Jump to content

Recommended Posts

Posted

Εδω και μερικούς μήνες φοράω ελατήρια της Eibach,τα Pro Kit που χαμηλώνουν το Α4 3.5 cm μπροστά και 3 cm πίσω.

Ευχαριστώ Θοδωρή!

Πριν από λίγο το έγινε το τεστ της...γυναίκας και μπορώ να πώ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Να 'σαι καλά Σταυρο!

Η τιμή ηταν 520 € με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση.

Ευχαριστώ Γιάννη!

Στην επόμενη συνάντηση όποιος θέλει πάμε για test drive μιας και η αίσθηση είναι κατά τη γνώμη μου υποκειμενικό θέμα.

Ενας σίγουρα θέλει!!!

• Like 1
Posted

Καλόριζικα και καλα στριψιματα. Τον αισθητήρα για τα φώτα τον κουμπωσατε; Είναι μια λεπτομέρεια που την ξεχνάνε.

Ευχαριστώ Νικόλα!

Για τον αισθητήρα δε το γνώριζα και δεν πρόσεξα αν αλλάζουν θέση τα φώτα.

Θα το κοιτάξω αύριο!

Posted

Καλορίζικα !!!

καλοριζικα παναγιωτη.... :LaieA_014:

Σας ευχαριστώ και του δύο!

Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω αύριο στη συνάντηση και να γνωριστούμε και από κοντά!

Posted

Καλοριζικα Παναγιωτη!! Το καλυτερο value for money...σε συνδυασμο και με τα eibach.Καλοστριφτο!!

Posted

Καλοριζικα Παναγιωτη!! Το καλυτερο value for money...σε συνδυασμο και με τα eibach.Καλοστριφτο!!

Ευχαριστώ πολύ Χρίστο!

Περιμένω πως και πως να βρω στριφτερη διαδρομη να το δοκιμάσω.

Έτσι κι αλλιώς όλο το καλοκαίρι ανεβοκατεβαίνω τον Δομοκό,οπότε πιστεύω να το χορτάσω.

• Like 1
Posted (edited)

Ευχαριστώ πολύ Χρίστο!

Περιμένω πως και πως να βρω στριφτερη διαδρομη να το δοκιμάσω.

Έτσι κι αλλιώς όλο το καλοκαίρι ανεβοκατεβαίνω τον Δομοκό,οπότε πιστεύω να το χορτάσω.

Πήγαινε στην Πατρίδα Παναγιώτη και αν έχεις όρεξη για καλό σροφιλίκι κατέβα μέσω παλιού Κόρινθος - Άργος - Τρίπολη - Καλαμάτα - Μάνη ή  Σπάρτη - Μάνη :S  και όταν γυρίσεις πες μου...

Αυτά τα έχω χιλιοστρίψει με τη lancia που φοράει τα ίδια κίτρινα bilstein sprint.....απλά απόλαυση για τον οδηγό....για τους άλλους  :sSic_fever:  :sHa_sarcasticlol:

Edited by Theodore Saba
  • Like 2
Posted

:sSig_goodjob:  Πάνο.

Περιμένουμε εντυπώσεις όταν κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα και την δοκιμάσεις και σε στροφοδιαδρομή.

Υ.Γ. Μπαίνω στη σειρά για βόλτα.

• Like 1
Posted

:sSig_goodjob:  Πάνο.

Περιμένουμε εντυπώσεις όταν κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα και την δοκιμάσεις και σε στροφοδιαδρομή.

Υ.Γ. Μπαίνω στη σειρά για βόλτα.

Καλά στριψιματα!!!! Περιμένω εντυπώσεις!!!!

Εννοείται!!! :sHa_thumbsup2:

Posted

Kαλοταξιδη η αναρτηση

Posted

Να ΄σαι καλά  Γιώργο!

Περιμένω νέα και για το δικό σου!

Posted

Μμμμμ...5 κατοστάρικα εεε?

Βάζεις ιδέες...περιμένω και άλλες εντυπώσεις όταν την κυκλοφορήσεις περισσότερο και "κάτσει"

Posted

΄Οσον αφορά την τιμή θέλει λίγο ψάξιμο.

Για τα ίδια αμορτισέρ, οι τιμές που είχα πάρει κυμαίνονταν από 520-650 €.

Posted

Να ΄σαι καλά  Γιώργο!

Περιμένω νέα και για το δικό σου!

Θα ξεκινησω μια μικρη παρουσιαση το απογευμα που θα το παρω τελικα απο τον φαρνατζη,για να παει στον μηχανικο

• Like 1
  • 3 months later...
Posted (edited)

Πριν από λίγο καιρό λόγω κάποιων μικροχτυπημάτων που είχα στον μπροστινό προφυλακτήρα,αυτός βάφτηκε και επι τη ευκαιρία έβαψα και το μπροστινό φιλέτο στο εργοστασιακό χρώμα της μάσκας,γκρι ματ.

post-14848-0-67977700-1377629990_thumb.jpgpost-14848-0-32849100-1377630028_thumb.jpg

Επίσης έχει αγοραστεί εισαγωγή της Injen που θα τοποθετηθεί αυριο,όπου θα έχω και τις πρώτες εντυπώσεις.Πάντως από τα παιδια που ήδη τη χρησιμοποιούν έχω ακούσει τα καλύτερα και ανυπομονώ!

Edited by PanA4
  • Like 8
Posted

Ωραια πινελια Παναγιωτη!! Καλοριζικη και η εισαγωγη!!περιμενουμε εντυπωσεις και απο σενα..

• Like 2
Posted

Πολύ καλή η πινελιά Πάνο! Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο. Άντε βάλε και την εισαγωγή να μας πεις εντυπώσεις!

• Like 1
Posted

Στο έχω πει και από κοντά... Το δικό σου Β8 είναι μακράν το ομορφότερο που έχω δει! Ότι του έχεις φτιάξει είναι με πάρα πολύ γούστο..... Καλή συνέχεια!!! Πλέον σου έχω εμπιστοσύνη!!! :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Ετοιμάσου μεγάλε, σήμερα θα γίνει χαμός..

Δημήτρης

• Like 1