audidis Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Που είσαι εσύ και χάθηκες??? ευχάριστα νέα, χαρούμενα παιδιά!!! Μπράβο Τάσο, να το χαρείς στο μέγιστο!!! Άντε και μια καλή...εισαγωγή!! Δημητρη να αλλαξεις το nickname σου: Prince_olous tous tsigklao_73!!!! Νομιζες δεν διαβαζω τα topics, εε;;; Τασο, αν και δεν ειμαι πολυ στα τεχνικα, το αμαξι ειναι πανεμορφο... να το χαιρεσαι!!! 1
tasossline Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 (edited) να σε καλα φιλε audidis ευχαριστω πολυ .Δημητρη παιζεις με το πονο μου ε? καλααααααααααααααααα.ευχαριστω παντως για τις ευχες σου Edited May 2, 2014 by tasossline 2
Prince_73 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Δημητρη να αλλαξεις το nickname σου: Prince_olous tous tsigklao_73!!!! Νομιζες δεν διαβαζω τα topics, εε;;; Τασο, αν και δεν ειμαι πολυ στα τεχνικα, το αμαξι ειναι πανεμορφο... να το χαιρεσαι!!! μμμμ, εσύ παραξύπνησες - πρέπει να προσέχω τι λέω! να σε καλα φιλε audidis ευχαριστω πολυ .Δημητρη παιζεις με το πονο μου ε? καλααααααααααααααααα.ευχαριστω παντως για τις ευχες σου το αμάξι Τάσο είναι πρώτο και στο αγαπημένο μου χρώμα - τώρα πέρα από το πείραγμα (ο Στάθης με έχει καταλάβει για τα καλά), αν βρεις μια καλή εισαγωγή να δουλεύει με το μοτέρ σου, θα είναι σούπερ κατάσταση!!! 2
tasossline Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 ελα ξερω οτι κανεις πλακα ,πλακα κανω και εγω οσο για την εισαγωγη φιλε δεν ξανα ψαχνω τιποτα εχω αλλαξει εως τωρα 5 εισαγωγες ο παπας απο επανω δεν ξανα βγαινει 1
Prince_73 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 ελα ξερω οτι κανεις πλακα ,πλακα κανω και εγω οσο για την εισαγωγη φιλε δεν ξανα ψαχνω τιποτα εχω αλλαξει εως τωρα 5 εισαγωγες ο παπας απο επανω δεν ξανα βγαινει 1
PanA4 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Μπράβο Τάσο! Από εδώ και πέρα πάντα χωρίς προβλήματα φίλε! 1
FREDDY Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα φιλε μου!!! Ειδα την παρουσιαση απ την αρχη και το αμαξι ειναι πενα....... Οσο και για το χρωματακι σουπερ...ετσι να κανεις και λιγο τη διαφορα! Edited May 2, 2014 by Freddy 1
tasossline Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Μπράβο Τάσο! Από εδώ και πέρα πάντα χωρίς προβλήματα φίλε! Ευχαριστώ πολύ φιλέ πανό να σε καλά Και εσύ να χαρείς το εργαλείο σου μέχρι εκεί που δεν παει. 1
tasossline Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα φιλε μου!!! Ειδα την παρουσιαση απ την αρχη και το αμαξι ειναι πενα....... Οσο και για το χρωματακι σουπερ...ετσι να κανεις και λιγο τη διαφορα! Ευχαριστώ φιλέ Φρέντυ να σε καλά και εσύ να χαίρεσαι το σιρροκακι σου που είναι τουμπανο . Όσο για για το χρωμα είπα να πάρω κάτι διαφορετικό απο όλα τα αλλά και τελικά βγήκε πολύ ωραίο .
FREDDY Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Ευχαριστώ φιλέ Φρέντυ να σε καλά και εσύ να χαίρεσαι το σιρροκακι σου που είναι τουμπανο . Όσο για για το χρωμα είπα να πάρω κάτι διαφορετικό απο όλα τα αλλά και τελικά βγήκε πολύ ωραίο . Δεν πειραζει βγηκε οντως πολυ ωραιο αλλα πιο πολυ διαφορετικο! 1
tasossline Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 καλημερα παιδια ,τελικα μετα απο πολυ σκεψη ειπα και παλι να δοκιμασω να βαλω εισαγωγη να δω μηπως και γινει κανενα θαυμα και πει να δουλεψει το αμαξι με εισαγωγη ,ξερω σας ειχα πει οτι με το παπα δουλευει τελεια και ετσι ειναι και σας ειχα πει οτι δεν προκειται αλλο να ασχοληθω με το θεμα εισαγωγη αλλα ξερετε μικροβιο ειναι αυτο που δεν φευγει με τιποτα. λοιπον εβαλα γωνια 76φ απο αλουμινιο με μια χουανι ΚΝ ,τα πρωτα αποτελεσματα μπορω να πω πως ηταν αρκετα ικανοποιητικα ,το αμαξι εχει αλλαξει αρκετα στις υψηλες στροφες και αρκετα και στις αλλαγες . αλλα προς το παρον κραταω μια πισινη και εχω συγκρατημενη αισιοδοξια γιατι πολυ απλα ετσι ελεγα και για τις αλλες που εβαζα αλλα στο τελος ετρωγα την π.......ρα ,ας ελπισουμε οτι ολα θα δουλεψουν οπως πρεπει . τα τελικα αποτελεσματα θα βγουν μετα το ανταπταρισμα μεχρι τοτε stay tuned .......xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax to be continued...... 3
Kavouras Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Κ04 ρεεεεεεεεεαντε ΙΗΙ..... Sent with smoke signals 1
ChRiS82 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Τάσο (ήρθε και η δική μου ώρα να μπριζώσω).Πέτα τις βλακίες εισαγωγές,σωληνες σωληνάκια και "χουανες" και βάλε μια ΙΗΙ να σωθείς Υ.Γ. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! 1
Dikonou Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 K04 αλλιώς GTX2867r ...... έτσι να μην πάει πολύ πάνω...και παρουν τα μυαλά του αέρα. 2
tasossline Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Χρήστο το σκέφτομαι εδώ και καιρό να πετάξω τις βλακείες και να βάλω μια ihi η μια κ04 το πρόβλημα μου είναι ποιος θα μου το ρυθμίσει όμως χωρίς να ταλαιπωρηθώ και χωρίς να χρειαστεί να πηγαίνω σε αυτόν λιγότερο από 6 μήνες το χρόνο για update και μην σου φαίνονται αυτά που λέω υπερβολή γιατί με αυτά που έχω τραβήξει και με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου πλέον φυσάω και το γιαούρτι .τεσπα θα δούμε έχει ο θεός ..... 1
mokasquatrro Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Τάσο θεωρω πως πλεον οι περισσότεροι προγραμματίζουν τις κ04 εύκολα. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kavouras Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Χρήστο το σκέφτομαι εδώ και καιρό να πετάξω τις βλακείες και να βάλω μια ihi η μια κ04 το πρόβλημα μου είναι ποιος θα μου το ρυθμίσει όμως χωρίς να ταλαιπωρηθώ και χωρίς να χρειαστεί να πηγαίνω σε αυτόν λιγότερο από 6 μήνες το χρόνο για update και μην σου φαίνονται αυτά που λέω υπερβολή γιατί με αυτά που έχω τραβήξει και με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου πλέον φυσάω και το γιαούρτι .τεσπα θα δούμε έχει ο θεός ..... Δε θα σου δώσω όνομα γιατί ξέρεις τι θα σου πω. Πάντως θεωρώ ότι με ένα σωστό πρόγραμμα ασχολείσαι μία φορά και τέλος. Να ξέρεις ότι πιο εύκολα προγραμματίζεται μία κ04 από μία ΙΗΙ και μία κ03, κι αυτό γιατί οι 2 τελευταίες τουρμπίνες "τουρμπίζουν" από πολύ χαμηλές στροφές, έχουν surging (ναι και με κ03 μπορείς να το πετύχεις!! μιλάω εκ πείρας ) και παράγουν πολύ ροπή. Μετά οι προγραμματιστές για να μην βάλουν τους πελάτες τους να αλλάζουν δισκόπλατα κτλ, κόβουν χαμηλά την τουρμπίνα και εκεί αρχίζει το "μπέρδεμα". (η τουρμπίνα υπό προϋποθέσεις μπορεί να πετύχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ζητάει το μοτέρ στα μισόγκαζα με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα "παιξίματα" της πίεσης...) 2
tasossline Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Ξέρω τι θα μου πεις Γιώργο και ξέρω τι εννοεί και ο Λευτέρης τεσπα εγώ έχω άλλη άποψη για το συγκεκριμένο θέμα .......θα δούμε όμως εάν πάρω την απόφαση να βάλω κ04 θα το σκεφτώ πολύ για το που θα πάω αν και ξέρω από τώρα που θα προσπαθήσω πρώτα . 1
Dikonou Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ρε κοίτα που είναι ψημένος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Αγόρι έλα κάτω να σε φτιάξω!!!! Hardwerικά εννοώ!!!! 1
Dimitris_Kon Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Καλά αποτελέσματα Τάσο και μακρυά από κοψίματα Δημήτρης
tasossline Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Να σε καλα μητσο προς το παρόν δουλεύει μια χαρά αλλά θα φανεί στη πορεία ....
tasossline Posted March 27, 2017 Author Posted March 27, 2017 Παιδια παει το audaki μου μολις πουληθηκε παμε τωρα για αλλα 2
Recommended Posts