Dikonou Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Το φρέον? Το πλήρωσες και αυτό, επειδή εσύ το ήθελες? Δημήτρης Οχι ρε συ αυτό δεν με χρεώσανε, δεν χρειάστηκε σχεδόν τίποτα.
Dikonou Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Στέφανε μέχρι και με μαρκαδόρο κράτησα τις θέσεις από τις βίδες όταν έλυσα μπροστά.........τέτοια τρέλα...... :sHa_hehe: :sHa_hehe:
THE BARBARIAN Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 πολύ πίκρα το βγάλε βάλε όσα έχουμε κάνει ο μηχανικός με το που το ακούει παθαίνει κάτι χαχαχαχαχ όμως αξίζει καλή δουλειά :sSig_goodjob: 1
Kavouras Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! @dikonou Ρε φίλε, εγώ είχα ρωτήσει για τοποθέτηση, φέρνοντας το δικό μου I/C και μου είχαν πει 60€ εργασία... (σε εξειδικευμένο). Απλά είπαμε να το κάνουμε χαβαλέ και να βγει κάποιο DIY αλλά τελικά από τα πολλαπλά εγκεφαλικά από τον ιδιοκτήτη (εγώ δηλαδή ), δεν ολοκληρώθηκε το photo-shooting...
Theodore Saba Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Γιώργο καλορίζικο φίλε !!! Χαράς το κουράγιο σας......πολύ λύσε δέσε !!!
Kavouras Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Γιώργο καλορίζικο φίλε !!! Χαράς το κουράγιο σας......πολύ λύσε δέσε !!! πες το ψέματα...
PanA4 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Καλορίζικο! Το intercooler είναι όντως, πολύ καλή κίνηση.
Dinos Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Γιώργο καλορίζικο! Ειδικά τώρα με τις ζέστες θα το ευχαριστηθεί (το μοτέρ πρώτα και μετά εσύ)! Μπράβο στο team που ασχολήθηκε! @ 2 παρατηρήσεις... η 1η τσέκαρε τα κολάρα γιατί έχεις διαρροή.. (άλλου είδους ... Με ονοματεπώνυμο Χαχαχαχα)!! και η 2η.. ΚΕΜ έπαιξε πίτα παππού για πάρτη σου ενώ έχεις το κινητό μου.... 2
Sky Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Καβουρίνιο καλορίζικο !!! Μην τον πιστεύεις τον καράφλα, και εσένα σε περιμένει στην γωνία. Μου το είπε off the record !!! Αχαχαχαχα Send from somewhere...... 3
Kavouras Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 @Dinos Ευχαριστώ πολύ Ντίνο. Πάντως όντως το αμάξι ήδη δουλεύει καλύτερα (πτώση απόδοσης μόνο μετά από συνεχείς κανιβαλισμούς!) και το καλοκαίρι (που λόγω του ότι είμαι διακοπές οδηγώ χαλαρά), το μοτέρ δε θα πυρώνει τόσο. @Sky Άστον να χτυπιέται φίλε!! Θα σφίξω wg πριν την κόντρα ,θα βγάλω και ρεζέρβα...θα βάλω και τον Θησέα μέσα και άντε να με πιάσει μετά!!! Όνειρο μακρυνό θα μείνει... ΝΤΙΝΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!! Έρχεται το πυροβόλο!!! 3
Dinos Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 @Dinos Ευχαριστώ πολύ Ντίνο. Πάντως όντως το αμάξι ήδη δουλεύει καλύτερα (πτώση απόδοσης μόνο μετά από συνεχείς κανιβαλισμούς!) και το καλοκαίρι (που λόγω του ότι είμαι διακοπές οδηγώ χαλαρά), το μοτέρ δε θα πυρώνει τόσο. @Sky Άστον να χτυπιέται φίλε!! Θα σφίξω wg πριν την κόντρα ,θα βγάλω και ρεζέρβα...θα βάλω και τον Θησέα μέσα και άντε να με πιάσει μετά!!! Όνειρο μακρυνό θα μείνει... ΝΤΙΝΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!!! Έρχεται το πυροβόλο!!! 1
tasossline Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ωραιος ο γιωργος, μπραβο φιλε και χαρα στο κουραγιο σας (δημητρη κον. σε λυπαμαι με αυτους που εμπλεξες :sHa_hehe: ),γιωργο παντως αξιζει το κοπο για μια τετοια μετατροπη και πολυ αργησες .αντε τωρα θελουμε λογκ να δουμε τι κανεις .
Kavouras Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 (edited) ωραιος ο γιωργος, μπραβο φιλε και χαρα στο κουραγιο σας (δημητρη κον. σε λυπαμαι με αυτους που εμπλεξες :sHa_hehe: ),γιωργο παντως αξιζει το κοπο για μια τετοια μετατροπη και πολυ αργησες .αντε τωρα θελουμε λογκ να δουμε τι κανεις . ράβω και στα καπάκια ξυλώνω φίλε....!!! Περνάω την Κηφισίας τέρμα γκάζι και από πίσω έρχεται συνεργείο του υπουργείου για να επισκευάσει το δρόμο!!! Edited April 16, 2013 by Kavouras 1
tasossline Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ανα ετσι τετοια θελω να ακουω που να σφυξεις κιολας και που να βαλεις και ενα catback εκει πρεπει να τρεχει ολη η ελλαδα απο πισω σου :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:
KeM Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ράβω και στα καπάκια ξυλώνω φίλε....!!! Περνάω την Κηφισίας τέρμα γκάζι και από πίσω έρχεται συνεργείο του υπουργείου για να επισκευάσει το δρόμο!!! Αντε ρε ακόμα να κάνεις Logs δεν κρατιόμαστε λέμε!!!
tasossline Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 πεστα γιωργο πεστα .απο οτι φαινεται μονο να ξυλωνει δρομους ξερει ο κυριος . :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:
KeM Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Γιώργο καλορίζικο! Ειδικά τώρα με τις ζέστες θα το ευχαριστηθεί (το μοτέρ πρώτα και μετά εσύ)! Μπράβο στο team που ασχολήθηκε! @ 2 παρατηρήσεις... η 1η τσέκαρε τα κολάρα γιατί έχεις διαρροή.. (άλλου είδους ... Με ονοματεπώνυμο Χαχαχαχα)!! και η 2η.. ΚΕΜ έπαιξε πίτα παππού για πάρτη σου ενώ έχεις το κινητό μου.... Δέχεσαι και παραγγελίες? Φίλε απο το πολυ κροτάλισμα δεν βλέπαμε μπροστά μας! Ρώτα το βέλος τέζα το πήγαινε όταν πήγαμε για τα σουβλάκια!
Kavouras Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Δέχεσαι και παραγγελίες? Φίλε απο το πολυ κροτάλισμα δεν βλέπαμε μπροστά μας! Ρώτα το βέλος τέζα το πήγαινε όταν πήγαμε για τα σουβλάκια! Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε την κωδική φράση για να σε πάει γρήγορη βόλτα το Βέλος... 2
Dimitris_Kon Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Φαντάσου τι κροτάλισμα θα ακούγεται αν σφίξεις WG! Τύφλα να 'χουν οι κροταλίες Δημήτρης 2
leras Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 καλοριζικο γιωργαρε... στο επομενο diy ειμαι και εγω μεσα για βοηθεια με την πιτα του παππου....
Velos Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Γιώργο καλορίζικο! Ειδικά τώρα με τις ζέστες θα το ευχαριστηθεί (το μοτέρ πρώτα και μετά εσύ)! Μπράβο στο team που ασχολήθηκε! @ 2 παρατηρήσεις... η 1η τσέκαρε τα κολάρα γιατί έχεις διαρροή.. (άλλου είδους ... Με ονοματεπώνυμο Χαχαχαχα)!! και η 2η.. ΚΕΜ έπαιξε πίτα παππού για πάρτη σου ενώ έχεις το κινητό μου.... Δέχεσαι και παραγγελίες? Φίλε απο το πολυ κροτάλισμα δεν βλέπαμε μπροστά μας! Ρώτα το βέλος τέζα το πήγαινε όταν πήγαμε για τα σουβλάκια! Ναι μπορώ να πώ οτι έκεινο το βράδυ κάναμε πολλά....ναι ναι...Intercooler βαλαμε.....φαι πήγαμε του καβουρα να φέρουμε....την "αδελφή" κοντέψαμε να του κάνουμεε.....μόνο για ύπνο που δε το βάλαμε το παιδί και να το χτυπήσουμε λίγο στη πλάτη να ρεφτεί....αλλα κατα τα άλλα περάσαμε super... :hysterical: Καβούριιιι... :new_iloveyou:
Kavouras Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ναι μπορώ να πώ οτι έκεινο το βράδυ κάναμε πολλά....ναι ναι...Intercooler βαλαμε.....φαι πήγαμε του καβουρα να φέρουμε....την "αδελφή" κοντέψαμε να του κάνουμεε.....μόνο για ύπνο που δε το βάλαμε το παιδί και να το χτυπήσουμε λίγο στη πλάτη να ρεφτεί....αλλα κατα τα άλλα περάσαμε super... :hysterical: Καβούριιιι... :new_iloveyou: Μόλις "μπαναρίστηκες" από το souvlaki-day που κανονιζεται τις τετάρτες... (γιατί garage-day δεν το λες... ) ΥΓ: ρε, φταίω εγώ που είμαι τρυφερό και άμαθο αγόρι ( )?
Velos Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Μόλις "μπαναρίστηκες" από το souvlaki-day που κανονιζεται τις τετάρτες... (γιατί garage-day δεν το λες... ) ΥΓ: ρε, φταίω εγώ που είμαι τρυφερό και άμαθο αγόρι ( )? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..τι μλ@ς εισαι χαχαχαχαχαχαχαχα
Dimitris_Kon Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Πάντως Κάβουρα έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις σου ειλικρινά.. Και τη διάθεσή σου να βοηθήσεις, στον .. ύπνο.. Δημήτρης 2
Recommended Posts