Jump to content

Recommended Posts

Posted

Χρήστο,αλήθεια,έχει τίποτα άλλο να κανεις στο αυτοκίνητο; χμμμμ...

Νομίζω κυκλοφορούν κάτι ωραίες ζώνες ασφαλείας σε άλλες αποχρώσεις,π.χ. Gun Metal πλεκτού τύπου κλπ.

Ρε θα μας τρελάνεις τελείως εσύ; Φτάνει μας έχεις αρρωστήσει!!!!! :chair:

Ρε φιλαρακι επειδή με προκαλείς χαχαχαχαχα θα σου πω τον μεγάλο μου πόθο αλλά θέλει παρα πολυ δουλεια!!! Μαύρος ουρανός εσωτερικά....Αλλά εκτός απο ουρανό χρειάζεται καθρέπτης, μπλαφονιέρα, σκιάδια,κολώνες μεσαίες,κολώνες πίσω κτλ....οπότε επειδή ειναι και καινούργιος ακόμα και δεν θέλω και τέτοιας έκτασης ξύλωμα το ξεχνάω προς το παρον... :sorry:

εδώ βελτίωσες όλο το αμάξι (νομίζω μόνο φτερά και πόρτες μείνανε τώρα :P ). Το AVC-R θα σου γλίτωνε?

Νομίζω ότι πλέον επιβάλλονται αποκαλυπτήρια, όχι απλή φωτογράφιση του αποτελέσματος...

Χαχαχαχαχα ελα μου ντε!! :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Ρε φιλαρακι επειδή με προκαλείς χαχαχαχαχα θα σου πω τον μεγάλο μου πόθο αλλά θέλει παρα πολυ δουλεια!!! Μαύρος ουρανός εσωτερικά....Αλλά εκτός απο ουρανό χρειάζεται καθρέπτης, μπλαφονιέρα, σκιάδια,κολώνες μεσαίες,κολώνες πίσω κτλ....οπότε επειδή ειναι και καινούργιος ακόμα και δεν θέλω και τέτοιας έκτασης ξύλωμα το ξεχνάω προς το παρον... :sorry:

(...)

Καλά, δεν τον βλέπω να "ζει" ακόμα για πολύ.... :1695kqo:

• Like 1
Posted

Χρηστάρα τούμπανο έχει γίνει! Από τα πιο ολοκληρωμένα, να το χαίρεσαι!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Χρηστάρα τούμπανο έχει γίνει! Από τα πιο ολοκληρωμένα, να το χαίρεσαι!

Δημήτρης

Ευχαριστώ φιλαράκι!! :sLo_hug3:

• Like 1
Posted

Χρήστο πανέμορφο το αυτοκίνητό σου!

Περιμένω να πιούμε καφέ και να τα πούμε από κοντά...

• Like 1
Posted

Χρήστο πανέμορφο το αυτοκίνητό σου!

Περιμένω να πιούμε καφέ και να τα πούμε από κοντά...

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!! Το σ/κ σε περιμενω να κεράσω καφε ;-)

Posted

Ρε φιλαρακι επειδή με προκαλείς χαχαχαχαχα θα σου πω τον μεγάλο μου πόθο αλλά θέλει παρα πολυ δουλεια!!! Μαύρος ουρανός εσωτερικά....Αλλά εκτός απο ουρανό χρειάζεται καθρέπτης, μπλαφονιέρα, σκιάδια,κολώνες μεσαίες,κολώνες πίσω κτλ....οπότε επειδή ειναι και καινούργιος ακόμα και δεν θέλω και τέτοιας έκτασης ξύλωμα το ξεχνάω προς το παρόν

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=361226947877

• Like 1
Posted

Να φαει ban ο ianos παρακαλώ. Γνωστός και ως φυτιλιας.. Χαχαχαχα

Περα απο την πλακα φιλε το αφήνω λιγο για το μέλλον προς το παρόν.

Υ.Γ ελπιζω να φύγει γρήγορα η αγγελία.. Χαχαχα

• Like 2
Posted

Απλά να επισημάνω, το να αλλαχθεί ουρανός, εκτός από ένα σκασμό κλιπς, θέλει και πολύ προσεκτικό μοντάρισμα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει κουδουνίστρα, γιατί έχει δεκάδες σημεία εφαρμογής τα οποία μάλιστα, κατά την συναρμολόγηση του εργοστασίου, περνάνε και ειδικά τεστ για να επιτύχουν την έξοδό τους στην αγορά.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Το έχω κάνει σε Toyota .........μεγάλο μανίκι ... Και τέλειο όπως όταν είναι μάμα δε θα είναι ποτέ ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Εγώ πάλι σε Audi Χρηστάρα.. και πίστεψέ με, είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό για να γίνει σωστό (που δεν γίνεται ποτέ δλδ - γνώμη μου).

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Παιδια Επειδή συμφωνώ απολύτως με αυτα που είπατε γιαυτο δεν εχω κανει κίνηση ;-)

• Like 2
Posted (edited)

Δεν θελω να γινει παρεξηγηση αλλα θεωρω υπερβολη να αλλαχτει ο ουρανος...

Θελω να βρω καποιο τυχαιο ανθρωπο που θα παρατηρησει πως ο ουρανος ειναι διαφορετικος... 

Φιλε Χρηστο πιστευω το αμαξι σου εχει φθασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο με πολλες και προσεγμενες αλλαγες και σιγουρα εχει περιθωρια για περισσοτερες αλλα η αλλαγη ουρανου μου φαινετε υπερβολη!

Παντα φιλικα  :LaieA_014:

Edited by George_7
  • Like 1
Posted

Φιλε εννοειται δεν υπαρχει παρεξήγηση!! Ειναι υπερβολικό τον ξήλωμα για να το εκανα μονο για λογους εμφάνισης...Συμφωνώ! Αλλα στο προηγούμενο αμαξι μου ειχα, και επισης το χουν τα πακέτα s line και ειναι πολυ διαφορετικό το εσωτερικό. Δίνει άλλη αίσθηση μεσα.. Δεν αξίζει όμως πχ να ξυλωσω τον δικο μου με ολα τα παρελκομένα, τη στιγμή που ειναι σαν καινούργια..

• Like 1
Posted

Σημερα το πρωι μπηκαν και τα πλαινα οποτε ολοκληρωθηκε το bodykit S4. Σαν συνολο εδειξε πολυ ομορφο και νομιζω το οπτικο κομματι καπου εδω τελειωνει.. :JC_cheesy:

Παραθετω και καποιες φωτος απο κινητο βεβαια και χαλια φωτισμο επειδη το εβαλα γρηγορα μεσα μην βρεξει λασπη παλι...

post-16294-0-31442800-1427186007_thumb.jpg

post-16294-0-71417300-1427186038_thumb.jpg

post-16294-0-19041400-1427186063_thumb.jpg

post-16294-0-82475500-1427186092_thumb.jpg

post-16294-0-32495400-1427186123_thumb.jpg

post-16294-0-68849600-1427186166_thumb.jpg

post-16294-0-55969800-1427186191_thumb.png

• Like 11
Posted

Πανέμορφο. Να το χαίρεσαι. Ειδικά ο κώλος με τα δίμπουκα και η αεροτομή τα σπάνε.

Υ/Γ Είσαι έτοιμος για τον ουρανό τώρα :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Πανέμορφο. Να το χαίρεσαι. Ειδικά ο κώλος με τα δίμπουκα και η αεροτομή τα σπάνε.

Υ/Γ Είσαι έτοιμος για τον ουρανό τώρα :sHa_hehe:

Eυχαριστώ φιλε!!! :sLo_hug3:

Ο ουρανός θα μεινει ανεκπληρωτος ερωτας..χαχαχαχα

• Like 1
Posted

Πολύ όμορφο φίλε μου. Να το χαίρεσαι σε κάθε χλμ........

• Like 1
Posted

πολύ καλό αποτέλεσμα Χρήστο,μπράβο για την υπομονή και την προσπάθεια

• Like 1
Posted

Χαχαχαχαχα ελα μου ντε!! :sHa_hehe::sHa_hehe:

Το αμαξι σου ειναι πολυ ολοκληρωμένο και μπραβο για το αποτέλεσμα.οσο για τον ουρανό σε καταλαβαίνω απόλυτα.ηταν ενα απο τα έξτρα που ηθελα κ δεν εκανα πισω με τιποτα οσο καιρό κ να περίμενα.

υπαρχει αλλη ατμόσφαιρα μεσα με μαύρο ουρανό αλλα δε νομιζω να αξίζει ολο αυτο το ξήλωμα.σχετικο βεβαια για τον καθένα.πιστευω κάποια στιγμή θα τον βάλεις με το καλο!!!

• Like 1
Posted

Ευχαριστω πολυ πολυ παιδια!!

Φιλε Λευτερη(αν δεν κανω λάθος το όνομα) με νιώθεις απόλυτα!! Χεχε

• Like 1
Posted

Σε νιωθω πολυ Χρήστο!!ειναι θέμα χρόνου να το αλλάξεις!![emoji4][emoji4]

• Like 1
Posted

Χρήστο φώναξε τον Σπύρο Σούλη από το άλλαξέ το...χαχαχαχα

Φιλαράκι επειδή σε νοιώθω κι εγώ και επειδή έψαχνα καιρό αλλά δεν βρήκα κάτι σε λογική τιμή, σκέφτομαι στο μέλλον να κάνω όλο τον ουρανό αλκαντάρα...

• Like 2
Posted

Φιλαρακι το θέμα ειναι οτι και ολα τα υπόλοιπα θέλουν αλλαγή... Καθρέπτες σκιαδια, κολωνες κτλ Αλλιως ο ουρανός ειναι σχετικά πιο ευκολος..