JIM A3 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Η διαδικασια ειναι αυτη που περιγραφεται με ακριβεια στα πιο κατω links οποτε δεν εχει νοημα να τη ξαναγραψω,απλα θα δωσω μερικες συμβουλές.http://audi-diy.blogspot.gr/2007/10/audi-a3-aluminum-pedals.htmlΣτο παρακατω video ο τυπος βγαζει αυτα που εβαλα εγω και βαζει καποια αλλα ωστοσο η διαδικασια ειναι παρομοια. 2 διευκρινίσεις απο τη πλευρα μου:1.Με μια ηλεκτρικη σκουπα καλο ειναι πριν αφαιρεσε το pedal του γκαζιου να καθαρισετε καλα χωματα-πετραδακια κλπ ωστε να μην πεσουν στις υποδοχες του pedal.Με κάθε εξάρτημα που αφαιρείτε καλό είναι να σκουπίζετε διεξοδικα,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μαζευεται εκει κατω με τη παροδο του χρονου.2.Δυσκολευτηκα να βγαλω πολυ με το χερι μου τη φισα του γκαζιου.(Παραλιγο να βγαλω τα νυχια μου... ).Πιεζεις το κλιπ προς τα μεσα και τραβας τη φiσα προς τα εξω ταυτοχρονα.Λογω ''πολυκαιριας'' (7ος/2004 κατασκευη) δεν εβγαινε μονο με το χερι.Χρησιμοποιησα ενα καβουρα (οχι τον Γιωργο aka kavoura ) ο οποιος κραταγε σταθερα πιεσμενα μεσα το κλιπ και πλεον ειχα ευχερεια να το τραβηξω προς τα εξω και με τα 2 χερια.Καναμε την ιδια δουλεια σε Α3 φιλου (κατασκευης 2008) και η φισα βγηκε ευκολα μονο με το χερι...Βλεπετε και πραττετε αναλογως...Μερικες φωτογραφιες απο το δικο μου diy το οποιο να σημειωσω οτι δεν διαρκει πανω απο 20 λεπτα.. Πριν: Μετα: Εδω παρατηρείτε οτι και τα 2 pedal γκαιζιου (ακομα και αυτο που ειχε τοποθετηθει απο το εργοστασιο στο Α3 μου) φερουν αυτοκολλητα και κωδικους της VW. Αυτα,ευχαριστω για το χρονο σας. Edited March 21, 2013 by JIM A3 2
JIM A3 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 90 ευρω.Τα βρηκα μεσω ενος παιδιου στο car gr ο οποιος μου τα εφερε μεσω ebay.Eιχε καλυτερη εκπτωση απο τον ξενο πωλητη απο ότι θα ειχα αν αγοραζα μονος μου.
Dikonou Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Για στείλε λίνκ!!! Από Νέα Ιωνία μεριά που βρήκα λίνκ; Edited March 6, 2013 by Dikonou
JIM A3 Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Για στείλε λίνκ!!! Από Νέα Ιωνία μεριά που βρήκα λίνκ; Eχεις π.μ.
griton Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Αυτό πιστεύετε ότι είναι καλο; https://www.trop.gr/esoterikh-emfanish-autokinhtou/pentalieres-pental-vw-golf-passat-scirocco-audi-a3-scoda-octavia-detail Στην καρέντα μάλλον πέτυχα βλάκα κ δε με εξυπηρέτησε. Γνωρίζει κανεις κωδικούς η πως να τα ζητήσω;
Kostasz4 Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Φαινονται πολυ καλα με πολυ λιγα λεφτα περιεργο εγω πληρωσα τα διπλασια και παραπαω σπο το εβαυ και δεν κανουν οποτε λεω να ξαναρισκαρω με αυτα παλι αλλα απο τις φωτο φαινονται τελεια εαν καποιος αλλος εχει παρει απο το ενλογο μαγαζι ας μας πει
mogolfiero Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Με προβληματιζει που για το γκαζι στην φωτο φαινεται μονο το πανω μερος, σαν να καπακωνει δηλαδη. Κανονικα οταν τα αλλαξα εγω το ηλεκτρογκαζο ειναι ολο ενα κομματι (και το πιο ακριβο απο τα 3 του σετ) Επισης το Α3 δεν εχει τεμπελη αλουμινιου οποτε αυτο ειναι πατεντιασμενο. Ξεκαθαρισε οτι το γκαζι ειναι ολοκληρο αλλιως τσαμπα λεφτα θα δωσεις 1
Recommended Posts