PanA4 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Καλοριζικα John ! Πόσα km άντεξαν τα μαμά αμορτισέρ? Αυτά τα αμορτισέρ κάνουν και για ελατήρια από ambition? Πάει, χάλασε ο κόσμος! 2
ianos Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 (edited) Θοδωρή, τα αμορτισέρ είχαν 110.000χλμ και στην αμορτισερομέτρηση που έγινε σε κτεο πριν από 3 εβδομάδες ήταν στο 75% περίπου. Νομίζω ναι, τα αμορτισερ αυτά κάνουν και για ελατήρια ambition. Ίσως να το χαμήλωναν λίγο λιγότερο. Σαν αμορτισέρ είναι αρκετά φθηνά, απλά υπήρχε το πρόβλημα πως τα μπροστινά δεν υπήρχαν διαθέσιμα στην Ελλάδα και περιμέναμε να έρθουν από Γερμανία κατοπιν παραγγελίας. Edited July 20, 2016 by ianos 2
Theodore Saba Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Πάει, χάλασε ο κόσμος! Χαχαχα...Θέλω πάρα πολλά για να σας φτάσω Πανο .... Αλλά όλοι από κάπου αρχίζουνν... 2
ianos Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Συνεχίζοντας λοιπόν από εδώ, σήμερα έφυγα από την έδρα με 8λιτρο intercooler από 2.7tdi Και μία πόρτα με δερμάτινη επένδυση, διακόπτες από f/l, warning lights και φωτισμό στα χερούλια. Τώρα που μου έδειξε ο Ma4nos πως γίνεται, ελπίζω πως μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρω να τοποθετήσω και τις υπόλοιπες!! Τάσo (Maltas) προχώρα άφοβα.. 7
ianos Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 (edited) Ακόμη ωραιότεροι άνθρωποι Θοδωρή!! Και αυτό μετράει περισσότερο τελικά! Edited July 26, 2016 by ianos 3
audidis Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Τα είδα και από κοντά, πανέμορφα Και ναι, μου μπήκαν ιδέες! 1
ianos Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 (edited) Πάμε κι ένα diy για την εγκατάσταση των warning lights, την κωδικοποίηση και την τοποθέτηση led στα χερούλια. Μάνο thanks για την τεχνογνωσία και το support, δια ζώσης χθες και τηλεφωνικά σήμερα. https://drive.google.com/file/d/0B7UXAEjUi0ALUllZQXA2Tk9Lc28/view?usp=sharing Edited July 27, 2016 by ianos 2
Dimitris_Kon Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Πάρα πολύ καλό Γιάννη! Εύγε! Θα το περάσω στα DIY! Δημήτρης 1
ianos Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Δημήτρη, το είχε κανει ο Θανος και το είχε εν μέρει μοιραστεί μαζί μας, εν μέρει επίσης το είχε υλοποιήσει ο Μανος, όποτε ενώσαμε τα δυο κομμάτια, το δοκιμάσαμε χθες και αφού πέτυχε στην μια πόρτα, το εφάρμοσα στις άλλες 3 σήμερα. Περιττό να σου πω πως ήταν πιο ζόρικο να το αποτυπώσω σε "χαρτί" παρά να το κάνω στο αυτοκίνητο... Όποτε Τάσο, μολις παραλάβεις, έτοιμοι!! 4
Theodore Saba Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Μπράβο ρε Γιάννη καλά τα καταφέρατε....τώρα ζηλεψα θέλω και εγώ! Τασο αν δεν έχεις παραγγείλει θέλω και εγώ ένα σετ! 1
ma4nos Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 John φανταστικό diy!! Θα τολμήσω να πω επαγγελματική δουλεια!!! 1
ianos Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Επαγγελματική δουλειά το DIY ή η εγκατάσταση;; Πρόσεξε τι θα πεις!! 1
ma4nos Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ρε τα ευκόλως εννοουμενα παραλειπονται! ποιος ασχολείται με Pdf?? ..... καλημερα!!! 2
skia Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) Καλά Γιάννη το pdf είναι super duper ouaouuuu!!!! Έτσι μ ερχεται να πάω να ξηλοσω της πόρτες χαχαχαχαχ να τα ξαναπερασω Edited July 30, 2016 by skia 1
ianos Posted July 30, 2016 Author Posted July 30, 2016 Τον τελευταίο μήνα σε κουβέντα με τον Ma4nos του έλεγα πως απλά θα τοποθετήσω intercooler, ανάρτηση, ταμπλάδες και γενικά ότι άλλο έχω στοκάρει στο γκαράζ και πως μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα κάνω άλλη μόντα παρά μόνο συντήρηση σε ότι χρειαστεί. Βέβαια άλλη συντήρηση είχα στο μυαλό μου τότε και άλλη προέκυψε αφού τον τελευταίο καιρό σε ταξίδια, η μικρή έβηχε ανηλεώς μέσα στο αυτοκίνητο. Οι φορές που έχω καπνίσει μέσα στο αυτοκίνητο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και πάντα με όλα τα παράθυρα ανοιχτά. Περιττό να πω πως καθαρίζεται συχνά και σχολαστικά ενώ το ίδιο σχολαστική είναι και η προγραμματισμένη συντήρησή του με ότι περιλαμβάνει αυτή. Αφού ακόμη καλύτερο καθάρισμα, βιολογικός κτλ δεν ωφέλησε, στο τελευταίο ταξίδι δοκίμασα να κλείσω το a/c. Κάπου εκεί σταμάτησε ο βήχας και άρχισα να ψάχνω τρόπους καθαρισμού του. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας λοιπόν επιβεβλημένη. Επίσης σκέψη για καθαρισμό και απολύμανση σωληνώσεων του κυκλώματος των αεραγωγών. Φίλτρο χρησιμοποίησα το MANN ενεργού άνθρακα (αυτό που έβαλε το συνεργείο μου στο τελευταίο "μεγάλο" service, επίσης ΜΑΝΝ αλλά όχι ενεργού) και προϊόντα της Wurth τόσο για την απολύμανση όσο και για την καταπολέμηση της μυρωδιάς νοσοκομείου που αφήνει πίσω της. Κόστος γύρω στα 40€ και χρόνος με αρκετά διαλείμματα, αναγκαστικά ώστε να δουλέψουν τα καθαριστικά, στα 50 λεπτά περίπου. Η διαδικασία σε αναλυτικό DIY εδώ. Το αποτέλεσμα ήταν αισθητά καθαρότερος αέρας και επιτέλους σήμερα δεν άκουσα ούτε ένα γκουχ - γκουχ από πίσω αριστερά ένα δίωρο που την είχα μέσα. Κατά τη διάρκεια της αγοράς των υλικών, πήρα και ένα σετάκι περιποίησης δέρματος της Autoglym, που δεν είχα. Άλλο ένα 40άρι για αυτά περίπου... Και άλλα 2-3 πραγματάκια που βρήκα τυχαία καθώς έψαχνα.... Μλκ έκανα μου φαίνεται, θα ξαναξεκινήσω τις μόντες..... 8
Theodore Saba Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Οι μοντες είναι μικρόβιο.... αλλά και ευχαρίστηση! Οπότε αφού το γουσταρεις, όλα τα άλλα είναι περιττά. 1
maltas Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Δημήτρη, το είχε κανει ο Θανος και το είχε εν μέρει μοιραστεί μαζί μας, εν μέρει επίσης το είχε υλοποιήσει ο Μανος, όποτε ενώσαμε τα δυο κομμάτια, το δοκιμάσαμε χθες και αφού πέτυχε στην μια πόρτα, το εφάρμοσα στις άλλες 3 σήμερα. Περιττό να σου πω πως ήταν πιο ζόρικο να το αποτυπώσω σε "χαρτί" παρά να το κάνω στο αυτοκίνητο... Όποτε Τάσο, μολις παραλάβεις, έτοιμοι!! χαχαχαχχ....ενταξει με αυτες τις οδηγιες αν δεν καταφερω να τα βαλω μονος μου...αντε με ενα δυο τηλεφωνηματα για καμια διευκρίνηση Σημαινει οτι ειμαι εντελως κουλαδι...χαχχαχαχ....ΑΣΕ που αν με τετοιες οδηγιες ξεκινησω να ρωταω συνεχεια θα με βρισει ο Θανος και με το δικιο του!!!Εχει λυσει ολο το αμαξι κι εγω να μην μπορω να βαλω...4 οχι οχι...8 ουτε ουτε... 12 + 1 (ντουλαπακι) 13 λαμπακια!!! 1
ianos Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 (edited) Μια που χαλάρωσα απο δουλειά λόγω Αυγούστου, χθες και σήμερα η έδρα μεταφέρθηκε ανεπίσημα κατα ένα περιπου χιλιόμετρο, στο Παλαιο Φαληρο... Με τη συνδρομή του Μανου κάναμε κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητο του George 7 ο οποίος (_!_)βάραγε και δεν τράβηξε καμία φωτό ωστε να μπορούμε να ποστάρουμε κάτι. Γιώργη τουλάχιστον ανέβασε καμία φωτογραφία απο τη μάσκα σου τώρα!! Απώτερος σκοπός ήταν μόλις ξεμπερδεύαμε απο τον Μπουρικο να βλέπαμε τι διάολο έφταιγε και δεν άναβαν τα #%^*^} footwell. Ο billkaz είχε αλλα σχέδια ομως και έτσι το troubleshooting αναβλήθηκε για σήμερα το απόγευμα!! Ευπειθώς αναφέρω λοιπόν ότι το εσωτερικό μου φωτίστηκε κι αλλο, ολοκληρώνοντας έτσι το πακέτο φωτισμού ενω παράλληλα δώσαμε και ρεύμα στην οσφυϊκή στήριξη του καθίσματος του οδηγού που ηταν νεκρή αφού δεν είχε παροχή. Αναλυτικό DIY τις επόμενες ημέρες που θα φτιάξω αυτο του συνοδηγού και θα έχω περισσότερο χρόνο για φωτογραφίες. Guest εμφάνιση απο Kavoura που είδε καφέδες, λυμένα Audi και γνωστές φάτσες δίπλα στο σπίτι του!! Ma4nos, priceless συνεισφορά! Τώρα που πειραματίστηκαμε στο δικό μου, σε 10λεπτα έχουμε δώσει ρεύμα και στα δικα σου! Billkaz αισθητη η απουσία σου σήμερα... Δεν περάσαμε τόσο καλά οσο χθες, αλλα τουλάχιστον καναμε δουλειά!! George αν θες coding κανόνισε μέχρι Παρασκευή!! Edited August 2, 2016 by ianos 8
maltas Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Αυτα ειναι!!!!! Ισχύς εν τη ενώση!!!! Μπραβο παιδια! Άπλετο φως τωρα μεσα στην Audara του Ιανου!! Με γεια ρε John!! Κ μια ερωτηση για τα "υλικα" για τα λεντακια...απο που προμηθεύτηκες τις λεγομενες (οπως αναφερεις στο γ@ματο DIY) "Θήκες για led" ? 1
ianos Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 Ευχαριστω πολυ Τάσο!!!! Ebay τα πηρα! Η τιμή ειναι πραγματικά αστεία αλλα δυστυχως κάνουν κανα μήνα να έρθουν. Έχω πάντως μερικά κάβα όποτε χρειαστείς για να σου δώσω! 1
Recommended Posts