Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Πρέπει να έχει, αλλά τωρα που το βλέπω πρέπει μα ειναι πιο χαμηλό και θα θέλει και πλαϊνά. Είπαμε να είμαστε κοντά στο οεμ, μην καγκουρεψουμε τελείως!

Posted (edited)

Ααααα τώρα μάλιστα.....έρχεσαι στα λόγια μου έτσι??? :sHa_wink3:

Το είχα δει και εγώ, αλλά να ξέρεις ότι αγορά ανταλλακτικού, μεταφορικά, βάψιμο σωστό και εργατικά τοποθέτησης, θες κανά € 1.500.- (άντε κατιτίς παρακάτω)....

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πίσω προφυλακτήρας, δεν είναι full body kit και όπως είπες θες οπωσδήποτε πλαϊνά μαρσπιέ για να μην δείχνεις καγκουρέ!!!

Έτσι θα μοιάζεις...

post-16810-0-30292800-1487055945_thumb.jpg

Αν θες ντε και καλά να σπρώξεις χρήμα σε τέτοια κατεύθυνση, δες εδώ: 

http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-RS3-5-Door-Body-Kit-for-Audi-A3-8P-2010-onwards-Conversion-/151923373034?fits=Car+Make%3AAudi%7CModel%3AA3&hash=item235f56b3ea:g:dXcAAOSw1S9WeAEZ

θα σου πάει γύρω στα € 1.600 με τα μεταφορικά + βάψιμο + τοποθέτηση, υπολόγισε τελική τιμή στα € 2.100 (περίπου έτσι?)

Και όπως είπαμε, όταν το πουλήσεις να μου το πεις σε μένα πρώτα, έτσι??? :LaieA_014:

Edited by Prince_73
  • Like 1
Posted

Αν ειναι ποιότητας σαν του Κόναν αξίζει πάντως Δημήτρη.

Δημήτρης

Posted

Θα δω εάν μπορώ να βρω πλαστικά οεμ μπροστά για προβολακια και μάσκα σε στυλ rs3 και θα μείνω εκεί.

Posted

Θα δω εάν μπορώ να βρω πλαστικά οεμ μπροστά για προβολακια και μάσκα σε στυλ rs3 και θα μείνω εκεί.

κατα τη γνώμη μου  οπωσδήποτε τα πλαϊνά ρε συ Δημήτρη... αλλάζει όλο το αμάξι....

Posted

Γιώργο μαζί σου αλλα θα μπει πολυ χέρι πάνω και το ψιλό φοβάμαι να σε πω την μαύρη αλήθεια.

Έτσι πρέπει όπως λες, αλλα μάλλον μόνο για γρίλια και πλαστικά στα προβολακια θα πάω, εάν κάνω μια τέτοια κίνηση.

• Like 1
Posted

Υπάρχει βέβαια και αυτή η λύση!!!!!!!!!!!!!!!!  :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

A3_RS3_Conversion.jpg

• Like 2
Posted

Αυτή η λύση είναι ΑΛΛΟΥ! Σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν τιμη :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Υπάρχει βέβαια και αυτή η λύση!!!!!!!!!!!!!!!!  :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

A3_RS3_Conversion.jpg

σε τρώει ο κ@λος σου...εεεε η τσέπη σου εσένα!!! :sSa_worried3:

• Like 2
Posted

κάνε αυτό που είπες με τη μάσκα/γρίλια και τα καλύμματα των προβολέων (δε θα βρεις βέβαια κυψέλη-κάλυμμα από όσο ξέρω σε μαμά προφυλακτήρα) και δε θα χάσεις!! 

κάπως έτσι ας πούμε...

post-16810-0-06054400-1487078478_thumb.jpg

• Like 1
Posted

A3_RS3_Conversion.jpg

ναι γειά σας...

θα ήθελα να κάνω κράτηση για ένα δωμάτιο στο τρελάδικο .... :P

• Like 3
Posted

Και 4000 ευρώ φανοποιϊα μητσάρα και είσαι έτοιμος ;)

Δημήτρης

Posted

Όχι ρε καθίστε μια εικόνα ανέβασα.....

χαλαρά εδώ στον θάλαμο 23..........

• Like 3
Posted

Όχι ρε καθίστε μια εικόνα ανέβασα.....

χαλαρά εδώ στον θάλαμο 23..........

Και στο κελι 33......

• Like 2
Posted

Ο xenonz εχει ποιοτικους προφυλακτηρες αλλα αν τα παρεις απο ebay ετοιμάσου να πληρώσεις τη μιση αξια αυτου σε μεταφορικά.

Sent from my SM-G800F using Tapatalk

• Like 1
Posted

Σήμερα μπήκε το ΟΕΜ ηχοσύστημα και δουλεύουνε τα πλήκτρα, φωνή πάνω κάτω και αλλαγή σταθμού ( ανάποδα όμως το ανέβασμα κατέβασμα στο αριστερό κοντρόλ στο τιμόνι ). Παρηγγειλα ανταπτορα και έχει και δυνατότητα αντιστροφής λειτουργίας πλήκτρων, όποτε πιστεύω θα είμαι οκ!

• Like 4
Posted

Μεγειές Δημήτρη! Άργησες λίγο αλλά θα το απολαύσεις καλύτερα απο εμάς που ήδη το συνηθίσαμε!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1