xristoskor Posted March 29, 2015 Author Posted March 29, 2015 Ετσι ακριβώς ειναι φιλε!!! Συμφωνώ στο ακέραιο!! Τωρα θα τον κανουμε να "κοκκινιζει" βεβαια.. Χαχαχα 2
xristoskor Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 (edited) Πήραν πλεον σάρκα και οστά!! Ανυπομονώ να τα βάλω!! :-)) Edited March 31, 2015 by xristoskor 7
basiliskaz Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο , για τις ιδιαίτερες μοντιφιες ! Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα ! Y.γ. Μας έχεις πάρει τα μυαλά , ξέρεις εσύ ! 1
Χρήστος Dolbi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ο Κ.Κον έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο,τον καθένα με τον δικό του τρόπο.Το καλό όμως σε τέτοια πράγματα είναι πιστεύω η αναγνώριση. Πέρασαν μήνες απο τότε που μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη και μου έλεγε για την επιλογή ανάμεσα σε Κ04 και ΙΗΙ.Το μυαλό μου τότε πετούσε,μην έχοντας και τις γνώσεις/εμπειρία τότε,μου φαινόντουσαν παράξενα κάποια πράγματα. Μήνες τώρα μετά,επαληθεύεται... Βέβαια για να είμαι σωστός,η επιλογή της ΙΗΙ για το δικό μου αυτοκίνητο,ήταν πριν καν αρχίσω να σκέφτομαι να το βελτιώσω παραπάνω, απο τον αδερφό μου,τότε που πίναμε ένα απο τα απλά μπριζο-καφεδάκια μας. μπριζο-καφεδάκια ......!!!!!! Απλά θεϊκό !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1
xristoskor Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 (edited) Για πολλά like!!!!!!!Θενκς φιλε!! Ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο , για τις ιδιαίτερες μοντιφιες ! Πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα ! Y.γ. Μας έχεις πάρει τα μυαλά , ξέρεις εσύ ! Ευχαριστω φιλαρακι!!! Το νου σου εσυ!!χαχαχα Edited March 30, 2015 by xristoskor 1
xristoskor Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 (edited) Eτοιμος!! Edited April 1, 2015 by xristoskor 9
PanA4 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Πανέμορφα,Χρηστο! Άντε να τα δούμε και από κοντά! 1
Theodore Saba Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Καλορίζικα Χρήστο ! Πιστεύω ότι οι φώτο το αδικούν.....Από κοντά πρέπει να τα σπάει ! 1
ma4nos Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 πφφφ χαλια!! ειμαι της αποψης να τα ανταλλαξεις με τα μαμα.... εεε;;; θυμισε μου αν εχεις ανοιξει τοπικ για το οργανακι στον αεραγωγο... αν μπορεις να μας δωσεις καμια παραπάνω πληροφορια... ;-) τουμπανο ολο το συνολο Χρησταρα!! 1
GianKitsa4 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 να το πας για εσωτερικό πλύσιμο χάλια το πατάκι! 1
ChRiS82 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Δεν ξέρω αν έτσι είναι όντως,αλλά πιστεύω στην πραγματικότητα το γενικό σύνολο χάνει πολύ στις φωτογραφίες. Χρηστάρα,δεν σχολιάζω παραπάνω,τα έχεις ακούσει πολλές φορές.Να είσαι γερός να το χαίρεσε σου εύχομαι και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Υ.Γ. Σταμάτα σε παρακαλώ λίγο τις βελτιώσεις,είτε εσωτερικές,είτε εξωτερικές κ.ο.κ και άσε μας να μπούμε και εμείς σε μια σειρά 1
xristoskor Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 (edited) Ευχαριστω παιδια!! Γιάννη ορίστε το έπλυνα ρε με αποδείξεις! Άφησα και τις εφημερίδες μεσα για να με πιστέψεις... Χαχαχα Edited April 1, 2015 by xristoskor 5
Dikonou Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Τουρμπίνες και μετατροπές και μλκιες.....εδώ ρε η λύση!!!!! http://www.goapr.com/products/turbo_delete.html :sHa_hehe: :chair: 3
xristoskor Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Καλο!! Χαχαχα Καλο μήνα Δημήτρη!! :-)))) 1
Kavouras Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Τουρμπίνες και μετατροπές και μλκιες.....εδώ ρε η λύση!!!!! http://www.goapr.com/products/turbo_delete.html :sHa_hehe: :chair: ελα πες την αληθεια. Ειναι πρωταπριλιάτικο. Sent with smoke signals 1
skia Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Πήραν πλεον σάρκα και οστά!! Ανυπομονώ να τα βάλω!! :-))Xristoskor ποιος τα έφτιαξε αυτά τα έργα τέχνης και πόσο κοστίσαν ??,?? Θάνος Edited November 11, 2015 by skia
xristoskor Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Φίλε μου τα έφτιαξε φίλος που ασχολείται με τα carbon. Λόγω προσωπικης σχέσης μαζί του δεν έχω συγκεκριμένο κόστος να σου πω.. Μόνο τα υλικά είχα πληρώσει και συμβολικά την εργασία. Αν έχεις fb Γράψε carbon projects και θα το βρεις :-)
skia Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Φίλε μου τα έφτιαξε φίλος που ασχολείται με τα carbon. Λόγω προσωπικης σχέσης μαζί του δεν έχω συγκεκριμένο κόστος να σου πω.. Μόνο τα υλικά είχα πληρώσει και συμβολικά την εργασία. Αν έχεις fb Γράψε carbon projects και θα το βρεις :-)Ευχαριστώ Θάνος
xristoskor Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Τιποτα φίλε μου!! Αν δεν έχεις fb μπορώ να σου στείλω σε pm τα στοιχεία του! 1
skia Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 Τιποτα φίλε μου!! Αν δεν έχεις fb μπορώ να σου στείλω σε pm τα στοιχεία του!Του έστειλα στο Fb ελπίζω ν μου απάντηση αλλά αν θες στηλε και το τηλ κάνει φοβερή δουλειά......κάτι ακόμα στα έκανε cover από πανό η τα έφτιαξε από την αρχή ??τρομερή δουλειά σου βγάζω το καπέλο Θάνος
xristoskor Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Σου στελνω pm το τηλέφωνο του. Είστε και συνονόματοι!! Αρχικά αφαιρεσαμε την επένδυση του αλουμινίου από πάνω και έμειναν σκέτα πλαστικά τα φιλέτα. Έπειτα τα έντυσε με το ύφασμα. Ως εκ τούτου και η επιφάνεια ήταν πιο σωστή να δουλευτεί και το πάχος δεν αυξήθηκε ώστε να εξέχουν τα φιλέτα. 1
xristoskor Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Πλέον έχει ωραία δροσουλα και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως... Χιχιχι 4
xristoskor Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Πάει πάει!! Όταν το είχα τελειώσει φίλε είχε μπει η άνοιξη και δεν είχα προλάβει τέτοιες θερμοκρασίες! Ωραία εποχή ο χειμώνας... 1
Recommended Posts