Dikonou Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) Άντε μεγειές!! Κοίτα εάν δεν έχεις τώρα μιας και έχεις το ΟΕΜ τελικό δεν νομίζω να έχεις ακόμα και με ζεσταμένη την εξάτμιση!! Γνωστό μου φαίνεται το δικόλωνο ή κάνω λάθος; Ερώτηση!!! την 70άρα στην ένωση με το τελικό δεν πιστεύω να στην έβαλε χωνευτά; Δηλ το τελικό μέσα στην 70άρα...... Edited November 19, 2013 by Dikonou
NASSOS Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Γιώργο καλορίζικη η εξάτμιση.........περιμμένω εντυπώσεις από κοντά!Με βόλτα εννοείται........ 1
NASSOS Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Απ΄ την περιγραφή, πρέπει να πήρες τουλάχιστον 40 άλογα Δημήτρης 40++μην σου πω........αχαχαχαχα 1
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 και ένα video για να καταλάβετε πόσο πολύ "σκάει" στις αλλαγές. στο συγκεκριμένο "διπλό" video, πατάω γκάζι με νεκρά και αφήνω στις 3000rpm. Ευτυχώς όταν έχει φορτίο δεν κάνει θόρυβο. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για να φανταστείτε πόσο "σκάει" στην αλλαγή στον κόφτη από 2α σε 3η πχ... :-) 6
Dikonou Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) Μλκ μου θυμίζει το ξερό της APR σε ήχο!!!!!!!! Τελικά πολύ κάγκουρας μας ''βγήκες''.... Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!! Edited November 19, 2013 by Dikonou 1
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 (edited) Μλκ μου θυμίζει το ξερό της APR σε ήχο!!!!!!!! Τελικά πολύ κάγκουρας μας ''βγήκες''.... Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!! Ευχαριστώ Δημήτρη!!! Όντως κάπως έτσι κάνει: Όταν κάνεις παρέα με κάποιους, δεν μπορείς να μην κολλήσεις την λόξα τους :) πρόγραμμα άλλαξες? όχι ακόμα....ένα-ένα Νάσσο!!! Edited November 19, 2013 by Kavouras 2
Dimitris_Kon Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ευχαριστώ Δημήτρη!!! Όταν κάνεις παρέα με κάποιους, δεν μπορείς να μην κολλήσεις την λόξα τους :) Πάψε ρε! Όλα στην Αγγελική που θα πεις για μένα σιχαμένε.. Δημήτρης 2
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Πάψε ρε! Όλα στην Αγγελική που θα πεις για μένα σιχαμένε.. Δημήτρης Μεγεια Γιωργο!! Αγριος ομορφος ηχος!! Ευχαριστώ πολύ Χρίστο!!! Εύχομαι και το δικό σου project να βγει όπως το ονειρεύεσαι ! ! ! 1
KeM Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ο ήχος θυμίζει τσαμπουκάλεμενο σκιουρο γνωστού animation πού ψάχνει να βρει το χαμένο του τενεκεδακι. Η χροιά δε προσομειωνει σε μεγάλο βαθμό δύσμοιρο βατραχο με στομαχικες διαταραχές. Καλοριζικη φιλαράκι 8
Dikonou Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ο ήχος θυμίζει τσαμπουκάλεμενο σκιουρο γνωστού animation πού ψάχνει να βρει το χαμένο του τενεκεδακι. Η χροιά δε προσομειωνει σε μεγάλο βαθμό δύσμοιρο βατραχο με στομαχικες διαταραχές. Καλοριζικη φιλαράκι χαχαχαχ..... έλα τώρα πές μας πως ακούγεται στην πραγματικότητα....
KeM Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Toλμω να πω πολυ καλυτερα απο την δικη μου turbo back 2
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Toλμω να πω πολυ καλυτερα απο την δικη μου turbo back ε όχι......
Velos Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Μεγειές καβουρίτοοοο.....Η αλήθεια είναι οταν μπλέκεις με "ποντικαραίους" σε πιάνουν και σένα "ποντικιές",το ξέρω απο πρώτο χέρι και ναι είναι αυτοί που φαντάζεσαι χαχαχαχαχαχα.... Καλορίζικος φιλαράκι αν και θέλω βόλτα για να εκφέρω τελική γνώμη Πάντως απ'το βίντεο ακούγεται αρκετά καλό....Θέλω να το ακούσω σε κόφτη με αλλάγη :icon_turbo: Γιώργος 2
Theodore Saba Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Μεγιά Γιώργο ! Από το βίντεο ακούγεται πιο άγριο....... Αλήθεια, συναγερμοί χτυπάνε όταν του τα χώνεις ??? ( καγκουριάαααα)
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Μεγιά Γιώργο ! Από το βίντεο ακούγεται πιο άγριο....... Αλήθεια, συναγερμοί χτυπάνε όταν του τα χώνεις ??? ( καγκουριάαααα) ρε τρελοκομείο...αφού είπαμε...δε θέλω θόρυβο!!!
PanA4 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Καλορίζικη και από μένα Γιώργο! Πιστεύω πως ο ήχος από κοντά θα είναι πολύ καλύτερος! Άντε να βάλεις και το πρόγραμμα και να έχεις ένα ολοκληρωμένο και δυνατό αποτέλεσμα.
Kavouras Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Παναγιώτη, σ' ευχαριστώ πολύ! Μαθαίνω ότι κι εσύ θα κινηθείς σε δυνατά επίπεδα!! Περιμένουμε νέα σου! Αν έρθεις στη λέσχη την Τετάρτη, θα το ακούσεις από κοντά. 2
PanA4 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ποιός διαδίδει τέτοιες φήμες! Αύριο ,εκτός απροόπτου θα έρθω έδρα. 3
Dinos Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Καβουρινιο μεγιες!!! Μ’αρεσουν ολες σου οι κινησεις!! ** Ολα τα λεφτα οι σχολιασμοι του δικηγορου...... 3
Kavouras Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Ντινο σ' ευχαριστω πολυ!!!! Ελπίζω να βγει τελικά τοσο καλη οσο φαινεται να ειναι σημερα! 1
GianKitsa4 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Γιώργο μεγειες και από μένα, ακούγετε πολύ καλά για τα δικά μου αυτιά. θα την ακούσω και από κοντά σήμερα μαζί με λεπτομέρειες από πλευρά σου! 1
Recommended Posts