Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Δεν έχουν την ίδια διαμετρο οι αισθητήρες. Θέλει νομίζω μικρότερη οπή το πυρόμετρο.

Και για μένα τον wideband να τον αφήσεις μόνιμα επάνω για να παρακολουθείς τι γίνεται.

1ον, ο συγκεκριμένος αισθητήρας που έβαλα βγάζει φύσα η οποία κουμπώνει πάνω σε ειδικό μηχάνημα. :)

Οπότε αυτός (ο συγκεκριμένος) θα βγει σε κάθε περίπτωση.

2ον ο λόγος που δεν έχω βάλει τίποτε άλλο εκτός από το μπαρόμετρο είναι επειδή δεν έχω βρει κάτι πολύ διακριτικό.

Το αν είναι ή όχι πολύ καλό να μπει ένα όργανο Α/F, δε θα διαφωνίσω ότι μόνο καλό κάνει. Αλλά θέλω να μείνει το αμάξι όσο πιο ΟΕΜ look γίνεται... Οπότε ένα όργανο με ψηφιακή ένδειξη και δυνατότητα πυρόμετρου & A/F δε θα ήταν κακή ιδέα, αλλά δε θα είναι κάτι που θα το κοιτάω κάθε τρις και λίγο. (όχι ότι το μπαρόμετρο και το βλέπω πολύ συχνά. :P )

Edited by Kavouras
Posted (edited)

Απ ένα σημείο και μετά κοιτάς και την προστάσια του μοτέρ σου. Με όργανα εποπτείας όπως αυτά που περιγράφεις μπορείς να προλάβεις πολλά κακά, μακριά από μας αυτά.

Edited by Dikonou
Posted

Υπόψην, αξιόπιστο όργανο μέτρησης θερμοκρασίας καυσαερίων και μείγματος, δεν υπάρχει. Εξάλλου, για να είμαστε ακριβείς, η μέτρηση των καυσαερίων πρέπει να γίνεται ακριβώς στην πολλαπλή εξαγωγής (που το αποφεύγουμε, καθώς είναι επικίνδυνο να τρυπήσεις πολλαπλή) και όχι μετά το τούρμπο. Κατά τα άλλα, δεν θεωρώ επιβεβλημένη στο αυτοκίνητο του Κάβουρα, πολλών οργάνων μιας και η βελτίωση που κάνει είναι μικρής έκτασης και δεν έχει επέμβει σε δομικά στοιχεία του κινητήρα και στο τούρμπο.

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Τι λε ρε Δον;

Εδώ έχει σχέδια να σου ρίξει κολώνες κι εσύ λες δεν χρειάζεται όργανα εποπτείας;

Με ραμμένη WG θα το ρυθμίσει! !!!

• Like 3
Posted

Τι λε ρε Δον;

Εδώ έχει σχέδια να σου ρίξει κολώνες κι εσύ λες δεν χρειάζεται όργανα εποπτείας;

Χαχαχαχαχα ναι, από σφίξιμο..... άλλο τίποτα πια! Πέραν της πλάκας πάντως, ο ν.1 περιοριστικός παράγοντας στο αυτοκίνητο του Γιώργου, δεν είναι ο κινητήρας, αλλά το κιβώτιο κατά τη γνώμη μου.

Δημήτρης

Posted

Τι λε ρε Δον;

μη λες τα μυστικά ρε!!!!

• Like 1
Posted

ωχ θα αναστεναξει η gate απο το σφυξιμο το βλεπω χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Posted

ωχ θα αναστεναξει η gate απο το σφυξιμο το βλεπω χαχαχαχαχαχαχαχαχ

έχω πάρει τσιμέντο ταχείας πήξεως...!!!! :sHa_sarcasticlol:

Το βράδυ θα έχω τα νεότερα... :)

• Like 1
Posted

Φίλε περιμένουμε νέα σου όλα καλά να πανε και να γίνει το εργαλείο όπως ακριβώς θες εσύ και τραβά και κανένα βίντεο να γουστάρουμε

Posted

Κάβουρα από τα καλύτερα  wideband είναι το ΑΕΜ , έχει ψηφιακή ένδειξη και είναι πολύ διακριτικό και ακριβές .Σκεψου το, εγώ το πήρα φτηνά από εβαυ  :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Kάβουρα αγόρι έτσι θα πατάς όπως εδώ?? Παναγία μου :sSc_eek:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Εντάξει, αν είναι θα πω να κάτσεις στη θέση της πατσαβούρας εδώ, μπας και συνέλθεις λίγο από το s tronic :sHa_hehe:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Δημήτρη μη το παρακάνεις ρε φίλε. Είπαμε όχι και 900 άλογα...

Δημήτρης

• Like 2
Posted (edited)

Ντάξ τότενες!!!!

ή έστω έτσι!!!!! ( ΠαναΪα μ'!!!!!!!!!!!!!!!!! )

Edited by Dikonou
Posted

(....)

ή έστω έτσι!!!!! ( ΠαναΪα μ'!!!!!!!!!!!!!!!!! )

:JC_cupidboy:

Κοροϊδεύετε μλκες.....ντάξει.......

Όταν θα σας ξετρυπήσω, να δω πώς θα μαζεύετε τη γλώσσα σας!!!!

:icon_turbo:

@mariosA4

Μάριε, σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. :)

Το ΑΕΜ το έχει ο αδερφός μου στο αμάξι του και είναι καταπληκτικό! Με μία ματιά μπορείς να καταλάβεις τι σου δείχνει!

Αλλά έχει πολύ "κώλο" σαν όργανο....Προσωπικά ψάχνω ένα όργανο όσο πιο λεπτό και διακριτικό γίνεται (μιας και δε θέλω το αμάξι μου να γίνει έτσι -> link εδώ )

• Like 1
Posted

Βάλε τότε το ΑΕΜ!!!!

Είναι κορυφή.....όλοι αυτό φοράνε..κάτι θα ξέρουνε.

Posted

Βάλε τότε το ΑΕΜ!!!!

Είναι κορυφή.....όλοι αυτό φοράνε..κάτι θα ξέρουνε.

έχει πολύ "κώλο" ρε....

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε πολύ μικρό στυλ....."στυλό" (σε εμφάνιση πχ turbotimer apexi)

Posted

Υπάρχει κάτι σε υπόθετο, αν ενδιαφέρεσαι :sHa_hehe:

Δημήτρης

• Like 4
Posted

:JC_cupidboy:

Κοροϊδεύετε μλκες.....ντάξει.......

Όταν θα σας ξετρυπήσω, να δω πώς θα μαζεύετε τη γλώσσα σας!!!!

:icon_turbo:

@mariosA4

Μάριε, σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. :)

Το ΑΕΜ το έχει ο αδερφός μου στο αμάξι του και είναι καταπληκτικό! Με μία ματιά μπορείς να καταλάβεις τι σου δείχνει!

Αλλά έχει πολύ "κώλο" σαν όργανο....Προσωπικά ψάχνω ένα όργανο όσο πιο λεπτό και διακριτικό γίνεται (μιας και δε θέλω το αμάξι μου να γίνει έτσι -> link εδώ )

γιατί τι έχει ρε Γιώργο????? μια γιρλάντα του λείπει........

• Like 2
Posted

γιωργο αστους να λενε φιλε .το εργαλειο θα γινει πυραυλος και κατι τυποι σαν τον κυριο δικονου  απλα θα σε βλεπουν και θα αλλαζουν δρομο,μονο στην ιδεα θα κλαινε και σε παρακαλω εαν καποια στιγμη συναντηθείτε κερασε τον κανενα τσαι  μηπως και ηρεμησει λιγο, ααααν και δεν πιστευω γιατι απο ολους τσαγια πινει και ακομα μυαλο δεν εχει βαλει χαχαχαχαχαχαχαχα :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Φταίω εγώ να σας κάνω report και τους δύο ρεμάλια (Kon, Dikonou)???

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι τέτοιο όπως αυτό που έγραψα παραπάνω γιατί έχω προσπαθήσει αρκετά να κρατήσω το ΟΕΜ look στο εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου και δε θέλω να το γ@μήσω τώρα...

Γιατί καλό είναι να έχουμε 15 όργανα για να βλέπουμε τι γίνεται, αλλά μην γίνει (κατά τη γνώμη μου πάντα) τσαντίρι....

• Like 1
Posted

Αν θελεις να βαλεις λ παντως αποψη μου μονο ΑΕΜ και ας ειναι λιγο ''κωλαροδες'' :sHa_hehe:

Ειναι πολυ αξιοπιστο και δεν εχει κανενα προβλημα απολυτως,δουλεμενο αρκετα χρονια.

Κλασικο σημειο ειναι στον αεραγωγο και θα φαινεται καπως ετσι οπως στην φωτο απο κατω,κρυβοντας αρκετα τον ογκο του.(Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θες να χαλασεις αεραγωγο).

post-119-0-00743300-1390394826_thumb.jpg

Για πυρομετρο,πολυ καλο και με γρηγορο διαβασμα και φυσικα πολυ μαζεμενο σε διαστασεις που μπορεις να το κρυψεις σε πολλα σημεια ωστε να μην φαινεται ειναι αυτο.

post-119-0-94438700-1390394903_thumb.jpg

• Like 1