Jump to content

Recommended Posts

Posted

Η κοπέλα πάντως στα ανταλλακτικά μου είπε ότι του ΤΤ δε μπαίνουν σε μας. Ήμουν κι εγώ αδιάβαστος οπότε δεν επέμεινα περισσότερο.

Και στη φωτο που ανέβασες φαίνονται διαφορετικά από τα άλλα δύο. Τώρα τι να σου πω...μπορεί να φταίει και η γωνία λήψης (δεν είναι κάθετη σε σχέση πχ με του Gti και αυτή η μικρή διαφορά που μου φαίνεται να ότι έχει, μπορεί να μην υπάρχει πραγματικά)

Posted

Κοίτα Γιώργο πιστέυω πως το μεταλλικό κομμάτι αλλάζει σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, γιατί έχει και άλλη γεωμετρία η ανάρτησή του........αυτό που κρατάμε είναι το πώς είναι τα σινεμπλόκ μέσα τους.........στο Gti έχει πολλά μπόσικα μέσα ....στο S3  πιο σφιχτό και στο ΤΤ είναι σχεδόν μονοκόμματο..............γι' αυτό ανέβασα την φωτό για να φανούν οι διαφορές εκεί.

• Like 1
Posted

Κοίτα Γιώργο πιστέυω πως το μεταλλικό κομμάτι αλλάζει σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, γιατί έχει και άλλη γεωμετρία η ανάρτησή του........αυτό που κρατάμε είναι το πώς είναι τα σινεμπλόκ μέσα τους.........στο Gti έχει πολλά μπόσικα μέσα ....στο S3  πιο σφιχτό και στο ΤΤ είναι σχεδόν μονοκόμματο..............γι' αυτό ανέβασα την φωτό για να φανούν οι διαφορές εκεί.

Εσύ έχεις αλλάξει σινεμπλόκ ή είμαι ο "πρώτος παθών"? :)

Posted

Μπα ακόμα με 40000 χλμ θέλω ακόμα......μπορεί εάν κάνω καμια κίνηση γι' ανάρτηση να τα κάνω όλα μαζί!

Posted

Μπα ακόμα με 40000 χλμ θέλω ακόμα......μπορεί εάν κάνω καμια κίνηση γι' ανάρτηση να τα κάνω όλα μαζί!

Να ξέρεις πάντως πως τα (πίσω) σινεμπλόκ ψαλιδιών είναι σε άλλο σημείο και ανεξάρτητο της ανάρτησης. Επίσης η ανάρτηση δεν επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία των σινεμπλόκ, οπότε...μπορείς να τα αλλάξεις και χώρια. :)

• Like 1
Posted

Όταν θα έρθουνε θυμήσου να σημειώσεις τον κωδικό τους ...έτσι για να δούμε αντιστοιχία στο ΕΤΚΑ....από περιέργεια και μόνο.

• Like 1
Posted

Του tt σίγουρα δεν ταιριάζει ολόκληρο σε σένα Γιώργο. Μόνο αν με κάποιο τρόπο ξεπρεσαριστεί το λάστιχο.

• Like 1
Posted

Του tt σίγουρα δεν ταιριάζει ολόκληρο σε σένα Γιώργο. Μόνο αν με κάποιο τρόπο ξεπρεσαριστεί το λάστιχο.

Το οποίο πρέπει να βρεις τρόπο να το "ξανα"-πρεσάρεις στο δικό μου "σίδερο"...Κοινώς "καληνύχτα".

Posted

Έκανες την καλύτερη επιλογή παραγγέλνοντας του s3. Δε σου κρύβω ότι υπάρχουν στιγμές που και εγώ θα ήθελα κάτι πιο ενδοτικό.

• Like 1
Posted

Εφτασειιιιιι!!!

ImageUploadedByTapatalk1363365722.913978.jpg

Sent from my iphone 6s

• Like 1
Posted (edited)

@ΚεΜ,

Ευχαριστώ Γιώργο!! Καλοφόρετο και το δικό σου.... εξάρτημα :)

@Sky,

Ευχαριστώ πολύ συνονόματε!!!!! :)

@Δημήτρη,

Ετοιμάσου αύριο!!! Σε θέλω ξεκούραστο! Μη μου ξενυχτήσεις! Θα σε βάλω τιμωρία! :sFi_dualpistols:

Κι έτσι για την ιστορία, κωδικοί ανταλλακτικών:

1k0 199 232K (δεξί)

1k0 199 231K (αριστερό)

Επίσης το intercooler φαίνεται τεράστιο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι και δε σε αφήνουν να κάνεις άσκοπες υπερβολες. :)

Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

Επίσης το intercooler φαίνεται τεράστιο. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι και δε σε αφήνουν να κάνεις άσκοπες υπερβολες. :)

:JC_doubleup:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

@ΚεΜ,

@Sky,

@Δημήτρη,

Ετοιμάσου αύριο!!! Σε θέλω ξεκούραστο! Μη μου ξενυχτήσεις! Θα σε βάλω τιμωρία! :sFi_dualpistols:

1k0 199 232K (δεξί)

1k0 199 231K (αριστερό)

Επρεπε να πάρεις κανα ΑWE..Μόνο σε μένα να βγαίνει η πίστη στο κουβάλημα δηλαδή??? :P :P

Υ.Γ Αύριο να είσαι ξυρισμένος και γυαλισμένος..!

• Like 1
Posted

Καλορίζικα και καλοφόρετα.

Ευχαριστω Στεφανε!!

Θα γραψω και εντυπωσεις οταν μπουν.

Sent from my iphone 6s

Posted

@ΚεΜ,

@Sky,

@Δημήτρη,

1k0 199 232K (δεξί)

1k0 199 231K (αριστερό)

Καλοφόρετα τα καινούργια μαραφέτια Γιώργο. 

Υ.Γ : Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την αυριανή επέμβαση και φυσικά εντυπώσεις !

Posted

Επρεπε να πάρεις κανα ΑWE..Μόνο σε μένα να βγαίνει η πίστη στο κουβάλημα δηλαδή??? :P :P

Υ.Γ Αύριο να είσαι ξυρισμένος και γυαλισμένος..!

Γιώργο (ΚΕΜ) έχει επιθεώρηση αύριο όπως στο στρατό ???  :sSic_fever:

Ο ΚΟΝ είναι ο Ναύαρχος να υποθέσω  ???

• Like 2
Posted

Θοδωρή θα κλάψουνε μανούλες αύριο :sSc_eek:

Δημήτρης

Posted (edited)

Πρέπει να οριστεί επίσημος φωτογράφος της επέμβασης. Θέλουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ και DIY!

Edited by stef80
Posted

Πρέπει να οριστεί επίσημος φωτογράφος της επέμβασης. Θέλουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ και DIY!

Εγώ έβαλα τη φωτογραφική μηχανή... :P

Posted

Συνεχίζω το update.

Πέρασα σήμερα το πρωί για παραγγελία σινεμπλόκ και intercooler και μου είπαν ότι στις 14:00 θα μπορώ να τα παραλάβω. :) :) :)

Παρακαλώ οι αγαπητοί ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι όπως βρεθούν σε κατάσταση... εγρήγορσης :whistling:

Αυτά είναι..!!!!