mokasquatrro Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Μετα απο 3.5 χρονια με την κ03 ειπα να προχωρησω κ γω σε μια αναβαθμιση. Ετσι αγοραστηκε τουρμπο ihi περαστηκε την προηγουμενη βδομαδα και σημερα πηγα για προγραμμα. Ο αρχικη μου σκεψη ηταν σε overload αλλα τελικα επελεξα porfiri και e tuners για πολλους κ διαφορους λογους προσωπικους και το αποτελεσμα με δικαιωσε κατι παραπανω απο 100% Εστειλε το file ο κριτωνας τον οποιο ευχαριστω πολυ γιατι ξερω οτι με προσεξε ιδιαιτερα μπαινει το πρωτο file βγαινουμε για λογκαρισμα και ηταν ολα τελεια.Ουτε misfire ουτε κοψηματα τιποτα. Για καποιους που θα ρωτησουν Ν75 τερμα πεταλουδα 100% παντου κ πιεσεις 1.55 over με 0.8 στις 7000σαλ. Δυστηχως σε πατηματα με τριτη και 4000σαλ ο δισκος αρχισε να τα φτηνει και ξεκινησε να πατηναρει. Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο Φωτη για την αμεση εξυπηρετηση του κ αψογη συμπεριφορα του. Για μερικους δυσπιστους οριστε κ ενα βιντεο για το πως λειτουργει. http://www.youtube.com/watch?v=z9acbrhuC9w&feature=youtu.be 1
strivis Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Καλορίζικο Λευτέρη και απροβλημάτιστο να είναι φίλε! Τι περιφερειακά φοράς στο αμάξι;
mokasquatrro Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Καλορίζικο Λευτέρη και απροβλημάτιστο να είναι φίλε! Τι περιφερειακά φοράς στο αμάξι; Να σαι καλα Σταυρο.Μιλτεκ 76/70,evoms εισαγωγη,ic s3.
strivis Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Να σαι καλα Σταυρο.Μιλτεκ 76/70,evoms εισαγωγη,ic s3. Θα κάνεις δυναμομέτρηση; Από άλογα τι πιστεύεις ότι θα δεις; Άσφικτη είναι η τουρμπίνα;
mokasquatrro Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Θα κάνεις δυναμομέτρηση; Από άλογα τι πιστεύεις ότι θα δεις; Άσφικτη είναι η τουρμπίνα; Οταν θα αλλαξω δισκο πλατω θα παω κ για dyno.Σωμφωνα με τα λογκαρισματα ειμαι σιγουρα κοντα στα 300 με 45 κιλα ροπη. Η w/g ειναι ασφικτη.Στην ΙΗΙ αλλωστε δεν σφιγγει
strivis Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Οταν θα αλλαξω δισκο πλατω θα παω κ για dyno.Σωμφωνα με τα λογκαρισματα ειμαι σιγουρα κοντα στα 300 με 45 κιλα ροπη. Η w/g ειναι ασφικτη.Στην ΙΗΙ αλλωστε δεν σφιγγει Με το καλό να αλλάξεις δίσκο και να δεις το νούμερο που επιθυμείς!
tasossline Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Να σε γερος λευτερακο και να χαιρεσαι το νεο σου σεταπ .με το καλο να κανεις πολλα και γρηγορα και απροβληματιστα χιλιομετρα και με το καλο να βγαλεις και τα νουμερα που επιθυμεις
konstantinoS3 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Καλοριζικο και απροβληματιστο να ειναι!!
georgio3gr Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Σου εγινε έμμονη ιδεα να με περασεις ετσι; Να το χαιρεσαι φιλαρακι και καλα τουρμπισματα...
Theodore Saba Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Καλορίζικο και απροβλημάτιστο να είναι !!! Πολύ καλό !!!
stef80 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Καλά ρε προδότη έκανες την κίνηση και δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο? Κάτσε να ξυπνήσεις και θα σε κανονίσω. Καλορίζικο το νέο set up, πρέπει να δουλεύει πολύ ωραία.
Kritonas Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Μετα απο 3.5 χρονια με την κ03 ειπα να προχωρησω κ γω σε μια αναβαθμιση. Ετσι αγοραστηκε τουρμπο ihi περαστηκε την προηγουμενη βδομαδα και σημερα πηγα για προγραμμα. Ο αρχικη μου σκεψη ηταν σε overload αλλα τελικα επελεξα porfiri και e tuners για πολλους κ διαφορους λογους προσωπικους και το αποτελεσμα με δικαιωσε κατι παραπανω απο 100% Εστειλε το file ο κριτωνας τον οποιο ευχαριστω πολυ γιατι ξερω οτι με προσεξε ιδιαιτερα μπαινει το πρωτο file βγαινουμε για λογκαρισμα και ηταν ολα τελεια.Ουτε misfire ουτε κοψηματα τιποτα. Για καποιους που θα ρωτησουν Ν75 τερμα πεταλουδα 100% παντου κ πιεσεις 1.55 over με 0.8 στις 7000σαλ. Δυστηχως σε πατηματα με τριτη και 4000σαλ ο δισκος αρχισε να τα φτηνει και ξεκινησε να πατηναρει. Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο Φωτη για την αμεση εξυπηρετηση του κ αψογη συμπεριφορα του. Για μερικους δυσπιστους οριστε κ ενα βιντεο για το πως λειτουργει. http://www.youtube.com/watch?v=z9acbrhuC9w&feature=youtu.be Καλες βολτες , Λευτερη ! Σχετικα με τα specs λειτουργιας : AFR -> 0.80-0.81 , απο overboost μεχρι κοφτη spark advance -> 24ο στις 6700-7000σαλ boost pressure -> 1.6bar overboost - 0.8bar πριν τον κοφτη . 100% Ν75 @ 4500-7000rpm , 100% Throttle ( εννοειται ) , custom vvt settings , 165bar F.P.
Kavouras Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 (edited) ωραίος ο Λευτέρης!!!!! Καλά, ασφαλή και αξιόπιστα χιλιόμετρα φίλε!!! Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις καταφέρεις να "κατέβεις" από τη θέση του οδηγού! ΥΓ: άντε και με ένα καλό σετ φρένων τώρα Edited December 21, 2012 by Kavouras
adui Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι φιλε μου!! καλη η επιλογη!!
mokasquatrro Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια σε ολους!!Το πρωτο πραγμα που πρεπει να αλλαχτει ειναι ο δισκος και μετα βλεπουμε.... Πυροβολαει το μοτερ παντως.Σε πατημα με 2α κανει σουζα!!
Auto Porfiris Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια σε ολους!!Το πρωτο πραγμα που πρεπει να αλλαχτει ειναι ο δισκος και μετα βλεπουμε.... Πυροβολαει το μοτερ παντως.Σε πατημα με 2α κανει σουζα!! Kαι με 3η σουζα θα κανει, αρκει να μπει ο συμπλεκτης και να μην πατηναρει... Να το χαιρεσαι πλεον Λευτερη το εργαλειο σου, ολα δουλεψαν υποδειγματικα..
strivis Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Το πρωτο πραγμα που πρεπει να αλλαχτει ειναι ο δισκος και μετα βλεπουμε.... Θα πας σε χειροποίητο Λευτέρη ή σε aftermarket επιλογή;
mokasquatrro Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Θα πας σε χειροποίητο Λευτέρη ή σε aftermarket επιλογή; Μαλλον χειροποιητο εξαφτερο!
leras Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 φιλαρακι καλοριζικο και να το χαρεις οσο δεν παει το νεο σου setup......
zansant13 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Λευτέρη Καλορίζικη η μετατροπή..!!! Και εγώ έχω πάθει πλάκα με το πώς πάει...Δυστηχώς και εγώ,σχεδόν αμέσως,έμεινα απο δίσκο.. Πες μου τι θα κάνεις με αυτό το θέμα και τι θα βάλεις και ενημέρωσε με... Δώστου....!!!!!! :sFi_dualpistols: Γιάννης.
Dikonou Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Πυροβόλα ατελείωτα, πάντως για δίσκο επειδή έχεις 240 υπάρχει και άλλη λύση αλλά πολύ πιο ακριβή....
mokasquatrro Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Πυροβόλα ατελείωτα, πάντως για δίσκο επειδή έχεις 240 υπάρχει και άλλη λύση αλλά πολύ πιο ακριβή.... ποια ειναι αυτη κ ποσο κανει; Λογω το οτι πεσαν παρα πολλα εξοδα αυτο το μηνα μαλλον θα αλλαξω μονο δισκο εξαφτερο και το πλατο εφοσον ειναι σε καλη κατασταση θα αφησω το ιδιο!!
Recommended Posts