Dikonou Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Πάαααααααρα πολύ καλή επιλογή ζάντας!!!!! Δεν θυμάμαι τί φορούσες πρίν αλλά τώρα είναι κούκλα!! 1
George_7 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια ! Και εσεις να χαιρεστε τα δικα σας!!
PanA4 Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Πανέμορφο! Όπως σου είπα,κατά τη γνώμη μου χρειάζεσαι αποστάτες. 2
ianos Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Η ακόμη καλύτερα ρε συ, αφού τις πήρες τώρα ας τις έπαιρνες με λιγο διαφορετικό offset.. Τέλος πάντων Βούρ για αποστάτες μικρε! Θα δείξει αλλο αυτοκίνητο. Οχι υπερβολές. Ελάχιστα χιλιοστά ειναι μια χαρα, θα γλιτωςεις το τρεμούλο και οπτικά θα ειναι κούκλα. 1
Dimitris_Kon Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Αλλαχτηκαν και οι ζαντουλες σε 18'' Κούκλα Γιωργάρα! Με λίγα ακόμα "βελτιωτικά" θα το κάνεις τούμπανο Δημήτρης 1
George_7 Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Κούκλα Γιωργάρα! Με λίγα ακόμα "βελτιωτικά" θα το κάνεις τούμπανο Δημήτρης Για δωσε ιδεες...
Dikonou Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Για μένα ματ ασημί καπάκια καθρεφτών και γκρί σκούρο με plasti το περίγραμα της μάσκας μπροστά έτσι για αρχή....πιο σκούρα φιμέ τα πίσω φανάρια Edited August 8, 2014 by Dikonou
ChRiS82 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) Πολυ ιδιαιτερη ζαντα μπραβο φιλε.Οσο για αποστατες δειχνει αλλο αυτοκινητο φιλε,προχωρα με κλειστα ματια! Edited August 8, 2014 by ChRiS82
dj-xatzi Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 Τελικα τα Β8 εχουν γινει πολλα και ομορφα στην παρεα μας !! Πολυ ωραιες ολες οι επιλογες Γιωργο...καλοταξιδο να ειναι το θηριο σου !!! 1
George_7 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Τοποθετηθηκε και η εισαγωγη με τον κλασσικο τροπο που εχουν κανει τα περισσοτερα μελη στο forum Αυτο που μενει τωρα ειναι και ρυθμιση στο προγραμμα και ειμαστε κομπλε. 3
Thessalos Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 φίλε μεγειά και να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου! μια ερώτηση: το συγκεκριμμενο μοτερ (ή αυτό με τα 160hp) παίρνει αέριο? και αν παιρνει, τι γίνεται στην περίπτωση που ανεβασεις άλογα όπως το δικό σου που πήγε στα 225hp? 1
PanA4 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Καλορίζικη Γιώργο! Να χαίρεσαι το τουμπανάκι σου! 1
ianos Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Γιωργη καλορίζικο!!!! Εμπλέξει με κακές παρέες και τουμπανιαζει το καμάρι σου!!! Thessale δεν εχει βάλει κανείς μας ουτε κάν σε εργοστάσιακες ρυθμίσεις οποτε οτι και να σου πουμε σιγουρα θα ειναι σε θεωρητικό επίπεδο... 1
Thessalos Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 μάλιστα.... με 130 χαω εθνικη σταθερή ταχύτητα, τι κατανάλωση βλέπετε?
ma4nos Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 μάλιστα.... με 130 χαω εθνικη σταθερή ταχύτητα, τι κατανάλωση βλέπετε? μιλας για τα μαμα με τα 120 κ 160 αλογα ή με προγραμμα και 200+ hp..?
Dikonou Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Το πιο πιθανό και στις δύο περιπτώσεις να δείς περίπου.. αν όχι ίδια, αλλά κοντινή στιγμιαία κατανάλωση, εάν δεν έχουν αλλάχθεί περιφερειακά σε βαθμό που να επηρεάζονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοτέρ σου. Εκεί ο κώδικας δύσκολο αλλάζει και δεν χρειάζεται κιόλας...εκτός και εάν γίνει μετά από απαίτηση του πελάτη.
ianos Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Μη χαλάμε το θέμα του Γιώργου. Υπαρχει αντιστοιχο θέμα για καταναλωση b8 εδω http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/19013-κατανάλωση-καυσιμου-18t-120-hp/ Με σταθερή 120 ο Κον βλέπει 5,5 ο Θοδωρής λιγο περισσότερο. 4
George_7 Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 (edited) φίλε μεγειά και να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου! μια ερώτηση: το συγκεκριμμενο μοτερ (ή αυτό με τα 160hp) παίρνει αέριο? και αν παιρνει, τι γίνεται στην περίπτωση που ανεβασεις άλογα όπως το δικό σου που πήγε στα 225hp? Το 120hp εχω (ειχα ) νομιζω παιρνουν και τα 2 χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ομως! Δεν γνωριζω να σου απαντησω ομως για την επιδοση με αεριο... Edited December 4, 2014 by George_7
somadasta Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Πάρα πολύ όμορφο το τουτού σου! Να το χαίρεσαι και καλά χιλιόμετρα!
George_7 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 (edited) Εχουμε νεο χειμερινο φωτογραφικο υλικο! Edited February 27, 2015 by George_7 6
George_7 Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 (edited) Μετα απο αρκετο καιρο ας κανω μια ενημερωση για το τι παιζει στο τιμιο αμαξακι μου Θα ξεκινησω με το θεμα εξατμιση που με εχει ταλαιπωρησει αρκετο καιρο. Το καλοκαιρι που μας περασε πηγα Παπαδοπουλο να αλλαξω τα τελικα καζανια. Βαλαμε ενα μεσαιο και 2 τελικα, μια μπουκα σε καθε πλευρα. Απο αποψη αισθητικης δεν ηταν και οτι καλυτερο μιας που δεν μου βαλε ετοιμη μπουκα αλλα χειροποιητη και εκτος απο αυτο η μια ηταν πιο εξω απο την αλλη. Το αφησα να περασει με την προοπτικη να αλλαξω καποια στιγμη τις μονο τις μπουκες. Μεσα Φεβρουαριου πηγα απο Δανελατο μιας που πολλα παιδια περασαν απο εκει και μου αρεσε η δουλεια του. Κανονισαμε να φτιαξουμε την υπολοιπη εξατμιση δηλαδη καταλυτη και downpipe με 76mm σωληνα. Οταν σηκωσαμε το αμαξι μου ειπε πως οι σωληνες που ειχα αλλαξει απο το μεσαιο και μετα ηταν υπερβολικα μικρες και για αυτον τον λογο δεν θα μπορουμε να παρουμε εξτρα αλογα απο την εξατμιση, με λιγα λογια τα 400 ευρω που χα δωσει το καλοκαιρι ηταν αχρηστα! Και μετρια εμφανιση και απο πρακτικοτητα μηδεν! Αν θυμαμαι καλα οι διαμετροι ηταν 40-42mm ο καθε ενας!!! Δευτερα κανονισα να παω να φτιαξω ξανα το μεσαιο και τα 2 τελικα με μεγαλυτερες σωληνες ωστε να μπορεσουμε να προγραμματισουμε και να παρουμε τα αλογακια μας. Επισης, σημερα τοποθετηκε καινουργια αναρτηση Bilstein με κοκκινα Eibach ελατηρια. Η διαφορα στον δρομο φανηκε τοσο απο κρατημα οσο και απο ανεση! Edited March 28, 2015 by George_7 4
PanA4 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Όλο κλάμα και στο τέλος το πετάς: "Α,να έβαλα και μια αναρτησούλα για να μου φύγει η πίκρα" Καλά χιλιόμετρα και στο dyno day σε θέλω μάχιμο με το τίμιο θηριάκι σου! 3
ChRiS82 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει πλέον ΟΕΜ Β8 στο ASC,τα λέω λάθος; Κώστα,να το χαίρεσαι φιλαράκι,όσο για την ταλαιπωρία,πίστεψε όλοι όλοι περάσαμε και απο κάτι.Το τελικό αποτέλεσμα όμως μας έχει δικαιώσει αρκετά!
Recommended Posts