Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πολύ καλή κίνηση Χρήστο!

Θα φέρεις το αμάξι ακριβώς στα μέτρα σου!

• Like 2
Posted

Αντε να τελειωσεις ρε σιγα σιγα να το χαρεις τερμα!!

Με το bc θα το φερεις ακριβως στα μετρα σου και τις υπουλες ρυθμισεις θα στις κανουμε κατω...χαχαχα.

Σαν αποδοση παντως,οταν δουλευει καλα η Ν75,το αμαξι ξυριζει και μαζευει πολυ γρηγορα χιλιομετρα!!

ΥΓ: Μη κανεις καμια ταρζανια και κρυψεις το bc...το καλο που σου θελω. :sFi_chucks:

• Like 3
Posted

Αντε να τελειωσεις ρε σιγα σιγα να το χαρεις τερμα!!

Με το bc θα το φερεις ακριβως στα μετρα σου και τις υπουλες ρυθμισεις θα στις κανουμε κατω...χαχαχα.

Σαν αποδοση παντως,οταν δουλευει καλα η Ν75,το αμαξι ξυριζει και μαζευει πολυ γρηγορα χιλιομετρα!!

ΥΓ: Μη κανεις καμια ταρζανια και κρυψεις το bc...το καλο που σου θελω. :sFi_chucks:

Ρε σεις θέλω να έρθω και γω στη ρύθμιση! Μοναχοφάηδες δλδ :sFi_bat:

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Δημήτρης

Για σενα ενα τεταρτο δρομος ειναι... :chair:  :chair:

• Like 2
Posted

Δημήτρης

Να αρεις την αουνταρα και να κατεβεις κατω οποτε θες και μαζι με τη ρυθμιση του bc απο τον Θανο θα φροντισω να σου ρυθμιστουν τριγλυκεριδια κτλ...χαχαχαχα

Καλα εννοειται θα το κρυψω...ή ντουλαπακι ή τεμπελη... :sHa_wink3:

Μη διανοηθεις... :sFi_gunsmilie:

• Like 3
Posted

Να αρεις την αουνταρα και να κατεβεις κατω οποτε θες και μαζι με τη ρυθμιση του bc απο τον Θανο θα φροντισω να σου ρυθμιστουν τριγλυκεριδια κτλ...χαχαχαχα

Μη διανοηθεις... :sFi_gunsmilie:

Χαχαχαχα θα έρθω ρε αλήτη! Θα μου πει ο Χρηστάρας το πότε και θα κατέβω!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Χαχαχαχα θα έρθω ρε αλήτη! Θα μου πει ο Χρηστάρας το πότε και θα κατέβω!

Δημήτρης

Οποτε θες!!!!!!!!!! :JC_cheesy:  :JC_cheesy: 

• Like 1
Posted

Και εγώ μέσα για ρύθμιζμα τρυγλικεριδια κτλ!!

Εσύ μη χάσεις :chair:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Πάλι κόντρες σε πιτόγυρα θα έχουμε;

Άστους Δημήτρη. Θα έρθω να σου κάνω παρέα να "χτυπήσουμε" κανένα φιλετάκι γαλοπούλας στη σχάρα με ρύζι.

• Like 3
Posted

Πάλι κόντρες σε πιτόγυρα θα έχουμε;

Άστους Δημήτρη. Θα έρθω να σου κάνω παρέα να "χτυπήσουμε" κανένα φιλετάκι γαλοπούλας στη σχάρα με ρύζι.

Πρέπει φιλαράκι ο Κίτς μας έχει καταστρέψει ο αληταράς! Θα κανονίσει ο Χρηστάρας για τα καλορίζικα!!

ΔΗμήτρης

• Like 2
Posted (edited)

Καλα ...συναντηση Δημητρης, Γιαννης, Παναγιωτης κατω εδω με εμας σας βλεπω να γυριζετε με 2-3 κιλα ο καθενας...

Παναγιωτη κοτοπουλα, ρυζια κτλ?? Μην μας ξενερωνεις τωρα...

Edited by xristoskor
  • Like 3
Posted (edited)

Θα πάμε και για γυμναστική μετά να τα καψουμε..........

Το λιγότερο προβατίνα Δημήτρη......

Edited by GianKitsa4
  • Like 2
Posted

Χρηστάρα, αν κατέβουμε όλοι μαζί, προβλέπω η Κόρινθος να ψάχνει για ερίφια φιλαράκι...

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Μπηκε το avcr γινανε οι αρχικες ρυθμισεις και αποψε εγιναν οι τελικες ρυθμισεις - διορθωσεις απο τον αδερφο του konstantinos3 και το αμαξι εχει ακριβως τις πιεσεις που θελουμε ..1.4 -1.45 οβερ 1.4 στις 5000 και 1.2 στις 6200-6500..Στο δρομο δεν εχει καμια σχεση με πριν..Ειναι γραμμικο και πολυ δυνατο παντου..Αυτο ειναι το αποτελεσμα που προσδοκουσα και ευτυχως πηγαν ολα καλα τελικα.Τα σκαμπανεβασματα λογω Ν75 το χαντακωναν τελικα πολυ.

• Like 7
Posted

Μπράβο Χρήστο.

Τώρα φρόντισε να το χαρείς και από εδώ και πέρα να ξεχάσεις τη λέξη "πρόβλημα".

• Like 3
Posted

Μπράβο Χρήστο σε σένα και στους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το αυτοκίνητό σου. Να τα χαρείς όσο δεν πάει και πάντα απροβλημάτιστα ! 

• Like 3
Posted

Μπηκε το avcr γινανε οι αρχικες ρυθμισεις και αποψε εγιναν οι τελικες ρυθμισεις - διορθωσεις απο τον αδερφο του konstantinos3 και το αμαξι εχει ακριβως τις πιεσεις που θελουμε ..1.4 -1.45 οβερ 1.4 στις 5000 και 1.2 στις 6200-6500..Στο δρομο δεν εχει καμια σχεση με πριν..Ειναι γραμμικο και πολυ δυνατο παντου..Αυτο ειναι το αποτελεσμα που προσδοκουσα και ευτυχως πηγαν ολα καλα τελικα.Τα σκαμπανεβασματα λογω Ν75 το χαντακωναν τελικα πολυ.

Απαραίτητο εργαλείο για τέτοιου είδους αναβάθμιση φιλαράκι μου! Καλορίζικο και καλές συγκινήσεις πλέον!

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Θοδωρη και Δημητρη σας ευχαριστω πολυ!!Ειναι ωραια φαση να μπορεις ανα πασα στιγμη να ρυθμισεις-διορθωσεις την πιεση τσακ μπαμ..

• Like 2
Posted

Πολύ ωραία! Βίντεο περιμένουμε τώρα με in car και σκασίματα.

Να το ευχαριστηθεις πραγματικά, ολοκληρωμένη μετατροπή από κάθε άποψη.

Posted

Δημητρη απο σκασιματα αλλο τιποτα..χαχαχα.. :sHa_hehe: Ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια!

Να και μια φωτο απο τον φωτογραφο του γαμου  απο την γαμο-βαφτιση μας πριν 3 μηνες..

post-16294-0-68465600-1387615657_thumb.png

• Like 3
Posted

Καλά είναι κουκλί Χρήστο τι να λέμε....!!! Να το χαίρεσαι !!!

Υ.Γ : Ανάρτηση ambition ? 

• Like 1
Posted

Τωρα πραγματικα εδειξε τα δοντια του Χρηστο!!

Σπινιαρισμα τριτης στεγνα σε καλη ασφαλτο ειναι αλλη φαση!!χεχε.

• Like 2