Jump to content

Recommended Posts

Posted

Και το τελικό αποτέλεσμα:

image.jpg

τούμπανο!!!!

Ένα μικρό update....με την αλλαγή τιμονιού παρατήρησα ότι η θέση του τιμονιού δεν ήταν ακριβώς εκεί που έπρεπε για να υπάρχει απόλυτη ευθυγράμμιση του με το slip ring του τιμονιού, αλλά!

υπήρχε ένα δόντι απόκλιση.....με την τοποθέτηση του νέου τιμονιού στην σωστή θέση και με νέα ευθυγράμμιση όλα άψογα!

προσέχτε πώς τοποθετείτε τα νέα σας τιμόνια..........και το λέω έτσι γιατί πολύ μοδα μας έγινε εδώ μέσα .... χαχαχαχαχα

ήταν να μη γίνει η αρχή.

Τώρα θα μπει flat buttom και στα "δεύτερα" αυτοκίνητα της οικογένειας και κάποιοι ίσως το πάνε και πιο μακριά και βάλουν και στο ποδήλατο!!! :P

• Like 2
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Μεγιές Δημήτρη! Πανέμορφο!

ΟΚ τέλος. Το φόρουμ μετονομάζεται σε AFBC...

Audi Flat Bottom Club :JC_OMG_sign:

• Like 6
Posted

Του τιμονιου το καγκελο γινετε!!!

Παρα πολυ ωραιο Dikonou να το χαιρεσε !!!!

• Like 3
Posted

Ωραίος! Τελικά ρε Μητσάρα, τα κουμπιά σου δουλεύουν στο τιμόνι?

• Like 2
Posted

Μεγιές Δημήτρη! Πανέμορφο!

ΟΚ τέλος. Το φόρουμ μετονομάζεται σε AFBC...

Audi Flat Bottom Club :JC_OMG_sign:

Ναι αλλά ο diconou δεν ειναι flat! Αρχίζουμε τα members exclusion already?

• Like 3
Posted

Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακομα, θέλει ξήλωμα το aftermarket ηχοσύστημα και ξανά το οεμ για κωδικοποίηση. Έτσι μου είπε δηλ.

• Like 1
Posted

Μητσο πάρε τηλ αν θες βοήθεια για κωδικοποίηση ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted (edited)

Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακομα, θέλει ξήλωμα το aftermarket ηχοσύστημα και ξανά το οεμ για κωδικοποίηση. Έτσι μου είπε δηλ.

Sorry φίλε μου αλλά κάτι δε σου λέει σωστά...εγω έβαλα τον αντάπτορα που σου είπα, καμία κωδικοποίηση με το oem hifi δεν έκανε και δουλεύουν οι διακόπτες φωνής και επιλογής σταθμών κανονικότατα!

Μέσα σε μισή ωρίτςα είχα τελειώσει!

Edited by Prince_73
Posted (edited)

Sorry φίλε μου αλλά κάτι δε σου λέει σωστά...εγω έβαλα τον αντάπτορα που σου είπα, καμία κωδικοποίηση με το oem hifi δεν έκανε και δουλεύουν οι διακόπτες φωνής και επιλογής σταθμών κανονικότατα!

Μέσα σε μισή ωρίτςα είχα τελειώσει!An

Aν δεν είχε πλήκτρα στο παλιό τιμόνι θα θέλει κωδικοποίηση, το ξήλωμα και κούμπωμα το παλιό ηχοσύστημα λογικά δεν χρειάζεται

Edited by konan
Posted

Μητσο πάρε τηλ αν θες βοήθεια για κωδικοποίηση ;)

Δημήτρης

Ευχαριστώ Δημήτρη!

• Like 1
Posted

Μέσα σε μισή ωρίτςα είχα τελειώσει!

Aν δεν είχε πλήκτρα στο παλιό τιμόνι θα θέλει κωδικοποίηση, το ξήλωμα και κούμπωμα το παλιό ηχοσύστημα λογικά δεν χρειάζεται

Εφόσον έχει αντάπτορα για το multimedia σύστημα, λογικά θα παίζει κανονικά.

Το να μπει το oem και να γίνει κωδικοποίηση δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι ένα καλό τεστ για βήμα-βήμα έλεγχο.

Το oem είναι "ιδανικό" για κωδικοποίηση αφού όλα θα δουλεύουν "ρολόι". Αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να μην επικοινωνεί σωστά ή κάποιες λειτουργίες στα κουμπιά να μη δουλεύουν, αυτό θα είναι από aftermarket σύστημα. Οπότε με αυτή την σειρά του τεστ στην περίπτωση να μην δουλεύει κάτι , θα είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο φτάιχτης με την μέθοδο του απολεισμού..

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια...κι εγώ άφησα το dynavin κουμπωμένο και όλα πήγαν κατ' ευχήν και δεν χρειάστηκε. Και δεν είχα πλήκτρα στο παλιό τιμόνι.

• Like 1
Posted

Κωδικοποίηση γίνεται στον εγκέφαλο του τιμονιού για να δεχθεί τις ρυθμίσεις του πολυλειτουργικού, όχι στο ηχοσύστημα...

Anyway ότι προτιμάει ο καθένας...

Το είχα πει εδώ και λίγο καιρό ότι θα γίνει της πόπης με τις αλλαγές τιμονιών - ήταν να μη γίνει η αρχή (αχ βρε Κάβουρα)!! :LaieA_014:

Εγώ βέβαια μετά από αυτό, προχωράω και σε ένα άλλο projectακι...stay tuned, αν όλα πάνε καλά περί τα τέλη Αυγούστου θα ενημερώσω αναλόγως!! :JC_cheesy:

• Like 1
Posted

Κωδικοποίηση γίνεται στον εγκέφαλο του τιμονιού για να δεχθεί τις ρυθμίσεις του πολυλειτουργικού, όχι στο ηχοσύστημα...

Anyway ότι προτιμάει ο καθένας...

Το είχα πει εδώ και λίγο καιρό ότι θα γίνει της πόπης με τις αλλαγές τιμονιών - ήταν να μη γίνει η αρχή (αχ βρε Κάβουρα)!! :LaieA_014:

Εγώ βέβαια μετά από αυτό, προχωράω και σε ένα άλλο projectακι...stay tuned, αν όλα πάνε καλά περί τα τέλη Αυγούστου θα ενημερώσω αναλόγως!! :JC_cheesy:

ναι..................ξέρω......... εμένα περίμενες κι εσύ :P

Όχι....δε σε έτρωγε ο πισινός σου κι εσένα (όπως και σε όλους μας βέβαια :D )

όσο για την τελευταία γραμμή του post σου, περιμένω ένα spoiler-pm γιατί δεν κρατιέμαι!!! :D

• Like 1
Posted (edited)

ναι..................ξέρω......... εμένα περίμενες κι εσύ :P

Όχι....δε σε έτρωγε ο πισινός σου κι εσένα (όπως και σε όλους μας βέβαια :D )

όσο για την τελευταία γραμμή του post σου, περιμένω ένα spoiler-pm γιατί δεν κρατιέμαι!!! :D

:hysterical: κάπου πρέπει να τα ρίχνω και εγώ για να μην πέσει παντόφλα σπίτι....ξέρεις τώρα, "αγάπη μου με παρέσυραν αυτά τα παλιόπαιδα, εγώ δεν ήθελα αλλά υπέκυψα σε πιέσεις (2μπαρες και μη :LaieA_013: )" και άλλα τέτοια...

όσο για το άλλο...υπομονή τέκνο μου! (view members cars/Prince)

Edited by Prince_73
  • Like 2
Posted

Και το τελικό αποτέλεσμα:

image.jpg

Καλορίζικο Δημήτρη!
  • Like 1
Posted

Dr Kavouras ετοιμάζεσαι για γυροπυξιδα; Θα ειναι χρήσιμη στις κόντρες με τα πετρελαιοκίνητα ρε ;)

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Δημητρη καλοριζικο...τωρα λογικα θα πηρες και κανενα αλογακι.χαχαχαχα

• Like 1
Posted (edited)

Ναι ρε σα να πάει καλύτερα......χαχαχα

Πατάς ρε;

Edited by Dikonou
Posted

Ναι ρε σα να πάει καλύτερα......χαχαχα

Πατάς ρε;

Πατα μωρη κοτα........χαχαχχαχαχα

Εχω flat bottom......δεν σε παίρνει. :sHa_hehe:

• Like 2
  • 4 months later...
Posted (edited)

Μετρησα εχθές στον δικό μου στο Βόλο

1.98 οβερ και 1.32 περίπου κόφτη.

Στο δρόμο κρατάει παραπάνω ψηλά περίπου 0.1 με 5η

Εάν δεν είχε αυτό το σκαλοπάτι πραγματικά θα ήταν άψογο!

IMG_0316.jpg

Εδώ η μεγάλη με οεμ μπεκ S3 cooler και οεμ wg χωρίς την νέα αντλια υψηλής.

K04_big.jpg

Edited by Dikonou
  • Like 6
Posted

Έλα μωρή σκυλα , μπράβο ωραίο , από εδώ και πάνω αρχίζεις παίζεις με τη φωτιά μη το πειράξεις άλλο

• Like 1
Posted

Πολύ καλός! Να είσαι καλά να το χαίρεσαι!

• Like 1
Posted

Ωραία καμπύλη αλλα τι ειναι αυτο το βύθισμα στις ~5500;;

Dyno πριν τα μπεκ εχεις θυμαμαι. Μας το βαζεις να δουμε διάφορες;

• Like 2