκευή του παλιού με προσθήκη πιο ανθεκτικών υλικών, έτσι?

Αν πραγματικά ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου, πρόκειται σίγουρα για πολυ ενδιαφερουσα λύση!!!

(Αν και δεν είσαι κατάλληλο σημείο αναφοράς, αφού με 2 διαφορετικες τουρμπινες και 3 διαφορετικα σεταπ, ο "μαμα" άντεξε 90.000χλμ)

• Like 2
Posted

Πράβο ρε Πάνο!!!

Προφανώς μιλάμε για ανακατασκευή του παλιού με προσθήκη πιο ανθεκτικών υλικών, έτσι?

Αν πραγματικά ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου, πρόκειται σίγουρα για πολυ ενδιαφερουσα λύση!!!

(Αν και δεν είσαι κατάλληλο σημείο αναφοράς, αφού με 2 διαφορετικες τουρμπινες και 3 διαφορετικα σεταπ, ο "μαμα" άντεξε 90.000χλμ)

Ναι,πρόκειται για ανακατασκευή-αναβάθμιση του μαμά δίσκου.Το καλό αν αντέξει ειναι οτι δε χρειάζεται τόσο συχνή αλλαγή όπως ένας εξάφτερος π.χ.

Ο μαμά δίσκος αντέχει μέχρι 40 kgm .Με το καινούριο πρόγραμμα  δεν άντεξε πάνω από δυο μήνες με τα περισσότερα χιλιόμετρα στην πόλη. Έτσι και έκανα πατήματα συνέχεια θα ήταν θέμα λίγων ημερών.

Τώρα πρέπει να είμαι αρκετά παραπάνω από 40.

• Like 4
Posted

Το πλατό έχει κάτι λαμάκια που ανάλογα την αντοχή τους καθορίζουν και την ροπή που μπορεί να δεχτεί το πλατό. Αυτά τα λαμάκια κατά τα λεγόμενα του μηχανικού, έγιναν λίγο πιο παχιά.

Επίσης το οργανικό υλικό που μπήκε έχει λίγο μεγαλύτερο πάχος από το αντίστοιχο εργοστασιακο.

Το κόστος αυτών :250 το δισκοπλατο, 100 το ρουλεμαν και 150 η εργασία του μηχανικού.

Όταν έρθει η ώρα του δικού μου, η οποια ίσως είναι κοντά, θα σου στείλω ένα pm να μου πεις που έκανες την ανακατασκευη του δικου σου και εαν είσαι μεχρι τοτε ευχαριστημενος με την λειτουργία του...

Posted

Μακάρι να αργήσει αυτή η ώρα Νίκο για σένα και μέχρι τότε να είμαι με αυτόν τον δίσκο!

• Like 1
Posted

Ναι,πρόκειται για ανακατασκευή-αναβάθμιση του μαμά δίσκου.Το καλό αν αντέξει ειναι οτι δε χρειάζεται τόσο συχνή αλλαγή όπως ένας εξάφτερος π.χ.

Ο μαμά δίσκος αντέχει μέχρι 40 kgm .Με το καινούριο πρόγραμμα  δεν άντεξε πάνω από δυο μήνες με τα περισσότερα χιλιόμετρα στην πόλη. Έτσι και έκανα πατήματα συνέχεια θα ήταν θέμα λίγων ημερών.

Τώρα πρέπει να είμαι αρκετά παραπάνω από 40.

Με γειες Πάνο! Να προσθέσω, ότι ο δίσκος σου, πριν το καλοκαίρι είχε αρχίσει να δείχνει τις διαθέσεις του - γνώμη μου. Και πάλι καλά που κράτησε τόσο πολύ.

Δημήτρης

• Like 1
  • 2 months later...
Posted (edited)

Πάμε update,το τελευταίο :sHa_hehe: !

Το τελευταίο κομμάτι που έλειπε,άργησα πολύ,ήταν τα φρένα. Βρέθηκε μπροστινό σετ από S5 με δίσκους 345x30.

Μπήκε χτες.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.Το φρένο έχει διαφορά ακόμα και μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες και είναι πιο άμεσο.

Σφυρίγματα δεν υπάρχουν. Για τρέμουλο δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά θέλω να το δώ και σε φρενάρισμα σε ταξίδι.

Πριν την τοποθέτηση έγινε έλεγχος και μετρήσεις πάνω σε τόρνο.Ο λόγος ήταν για να εξαφανίσω ένα μικρό νύχι που είχαν οι δίσκοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη GianKitsA4 για το πρίζωμα και την εύρεση του σετ,τον Kalatzo για τον έλεγχο και την εξυπηρέτηση γενικότερα και τον iano για τις συμβουλές του!

post-14848-0-89171800-1452346428_thumb.jpgpost-14848-0-63049600-1452346437_thumb.jpgpost-14848-0-93557600-1452346446_thumb.jpgpost-14848-0-90982600-1452346454_thumb.jpg

Edited by PanA4
  • Like 12
Posted

Το τελευταίο κομμάτι που έλειπε,άργησα πολύ,ήταν τα φρένα. Βρέθηκε μπροστινό σετ από S5 με δίσκους 345x30.

Μπήκε χτες.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.Το φρένο έχει διαφορά ακόμα και μέσα στην πόλη με μικρές ταχύτητες και είναι πιο άμεσο.

Σφυρίγματα δεν υπάρχουν. Για τρέμουλο δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά θέλω να το δώ και σε φρενάρισμα σε ταξίδι.

Πριν την τοποθέτηση έγινε έλεγχος και μετρήσεις πάνω σε τόρνο.Ο λόγος ήταν για να εξαφανίσω ένα μικρό νύχι που είχαν οι δίσκοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη GianKitsA4 για το πρίζωμα και την εύρεση του σετ,τον Kalatzo για τον έλεγχο και την εξυπηρέτηση γενικότερα και τον iano για τις συμβουλές του!

attachicon.gifDSC_0782.JPGattachicon.gifDSC_0783.JPGattachicon.gifDSC_0784.JPGattachicon.gifDSC_0785.JPG

Όλα τα λευτα λουλούδια!!! Τρέλα τρέλα!!!!! Καλορίζικα

Θάνος

• Like 1
Posted (edited)

καλοριζικα.

αναγκαια αναβαθμιση τα φρενα μετα την Κ04.

για δωσε ομως info και για τον δισκο?αντεχει μετα την ενισχυση?

στο επομενο update θελω να δω δοχειο αναθυμιασεων.

keep up the good work man

Edited by powergolf
  • Like 1
Posted

Πάνο καλοφόρετα!

Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο....

• Like 1
Posted

Καλορίζικο Πανο!!!!

Καλοφορετα και ας ειναι αχρείαστα!!!

• Like 1
Posted

Καλορικα και καλοπατητα και απο εδω φιλε.

Αντε παμε για σφυρι τωρα χα χα χα.

• Like 1
Posted

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Παναγιώτη! Θα τα ευχαριστηθείς σίγουρα!

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
Posted

Δυνατοοοο!

Καλοφορετα Πανο! Τεριαζουν πολυ με την ζαντα...

• Like 1
Posted

Μπήκε χτες.

attachicon.gifDSC_0782.JPGattachicon.gifDSC_0783.JPGattachicon.gifDSC_0784.JPGattachicon.gifDSC_0785.JPG

ε....νομίζω ότι ήταν μια αναβάθμιση που έπρεπε να γίνει. :)

Περιμένουμε εντυπώσεις!!!!! 

:D

• Like 1
Posted

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Όντως επιβεβλημενη η αλλαγή των φρένων και αρκετά καθυστερημένη. Ειδικά με το νέο πρόγραμμα.

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Εμπνέουν σιγουριά αν μη τι άλλο!

• Like 1
Posted

Νέο προγράμμα;;;

Ναι, από το καλοκαίρι. Πλέον Rev Limit.

• Like 2
Posted (edited)

Ααααα, το παλιο νεο εννοεις!!!

Edited by ianos
  • Like 1
Posted

Όχι ρε, αν και μετά το δισκοπλατο θα μπορούσα. Μου αρέσει όμως κι έτσι. Δε θέλω να το πίεσω άλλο.