Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πίστεψέ με, το έχω παραψάξει το θέμα και γνωρίζω τι χρειάζεται... Κάνεις υπομονή και κάποια στιγμή θα τα βρεις... Εγώ έχω βρει κατά καιρούς στην γείτονα χώρα σε καλή τιμή σχετικά, αλλά είτε έχουν ηλιοροφή είτε είναι από avant, ενώ όσα βρήκα από εδώ ή ebay χωρίς ηλιοροφή ή χωρίς καν ουρανό, μόνο τα "περιφερειακά", δεν ξέρουν τι ζητάνε...

• Like 1
Posted

Λοιπόν αφου βρήκα και σενα, θα βρούμε μαζί , και θα ανεβω πανω να τα βάλουμε μαζί!! Χεχεχε

• Like 2
Posted

Εγώ κερνάω τα καφεδάκια και η προσφορά μου στην εργασία θα περιοριστεί στο να σας δίνω τα εργαλεία στο χέρι.  :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Χρησταρα ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι καλύτερος;;; Χαχαχαχα

• Like 1
Posted

Παιδιά αν θέλετε κάποιον να επιβλέπει,μην ψάχνετε άλλο!

Αρκεί να μη μου δώσετε μπαρόμετρο.Με ένα βλέμα μου γίνονται βίδες!

• Like 3
Posted

Πιάνουν και σενα τα χέρια σου απ οτι βλεπω δηλαδη... Χαχαχαχα

• Like 2
Posted

Έλα bro, expert έχεις γίνει... Ας βρούμε Χρήστο και η εργασία εύκολη είναι...

• Like 2
Posted

Λοιπόν αφου βρήκα και σενα, θα βρούμε μαζί , και θα ανεβω πανω να τα βάλουμε μαζί!! Χεχεχε

"Θελει η πουτανα να κρυφτεί και η χαρα δεν την αφηνει!! " και "τραβάτε με κι ας κλαίω";;

ή μου φαινεται;

Χαχαχαχαχαχαχα

Sent with smoke signals

• Like 3
Posted (edited)

Παιδια τα carbon φιλέτα τα προβαραμε και η εφαρμογή τους ειναι τέλεια!! Πλεον θα περαστουν 2 χέρια βερνίκι θα γυαλιστουν και θα τοποθετηθούν την βδομάδα που μας έρχεται. Επιπλέον το ΑΕΜ το έβγαλα απο κει που ηταν πανω στο ταμπλω και το εβαλα στον αεραγωγο. Βεβαια οποτε θελήσω ο αεραγωγός επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Σαν οπτικό αλλα και λειτουργικό αποτέλεσμα ειναι πολυ καλυτερο. Τελος βάζω κάποιες φωτογραφίες απο τις αλλαγές, την πρόοδο των φιλέτων και κάποιες που τράβηξα σημερα του αυτοκινήτου σε εξωτερικό χωρο (ξερω οτι τις φωτογραφίες που τραβάει ο Καβουρας δεν μπορω να τις πλησιασω ουτε στο ελάχιστο.. Χαχαχα)

Ξέχασα να αναφέρω οτι πέρασα τα πίσω φανάρια βερνίκι και έβγαλα τις μεμβράνες που ηταν χάλια οπτικά.Το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλυτερο χωρις να κόβει τον φωτισμό σε σχέση με τις μεμβράνες.

post-16294-0-10438500-1427563391_thumb.jpg

post-16294-0-62172700-1427563400_thumb.jpg

post-16294-0-67038200-1427563424_thumb.jpg

post-16294-0-10651500-1427563448_thumb.jpg

post-16294-0-31602200-1427563464_thumb.jpg

post-16294-0-94562900-1427563486_thumb.jpg

post-16294-0-28481900-1427563511_thumb.jpg

post-16294-0-37584900-1427563526_thumb.jpg

Edited by xristoskor
  • Like 11
Posted

Χρήστο πολύ καλό το αποτέλεσμα με το ΑΕΜ!

Το εξωτερικό μέρος είναι τέλειο αλλά έχω μια παρατήρηση να κάνω!

Οι επόμενες φωτογραφίες με τον Kavoura και πλυμένος!!!

• Like 2
Posted

Εντάξει Χρήστο! Το έχεις πάει το αμάξι σε άλλο επίπεδο! Χίλια μπράβο! Όντως με το βερνίκι το αποτέλεσμα είναι εργοστασιακό! Ποιο βερνίκι χρησιμοποίησες; Το έκανες μόνος σου;

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
Posted

Παναγιώτη δεν μπορω παρα να συμφωνήσω!! Χαχαχα

Δημήτρη σε ευχαριστω πολυ φιλε!!

Κωστα μου σε ευχαριστω πολυ!! Το βερνίκι ειναι sikkens δυο συστατικών. Ολο το εγχείρημα το πραγματοποιεί ο κολλητός μου! Ηδη εχει φτιάξει και το s3 του που ειχε πόσταρει ο KonstantinosS3. Τα carbon τα φτιάχνει ο αδερφός του ο Θανος ;-)

• Like 2
Posted

Μπράβο Χρήστο... Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο αμάξι και προσεγμένες αισθητικά αλλαγές στο κτήνος!!!  Το γνήσιο carbon είναι σε άλλο level και χαίρεσαι να το κοιτάς στο ταμπλό σου... Να το χαίρεσαι φιλαράκι!!!

Posted

Μπράβο Χρήστο... Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο αμάξι και προσεγμένες αισθητικά αλλαγές στο κτήνος!!!  Το γνήσιο carbon είναι σε άλλο level και χαίρεσαι να το κοιτάς στο ταμπλό σου... Να το χαίρεσαι φιλαράκι!!!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! Και συ με το καλο να τελειώσεις το πανέμορφο και δυνατό αμαξι σου!!

• Like 1
Posted (edited)

Κανείς δεν το είπε μέχρι τώρα,αλλά Χρηστάρα,η ΄φωτο στο avatar σου τα σπάει...για κάποιο λόγο οι ζάντες φαίνονται 20"

και το αυτοκίνητο πολύυυυ άγριο  :JC_doubleup:

Δεν θα το ξαναπώ,μπα,θα γίνω γραφικός.Αλλά ρε συ,το έχεις κάνει 40υν4ρ0 το αυτοκίνητο,δεν φταίω εγώ  :JC_cheesy:

Edited by ChRiS82
  • Like 1
Posted

Κανείς δεν το είπε μέχρι τώρα,αλλά Χρηστάρα,η ΄φωτο στο avatar σου τα σπάει...για κάποιο λόγο οι ζάντες φαίνονται 20"

και το αυτοκίνητο πολύυυυ άγριο  :JC_doubleup:

Δεν θα το ξαναπώ,μπα,θα γίνω γραφικός.Αλλά ρε συ,το έχεις κάνει 40υν4ρ0 το αυτοκίνητο,δεν φταίω εγώ  :JC_cheesy:

Χαχαχα. Ευχαριστω πολυ Χρησταρα!! Η φωτο αβαταρ έκατσε όντως ωραια!! :-))

• Like 1
Posted

Ας του κλειδώσει κάποιος το θεμα...... Και να το εξαφάνιση κιολας!

Χαχαχα δεν παιζεσαι ρε!!

• Like 1
Posted

Ας του κλειδώσει κάποιος το θεμα...... Και να το εξαφάνιση κιολας!

Σας έχει "καταστρέψει" εσάς με τα Β8 ο Χρήστος!!!  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

• Like 4
Posted

Σας έχει "καταστρέψει" εσάς με τα Β8 ο Χρήστος!!!  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

Ναι ρε φιλε!!Δεν θέλουν.. Δυσκολεύονται ρε παιδι μου.. Χαχαχαχα

• Like 3
Posted

και να υπενθυμίσω ότι ο Χρησταρας ήταν και ειναι πρωτοπόρος σε ο,τι κάνει!

Δημήτρης

• Like 3
Posted

και να υπενθυμίσω ότι ο Χρησταρας ήταν και ειναι πρωτοπόρος σε ο,τι κάνει!

Δημήτρης

Φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ!! Ειναι πολυ σημαντικό οταν κανεις ενα βήμα σχετικά μεγάλο να εχεις ανθρώπους που ξερεις οτι θα σε βοηθήσουν οποτε τους χρειαστείς. Ενας απο αυτούς εισαι εσυ που με ειχες βοηθήσεις πααααρα πολυ τοτε που ειχα βάλει την Κ04 ;-))

• Like 2
Posted

Ο Κ.Κον έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο,τον καθένα με τον δικό του τρόπο.Το καλό όμως σε τέτοια πράγματα είναι πιστεύω η αναγνώριση.

Πέρασαν μήνες απο τότε που μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη και μου έλεγε για την επιλογή ανάμεσα σε Κ04 και ΙΗΙ.Το μυαλό μου

τότε πετούσε,μην έχοντας και τις γνώσεις/εμπειρία τότε,μου φαινόντουσαν παράξενα κάποια πράγματα.

Μήνες τώρα μετά,επαληθεύεται...

Βέβαια για να είμαι σωστός,η επιλογή της ΙΗΙ για το δικό μου αυτοκίνητο,ήταν πριν καν αρχίσω να σκέφτομαι να το βελτιώσω παραπάνω,

απο τον αδερφό μου,τότε που πίναμε ένα απο τα απλά μπριζο-καφεδάκια μας. :sHa_friends:  

• Like 5