PanA4 Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 430 και λιγα θα ηταν...αυτοι θα τα αλλαζανε ολα για να καταληξουν στην αντλια.. Απροβληματιστα χλμ στο εξης!! Ευχαριστώ Ηλία!
GTaros Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 (edited) Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε συνεργείο στην έδρα. Ποιο αποτελέσματος και οικονομικό θα είμαστε και θα κάνουμε και τουςιδιοκτητες vag ευτυχισμένος με γεμάτες τσέπες. Εγώ το χω πει άπειρες φορές αντιπροσωπία περνάω μόνο απ έξω αντε και για κανένα συγκεκριμένο ανταλλακτικό αλλά μέχρι εκεί. Στο αμάξι δεν πειράζουν βίδα. Καλύτερα να το χαλάσω μόνος μου.!!!! Πανό πάλι καλά που ξεμπλεξες!!! Καλές βόλτες!!! Edited August 17, 2016 by GTaros 1
NASSOS Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Πανο θεωρω πως αυτα που σου ζητησαν ειναι υπερβολικα.Αφου ξεμπερδεψες παλι καλα..... 1
PanA4 Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Πανο θεωρω πως αυτα που σου ζητησαν ειναι υπερβολικα.Αφου ξεμπερδεψες παλι καλα..... Η τιμή που μου είπε ήταν μαζί με το ωστήριο/ Φυσικά και είναι υπερβολική η τιμή όταν έξω την βρίσκεις καινούρια από 180-220€.
PanA4 Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Αν κάποιος Mod θέλει , μπορεί να μεταφέρει τα post που αφορούν την αντλία σε ξεχωριστό θέμα ώστε να το βρίσκουν εύκολα και άλλα μελη που πιθανον αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. 1
NASSOS Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Η τιμή που μου είπε ήταν μαζί με το ωστήριο/ Φυσικά και είναι υπερβολική η τιμή όταν έξω την βρίσκεις καινούρια από 180-220€. Οταν λες ωστηριο τι εννοεις;Μηπως λες ενα μεταλλικο σαν βαλβιδα;
Theodore Saba Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Τέλος καλό όλα καλά Πανο. Να ναι καλά ο Βασιλης και το club που μας δίνει τη δυνατότητα της αλληλοβοήθειας. 2
Dimitris_Kon Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Στο είπα Πανο και στο τηλέφωνο οτι σου έλεγαν παπαριες. Ευτυχώς ξεμπλεξες φιλε, όταν γυρίσω να βρούμε μια απο eBay να στη βάλω στην εδρα. "Φτωχό μίγμα" και παπαριες... Δημήτρης 1
PanA4 Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Επανέρχομαι με το θέμα του δίσκου. Να θυμίσω ότι φορούσα τον εργοστασιακό 228mm με οργανικό υλικό. Σε ταξίδι που έκανα το Πάσχα που μας πέρασε είχα μικροπατιναρίσματα. Έκτοτε τίποτα απολύτως. Την προηγούμενη εβδομάδα που τα πρωινά η θερμοκρασία ήταν κάτω από 15 ο C είχα πάλι τα ίδια μιας και το αμάξι ανέβαζε πιο πολλή πίεση. Έπρεπε να κάνω κάτι άμεσα. Προυπόθεση να είμαι όσο πιο κοντα σε ΟΕΜ κατάσταση. Μετά από ψάξιμο και συζήτηση με τον μάστορα που μου είχε φτιάξει τον δίσκο-Καλομπράτσος,στον Πειραιά- αποφάσισα να δοκιμάσω ένα σετ από Α4 Β8 3.0 tdi με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το είχε στο μαγαζί σε κατάσταση καινούριου. Σήμερα έγινε η αλλαγή . Δεν είναι απόλυτα bolt on,αλλά μπήκε. Αίσθηση μαμά ,μαλακό πετάλι. Προς τιμήν του μου είπε πως αν δεν μου αρέσει κάτι στο παραμικρό,το παίρνει πίσω χωρίς δευτερη κουβέντα. Θα το οδηγήσω μερικές μέρες για πιο ασφαλή συμπεράσματα.Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Να αναφέρω πως το συγκεκριμμένο είναι δίδισκο και η Audi δίνει 50 kgm στις 1500 rpm για το μοντέλο αυτό. 8
Dikonou Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Πλάκα με κανείς! Εάν ειναι καλός έσωσες κόσμο! 2
Dimitris_Kon Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Συμφωνώ με την κίνηση Πανο, μακάρι να αποδώσει. Δημήτρης 2
mariosA4 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 δηλ αυτο εναι διδισκο οργανικό και σε τι διασταση βγαίνει? όντως ωραίο ακουγεται πάντως , ευχομαι απροβλημάτιστο
PanA4 Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 (edited) Πλάκα με κανείς! Εάν ειναι καλός έσωσες κόσμο! Πιο ΟΕΜ δε θα γινόταν. Συμφωνώ με την κίνηση Πανο, μακάρι να αποδώσει. Δημήτρης Ευχαριστώ Δημήτρη. Το ίδιο εύχομαι κι εγώ! Δεν ήθελα καστομιες! δηλ αυτο εναι διδισκο οργανικό και σε τι διασταση βγαίνει? όντως ωραίο ακουγεται πάντως , ευχομαι απροβλημάτιστοΕυχαριστώ Μαρίνο! Είναι με φερμουίτ κανονικά και είναι διδισκο στα 228 mm με βολάν διπλής μάζας. Edited November 10, 2016 by PanA4 3
S3-Nick Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Οταν λεμε διδισκο, τι ακριβως ειναι και σε τι ειναι καλυτερο απο τον απλο συμβατικο δισκο; Επισης ο 228mm του Β8 ταιριαζει και στον 228mm απο το 5αρη κιβωτιο του Β6;
PanA4 Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 (edited) Οταν λεμε διδισκο, τι ακριβως ειναι και σε τι ειναι καλυτερο απο τον απλο συμβατικο δισκο; Επισης ο 228mm του Β8 ταιριαζει και στον 228mm απο το 5αρη κιβωτιο του Β6; Το δίδισκο είναι συμπλεκτης με δύο δίσκους ώστε να έχεις καλύτερο συντελεστή τριβής. Είναι σαν να έχεις δίσκο μεγαλύτερης διαμέτρου. Μπορεί να μεταδώσει περισσότερη ροπή από τον απλό δίσκο. Για το δευτερο σκέλος της ερώτησης σου δε μπορώ να σε βοηθήσω. Δύσκολα πάντως να ταιριάζει. Μπορείς να ρωτήσεις τον μηχανικό σου. Edited November 10, 2016 by PanA4
maltas Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Επανέρχομαι με το θέμα του δίσκου. Να θυμίσω ότι φορούσα τον εργοστασιακό 228mm με οργανικό υλικό. Σε ταξίδι που έκανα το Πάσχα που μας πέρασε είχα μικροπατιναρίσματα. Έκτοτε τίποτα απολύτως. Την προηγούμενη εβδομάδα που τα πρωινά η θερμοκρασία ήταν κάτω από 15 ο C είχα πάλι τα ίδια μιας και το αμάξι ανέβαζε πιο πολλή πίεση. Έπρεπε να κάνω κάτι άμεσα. Προυπόθεση να είμαι όσο πιο κοντα σε ΟΕΜ κατάσταση. Μετά από ψάξιμο και συζήτηση με τον μάστορα που μου είχε φτιάξει τον δίσκο-Καλομπράτσος,στον Πειραιά- αποφάσισα να δοκιμάσω ένα σετ από Α4 Β8 3.0 tdi με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το είχε στο μαγαζί σε κατάσταση καινούριου. Σήμερα έγινε η αλλαγή . Δεν είναι απόλυτα bolt on,αλλά μπήκε. Αίσθηση μαμά ,μαλακό πετάλι. Προς τιμήν του μου είπε πως αν δεν μου αρέσει κάτι στο παραμικρό,το παίρνει πίσω χωρίς δευτερη κουβέντα. Θα το οδηγήσω μερικές μέρες για πιο ασφαλή συμπεράσματα.Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Να αναφέρω πως το συγκεκριμμένο είναι δίδισκο και η Audi δίνει 50 kgm στις 1500 rpm για το μοντέλο αυτό. Μια χαρα νεα ειναι αυτα...αντε μεγειες!! Να δουμε πως θα ειναι σε σενα...για να δουμε κι εμεις ρε παιδι τι θα κανουμε!! χαχαχα... Παντως επιδη την ειχα ψαξει αυτη τη λυση..νομιζω οτι ο δισκος απο το 3.0 tdi ειναι 240mm κι οχι 228....και μαλιστα βγαζει μονο η LUK κι απο SACHS δεν ειχα βρει κωδικο...κ γιαυτο την ειχα αποριψει σαν λυση...θα ριξω παλι μια ματια και θα επανελθω....αλλιως αν λεω μ@λ@κιες μη τον ειδατε...θα κρυφτω..χαχχααχα... 1
maltas Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Λοιπον 240mm ειναι του 3.0tdi FWD ενω του quattro ειναι 230mm οποτε ισως να ειναι απο quattro αυτο που εβαλες που σημαινει οτι αντεχει και το ξυλο.. Παρακατω ειναι και φωτο απτο site της LUK... 2
GTaros Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Το μόνο ερώτημα είναι αν ένας δίσκος που είναι φτιαγμένος να στροφαρει μέχρι τις 5000 αντέχει να γυρνάει 7500????? 1
mariosA4 Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 δεν νομίζω να έχει προβλημα πάντως , απλώς το όλο συστημα και με βολάν διπλής + διδισκο θα έχει μεγάλη αδράνεια. Καλού κακού όμως εγώ προσωπικά θα το ζύγιζα όλο μαζί με το βολάν και μετά πιστεύω είναι οκ. Αυτο έκανα και στο δικό μου ( fx400 με βολάν μονής eurospec) και έκτοτε δεν έχω θέμα με συμπλέκτη
S3-Nick Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 δεν νομίζω να έχει προβλημα πάντως , απλώς το όλο συστημα και με βολάν διπλής + διδισκο θα έχει μεγάλη αδράνεια. Καλού κακού όμως εγώ προσωπικά θα το ζύγιζα όλο μαζί με το βολάν και μετά πιστεύω είναι οκ. Αυτο έκανα και στο δικό μου ( fx400 με βολάν μονής eurospec) και έκτοτε δεν έχω θέμα με συμπλέκτη Τι εννοεις με το υπογραμμισμένο?
Dimitris_Kon Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Δίσκος είναι όχι Βολάν! Δεν νομίζω να έχει θέμα, το βολάν είναι που έχει θέμα στο στροφάρισμα. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Τι εννοεις με το υπογραμμισμένο? Να το μετρήσει (ζυγοσταθμίσει) όλο μαζί βολάν, δίσκο και πλατώ για να μην έχει κραδασμούς. Δημήτρης 2
S3-Nick Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Να το μετρήσει (ζυγοσταθμίσει) όλο μαζί βολάν, δίσκο και πλατώ για να μην έχει κραδασμούς. Δημήτρης Πως ακριβως το ζυγοσταθμιζεις; βαζεις υλικο σε σημεια, οπως την ζυγοσταθμιση στους τροχους; Επισης που το πας για να ζυγοσταθμισεις ολο το σετ;
Dimitris_Kon Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Αυτή τη δουλειά την κάνει εξειδικευμένος μηχανικός που εγκαθιστά το βολάν, δίσκο και πλατώ σε ειδικό μηχάνημα. Δημήτρης 3
PanA4 Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Το δισκοπλατο είναι από 3.0 tdi Quattro με εξαρι χειροκίνητο σασμαν. Ειναι ΟΕΜ Audi και μου το έφερε ο μάστορας που κάνει και τους φτιαχτους δίσκους. Σε πάτημα που έκανα μου άρεσε πολύ πως μεταφέρει την δύναμη στο δρόμο. Τρέμουλα δεν ένιωσα.
Recommended Posts